Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Felrakta mind a 3 frissítést. De sehol nem találok olyan lehetőséget ahol be lehetne állítani a magyar nyelvet.
Se az uplay se a játék (csak angol meg kínai van)>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Megvásároltam a Splinter Cell Blacklist-et [link] viszont volna egy olyan gondom, hogy nem magyar.
Meg lehet oldani valahogy, hogy átregeljem magyar változatra?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
eami
veterán
van még DIE beta giftem ha vki lemaradt volna.
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Doorways bundle akit érdekel majd HappyHour-os ár itt jelezze, mert akkor reggel megveszem a pakkot!
Next PC Upgrade: 2022
-
zone
őstag
Valakinek van lengyel rokona? Kicsivel 6 ezer alatt van náluk a D3 RoS.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
arty
veterán
válasz Heavyrain #64264 üzenetére
"A Forgotten Sands-ra nehogy pénzt adj ki,nagyon gyenge lett. (Kb fél éve ingyen osztogatták Uplay-re,de bánom,hogy kipróbáltam....teljesen le van butítva az egész,hiányzik belőle a kihívás)"
szerintem jó a forgotten sands is, a játék folyamán egyre inkább lesz kihívás is
a régi princek se az első pályán voltak neheze..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bullseye
addikt
Új bundlehely, vagy csak eddig nem láttam, de az 5 dolcsis változatban vannak ígéretes darabok ahogy nézem.
blinkbundle'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
BasketWink
tag
válasz birorichard #64290 üzenetére
köszönöm, megjött és be is aktiváltam amint lesz 1 kis időm kipróbálom
-
gézu
őstag
válasz cskamacska #64284 üzenetére
Én a kapszulát a letöltés után letöröltem és úgy installáltam a progit. Nem mintha zavart vona, csak kipróbáltam, hogy nem a drm free cucc jön-e le. Működött így is. Az 1.4-es patch is felment rá (1.3 az alap). A vásárláskor kapott serialt sem kérte telepítéskor.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
bul07
nagyúr
Amazon akció, nem másolom be mert hosszú
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eami
veterán
válasz birorichard #64285 üzenetére
milyen kulcsok voltak? DIE gift? mert abból még nekem is van vagy 3:-)
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Elfogytak a Dead Island kulcsok.
-
cskamacska
addikt
Súlyosbító körülmény, hogy Capsule klienses-Securomos az első kettő Far Cry, a 3. pedig Ubiplay, ami nem sokkal jobb. De a fő gond az, hogy a Playfire-angol font átalakulás óta általában drágák lettek(pl már a kupont is erősen korlátozzák) bárkinek, akinek nem potyogtat ingyen kreditet a szutyadék Vulcan kliensük, ami egyébként is külön van a Capsule-tól, mert miért is ne lenne a gépen még több szemét.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz maross #64276 üzenetére
Fonttal nekem nincs bajom mondjuk a gmg árazása megint más kérdés. Szerencsére nem nagyon izgat most is ezer éves játékokat akcióznak, típikusan szórd el a rewardos pénzedet ezer éves 500forintos tescos budget játékokra akció. Far cry 1 is 290 pénz a tescoba és abban bennevan a lemez tok boritónyomtatás ára
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
válasz szami777 #64274 üzenetére
És ez miért kéne, hogy érdekelje azt pl, akinek 649 forintot megér egy far cry? Nekem most kellett, itt volt a legolcsóbb.
maross: amúgy 372-be váltották, így buktam a válság előtti időkhöz képest mondjuk 40 forintot, de ezt majd valahogy benyelem.[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz tipuka #64272 üzenetére
Mi az hogy!
A "Kingdoms of Amalur: Reckoning" amúgy is Single Player only - nincs multi.
A 2 érintett nagy DLC megközelítőleg 70-80 órát ad a játékhoz.
A ruha/felszerelés pakk meg jól jön kezdéskor.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
szami777
addikt
Az, hogy egy 5 euros játék hirtelen 5 fontba kerül...azért nem mindegy
arról nem is beszélve, hogy a pre order játékok kb náluk a legdrágább pont emiatt.
vaamint vouchert vagy nem adnak vagy nem működik vagy csak 10 font feletti vásárlásra van.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tipuka
addikt
sziasztok!
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection -ben levő dlc-k jók valamire single-ben? köszi előre is!
-
szami777
addikt
köszi mindenkinek a tanácsot. Szerintem a sima Pop és a sands of time lesz
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Lucas Kane
tag
válasz Heavyrain #64264 üzenetére
Megvédeném a Forgotten Sands-t, szerintem az is zseniális a maga nemében, én zsinórban kétszer vittem végig miután megvettem. Ennyiért ajándék. De néol szanaszét szivat, és 600X kell próbálkozni.
Viszont ha választanom kéne a Warrior Within-t, vagy a The Two Thrones-t választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
-
gézu
őstag
GreenmanGamingen Far cry 1 1.74£, a 2. 2.74£, a 3. 3.74£ + sok egyéb
-
Heavyrain
őstag
válasz szami777 #64258 üzenetére
Nekem szintén a 2008-as csaksimán Prince of Persia tetszett a leginkább.
A Forgotten Sands-ra nehogy pénzt adj ki,nagyon gyenge lett. (Kb fél éve ingyen osztogatták Uplay-re,de bánom,hogy kipróbáltam....teljesen le van butítva az egész,hiányzik belőle a kihívás)
gézu: Azt azért senki se felejtse el,hogy a Far Cry és a Far Cry 2 DRM-Free GMG-n.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
a Sands of Time trilógiát mindenképpen (az első kettőt kifejezetten) és nekem a 2008-as különálló rész a szívem csücske, igazi "Ezeregyéjszaka" meseszerű hangulata van, csak sajnos bukott és még a dlc-vel együtt sem kap lezárást a sztori :/
a Forgotten Sands-ról csak rosszat láttam/hallottam.Do you see the white shadow?
-
warcat
veterán
The Banner Saga olcsón ~7.1 euró
EA: It's in the crate!
-
Cheesus
senior tag
Hát a Sand of Time-tól a Two Thrones-ig én beszerezném az alap trilógiát, ha érdekel egy kicsit is az egész világ (bár hozzáteszem azért mindegyik rész különbözik egy kicsit a másiktól hangulatilag). A 2008-as "reboot-ot", tehát ahol csak 1-1 főellenség van a pályaszakaszok végén, és van egy hölgy segítőnk még nem próbáltam, illetve a Forgotten Sands-ról nem mondanak sok jót, mivel ott már érződik az Assassins Creed beütés (a rosszabb értelemben), de azt is bátran tudom ajánlani, én is gondolkodok a megvételén
Szerk: Jah de most olvasom, ha csak egyet akarsz választani, én a The Two Thrones-ra teszem a voksomat, azzal nem lőhetsz mellé.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
szami777
addikt
Prince of persia részek leárazva steamen.
Ha 1-et választanom kéne, ti melyiket ajánlanátok? 1-2 résszel játszottam elvétve, de a PoP sorozat kimaradt nálam.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
http://www.go2arena.com/call-of-duty-modern-warfare-3.html
"olcsóbb" CoD MW3 ~12EUR
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
echterion
nagyúr
válasz Assimilator #64245 üzenetére
Nana, kikérem magamnak, én nem csinálom ezt. Ez sem, és az előzőek sem érdekelnek, mert így is van egy raklapnyi játékom, amit még ki se próbáltam, de megvettem, mert "ócóé vót". Majd ha nem lesznek ilyen játékaim, akkor megnézem ezeket is, addig inkább nem.
-
BasketWink
tag
válasz maddionmax #64232 üzenetére
nem tudom ez hogy jött össze neked, de nekem még nem sikerült o.O
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz wjbhbdux #64246 üzenetére
Welcome to the real world of Capitalism where all soul is for sale for 1 cent.
Én is szavaztam rájuk, de engem ez a cucc most speciel érdekel is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
wjbhbdux
veterán
válasz Assimilator #64245 üzenetére
igen, mondjál le róla. az egész greenlight rendszer lelkét teszi tönkre az ilyen kurvulással. ti meg asszisztáltok.
/s
-
Assimilator
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
-
edemark
csendes tag
Bár nem best muy azért szerintem érdemes megemlíteni, mert így lehet megint fogok vásárolni a gog-tól:
GOG Linux -
maddionmax
senior tag
Akad még valaki aki ARMA 3-at keresett és nem kapott? Úgy tűnik 1 db. felszabadult nálam.
-
Csapoati
nagyúr
Alulról szétlőhetsz mindenkit, azt se fogják tudni, mi történt velük.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #64236 üzenetére
Nem tudtam, hogy standalone a PT, azt hittem kiegészítő, így már értem, köszi a segítséget.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
echterion
nagyúr
-
nagyúr
válasz NyMRooD #64233 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz... a Pandora Tomorrow egy külön rész, nem kell hozzá semmi más.
Csak valami jogvita miatt nem vásárolható meg digitálisan sehol, még az ubitól sem.(Valami hitman contracts szerű problémája lehet... mert azt nem hiszem hogy más oka lenne ennek. Talán egyszer majd megjelenik ezis, mint az előbbi évek múltán.)
Nekem is megvan az összes többi SC uplay alatt amugy, de ez ettől független.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
birorichard
őstag
Nekem is van Dead Island Epidemic béta kulcsom, szám szerint hat darab. Akit érdekel, írjon, természetesen ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Nekem milyen nem volt
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #64231 üzenetére
Értem, csak az a gáz, hogy az alap SC nekem UPlayen van meg és nem tudom, hogy a lemezes azzal együtt működne-e. (nemvárható, hogy megjelenjen UPlay-re?)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyúr
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Kaptam két Dead Island Epidemic béta kulcsot. PM-ben az első kettő jelentkező kapja.
Dreimus
-
NyMRooD
őstag
Az UPlay-es Splinter Cell-ben benne van a Pandora Tomorrow? Ha nincs beszerezhető valahol digitálisan? Ha egyik sem akkor a boltban vásárolt nem digitális változat (vagy esetleg a virágbolti) képes együtt müködni az UPlay-es SP-vel?
-
bul07
nagyúr
Nem úgy értik hogy aki megveszi ezt az kap majd steam kulcsot ha bekerül?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ayo
veterán
válasz tipuka #64222 üzenetére
24-ig van az akció, valahogy majd megkapjuk. ennyi az infó
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
ingyen LEVEL22 kulcs jár mindenkinek, aki szavaz és belép a csoporta:
http://jateknaplo.blog.hu
-
3500-as thiefre lenne erdeklodo? ha osszegyulik 5+ ember, tudok inditani egy groupbuyt. Ha nem ugy is jo .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Dilikutya
félisten
válasz HoReSz1975 #63703 üzenetére
Ha a többi sincs meg, és érdekel, én javaslom megvárni, amíg lemegy a Wild Expeditions ára. Benne van az összes játék és DLC, CD Galaxisnál 6990, MM-ben 7990, bár a dobozos csak Uplay (első kettő nem regisztrálható oda). Remélem, lesz Steam-es is, nem akarok olyat, ami csak lemezen van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #64215 üzenetére
két szóban összefoglalva az uplay szolgáltatást: kaotikus ganéhalom
nekem is van hawx1-em és fogalmam sincs, hogy került már oda uplaybe ... :/ most h windowsreinstall volt, uplay azt irja, h töltsem le, nem tudom indítani, de a játék exejére kattintva simán elindul, uplayt sem indít, nem kell neki. fura.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
nagyúr
válasz BasketWink #64212 üzenetére
Uplay integrált címek listája, vagyis azoké amikhez tuti kell és beregisztrálhatóak.
Persze nem feltétlen up-to date... lehet egy két cím hiányzik, bár tudomásom szerint nem. Max a Liberation HD amit nem látok ott jelenleg.A többi lutri, meg tipikusan nem regisztrálható.
Van pár cím ami megan uplay alá a régiekből, de nem regisztrálható oda csak akkor ha ott veszed meg direktbe.
És van pár ami még ott véve se kerül be uplay kliensbe, csak egy letöltési linket kapsz.Alapvetően ha neked ezeket megette az uplay akkor mázlid van és ezek szerint árulnak ilyen új típusú kulcsokat is már ubisofték (mert sem a HAWX 1 sem a VEGAS 2 nem uplay game és régen nem is lehetett betenni oda a kulcsait)... de máshol véve ezeket nem garantált az hogy megeszi.
Nagyon gyakran a régi játékok csak Tages védelemmel jönnek ki és ott tudod letölteni ahol vetted.Ha biztosra akar valaki menni akkor csak ezen a listán lévőket veheti meg úgy, hogy tuti lehet benne az uplay megeszi, mert kell hozzá.
Én pl anno megvettem a Cold Fear-t GMG-n és oda volt írva uplayes... de nem kellett hozzá, és uplay sem ette meg a kulcsot. Nagy szívességet téve vissza is vették. Rendesek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz BasketWink #64213 üzenetére
Marketen veszel egy tf2 kulcsot 1.55 euroért aztán nála megveszed. Ha nem is sokat, de 140 Ft spóroltál.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
BasketWink
tag
saints row 2-t 1,99$-nál olcsóbban senki se tud igaz? ^^
-
BasketWink
tag
válasz FollowTheORI #64211 üzenetére
köszi ezt én is megtaláltam, csak az a baj hogy nincs benne se a hawx se a vegas 2 amit meg engedett aktiválni ezek szerintem csak az uplay rewardos címek
-
nagyúr
válasz BasketWink #64197 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Uplay
Itt mindig megtalálod azokat a játékokat amik uplay alá regisztrálhatóak.
-
warcat
veterán
válasz tikshow #64207 üzenetére
Elvileg mivel a kieget is meg lehet venni így,gondolom az alapjátékot is, us battle.neten 20 USD
Digitális Reaper of Souls olcsóbbanEA: It's in the crate!
-
reelc
veterán
-
tikshow
addikt
Battle.net-en akciós a Diablo III 19.99 euroért Március 25-ig. Tud valaki ettől jobb ajánlatot? - ahol lehet is kapni
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BasketWink #64197 üzenetére
advanced warfigter 2-t és future soldiert lehet. warfighter első részét nem is látom gmg-n.
-
BasketWink
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest