- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somasz
üzenetére
Lenyíló lista/érvényesítés néven ismert/lehet előállítani.
Amúgy ez egy szép feladat, de ha ezt kulturáltan szeretnéd megoldani, abba jó sok munkát kell befektetni. (Ilyen feladatot Én Access-ben oldanám meg)
Az első és legfontosabb feladat, egy normális adatbázis struktúra kiépítése, mert ez a mostani a halálom.
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)Külön kategóriák kellene (CPU/Alaplap stb stb) és az azokra jellemző tulajdonságok. (Hisz egy deszkának merőben más jellemzői vannak, mint egy CPU-nak)
Tovább nem is megyek, megvárom, mit írsz erre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50