Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni hogy 2007-es 64bites excelben miért van az hogyha 2 munkafüzetes megnyitok akkor mindig csak az éppen aktiv jön fel az asztalra ?a tálcán mindegyik külön jelenik meg de az asztalon nem tudom egymás mellé tenni öket hogy egybe lássam mindegyiket?Ez elég zavaró minden egyes adatnál átváltogatni az ablakok között.
A másik problémám, hogy van egy munkafüzet amin a munkalap jelszavas adatvédelemmel van ellátva.Ezt hogyan tudom bemásolni egy másik munkalapra, hogy változatlan formában maradjon minden képlet makró formázás ?Csak annyit akarok vele hogy egy munkafüzetben legyenek azok a lapok amik egybetartoznak.
A nem jelszavasakkal nincs is gond azt simán tudom a másolás/áthelyezéssel .Probáltam hogy kijelölöm az egész területet, ami látszatra sikerült is,de a funciók nem müködnek rajta igy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50