Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Hát egyenlöre még nagyon az elején tartok.Annyi biztos hogy 7 embernek szerepel benne,de csak 5 fog renszeresen 24/72 menni 2 csak besegit és hogy egy teljes honapra kell ..
Én 2007es office-t használok, de nem árt ha kompatibilis 2003al, mert bennt azt használjkák.
A legnagyobb gondom az hogy hogyan oldjam meg az olyan eseteket amikor nem jon ki a 24/72 hanem valaki elmegy szabira vagy elöbb kell jönnie..közbe találtam egy olyan excelt ami egy jelenléti ivhez készitettek abban vannak ilyen lenyilö listák amiböl ki lehet választani, hogy ki mit csinál és a következö munkalapon hozzátársitja a jelenléti ivhez a megfelelö szöveget és értékeket, csak nem tudom, hogyan lehet visszanézni, hogy hogyan hivatkozik rá vagy milyen képletet fugvényt használ.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50