Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SAABPEPE #65699 üzenetére
Neten itt: http://www.go2arena.com/watch-dogs.html
Vagy pedig a Konzolok Szervíze pl.
Aztán CDgalaxis vagy 576.
Kb ebben a sorrendben.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SAABPEPE
tag
WatchDogs hol a legolcsóbb most?
-
nagyúr
válasz cskamacska #65697 üzenetére
A Season Passal. Végülis a Washington küldetéseket kapod meg plussz pár óra játék. Szerintem érdemes beszerezni, ha már AC3... feltéve hogy azis akciós.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
moonguru
őstag
válasz BigBlue69 #65693 üzenetére
Szokásos Amazon feltételekkel:
Megjegyzés: Jelenleg ez a tétel csak akkor érhető el az ügyfelek található az Egyesült Államokban, és akik egy amerikai számlázási címet.
Természetesen mivel általában dollárban olcsóbb a legtöbb szoftver, ezért nekem van amerikai címem is.
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
BigBlue69
őstag
Assassins Creed III $5 For Steam!!
Alul figyeljetek a Drm beállitásnál.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nagyúr
válasz cskamacska #65689 üzenetére
És milyen jól tette az MS a saját szempontjából. Nem egy embert ismerek aki csak ezért vett/tart XBOX konzolt.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz cskamacska #65689 üzenetére
Eddig is kint volt, csak nem volt steames.
-
cskamacska
addikt
válasz #79563158 #65688 üzenetére
Fun fact: kiadták PC-re is. Konzolos Halo részeket nem merik kiadni PC-re, bezzeg a gagyi telefon portot megkapjuk.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
törölt tag
-
eami
veterán
Cute Things Dying Violently most limitált ideig ingyenesen tölthető desurán (kliensbe le kell tölteni hogy megmaradjon végleg). Később ha kikerül greenlightból, steam kulcsot is kapcsolnak hozzá.
-
maddionmax
senior tag
Új PayWUW bundle:
$1:
Steel Storm: Burning Retribution
Frozen Hearth GoldMore than $3.99:
How to Survive
-
trance89
őstag
pár napja volt szó a HD Sentinel Standard promóról, aki akkor igényelt standard kulcsot annak ma jött egy mail amiben van lehetőség meglehetősen olcsón upgradelni Pro verzióra, 1PC-s 11.90 €, Family licensz pedig 30.46 €, ha ez utóbbi tényleg 5 kulcsot ad akkor csoportosan véve tényleg nagyon megéri
-
csaba951
veterán
Win 1 of 3 Thief Game Packs!
SAPPHIRE Select Club is giving away Thief Game Packs, including a copy of Thief, a SAPPHIRE R7 260X, and a HyperX Cloud gaming headset! Not a member? It’s free to join, so don’t miss out.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Mass Effect 3 elég olcsón a Gameflyon (kuponnal 4 font, azaz kevesebb, mint 5 euro).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
afrojack1
senior tag
Hali
Tudtok valahol "occón" bf4 premium cd kulcsot?SC: Herczku_Death
-
-
DokiBaxxi
őstag
Srácok, G2A-n a RU-s CD kulcs mit jelent? Csak Oroszo.-ból lehet megvenni? Vagy csak orosz nyelvet tartalmaz? Nem vagyok jártas az ilyenekben
(ARMA III CD-KEY STEAM RU)
(#65675) marcusa
Értem, köszi[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
ricsiii01
tag
G2A-n nem lehet Mastercarddal fizetni?
Megtaláltam.G2A egyből küldi a kódot a vásárlást igazoló emailben, vagy várni kell egy kövire?
[ Szerkesztve ]
.
-
nagyúr
PayPal?
Nálam volt már ilyen és várni kellett 24 órát utána ment.
Van hogy letilt valamiért egy időre... főleg gondolom, ha sikertelen volt valami párszor (belépés, adat egyeztetés, stb).[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Üdv!
Valaki meg tudta venni a -50%-os Guild Wars 2-öt?
Bárhogy próbálom mindig elvérzik a Checkout fizetés után az egész, és nem tudom mi baja lehet. (Payment Authorisation Failed)
Még a fizetésre kattintás előtt a címmel van baja, de azt teljesen érthető, külföldi formátumban adom meg neki
("pl. 1-3 Kovacs Street") de próbáltam magyar formátumot is, az se jó.
Egyenleg van, adatok jók... nekifutottam már 3x, remélem nem emelik le utólag valami sunyiság miatt...Do you see the white shadow?
-
djculture
félisten
Megjött ide is a sega rally meg a fable 180-forintnál csak a szatyor amibe csomagolták többet ér
-
törölt tag
GOG :
Wizardry 6 + 7 + 8 $4.78
-
-
djculture
félisten
Gemagenten ma ez van:
Call of Duty 2 [gameagent.com] Regular Price = $15.52 Sale at 50% OFF = $7.76 STEAMPLAY
Call of Duty 4: Modern Warfare [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00 STEAMPLAY
Call of Duty: Black Ops [gameagent.com] Regular Price = $40.00 Sale at 50% OFF = $20.00 Might be Mac onlyMac Only
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection Pack [gameagent.com] Regular Price = $15.00 Sale at 50% OFF = $7.50Mac Only
Call of Duty: Black Ops - Annihilation & Escalation Pack [gameagent.com] Regular Price = $25.00 Sale at 50% OFF = $12.50Mac OnlyEzzel a zombis black ops kieggel játszik még valaki?
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz kriszpontaz #65655 üzenetére
Hozzám is most befutott
-
válasz kriszpontaz #65655 üzenetére
úú tenyleg, annak ma kell jonnie ide is . Holnap atviszem aposnak es behuzok erte egy ebedet .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kriszpontaz
veterán
Na megjött az Edigital-os ajándékcsomagom 2 játékkal (Fable, Sega Rally) 180 Ft-ért. A futár is csak röhögött.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #65649 üzenetére
Visit Russia, before Russia visits you.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
válasz maddionmax #65647 üzenetére
Szóval, ha még ma sikerül megszereznem az orosz állampolgárságot, nyertem?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
maddionmax
senior tag
Van Helsing DLC-k le vannak akciózva Gamersgate-en.
Oroszként még olcsóbb.
-
bul07
nagyúr
-
sagem
addikt
válasz tipuka #65643 üzenetére
Nekem most jóváírt valamennyit, de ahogy írtam nem az én aktivitásom után, hanem a megosztott fiók cselekvései után, szóval amit én csinálok az nem is látszik, azaz gyűjtögetni sem tudok. Közben azt tanácsolták, hogy ne legyen megosztott a fiókom, töröljem a megosztást várjak egy kicsit, hátha frissül a profilom, meglátjuk (aztán ha rendbe jön vissza lehet tenni a megosztást is elvileg)
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz marcusa #65641 üzenetére
Szerintem tuti, elég egyértelműnek tűnik a dolog Pontosan azok a játékok szerepelnek a listámban amikkel az a személy rendelkezik, akivel megosztottam a fiókomat, se több, s e kevesebb. Az én "aktiválásom" sehol nem látszik, ellenben az ő aktivitását a magaménak látom. pl: a https://www.playfire.com/a/rewards oldalon (pedig ő nem is regisztrált ide). Szóval igen, az elképzelhető, hogy az ő aktivitása után jóváírnak majd valamit, csak ezzel nem lesz beljebb..no mind1, megírom nekik aztán meglátjuk. Csak gondoltam hátha volt más családi megosztásos embernek is problémája ezzel.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Annyit beszéltetek róla, gondoltam kipróbálom én is a PlayFire reward rendszert. Természetesen azok táborába estem, akiknél bugzik, így nem tudják használni Gyanús volt, hogy miért ír olyasmiket, hogy játszottam xy játékokkal, amikor az életben nem indítottam el őket. Aztán azt sem értettem, hogy miért csak x darab játékot feltételez nálam, amikor sokkal többel rendelkezem, s miért vannak a listában olyan játékok is, amik meg sincsenek nekem.
Aztán leesett: Használom a "Steam családi megosztás" featuret, s a PlayFire valamiért annak az accját gondolja az enyémnek, akivel megosztom a fiókomat..
Szerintetek érdemes megírnom nekik vagy úgy sem lesz változás / most már IJ?
-
DokiBaxxi
őstag
Valaki tud olcsón arma 3-at? Tudom, mostanában volt akció, de most jöttem rá, hogy tényleg kell
Ilyen 1000 Ft körül érdekelneÜdv
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Hunbeast87
senior tag
válasz LordMarcus13 #65628 üzenetére
Látom nem csak nekem sikerült már nyitó oldalon levő hozzászólásra reagálni!!!
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
ZS3NI
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Erős kezdés a fórumon.
-
xavix13
őstag
Biztos hasznos információ, így közel 10 év után.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
v!ct0y
veterán
10 év alatt csak sikerült megvennie
-
BasketWink
tag
köszönöm
itt a direkt link:
battlefield 1942 -
ayo
veterán
mai euro truck 2 akció nem rossz, de a spárban még mindig 990 Ft (steames az is)
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
djculture
félisten
Nállam ez van:
Sending Limit Per year 630,200 HUF Remaining: 556,901 HUF reset Aug 14, 2014 [Verify to lift limits]
Withdrawal Limit Per month 21,000 HUF Remaining 21,000 HUF reset Apr 14, 2014 [Verify to lift limits]
Withdrawal Limit Per year 252,000 HUF Remaining 252,000 HUF reset Aug 14, 2014 [Verify to lift limits]Tehát háromféle limit van.. Az havi limit azoknak van akik nem verified meg 252 ezres éves limit is
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz BasketWink #65620 üzenetére
9-10 hozzászólás mióta számít itt soknak?
Előtte meg abszolút Steamhez kötődő társalgás folyt a topikban.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
BasketWink
tag
um... kicsit sok lett az off...
-
W.Wilson
aktív tag
válasz Lackki #65618 üzenetére
Többféle limit van, nekem is csak a bejövő van ott, és biztosan csak a bejövőre vonatkozik, mivel a limitből fennmaradó összeg ugyanakkora, mint a limit.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
válasz tomsolo #65614 üzenetére
Én biztos, hogy százezreket költök paypalon évente, de sose futottam bele semmilyen limitbe.
(#65612) po1son: nekem a my accountban nincs account limits menüpont. Lehet hogy azért, mert verified vagyok?
Ok, most upgradeltem premier accountra, és megjelent a limits menüpont, de az csak arra vonatkozik, hogy mennyit lehet kapni 1 év alatt, az 2500 EUR. Kifizetés bármennyi lehet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
törölt tag
Tudom , mindenki olcsóbban jutott hozzá , de nem bírtam megállni , hogy ne vásároljam meg .
A Steam könyvtáramba már Train Simulator 2014 néven szerepel , és az alábbi DLC-k járnak hozzá :
BNSF Officially Licensed Railworks Add-on
Cajon Pass
East Coast Main Line
Great Western Main Line
Railworks 3 LegacyAssets US
Railworks 3 LegacyAssetsFoliage
Railworks 3 LegacyRoutesFictional
Railworks 3 LegacyScenariosBT
Railworks 3 LegacyScenariosCP
Railworks 3 LegacyScenariosFictional
Railworks 3 LegacyScenariosHS
Railworks 3 LegacyScenariosNY
Railworks 3 LegacyScenariosOP
Railworks ChallengerPack DLC
Railworks TestTrak DLC
Ruhr-Sieg
Somerset & Dorset Joint Railway
Train Simulator 2012 - European Community Asset Pack Debundle -
törölt tag
válasz dejaris #65608 üzenetére
Igen a korhatár dolog lehet a legnyomosabb érv a bevezetése ellen, ugyanis egészen biztosra vehető, hogy milliós tábor esne ki ha visszamenőlegesen bevezetnék. A Steamre/ Originre bizonyos kor alatt nem lehetne elvileg regisztrálni, ellenben (és ezt ők is tudják jól), rengeteg kamasz nem a saját születési dátumát adja meg, mivel a rendszer akkor automatikusan elutasítaná már regisztrációkor. Szerencsésebb esetben az szülei vagy a nagyobb testvérei születési dátumát adja meg, mert így legalább ha igazolnia kell magát, hát családban marad, mégha szar érzés később, hogy nem a saját születési dátuma lesz ott akkor sem, amikor a fiókján már 200 játék ül, és ő is betölti a 18-at. De a legtöbb általában nem rokonai születési adatait nyomja be, hanem kamuzik egyet. Na ha bevezetnék a dolgot, ők oltári nagyot szívnának, ugyanis utólag a születési dátum nem módosítható, és később sem tudná azonosítani magát, mert a személyin nem egyezne a dátuma.
Pl szomszédom kisebbik fia is bekamuzott egyet amikor megjelent a COD6, mert amúgy nem tudott regisztrálni... Szóval egyik oldalról ott van ez a dolog, hogy lehetőleg valós adatok legyenek, másik oldalról meg az, ha megcsinálják bődületes mennyiségű pénztől esnek el. Szerencsére amikor én 18 év alatti voltam még a Steam nem létezett, szóval ilyen gondom nem volt
-
törölt tag
válasz dejaris #65605 üzenetére
Hát egyszer amikor régen kb 2009-ben kizártam véletlen magam, írtam nekik, a támogatással egyeztettünk pár adatot, elkértek pár infót, amivel azonosítottam magamat, és az egész történetnek 1 nap alatt vége is lett, küldtek új jelszót.
Most érted, az emberek jelentős része egy bankkártyát használ évekig, amikor megadja a kártya adatokat, akkor elkérik a személyit, meg a fényképet, aztán jó eséllyel évekig nem kell ránézni. Több tízmilliós ügyfél adatbázisuk van ez tény, de szerintem tartható lenne így is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #65603 üzenetére
Lehet, mert szerintem meg lenne hozzá a kapacitás, és én meg is érteném, na meg azért ilyen globális méretű vállalatok esetében nem is félnék elküldeni, ellenben a kis zug cégekkel. :-)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mivel még nem kaptam meg a kulcsot (értelemszerűen), behivatkoztam nekik a szabályzatukat:
1. Right of Withddrawal
You are entitled to withdraw from your contractual declaration within 14 days without giving reasons in text format (e.g. letter, fax, email) or – if the item is released to you before the expiry of the term – by sending back the item.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Társasjáték topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest