Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somasz
üzenetére
Lenyíló lista/érvényesítés néven ismert/lehet előállítani.
Amúgy ez egy szép feladat, de ha ezt kulturáltan szeretnéd megoldani, abba jó sok munkát kell befektetni. (Ilyen feladatot Én Access-ben oldanám meg)
Az első és legfontosabb feladat, egy normális adatbázis struktúra kiépítése, mert ez a mostani a halálom.
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)Külön kategóriák kellene (CPU/Alaplap stb stb) és az azokra jellemző tulajdonságok. (Hisz egy deszkának merőben más jellemzői vannak, mint egy CPU-nak)
Tovább nem is megyek, megvárom, mit írsz erre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50