Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
attilaandor
üzenetére
Ha jól látom csak egy cállába akarod így én a szumhatöbb függényt javosolnám hozzá.
Összegtartománynak az összeadandó értékek tartományát add meg a kritérium tartománynak a 27%-os oszlopot, a kritériumnak meg "=27" vagy "=27%" attól függ hogy a % értéket te hogy adatad meg ha szövegesen akkor valószínű az utóbbit kell ha egyéni számformátum akkor el kell elvileg fogadnia az előbbit is.
Pl:
Nem tudom jól értettem-e meg vagy is bruttó áraknak kéne az áfa értéke?
Mindegy a lényeg benne van: E2:E22 az összegtartományom amiben az értékek vannak F2:F22 amiben a áfakulcsok vannak az lesz a kritérium tartományom és ennek a tartománynak adok egy kritériumot ami ha teljesül összeadja az összegtartományban szereplő összegeket "=27"
=SZUMHATÖBB(E2:E22;F2:F22;"=27")-SZUMHATÖBB(E2:E22;F2:F22;"=27")/1,27ez a képlet most azt számolja ki mennyi az összes 27% áfás összegnek az áfája, nekem nem volt egyértelmű mire gondolsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50