- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Lehet már fáradt vagyok de ezt most nem értem! Bocsánat.
Van egy egyesített cellám, ami az A6, B6, C6, D6 cellák egyesítésével jött létre. Ide fkeressel adom az értéket egy másik lapfülről. Éppen ezért változik mindíg a megjelenített szöveg hossza, tehát egyszer 25 karakter, máskor 500. Azt szeretném elérni, hogy ennek függvényében automatikusan állítsa be a betűnagyságot, hogy mindg beleférjen a megadott mezőbe, de ugyanakkor mikor kevés itt a szöveg akkor is töltse ki minél jobban a helyet.
Huh, érthető voltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50