Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
attilaandor
üzenetére
Ha jól látom csak egy cállába akarod így én a szumhatöbb függényt javosolnám hozzá.
Összegtartománynak az összeadandó értékek tartományát add meg a kritérium tartománynak a 27%-os oszlopot, a kritériumnak meg "=27" vagy "=27%" attól függ hogy a % értéket te hogy adatad meg ha szövegesen akkor valószínű az utóbbit kell ha egyéni számformátum akkor el kell elvileg fogadnia az előbbit is.
Pl:
Nem tudom jól értettem-e meg vagy is bruttó áraknak kéne az áfa értéke?
Mindegy a lényeg benne van: E2:E22 az összegtartományom amiben az értékek vannak F2:F22 amiben a áfakulcsok vannak az lesz a kritérium tartományom és ennek a tartománynak adok egy kritériumot ami ha teljesül összeadja az összegtartományban szereplő összegeket "=27"
=SZUMHATÖBB(E2:E22;F2:F22;"=27")-SZUMHATÖBB(E2:E22;F2:F22;"=27")/1,27ez a képlet most azt számolja ki mennyi az összes 27% áfás összegnek az áfája, nekem nem volt egyértelmű mire gondolsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50