Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Ha már volt szó feltételes formázásról, itt van egy érdekes feladat, amire én hirtelen nem tudok megoldást:
Egy kép többet mond ezer szónál:

A lényeg, hogy különböző számban lehetnek egymás alatt azonos tartalmú cellák, és a változó méretű de azonos tartamú "szakaszokat" kéne felváltva színezni, hogy elkülönüljenek egymástól. Ja, és persze VBA nélkül, mert "úgy túl könnyű lenne" - szóval persze sejtem, hogy vba-val meg lehet csinálni, de engem az érdekel, hogy elvileg egy mezei (non-VBA) user is meg tudná-e csinálni.
A hiányosság amúgy szerintem abban áll, hogy a formázásra nem lehet forrást megadni. Ha lehetne, akkor így lehetne okoskodni: "amennyiben a tartalmam egyenlő a felettem lévőével, akkor a formázásom is legyen azonos; ha nem akkor pl. egy megadott mintacelláéval egyezzen meg". A jelen körülmények között annyit lehet szerintem csinálni, hogy a szakaszok első elemét különböző színűvé tudom tenni, de nem az egész szakaszt.
Várom a meglátásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50