- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni hogy 2007-es 64bites excelben miért van az hogyha 2 munkafüzetes megnyitok akkor mindig csak az éppen aktiv jön fel az asztalra ?a tálcán mindegyik külön jelenik meg de az asztalon nem tudom egymás mellé tenni öket hogy egybe lássam mindegyiket?Ez elég zavaró minden egyes adatnál átváltogatni az ablakok között.
A másik problémám, hogy van egy munkafüzet amin a munkalap jelszavas adatvédelemmel van ellátva.Ezt hogyan tudom bemásolni egy másik munkalapra, hogy változatlan formában maradjon minden képlet makró formázás ?Csak annyit akarok vele hogy egy munkafüzetben legyenek azok a lapok amik egybetartoznak.
A nem jelszavasakkal nincs is gond azt simán tudom a másolás/áthelyezéssel .Probáltam hogy kijelölöm az egész területet, ami látszatra sikerült is,de a funciók nem müködnek rajta igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50