- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirejam2
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy viszonylag összetett, elég bonyolult 8 munkalapos fájlom, amiben több helyen is van hivatkozás más külső fájlok bizonyos mezőire. Ennek a fájlnak az egyik oszlopában, minden sorban ugyanaz a képlet van(FKERES). Ennek ellenére, az egyik cellában hiányzik felirat jelenik meg.
Nincs a függvény számára felhasználható érték a hivatkozott cellában. Pedig van. Csak éppen nem hozza át a függvény. Érthetetlen. Alatta is és felette is ugyanaz a függvény. Át is hozza az összes a hivatkozott cellából az értéket, csak ebbe az egybe nem. A cella formátuma szintén ugyanaz mindegyiknél. Már többször újraírtam a hivatkozott cella sorában az egyéb adatokat, betűtípust váltottam, stb., mégsem működik. A hivatkozott cellába egyébként másik fájlból kellene az értéknek érkeznie. Azonban az összes többibe is, és ott viszont működik. A hivatkozott fájlban szereplő adatokat én frissítem az ERP-nkből.
Ha valaki tudna használható tanácsot adni, nagyon megköszönném, mert már az összes hajam kihullott mióta ezzel a problémával birkózom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Padavan firmware
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest