- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caipi
tag
A gondom, hogy én ezzel azt szeretném elérni, hogy az adott munkalapon az A2
5 tartományban hivatkozásokat hozok létre, amelyek ugyanezen munkalap egy-egy cellájára mutatnak.
A munkalapon kimutatások vannak sorban egy más mellett és hogy ne kelljen scrollozni közöttük, csináltam egy navigáló gombsort. (Az excel beépített hivatkozása azért nem felelt meg, mert amint beszúrtam egy oszlopot, az összes mögé mutató hivatkozás elszállt, nem követték a cellákat).
A gombsor funkciója, hogy rányomok és odaugrik az adott kimutatás fejlécének egyik cellájára.
Ezen felül az a funkció is benne van, hogy összeszámolja az adott kimutatás első oszlopának értékeit (A -4 azért van, mivel a fejlécet és a végösszeget nem kell számolnia).Amikor ezt a függvényt használtam, nekem vaalmiért a kedves név 0 lett és átugrott egy másik munkalapra. Jelen esetben az eredeti munkalapot lemásoltam (Munka 1 (2) mondjuk, és ebben dolgozom), ő pedig a Munka 1-re ugrott át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
5 tartományban hivatkozásokat hozok létre, amelyek ugyanezen munkalap egy-egy cellájára mutatnak.
Fferi50