Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz RedMan #65597 üzenetére
Valóban érdekes... ha nem vagy belépve az accodra akkor olcsó, ha belépsz akkor meg drága (nincs akcióban).
Ez vagy bug, vagy az akció a mi régiónkra nem vonatkozik ezért csak kilépve akciós.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
arty
veterán
válasz BomiBoogie #65596 üzenetére
+1, ez a helyes (bolt-nevelő) magatartás!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Drenadar
veterán
válasz BomiBoogie #65567 üzenetére
kártyás fizetésnél már máshol is tapasztaltam ilyet, hogy azt megelőzve, hogy valaki reklamáljon náluk hogy lopott kártyával fizettek kérik az ID másolatát. Amin tulajdonképpen mindent ki lehet satírozni, csak a nevet ne, hiszen ezt adták meg vásárlásnál kötelezően. Fénykép? satírozható. ID szám? satírozható.
Ennyi. Nem értem miért kell ebből akkora felhajtást csinálni, én simán elküldtem. szerinted vissza tudnak élni egy olyan okmány fénymásolatával amin nem látszik semmi, csak és kizárólag a neved? Nem.
Az abszolút paranoiásaknak van még egy mód:
Ha ID-t fényképezünk, és az adatokat leszedtük róla, keresztbe ráírhatjuk, hogy MIRE használhatják fel az ID fénymásolatát. Azaz, ha utána a webshop fogja a személyid képét, és bemegy a bankba hitelt igényelni, akkor azon túl hogy nem látszik rajta sz@r sem, még rá is van írva hogy csak játék megrendelés autentikációhoz használható fel, semmilyen bank nem fogadhatja el ilyen esetben, de bank amúgy sem fog olyan képet elfogadni ami eleve: fénymásolat & ki van róla húzva minden a néven kívül. -
RedMan
tag
válasz sing1ep1ayer #65592 üzenetére
Dettó.
phenomHUN: Nyomj egy F5-öt.
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
phenomHUN
senior tag
válasz sing1ep1ayer #65592 üzenetére
Nekem $1.49-et mutat.
-
Balazs_
senior tag
válasz maddionmax #65589 üzenetére
A Director's Cut-ban minden benne van ami az alapjátékban+DLC-kben (tehát a 2 tárgyas DLC + Missing Link), plusz még javították benne a bossfightokat, van benne New Game+, meg pár apróbb finomítás.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Alap Deus Ex - HR-em van, Missing Link DLC Steam-en már nem elérhető, de 2 fontért megvehető game.co.uk oldalon.
Érdemes megvenni? Ad annyival többet a Director's Cut?
-
djculture
félisten
-
Bazzzs
senior tag
Ahhoz nincs joga, hogy elkérje a személyi okmányaidat, mint ahogy a bankoknál is aláírod a másolatot, hogy hozzájárultál. Viszont ahhoz van joga, hogy ne kössön veled szerződést, vagy ne végezzen tranzakciót, ha nem igazolod magad. Magyarul nem vagy köteles átadni, de akkor az említett üzlet, bank stb. se köteles végrehajtani az általad kezdeményezett tranzakciót.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
törölt tag
Gondolom túlzásba estek, és egyébként arra irányul, hogy nem e lopott a kártya.
-
Edorn
senior tag
válasz FollowTheORI #65578 üzenetére
Hát személyit elkérni tudtommal nem igazán... Legalábbis Magyarországon csak rendőr indokolt esetben, meg egy-két hivatalos szerv kérheti el... No meg alapból para ilyesmit kiadni visszaélések miatt...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #65575 üzenetére
Lopás és csalás szűrés... főleg ilyen netes cégeknél ahol más szűrő nincs egy lopott kártyával való vásárlás ellenőrzésére, mivel nem személyes. (Pl alárítás vagy személyi kérése)
Mivel az ilyen lopás utáni chargeback stb elég macerás procedúra próbálják kerülni meg szűrni. Van ahol meg leszarják mint a sarki boltban. De joguk van.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
válasz BomiBoogie #65575 üzenetére
Nekem azért nem küldte a kulcsokat el, mert több darabot vettem és nyilván azt hitte, hogy valami tömeges felvásárló vagyok. Pedig csak fórumtársnak meg magamnak vettem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BomiBoogie #65573 üzenetére
Annyiert amugy se a legolcsóbb...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
reelc
veterán
Bes Buy, mert ingyen van, de nem játék:
IObit Malware Fighter Pro 2 - 12 months license
12 hónapos licensz (szóval 1 évig ingyenes). Még 11 órán keresztül. Ugyanannak a cégnek az akciója, amelyiket pár napja linkelte valaki a HD Sentinel ügyében. Link.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BomiBoogie #65569 üzenetére
Itt a nekik írt üzenet: ***
Úgy emlékeztem hamar megvolt a refund, de ezek szerint mégseA linket inkább kiszedtem, látszott a neved és a mail-ed.
[ Módosította: BomiBoogie ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
velem is volt ugyanez, amikor 1.5 font volt a sleeping dogs LE.
Nem akarták küldeni, írtam nekik emailt, hogy ez így nem járja, kérek inkább refundot.
Payallal fizettem 1 nap alatt visszaérkezett a pénz.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most belefutottam a GamesRocket oldalon egy olyan dologba, hogy nem akarják adni a kulcsot (X-COM: Enemy within), csak, ha a személyimet meg a fotómat elküldöm nekik stb.
Ezt miért csinálják?
Én ugyan nem küldök nekik ilyesmit, inkább megveszem máshol, ez meg vesszen.
-
x_o_n
veterán
megjelent a not GTA.5 pc-re akár 0,1 fontért megvehető
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #65563 üzenetére
Retail gamersgate-n nincs orosz nyelv semmibe orosz régióban is azt árulják csak olcsóbban mint a többi régióban. Egyedül a régiólock ott is működik. Ezért is szeretem, nem érdekel ha a dlc-ket vagy bármit onnan kell telepiteni.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #65560 üzenetére
Igen
-
warcat
veterán
EU IV fanok villámgyorsan vetődjenek,elárazták a kieget: Europa Universalis IV: Conquest of Paradise 1.89 USD /1.49 galapontokkal
EA: It's in the crate!
-
maddionmax
senior tag
Az elmúlt napokban vett valaki Assassin's Creed III Deluxe-ot orosz áron Gamersgate-ről?
-
törölt tag
válasz Blaise #65553 üzenetére
Telepített játékok esetében jobb klikk és archiválás :-) persze sok helyet foglal, és csak azokat szoktam kiírni DVD lemezre amelyek várhatóan már nem nagyon fognak frissülni, a többi pedig a 3 TB-os merevlemezre kerül biztonsági mentésként, és cserélődik ha új verzió jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz NyMRooD #65555 üzenetére
Ki tudod őket írni DVD-re (meg lehet szabni a mentésnél, hogy egy-egy fájl hány GB-ot foglaljon csak, így tudod szabályozni a kellő DVD-k mennyiségét is), hogy ha esetleg újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen újra letölteni a játékot.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
NyMRooD
őstag
és mire jó az archiválás?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz marcusa #65538 üzenetére
Szerintem egy ilyen játék vásárlását kártyák és acsikhoz kötni felesleges. Főleg ha ekkora árkülönbség van.
Uplay acc tuti kelleni fog hozzá, mert ott lesznek az acsik meg minden ilyen apróság hozzá.
És szerintem az AC4 után már ezis direkt letöltős lesz, nem az a régi installer leszedős, külön telepítős téma.
Szóval az updatelés, telepítés sem annyira beteg már mint a régi Ubi játékokon.Én tuti nem fizetnék többet a steamesért... ha csak pár euró lenne akkor max. pl 1000 Ft max. Annál többet nem ér a steam kényelme sem. Főleg hogy már minimális lesz szvsz.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #65549 üzenetére
Ja Igazából szimpatikus, hogy abbahagyták, nem akartak egy AC féle rokabőr sorozatot.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Csapoati #65537 üzenetére
Ja, nekem is nagyon bejött. Alapot vettem £9.99 -ért és beletettem 27 órát.
Most meg 5.75€-ért hozzá a kiegeket, így a kettő együtt Steam klienssel tömörítve és archiválva 8 DVD
-
djculture
félisten
válasz marcusa #65545 üzenetére
Én is ha veszek akkor dobozost eleve egy kafa poszter jár hozzá plusz rengeteg játékbeli cucc az első napi kiadáshoz.. Így le se kell töltenem 20 gigát az se hátrány.
Pcguru bundle kiadás megint, ugylátszik már normális nem bundle játék idén már nem várható
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
GameAgent-en vásárolt kulcsok nektek megjöttek? Én már kb. 2-3 órája nem kapok semmilyen key-t
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
szami777
addikt
válasz marcusa #65538 üzenetére
Nem lesznek achik és kelleni fog hozzá uplay is.
Steames FC: Blood dragon is kártyás, szóval azt előre megmondani, hogy ez nem lesz az, nem merném.
Annyival több a steames változat, hogy steamen ott van neked a játékaid között. Ami tényleg előny, hogy a uplay borzalmas letöltő és update rendszerét el tudod ezzel kerülni, főleg miután hallom, hogy ac-k esetében a sp vásárlása, letöltése nem séta galopp.. Kérdés megér-e ez neked +6-7 ezret[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Őrlődöm most picit, mert ugye megjelent a WatchDogs Steam-en... Eddig azt hittem hogy csak uplay-es lesz, és ezért oda akartam venni, most a g2a weakly-ben 23.99Euró... Steam-en pedig 49.99Euró, tehát több mint a duplája... Ad annyival többet a Steam-es változat, hogy megérje a felárat? Nem látom az áruházi oldalán, de lesznek kártyák, achi-k? Uplay egyébként ugyan úgy kelleni fog a steam-eshez, mint AC4 vagy FC3 esetében? Uplaytől sem idegenkedem, nekem az összes AC, és még jópár más is ott van meg...
:-)
-
djculture
félisten
válasz maross #65534 üzenetére
Nem vesztesz vele sokat mondjuk ha megvárod én már rég meguntam ezt a játékot, csak azért vettem meg a kiegeket ha nem lesz más végignyomom. Nem olyan ez a rész mint az első része meg a második hogy mai napig évente végignyomom. Nem is csoda ha kiebrudalták a készítőket, eléggé ellaposodott a sorozat a végére.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Meridian: New World
Próbálta valaki? Videók és képek alapján nagyon jónak tűnik.
-
-
Frod
addikt
Na, minden beírva neki, először a lakcímmel b*szogat pedig minden létező angol formátumban beírtam neki, utána meg kitalálta, hogy az ellenőrzésnél valami nem tetszett neki a Checkout-nál, ezért 'failed'.
Viszont többször tuti nem indítom el, ki tudja a 7végére való tekintettel az OTP mikor fog leemelni bármit is tőlem...Do you see the white shadow?
-
-
echterion
nagyúr
Miért fáj itt mindenkinek, ha valaki egy kicsit is jobban jár...hihetetlen, hogy már egyesek szerint nem lehet ár alatti cuccokat keresni sem, mert emiatt is megy a sírás.
-
Heavyrain
őstag
válasz wwenigma #65522 üzenetére
Az a szomorú,hogy ugyan ilyet láttam,csak ennél sokkal alacsonyabb árakkal TF2OP-n,és működött.
Mindig lesz olyan ember,akinek hirtelen kell a pénz/kulcs,ezért áron alul fogja eladni a dolgait.
(Igaz,a fenti úriember kb 15 játékot keresett,és ebből csak 3-at kapott,de legalább azokat is pofátlanul alacsony áron. Far Cry 3->2 kulcsért,Max Payne 3->1kulcsért,a harmadikra meg már nem emlékszem.)
[ Szerkesztve ]
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Heavyrain #65516 üzenetére
Azért a kollega is eléggé best buyt keres aprón.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dbius
veterán
válasz djculture #65520 üzenetére
Szerintem igen, mivel téged más régiónak lát, ezért engedélyezett a paypal, akik pedig hozzám hasonlóan euróban látják az árakat, azoknak pedig csak az általam is látható kártyás és clickandbuy fizetési lehetőségek közül lehet választani.
Akik euróban látják rajtam kívül, majd megcáfolnak, vagy megerősítik a paypal fizetési lehetőség hiányát.
-
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #65513 üzenetére
Nem vált semmit ha normálisan beirod a magyar cimedet akkor kapsz rá egy 0.75 dolláros taxot ha meg az megy ami az amazonon akkor nincs rá tax.. Ezt mindenki maga tudja én kifizettem az adót is igy is csak 1290 forintot vont le az otp
Másik az hogy a paypal is működik lásd:
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Lackki #65504 üzenetére
Fölötte egy hirdetéssel meg ingyen árulják.
-
TheProb
veterán
válasz tikshow #65085 üzenetére
rendelt valaki mostanában valamit players.hu-tól? Mert olvastam, hogy régen bitang lassú volt (3hónapos átfutási idővel...) és hogy most elvileg már jobb a cég, valakinek tapasztalata az utóbbi időről?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz dejaris #65512 üzenetére
Akkor jó, nem hibáztam a Facebookos bejelentkezéssel ezek szerint.
(#65511) dbius, (#65510) echterion
Hát az általa berakott képeken is csak a kosárban van, (most nem olvastam vissza annyir, így nem tudom megvette e), de ez egy lehetséges magyarázat lehet még, hogy váltana fizetéskor.
-
dbius
veterán
-
Lackki
őstag
Az ILYEN "embereket" nem értem
Azt hiszik így visszajön a VGA ára...Privátot hamarabb észreveszem
-
törölt tag
válasz djculture #65497 üzenetére
Szerintem IE 11-ben vettem:
(#65500) lafaty80: Nekem is MAC-est nyomott állandóan, azért linkeltem be azt az oldalt, ahol végre nem 22 €-ért hanem 5+áfa és Steam-es verziót dob.
Amúgy lehet az is, hogy mivel elsőnek lusta voltam regisztálni magam, és Facebookkal jelentkeztem be, azért nyomott €-s árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DIGI kábel TV
- Apple notebookok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Bestbuy játékok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest