Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
A probléma az FKERES függvény alkalmazásánál jön elő, hiányzik értékkel de csak ritka esetben.
A képlet: =FKERES(F10;Géplista_teszt.xls!gépek;5;HAMIS)
működése: ebben a munkafüzetben az F10-es cella értékét megkeresi egy másik fájlban a gépek nevű munkafüzet 5. oszlopában. Ha megtalálta akkor beírja az értéket.
95 %-ban működik kb 1400 sor van de bizonyos értékeket nem talál meg. Már a formátumától kezdve a cellának a tulajdonságait mindent megnéztem, de nem találtam különbséget. Ha IGAZ értékre átírom akkor működik de úgy olvastam, hogy nem a pontos értéket adja vissza hanem a hozzá legközelebbit. Még annyit, hogy 1000 alatti számokat 4 jegyűre egészítettem ki, egy darab 0-val. A hiba csak az 1000 feletti számoknál jön elő de ott sem mindenhol. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50