Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Dilikutya #114098 üzenetére
arról, hogy hol vette vki a játékot, nincs adat - a steamspy az egyetlen "hiteles" forrásunk, az pedig összvásárt mutat, igen.... (bár nyilván a többség steamen vette)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
Nyilván úgy érti, hogy a Steam-en vette, és nem máshol, pl. GMG-n vagy G2A-n.
Bár ennek az ellenkezőjét támasztja alá a Steamspy adata, ahol a tulajdonosokra ír hozzávetőleg ennyit, és abban viszont (szerintem) nem csak a Steam-en vásárlók szerepelnek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
tomsolo
addikt
Ara Fell - kellemes 8bites jrpgnek tűnik
Butcher - nagyon kemény és véres pixel lövölde
The Tiny Bang Story - jóféle hidden object, sokszor volt bundliban
Seraph - jó kis platform mlövölde
Crookz - The Big Heist - kellemes csapat alapú stealth cucc, lassan indul, de utána már nem könnyű[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cyberkind
félisten
Eddig csak Steam-en 2milla Doom ment el, azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak a Steam-en vett példányok vagy az összes, de szerintem ez csak Steam-es lehet, egész korrekt szám ez a mai lopós világban.
-
Crytek
nagyúr
válasz eszement24 #114092 üzenetére
A vége a bundle lesz , én meg mindig kivárom
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
-
eszement24
aktív tag
Méltó módón ünnepeltem a 2000. játékom
Borzasztó finnyás lettem az elmúlt években és 99%ban nem aktiválom be azt amivel biztos, hogy nem fogok játszani, így lassan már kb ennyi játékom összegyűlt mindenhol, persze cserélem és ajándékozom (steamgift) ezerrel
-
Dilikutya
félisten
-
Crytek
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz -Prometheus- #114084 üzenetére
Én inkább kivárom a 10 eurós akciót az Andromédánál vagy hogy bekerüljön az Origin Vaultba.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-Prometheus-
tag
válasz MrTwister #114081 üzenetére
Épp most vettem egy 10 pack-et és kiesett belőle egy Mass Effect Andromeda is. A többi játék valószínűleg értéktelen (majd holnap nézem át rendesen), de ez talán önmagában megért ~2k-t. Szóval nem lehetetlen kifogni valami jót, de ez szerencsejáték, úgyhogy csak saját felelősségre.
-
yozsee11
aktív tag
-
MrTwister
őstag
Vett valaki ebből a GMG-s lootboxból? Ki mit kapott? Mass Effect Andromédát ki lehet vajon belőle szedni? Megéri bármi is a csomagból, látom a legtöbb már Out of stock?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Hokunda
senior tag
-
Crytek
nagyúr
-
TheProb
veterán
Fallout 4-ben mod-ot nem lehet leszedni egy fegyverről vagy úgy ha craftolok a helyére valamit? Ez így elég béndzsa... Valamint ha bezúzom, akkor a modot is bezúzza ugye, nem rakja be az inventoryba?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Šolaire
veterán
válasz micafighter #114073 üzenetére
Sok jót olvastam róla köszi.
reelc: nem gond hogy nem steames.“Praise The Sun” \[T]/
-
reelc
veterán
válasz Šolaire #114069 üzenetére
Bocs, elfelejtettem megírni, hogy nem Steames, az Epic launchere kell hozzá.
(#114071) AtHoS: Na, igen félreérthető volt kicsit amit írtam, bocs.
Nem vettem meg, nem próbáltam. Videók, a honlapjukon lévő infók, fejlesztési státusz stb. alapján írtam a véleményem, hogy tetszik amit csinálnak. Van benne 1-2 ötlet, pl. a hagyományos class rendszer nincs benne, te építed fel a karidat.
Nekem az a benyomásom, hogy akár sikeres lehet a műfaján belül, mint pl. a Grim Dawn, nem bukás, mint a Vikings - Wolves of Midgard.
Szerintem karácsony körül ránézek majd az adatlapjára, hogy állnak majd akkor a fejlesztéssel.
Amúgy 13 francia csinálja. Több emberre gondoltam. -
tomsolo
addikt
Az következőszámot küldeném a topiklakóknak, Zsolti vok Székesfehérvárról. Csá!
-
reelc
veterán
válasz Šolaire #114067 üzenetére
Ha már szóba került a Quake, talán tehetsz egy próbát az új Unreal Tournamenttel. Még fejlesztik, nem sok tartalom van, viszont ingyenes. Kb. 1 éve kipróbáltam, tetszett.
-
addikt
válasz Šolaire #114050 üzenetére
Borderlands 1+2, Killing Floor 1+2, összes Serious Sam (de konkrétnak akkor legyen mondjuk a BFE), Dead Islandek, Left 4 Dead 1+2, PAYDAY 1+2, új DOOM, új Quake Champions
Ja, ezek a két utolsó kivételével leginkább coop-osak.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cyberkind
félisten
-
Šolaire
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget. CS-re ránézek. Suli mellett kell valami jó lövölde. Kimaradt jópár év már hiányzik.
“Praise The Sun” \[T]/
-
reelc
veterán
Most akadtam bele a Wolcen: Lords of Mayhem-be.
Early Access, még rengeteg melója van vele a fejlesztőcsapatnak. De tetszik amit csinálnak.(#114061) ayo: Igen, még idő kell neki. Meg majd sale nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Én pár 100 óra DS után nem vagyok elég kemény egy Payday-hez, bár más kérdés, hogy ott egyedül szart se érek.
(#114050) Solaire
Akkor a Division, Rainbow 6, PUBG, Payday mehet simán, de csak haverokkal, ezek mind király játékok, bár nekem a Rainbow és a Division jön be a legjobban.(#114053) ayo
Valói gaz, épp most vittem át PS4-re egy fórumtárs kariját.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz cyberkind #114047 üzenetére
PD2 csak idiótákkal nehéz, R6-ot nem ismerem, de sztem arra is igaz lehet.
(#114046) Solaire:PD2-re amúgy részemről hatalmas +1. Talán a legjob Coop amivel valaha játszottam. De ahogy fent említettem, tényleg csak ismerősökkel/nem hugyagyú teammate-ekkel szabad játszani, mert különben rászoksz a xanax-ra.
Division is fasza, bár én elég hamar ráuntam. PvP részében sok a csaló/orosz (szinonimák ugye )[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Šolaire
veterán
Üdv mindenkinek soha nem multiztam kivéve Dark Souls. Kezdőnek tudtok ajánlani valamit? Pc-n tolom egerem se szuper átlagos steames legyen más kritérium nincs. Köszönöm.
“Praise The Sun” \[T]/
-
tomsolo
addikt
Dream Daddy: A Dad Dating Simulator
"Dream Daddy: A Dad Dating Simulator is a game where you play as a Dad and your goal is to meet and romance other hot Dads. Are you ready? Hi ready, I'm Dad. "'
-
gyimger
őstag
válasz FollowTheORI #114025 üzenetére
Imádlak!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nagyúr
-
gyimger
őstag
Srácok, kérlek segítsetek, az adott téma kihalt. Az MSI H97-em tönkrement és levásárolhatok 32000-t az iPonnál, az Asrock Z87M OC Formula jó helyettesítője lehet? Árban, részletekben hasonló, de ajánlott lap? i5 4690-nel használnám, és egy máááásik levásárlás hozadékából származó Palit 1080-nal. Köszi!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
TheProb
veterán
válasz Skullwipe #114022 üzenetére
Ja, csak mi van, ha az is ratyi lesz? Másoknak is volt/van baja vele. Bár ahogy nézem ez a B350 amúgy se egy hűde stabil chipset. Lehet X370-nel jobban járnék, csak az meg ugye alsó hangon is +10k
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #114020 üzenetére
No, írta az AQUA, ők is azt állapították meg, hogy gyári defektes a lap.
Most már csak azt nem tudtam még eldönteni, hogy várjak-e ~3 napot mire beszerzik a cserét vagy esetleg válasszak 1 másikat. ASUS Prime Plus-szon még gondolkozok, de nemtom mi legyen.
Netán valakinek vélemény?(tudom nem a topikba vág, de hátha valaki innen még képben van)
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
válasz tomsolo #114010 üzenetére
Human: Fall Flat-tól ha valaki megvállna, akkor írjon pls!
Vagy van még benne valami normális cím? The Flame in the Flood megvan pl, de nagyon nem kötött le... Pont kicsúsztam anno a refund időből...De, az a poén, hogy ugyan úgy (full maxon, FHD-ban) megy vele a DOOM és Fallout 4 is.
Holott nem mai komp:
i5 2400 + 4GB DDR3(#114015) cyberkind: A pokol utáni pálya a marson.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Új bundlicsillag Killer X bundli elég jó lett:
The Flame in the Flood,
Warhammer 40,000: Regicide,
Human: Fall Flat,
SEUM: Speedrunners from Hell,
Aarklash: Legacy,
Monochroma,
Stronghold Legends,
Mainlining,
Pang Adventure
VoidExpanse€5.29
-
Vertigo18
addikt
válasz GoTReX #114007 üzenetére
Javaslom a lego Batman 3-at. Az egy is izgalmas, csak nem lehet "kimenni" a képernyőből, tehát ha az egyik karakter tovább akar menni, a másiknak is mennie kell, nem vágja szét a képet ketté. A második már javult ebből a szempontból, de ott meg az az idegesítő, hogy amíg az egyik karakter ruhát vált, vagy kocsit csinál, addig a másik csak vár, ül, mert a "váltás" elfoglalja a teljes képernyőt. A harmadik rész már orvosolta ezeket és elég izgalmas is ahogy a másik kettő is.
Mondom ezt úgy,. hogy ténylegesen 100%-ra toltam mind a három részt a - most - hét éves fiammal. Sokan "tudják", hogy van benne coop, végig is játszották, de csak egyedül.
Ugyanilyen ajánlott a Lego Marvel Super Heroes és a Lego Avenger is részemről. Trine 2-t is végigtoltuk, de ott javaslom a Trine 1-et elsőnek, nincs nagy különbség a kettő között, mindkettő élvezetes coopban.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Tudtok ajánlani valami jó coop játèkot , mint pl a Castle Crusher stb. Ha a g2a parszazas ajánlat, az még jobb ☺Egy képernyősre/ split screenre gondolokXBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest