-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Valaki meg tudja magyarázni nekem hogy ami a monitoron hajszálvékony szegélynek látszik az a nyomtatásban miért lesz 2-3szor olyan vastag? A4 100%, nincs nagyítás a lapon.
Itt egy kép, leteszteltem hogy nem vagyok hülye és jól látom: a bal oldali vonal a legvékonyabb szegély a jobb oldali meg egy grafikus vonal(alakzat beszúrás) ami ugyan akkorának tűnik a monitoron (0,25pt) nyomtatva meg 2-3szor vastagabb a szegély mint a grafikus vonal. Miért van ez?
Néztem már mindent a nyomtató beállításoknál az excel beállításoknál, kerestem google-el de semmire nem jutottam:

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Apple Watch
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50