Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem. Már több képlettel is próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült.Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:
Állapítsa meg az eladásokból, hogy melyik fajta csokor a legkelendőbb!
Van egy oszlop, ahol fel vannak sorolva az eladott csokrok, mindegyik név szerint.KÉP1 (A kijelölt oszlop tartalmazza az eladott csokrokat. Ebből DARABTELIvel ki lett számolva, melyik csokorból mennyi kelt el. Utána ezzel a függvénnyel próbálkoztam, hogy megadja, melyik/melyek a leggyakoribb csokrok KÉP2:
=INDEX(D3: D37;MÓDUSZ(HOL.VAN(D3: D37;0)))
(Az első képen látszik, a D3;D37 jelenti nálam az eladott csokrokat.) Viszont valami hiányzik neki. Melyik képlettel kéne számoljak, hogy megadja névvel (és akár számmal együtt is), hogy melyik csokorból kelt el a legtöbb? (2013-as Excelem van, ha ez számít.)Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest