- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
lenne egy kérdésem. Már több képlettel is próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült.
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:Állapítsa meg az eladásokból, hogy melyik fajta csokor a legkelendőbb!
Van egy oszlop, ahol fel vannak sorolva az eladott csokrok, mindegyik név szerint.KÉP1 (A kijelölt oszlop tartalmazza az eladott csokrokat. Ebből DARABTELIvel ki lett számolva, melyik csokorból mennyi kelt el. Utána ezzel a függvénnyel próbálkoztam, hogy megadja, melyik/melyek a leggyakoribb csokrok KÉP2:
=INDEX(D3: D37;MÓDUSZ(HOL.VAN(D3: D37;0)))
(Az első képen látszik, a D3;D37 jelenti nálam az eladott csokrokat.) Viszont valami hiányzik neki. Melyik képlettel kéne számoljak, hogy megadja névvel (és akár számmal együtt is), hogy melyik csokorból kelt el a legtöbb? (2013-as Excelem van, ha ez számít.)Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:
Fferi50