Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kirejam2

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Van egy viszonylag összetett, elég bonyolult 8 munkalapos fájlom, amiben több helyen is van hivatkozás más külső fájlok bizonyos mezőire. Ennek a fájlnak az egyik oszlopában, minden sorban ugyanaz a képlet van(FKERES). Ennek ellenére, az egyik cellában hiányzik felirat jelenik meg.
    Nincs a függvény számára felhasználható érték a hivatkozott cellában. Pedig van. Csak éppen nem hozza át a függvény. Érthetetlen. Alatta is és felette is ugyanaz a függvény. Át is hozza az összes a hivatkozott cellából az értéket, csak ebbe az egybe nem. A cella formátuma szintén ugyanaz mindegyiknél. Már többször újraírtam a hivatkozott cella sorában az egyéb adatokat, betűtípust váltottam, stb., mégsem működik. A hivatkozott cellába egyébként másik fájlból kellene az értéknek érkeznie. Azonban az összes többibe is, és ott viszont működik. A hivatkozott fájlban szereplő adatokat én frissítem az ERP-nkből.
    Ha valaki tudna használható tanácsot adni, nagyon megköszönném, mert már az összes hajam kihullott mióta ezzel a problémával birkózom!
    [L:/dl/upc/2013-08/31/456758_uy9z60ei6gqgil51_segitseg_02.jpg](IMG:/dl/upc/2013-08/31/456758_uy9z60ei6gqgil51_segitseg_02.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-08/31/456758_i16kw0vnrsgsfqjh_segitseg_03.jpg](IMG:/dl/upc/2013-08/31/456758_i16kw0vnrsgsfqjh_segitseg_03.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L]

Új hozzászólás Aktív témák