- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskin
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék...Excel fájlba mentem pár éve a háztartás kiadás-bevételeit.(Office 2010).Történt ma,hogy belépve hibaüzenetet írt a program,valami grafikont nem tudott megnyitni,de beengedett.Beírtam pár adatot,mentettem,kiléptem.Biztos ami biztos alapon meg akartam nézni sikerült-e elmenteni az adatokat,de már nem engedett be.Hibaüzenetként annyit írt,hogy a fájl vagy hibás,vagy a kiterjesztés változása miatt nem nyitható meg.
Már mindent kipróbáltam vele,de semmiképpen nem férek hozzá az adatokhoz.
Leírom mivel próbálkoztam:
-fájl kiterjesztés módosítása (mindenféle excel formátummal)
-excel program beépített javító használata (megnyitás és javítás,adat kinyerés,stb....)
-legalább 3 féle recovery programmal néztem,nem e lehet visszaállítani valahogyan legalább a tegnapi állapotot
-excel viewer programokkal legalább kimásoláshoz megnézni az adatokat-sikertelenül
nagyjából ennyi.Ha sérült egy excel fájl,semmi remény az adatok visszanyerésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest