Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nálam ez most megoldotta szerencsére, az elején kikapcsolom az adatok újrakalkulálását majd a végén vissza.
Az a makró ami 0,8 másodperc alatt futott le alapállapotban az a másik fájl megnyitása után 32 másodpercig futott
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 
amúgy én is tuti valamit elcsesztem itt már.... ez kvázi az első makrós projectem amihez lassan nekem is folyamatábra kell hogy átlássam

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 

Fferi50