Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Kijött a S.T.A.L.K.E.R Lost Alpha DC
Letöltés Szénné van terhelve.
Patch is van már hozzá szedjétek azt is.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Lackki
őstag
válasz vorosmarti #112093 üzenetére
3 éve EA? ugyan kérlek
[link]
3.5éve ALPHA!Privátot hamarabb észreveszem
-
MrTwister
őstag
válasz morfondőr #112096 üzenetére
No ebben viszont igazat adok neked, tényleg ki tudja zökkenteni az embert a játékból, ha nagyon eltolják a technikai részét, csak kérdezem én ilyenkor hol van a tesztelőcsapat és a felelőssége?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Agyzuzo
addikt
Nekem se volt még soha, de ez a Syberia bármit csinálok nálam kuka.
Nem tudok rájönni mi a franctól lehet, ez zavar a legjobban. Egyszerűen mintha konkrétan nem használná a GPU-mat. 0% usage végig. De a CPU-t is csak pár %-ra terheli be, mintha idle-ben menne a játék, hiába fut magas prioritással előtérben.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
morfondőr
őstag
válasz MrTwister #112095 üzenetére
Egy fél órányi YouTube walkthrough alapján nem tudok a történetről nyilatkozni. Lehet hogy az nagyon jó, de a technikai problémák elég nagy árnyékot vetnek rá szvsz! Ha a körítés miatt nem tudja magát bele élni az ember, akkor sokat nem ér a jó sztori!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MrTwister
őstag
válasz morfondőr #112094 üzenetére
...és a történet meg a hangulat, hát nem az lenne a lényeg? Grafika ok olyan amilyen, de ez ugye egy kalandjáték lenne, kíváncsi vagyok az milyen lett. Gondolom akkor az sem lehet olyan nagy szám ha ennyire nagy a csend körülötte. Legalább a Mass Effect a sztoriban hozta az elvárhatót, akkor a Syberia még ezt sem, sajnálom kár érte.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
morfondőr
őstag
Hát rászántam egy kis időt és bele néztem a Syberia-ba. A denuvo árát inkább költötték volna a játékra, mert szerintem ez pont nem az a műfaj, amit azért vesznek meg, mert nincs rá törés! A grafika elmegy, itt tényleg nem olyan fontos, de a szájmozgás valami borzalmas! Sima tátogás az egész, artikuláció semmi és még ráadásul a mondandó vége után sokszor 2-3 mp-ig tátog tovább a karakter. A szinkronon is lehetett volna csiszolni, nem sok bele élés jön át. Sajnálom ezt a játékot pedig!
[ Szerkesztve ]
-
-
ayo
veterán
-
MrTwister
őstag
Egy kicsit most összezavarodtam akkor most sz*r a Sniper Ghost Warrior 3 és a Syberia 3 is mind a kettő 5 perc(ek)ig tölt és mind a kettőnél vacak a lipsync meg extrém alacsony az fps és mindez a Denuvo hibája? Akkor miért nem dobják már ezt az erőforrás zabáló megkeserítem a legális vásárlók életét csodát a fenébe ki a játékokból? Jól értettem?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz sagem #112086 üzenetére
Mar halasztották kb 3* és a multi még így sincs kész... Mivel a béta nem volt ilyen 1000% hogy pár sor programkod el lett kurva menet közben. A bétában se töltési hosszúság sem pedig 5 fps nem volt hasított szépen..
Pedig ezzel tehettek volna a fejükre (az eddigi munkásságukra visszatekintve ) egy koronát.
Open world, szép minden fasza erre csak sikerült elrontani valamivel Remélem nem veti őket vissza,mert egyre jobban tetszik amit csinálnak. Egy open world rpg-t is összehozhatnának ezzel a Cryengine-elNext PC Upgrade: 2022
-
sagem
addikt
válasz Crytek #112085 üzenetére
Mondjuk ha inkább csúsztatták volna a megjelenést egy-két héttel, mintsem hogy tátott szájjal rohanjanak a himbilimbi erdőbe, lehet, hogy kevésbé dőlnének romba
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #112083 üzenetére
Aha, hát nem tudom, én első nap néztem a streameket és ott mindenkinek "rendesen" futott, szóval nem hiszem, hogy már a tört verziót nyomták a 0. percben. Az animációk és a lypsinc viszont annyira rossz volt, hogy azt hittem, azért rossz mert nem angol verziót néztem, de aztán kiderült, hogy egyik nyelvvel sem kompatibilis a karakterek szája
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Agyzuzo
addikt
Állítólag van egy buherált törés hozzá amitől jól fut, csak a mentések nem kompatibilisek onnantól a denuvos változattal. Meg van akinél állítólag csak fél perceket tölt és rendesen fut, de nem jöttem még rá mi a fenéért szar nálam meg marossnál - meg a Steam Discussion-öket nézve még jó pár más embernél is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #112081 üzenetére
én sok streamet néztem és azok mentek rendesen..legalább nem látjátok a játék többi részét
Én ilyen Armikrog és egyéb szarságok miatt már rég nem fizetek előre olyan fejlesztőknek, akik a nosztalgia hullámot próbálják meglovagolni 15-20 év kihagyás után.
Még a Shenmue 3-ban van pénzem, de hát azt is bánom.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #112076 üzenetére
Bőődületesen el van baszva ott valami, nem viccelek. Nálam és marossnál is úgy fut a játék hogy 5 percig semmi nem történik, hirtelen bejön a logó, nagy nehezen bejön a főmenü - 1fps. Star new game, ismét 5 percen át semmi nem történik (mértem!), majd elindul a bevezető videó. A videó fut rendesen, de minden egyes mondatnál megakad amikor beszélnek. Majd újabb 5 perc és elindul a játék - nem viccelek, 1-5 fps között megy...
És valamit nagyon elbasztak, mert a CPU és GPU használat 0-án van közben, mintha meg se kísérelné használni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz maross #112078 üzenetére
5 FPS az furcsa mondjuk, de igazából tipikusan az a kategória, hogy 20 éve tudtunk valamit alkotni, azóta nem csináltunk semmit, de majd most.. Kb. mint egy kiadatlan alfa 2005-ből, amit most valaki megtalált és felrakott a netre, csodás animációk és szájmozgások, Andromeda biztos számított a készítésnél...
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #112073 üzenetére
5 perceket töltöget? Biztos a Syberia 3 Denuvo-ját kapta.
Az a játék egy vicc, SSD-n 5 perc alatt tölt be és után fix 1-5 fps...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
echterion
nagyúr
Ha valaki jár a komlói Euronics-ban, hozhatna nekem egy AC Black Flag játékot (nyilván a kód elég) a blokk szkennelt másolatával (nem nekem lesz...ezért kell a blokk). Utalni tudom az ellenértéket.
-
Crytek
nagyúr
Ej baszzus. Előzetesek szerint akkor csak én tartottam és még tartom is nagyon jó játéknak (az előző kettőhöz képest) a Sniper GW3-at... neten mindenfelé 50-60°-okak dobálják rá... Állítólag 5 perceket töltöget.. Mert szarul fut meg sok a bug. Ennyit romlott volna a béta óta vagy az akkor direkt fullos volt hogy semmi bajom nem volt vele?
Mindegy sajnálom őket ,mert ez végre valóban egy baszott jó game lett az első kettőhöz képest még együttvéve is.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki multizás miatt is megvenné a Sniper Ghost Warrior 3-at, ne tegye. Kihagyták belőle a multit, állítólag majd 2017 Q3-ban lesz ingyenes frissítésként elérhető.
szerk:
(#112068) Crytek
Ez meg lassan másfél órája le van halva.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Crytek
nagyúr
Hátha valakit érdekel ingyen Witcher EE a GoG-on
-
cyberkind
félisten
És kint az Outlast 2 28Eu-s árral a Steam-en.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
-
i2k
őstag
Ezt se a 4K@60-ért fogják szeretni... 28-38 FPS egy atomerőművel, 4K-n...
1080p-n jó lesz.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
Kingdom Come Deliverance, nem lesz semmi
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
arty
veterán
kizárásos alapon 1000$ lehet a beszállója!
(az 5k és 10k tierekből még nem fogyott, fentiből viszont 1 már igen!!!!4)én nem hiszem, hogy ne támogatta volna azt a játékot, ami érdekli. nem logikus
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz morfondőr #112055 üzenetére
Jobb helyeken. Eleve nem értem, valaki miért tölt többet ilyen fiókra fel, mint amennyit rögtön el is költ. A bankokban nem bízunk, de a Hongkongban székelő, Tádzsikisztánban is áfát fizető lengyel cégekben igen?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
morfondőr
őstag
válasz cikasz #112053 üzenetére
Mivel még pénz is van a fiókodon, gondolom nem örülnél, ha valaki megszerezné a belépési adataid és ilyen egyszerű lenne még az e-mail címet is megváltoztatni semmi lehetőséget nem hagyva arra, hogy valahogy vissza szerezd a fiókot! Jobb helyeken még akkor is kapsz konfirmációs e-mail-t, ha egy új helyen jelentkezel be a fiókodba!
-
cikasz
őstag
Érdekesek a g2a-nál.
Gondoltam megváltoztatom az emailcimemet mert már jó ideje nem él és venni akarok valamit, de nem tudom hova küldenék a kódot. Nem biztos, hogy a paypal-nál regisztráltra!
Account oldalon nem lehet. Mondom írok a supportnak, hogy meg kellene változtatni!
Csávó ír, hogy nem lehet töröljem az accot és csináljak újat!
Mondom nem él az email és pénz is van az accon.
Aztmondja nem férek hozzá az emailhez? Sajnos csak az a mód, hogy törlöm a régi accot.
Mondom neki : HOGY TÖRÖLJEM MIKOR CONFIRM EMAILT KÜLDÖTÖK BAZDMEG, HOGY BIZTOS TÖRÖLNI AKAROM-E?
Ezek hülyék esküszöm!
Nem hiszem el, hogy nem tudják átírni![ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz tomsolo #112038 üzenetére
"ilyen szenny filmet még nem hoztak össze ebbe az évszázadba."
Mármint a női Ghostbustersre gondolsz? Lehet nekem rossz az ízlésem, de szerintem vígjáték kategóriákban Hollywoodból ilyenek jönnek sorban ... fingós-hányós-sz@rós-szexista bullshit. 80-as évek vége, 90-es évek nálam továbbra is verhetetlenek.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz djculture #112043 üzenetére
Inkább 5 Múmia film, mint egy modernkori Ghostbusters...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Istenem, de szar film lett. És a régi színészek ehhez a nevüket adták, ráadásul egy teljesen más karakter révén. Bár Dan Aykroyd cameo-ja Kerekes József szinkronjával legalább valóban vicces volt, kvázi a film csúcspontja.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
Legalább keresnéd meg a kommentet amire hivatkozol, hogy ne hazudozzál...
Szerintem ez alap dolog ,hogy ha valamire hivatkozol előtte utánanézzél. Soha sehol nem írtam ,hogy kasszasiker lesz. Ha jól emlékszem csak annyit írtam ,hogy szerintem lazán 300 milla felett lesz... Nos nem jött be mert $229,141,024 lett a "vége"Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #112035 üzenetére
> A nevem és a jelenlétem a garancia ,hogy ez a game meg fog jelenni.
Ja, mint ahogy a Szellemírtók 3 kasszasiker lesz.
BTW: Megy most az HBO-n, ilyen szenny filmet még nem hoztak össze ebbe az évszázadba.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #112032 üzenetére
Dehogy nem lesz... Ennél sokkal borzalmasabb játékok jelennek meg. És ez még jónak is ígérkezik a látottak alapján. A nevem és a jelenlétem a garancia ,hogy ez a game meg fog jelenni.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #111995 üzenetére
Nem DOTA klón az.
"Actually I get the feeling it’s more the overpowered hero units and underpowered army units, and the very linear “throw units in one direction down the length of the map” that is why people are comparing it to a MOBA."
A multi mód a hülyebiztosítás miatt lett fázisokra bontva. A porhanyós egységeket a kezdők villámgyorsan el tudják veszteni, ha emiatt kapásból a bázisra tudnának a profik zergelni, akkor olyan snowballosodás alakulna ki, ami még Relic játék nem látott. Persze ezzel mind a DoW 1, mind a CoH/DoWII fanokat magukra haragították, hát, így jártak.
ezzel viszont egyet tudok érteni
"DOW1 and its expansions - Old School RTS that introduced unique-for-the-time elements to the genre.
COH1 and its Expansions- New school RTS, with a few lingering old school elements. Relic strikes gold, nearly changes the landscape for isometric RTS games.
DOW2 - Pure new-school RTS with RPG elements. Focuses on actual strategy and tactics. RTS fans cry foul, 40k fans rejoice.
COH2 - Really just COH1, with mechanics that havent aged as gracefully. Stagnant.
DOW3 - Old school RTS with hero units (like WC3). No attempts to change or bring the genre forward. Gabriel Angelos ripped from the cover of Small Soldiers, diet space marines, trippy trailer.In a time where 40k is flourishing and starting to be taken seriously"
Crytek: Nem lesz abból semmi, ha mégis, könnyen köZépkori survivalshark lehet belőle.
Ugyanitt, az aktuális Humbli Bundliban megbúvó Frontiers az ócska indieszemét. Tipikusan annak a példája, mikor az egyszeri közepes fejlesztő egy tréningen megvilágosodik, és a zsebpénzével nekiugrik egy olyan feladatnak, amibe még egy komoly kiadói hátterű stúdió is beleizzadna.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Źşë'
addikt
youtubozgattam és találtam egy ilyen vidit, 0:50 hez pörgess
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
válasz maross #112015 üzenetére
Jujjj, ezen most nagyon felröhögtem
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz reelc #112021 üzenetére
Nekem nem teljesen mindegy? Várok igen hogy meglegyen olcsón (amit nem én állok) és amikkel 70%-ban úgysem játszom... Akkor igen inkább 20 év múlva legyen meg bármi ingyen mint 20 ezerért és ugyanúgy nem játszok vele mert nincs időm.... Az én szemszögemből egyértleműen az ingyen (várok ezer évig is akár ha kell) a legjobb megoldás erre.
A játékról még nem tettem le amúgy... már netes videókból ismerkedem az ótvar semmire nem jó ingyenes indigala legszarabb játékainak alapot ado engine-ekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Exanima Ebből még jó dolog is kisülhet ,ha a debil harcon változtatnak
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nem sértődtem meg , hiszen nincs miért. Egyedül maximum eami szégyelheti magát a feledékenysége miatt mert ez kör kb egy az egybe lezajlott már vagy 3-4 szer itt a ph-n.
Egyszerű a képlet én várok indigalások meg veszik nekem a játékokat. De ez kölcsönös ők farmolnak és abból szedik magukat én meg a pénzükből Szimplán raj vagyokNext PC Upgrade: 2022
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
Tiéd is...
Mert csak fél petákos bundliban, 10 másik játékkal.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
sagem
addikt
válasz Pocok256 #112006 üzenetére
De ott vagy tévedésben, hogy nem csak kiadókat/országokat károsítják meg, hanem felhasználók tömegeit is, különböző módokon. És itt nem csak arra gondolok, hogy a kulcs amit tőlük veszel esetleg nem jó, az csak a jéghegy csúcsa. Tudom, most jön az, hogy de én meg xy már csomószor vásároltunk ott és nem volt semmi, se a kulccsal, se mással..de ettől még sok ezer emberrel megtörtént ez meg az, és eddig az volt rájuk a jellemző, hogy szándékosan csináltak nem túl kedves dolgokat
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bullseye
addikt
-
Pocok256
veterán
válasz sagem #111991 üzenetére
Ezt embere válogatja mindkétfélnek igaza van. Én személyszerint örülök a g2a nak és maximálisan támogatom őket annak pedig hogy magyar oligarcha és stadion hozzájárulási pénzt sem kell fizetnem a játékom után nálam pozitívum.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
törölt tag
Látom semmit sem változtál .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest