Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #145915 üzenetére
Mert az origo (sem) nem saját kútfőből szerzi a híreit, hanem úgy... fordítja.
Tehát, ha külföldön ezt le se tojják, akkor nem lesz hír belőle, amit körbe lehetne DeepL-ezni az írott/digitális sajtókban... ha pedig mégis foglalkoznak vele (igen), akkor sem fognak DNS+elsődleges nemi jelleget vizsgálni.
Gondolom én, a versenyzőket is védik az Emberi Jogok és társai, szóval, ja, ha azt nyilatkozza, hogy ő "Nő", akkor - ha kétség merül fel, vagy ismert a korábbi állapot - csakis az erről igazolást kiadó szerveknek, és a sportág felelőseinek lehet ehhez igazán és közvetlenül köze.
Lásd, hogy oda engedték az egyértelműen férfit..."Despite the backlash, Mark Adams, the IOC’s spokesman, feels like the committee made the right decision.
'These boxers are entirely eligible – they are women on their passports,' he said."
https://www.unilad.com/news/sport/olympics-2024-paris-imane-khelif-boxing-angela-carini-775963-20240801Magyar Nemzet: [link] - Botrány: a nemi teszteken megbukott bokszoló püfölt egy nőt, 46 másodpercig tartott a meccs
"A 2023-as női ökölvívó világbajnokságról kizárták Imane Khelifet és Lin Yu-Tinget. Mindössze azért, mert mindkettőjüknél kimutatták a férfiakra jellemző X- és Y-kromoszómát. Ezek után ha azt gondolnánk, hogy a párizsi olimpián sem indulhat a két bokszoló, akkor nagyot tévednénk."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #145912 üzenetére
És mégis hagyták "tombolni" a vízben és a női öltözőkben... elég sokáig... mire sikerült mindenhonnan elzavarni...
A bokszoló és a focista sem genetikai sérült lesz, ide a rozsdásat...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #145873 üzenetére
Egy tehetséges DJ alsó hangon több órát végigtol állva és közben mozog, táncol, csinálja a showt. Egy 200 kilós, 2 lábon járó kardiovaszkuláris katasztrófának ez a büdös életben nem megy. De nem is ez a gond, hanem a tehetség hiánya...
MiMo kegyetlen jó progressive témába, régóta tolja és bizony, van neki saját munkája is... úgy értem saját, alkotott zenéje.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Dilikutya
félisten
válasz NyMRooD #145250 üzenetére
Nem arab, csak hasonló. Nem tudok sokat a régi egyiptomi népről, de az éghajlat miatt lehettek hasonlóak, mint az arabok. Kleopátra pedig amúgy is már sokadik generációs görög-egyiptomi volt. Az volt még egy beteg társadalom, több fivéréhez is feleségül ment.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #145055 üzenetére
NyMRooD
Hát nem tudom - én egyről se tudok. De ez engem minősít.DaVE-1
Mind tudjuk (remélem), hogy nem minden indie, amire azt mondják...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
tag
válasz NyMRooD #144497 üzenetére
Valós történelmi szereplőre nem mindig egyszerű ráhúzni a lopakodós orgyilkos történetet
Hogy a Yasuke-val kapcsolatos manapság emlegetett dolgok mennyire felelnek meg a valóságnak, azt meg talán inkább hagyjuk. Megint moderálták a topikot, szóval hagyom a francba a témát.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #144317 üzenetére
A multi-métely minden fejlesztő elmét legyilkol:
Hogy lehet bármilyen játékmódot hosszútávon élvezhetővé (kiadói szempontból: jövedelmezővé) tenni mindenféle rothadó mechanika nélkül
tenni? A válasz szomorú: sehogy.
Még a Helldivers 2 is áldozata lett ennek, ideig-óráig.
A kapitalizmus árnyéka mindig nagyobb, mint a szórakoztatni akarás egy ilyen multiplayer játék esetében.
Rohadtul szomorú jelenség ez.Ráadásul, ha valami nem jövedelmező, katt és a szerverek mennek a levesbe, a júzer meg ott áll az elköltött digitális zsetonjaival, beleölt óráival, és kialakított csapataival, és egy digitális szeméttel.
Plusz: az addig jó nívóval rendelkező, SP-t is készítő cég renoméja a bányász béka popója alatt min. 100 méterrel... Rocksteady, ami már nem is olyan Sziklaszilárd, ugye...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #144258 üzenetére
Jöhetnék a kártyával, hogy mivel nem ismered a Lara Croft lore-t, akkor ne vau-vau (hiszen eleve nem is játszottál, és nyilván eztán se rohansz pótolni, hogy megismerd, mi az, amit vesztettél), de épp te magad írtad:
- "Indiana Jones is megszerzet minden kincset mégsem volt sírrabló" >>>>
= de, az volt.
Sőt, Indiana Jones is lelkiismeretfurdalás nélkül pofán lőtt minden ellenfelet. Ahogy Lara Croft, vagy Nathan Drake... (csak hogy a 'sír' és 'régiség' téma nagyjait említsem)
- "ott is azért fosztották ki a sírokat, hogy "megvédjék"" >>>>
= más-más személyes indokkal, de Lara és Nathan is pontosan ezért tette azt, amit... eddig!De most már Lara:
- a régiségeketmegmentéséért siet (nehogy más "fosztogatók" előbb odaérjenek, elvigyék, és mivel oda fognak érni, jön a következő pont)
- nem fog ölni (hogyan lesz ez, majd az egyszer elkészült játék megmutatja).Röviden, az eddig ismert és szeretett Lara Croft játékok lényegét (a szépségén, önállóságán, szexi kisugárzásán kívül) tüntetik el.
(Ne beszéljünk most a 2 kicsi platformer játékról, ahol eleve voltak "követői"...)[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Anonymusxx
senior tag
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #144022 üzenetére
"Egyrészt tudod jól, hogy ki ő, mert a csapból is ő folyik"
Bárhol is látom említeni a nevét (HVG-zek többnyire) átpörgetem. Egyetlen másodpernyi zenét se hallottam még tőle, ugyanis nem rádiózok (netről se), nem is keresem a zenéit.
Szóval, ja, még azt se akarom tudni, hogyan írja helyesen a művésznevét(?)...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #143619 üzenetére
Bocsi, félreértettelek
Japán egyelőre nem is betelepítéssel (lásd Merkel-féle megoldás), hanem a jó marketinggel próbálják megoldani: a csajok miatt menjenek a pasik Japánba, és ha már ott vannak, akkor kapnak egy kis / nem sok támogatást is a dologért.
Nekünk, náluk fehérebbnek furcsamód ők elsősorban ázsiai férfiakban** gondolkodnak...//** ázsiai és nem japán. Míg a csajok meg nagyrészt épp a tengerentúliakért és talán még az európaiakért vannak oda. Mondjuk olyan megszólalót nem hallottam, aki kifejezetten néger férfit akart volna... fura
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #143615 üzenetére
Most már személyeskedünk is itt? Mi folyik itt Gyöngyösön?
De tudod mit, belemegyek:
* Izraeli zsidó a főnök, 5 éve, és garantált, hogy még 5 évre meg lesz választva. Lakás-, autóbizniszben tolja, a polgármesterség és a napi orvosi gyakorlat mellett.
* Környékünkön arab származású ingatlankereskedő él, és már több mint 1 tucat rohadt nagy telkes családi házat vásárolt fel, némelyiket CSOK-ban már értékesítette (zsebpénzért - vidéken 40-50 millió -, mert nem sok egy városi négyzetméterárhoz képest).
(ha ezt is meg kell magyaráznom, miért írtam le, akkor baj van)* Japán fogyó nemzet. Állami programot indítottak a külföldi férfiak letelepedésére, és a lakosság fogyásának (házasságkötési szándék, és gyerekvállalási kedv növelésére) megakadályozására.
* Nézz meg számos csatorna témába kapcsolódó videóját, mely pro és kontra elmondja, mennyire jó/szar külföldi férfiként Japánban élni. Tanulságos.
* A japán nők (szórend) nagy általánosságban odavannak a gaijinokért, különösen a magas férfiakért.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz NyMRooD #143471 üzenetére
Fury újragondolása azért jó, mert nem csak bőrszínt cserélt a karakter (amúgy jóval előbb, mint a trendek). Eleve Samuel L. Jacksonról mintázták a képregényben, adta magát, hogy a filmekben is ő játsza el. Akit Samuel L. Jackson-ról mintaznak, az meg csak jó lehet, hát még ha a SLJ-ről mintázott karaktert maga SLJ játsza el.
A fekete Heimdall mondjuk tényleg túlzás. A tájidegen színészeket nem szeretem, bár azt is tegyük hozzá, ez egy mesevilág. De akkor se való oda.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
VoltanIgor
tag
válasz NyMRooD #143462 üzenetére
Szerintem itt senkinek sem azzal van baja, hogy ha egy filmben feketék vannak. A gond azzal van, amikor olyan szerepeket osztanak feketékre, ami értelmetlen. Lásd Heimdall a Marvelben. Bármennyire is kedvelem Idris Elbát, egy nordikus isten ne legyen már fekete, basszus. Meg még sok hasonló példa van a BLM erőltetésre ilyen jelleggel.
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #143462 üzenetére
K. jó fekete színészek vannak. Morgan Freeman, Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Laurence Fishburne, Danny Glover, Gloria Reuben, Zoe Saldna, etc. Nem ez a gond. Az újragondolások a probléma, meg a már létező klasszikus szétbombázása.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #142884 üzenetére
Zárva a témát:
Még mindig nem nézted meg a kiinduló posztot, a link mögött - nem én találtam rá, írtam is, sőt, magam is leteszteltem, és kiderült, hogy nem baromság, tényleg ezt csinálja mindegyik böngésző (Chrome, Edge stb.)
S a dolog nem arról szól, hogy valaki nem akar csak fehér embert találni, az nem tud - meg nem tudni, hogyan is kell rendesen keresni (én is tudom az idézőjeles és befoglalós/kizárásos metódust használni), hanem arról, hogy pusztán egy egyszerű keresésre a világot leuraló Google rendszerére (kell még egyszer leírnom?) épülő egyszerű böngészés nem ad még csak közelítőleg sem kielégítő eredményt egy ennyire egyszerű témában sem...
...képzeld el, hogy mennyire van ez hatással kábé mindenre.Tudom, nehéz, mert nem erre az értékrendre nőttél fel (te se), de mit fog érteni, tudni az egészből, aki ezt kapja készen?
//De ahogy írtam, részemről zárt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #142875 üzenetére
Szubjektíven tréningelt scripthalmaz - nem képes semmire önállóan. Ahogy azt a Gemini is bemutatta - nincs semmiféle mesterséges intelligencia.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #142873 üzenetére
Nincs AI.
Tudom, nehéz elhinni, de ez az egész, amit MI-ként tolnak kanyarban sincs a valódi képzettől, amit Mesterséges Intelligenciának hisz az ember.
Amit viszont kapsz "AI"-ként azt a Google-tól kapod - a cég pedig mindennel "eteti", amit a Földön keresnek és tartalom-gyártanak, nem meglepő módon, a kereső is ilyen alapon működik, mióta cookie és más nyomkövetők vannak. (Ezért lesz érdekes a Google új terve a témában, alternatívákkal, jobb találatokkal és persze célzottabb reklámokkal)
Hja, hogy elvileg minden AI-betanításról be kellene számolni? Senkinek se legyenek naív tévképzetei.Szóval a Chrome(ium) keresések hasonló elvvel működnek.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #142871 üzenetére
Nagyot tévedsz.
Nem találom gyorsan, de rögzítésre és publikálásra került, hogy az épp aktuális verziójú AI partner hogy is fogadja a live kérést.
Azonnal hozzáteszi a keresésedhez a "diversity" "black" és más hívószavakat, majd ezek alapján generál neked választ, képet (és biztosan majd videót is).
Nem ok nélkül robbant a Gemini is negatívban akkorát, hogy le kellett állítani...Itt is van, megtaláltam (és ugye ez is Google alapon): [https://9gag.com/gag/anzprMV]
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #142869 üzenetére
Ha ránéznétek a linkre ott már rég kitalálták, hogy mivel lehet konkrét találatot találni - de ügyeskedni kell egy ennyire konkrét "kéréshez" / kereséshez = vicc.
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #142487 üzenetére
Természetesen így van! Sok dolgon lehet ott még okosan faragni. Szerintem simán még 60-70k mehet abból le és még mindig egy kellemes vasnál vagyunk.
Igen a PS5 eközben meg csak 185k és el is érkeztünk az évezredes konzol vs PC warhoz, aminek tudjuk, hogy semmi értelme. Csak arra akartam ráfényesíteni, hogy hál' égnek már nem kell beledögleni abba, ha az ember akar egy PC-t, ami MINDENRE IS jó. Mer' a fentivel úgy lehet 4k videót vagdosni is mint a huzat, meg TLOU-t tolni 4k-ban se gond és szebb lesz, mint PS5-ön. (Legyen is, 2x annyiba kerül, de 100x annyiféle dologra képes.)
-
Dilikutya
félisten
válasz NyMRooD #141166 üzenetére
Csak tippeltem, olyan 50 fér be szerintem egy koncertre max, és a 2. este nem lett teltház. Igazából a lényegen nem változtat, sok ember, na.
Guns 'N Roses nem tudom, sold out lett-e végül, de ott is súrolta az 50-et a nézőszám. Coldplay kvázi poprock, azok behúztak 3 estét, a Red Hot Chili Peppers pár éve kettőt. Rolling Stones, Metallica tuti hasonlóan megtöltené. Mondjuk ezek régi bandák, ahhoz képest nagy szó, hogy a Halott Pénz, akik mondjuk olyan 10 éve lehetnek szélesebb körben ismertek, ott léphet fel. Omega más liga volt, amikor már ott játszhatott (én mondjuk sose szerettem, igaz, nincs is átfogó ismeretem a munkásságukról, a slágereiket viszont gyűlölöm).Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #138168 üzenetére
Rosszul bántak a pénzzel és ezért csúszik minden is a repertoáron? Nekem ez kollektíve elcseszésnek tűnik, mert ez továbbra is egy team és mindenben nem egyetlen ember dönt. Szerintem ebben a világban gyak. semmi sincs rendben, nem, hogy ez. Átcsúsztunk ugyanis a paripa túlsó oldalára. Nem siklottam át rajta, csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy nem véletlen, hogy éppen a francia brancs hördült fel leginkább, ahol a klasszikusabb értékrend helyét átvette valami egészen más, de ez már politika, nem ide való.
Minap láttam egy képet, de nem találom az egyik naon' modernül gondolkodó stúdióról (343 Industries), akikről készült pár sztárfotó és hál' égnek a teljes csekklist ki van rajta pipálva píszi fronton... Gyak. nem azért vesznek fel valakit mert tök8, hogy néz ki, csak profi legyen, hanem azért, mert randomgenderakármikisebbség. Meg is lett az eredménye: Életük legjobb Halo játékát tudhatják maguk mögött az Infinite-tel:-D
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #138163 üzenetére
Eleve nem megy most jól és akkor arra az a megoldás, hogy én is ütöm a cégem, meg rogyásig a meló, de nekem 4 napos munkahét kell? Üthetem, meg lazulhatok, de holnap lehet, hogy már nem lesz mit ütni. Abban pedig egyetértek, hogy egy céget nem tud megmenteni egy CEO, ahhoz az is kell, hogy mindenki akarja.
-
reelc
veterán
válasz NyMRooD #138163 üzenetére
Egy pár évvel ezelőttig a Vivendi próbálta megvenni az Ubit, de nem volt eladó.
Aztán inkább eladta az Ubis részvényeit.
Nyilván erős cím, hogy: Kiröhögték a Ubisoftot, amikor felvásárlásról akart tárgyalni - de a kutyának se kellett az korrektebb.Több játékot töröltek, és a live-service az irány továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #138156 üzenetére
Ott is kompenzálják, nyugodjatok meg. A gondjuk azzal van, hogy jaj de sok a túlóra... hát mert le vagytok k. maradva azért. Amúgy lehet, hogy az én szövegértelmezési képességeimmel van a gond, de nekem a CEO instrukcióiban semmiféle sokkoló, vagy szokatlan nincs: átgondolt költekezés, spórolás, nagyobb felelősségvállalás a saját munkád iránt. Durva... szerintem égessük meg, boszorkány!
Borítékolom, hogy ezzel a költségvetéssel, másik vezetővel se lesz csoda.
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #137700 üzenetére
Ugyan. Én azért szóltam csak hozzá mert a Bethesda launcher jövője már egyértelműen le lett zárva, a Battle.net app viszont addig nyitva van amíg nincs lezárulva. Én alapból az utóbbira asszociáltam a kérdésben
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #137697 üzenetére
De ne keverd. A Bethesda üzlet már lezárult, azt már jóváhagyták. Az Activision-Blizard felvásárlását még nem. Év végére, jövő év elejére ígértek döntést.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
duvi
nagyúr
-
TheNewDawn
addikt
válasz NyMRooD #135792 üzenetére
Jobban jársz, ha csak az elsőt veszed meg, bőven elég az Enchanced. A Platinum az inkább Placebo, olyan mint a Skyrim Anniversary Edition, kapsz pár lópáncélt meg horgászhatsz és szevasztavasz.
Itt is ez van, néhány skin meg a Hellread DLC van a Platinumhoz pluszba, aminek az értékelése kb gyök kettő a steamen, nem véletlenül. -
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #132671 üzenetére
Az elmúlt 7 évet tekintve jogos, hogy egy MS felvásárlás sokaknál inkább aggodalmat okoz. De az elmúlt évek exkluzív címei nem sültek el mind olyan rosszul. Ez a Grounded is jó játéknak hat, ill. a Hellblade 2 sem lesz remélhetőleg rossz.
A Bleeding Edge az olyan amilyen
-
cyberkind
félisten
válasz NyMRooD #132641 üzenetére
Mondjuk azért, mert most szép és jó a MS játékfejlesztési és felvásárlási mániája, de ha ez a konzol se fog menni ahogy kell (zsinórban 2. gen), akkor idővel valaki úgyis elkezd gondolkodni, hogy kell ez nekünk vagy valami hasonló, elég csak megnézni a régi stúdiókkal mi lett amik ott voltak.
-
reelc
veterán
válasz NyMRooD #132641 üzenetére
Ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom, elsőre mindenki megmentőnek tűnik.
Ez sokszor lejátszódott már.
A Zenimax is annak tűnt.
Az EA is sok más cégnek.
Ugye a sablon szöveg, hogy megmarad a "szabadságunk", de a jobb anyagi lehetőségek miatt még jobb játékokat készíthetünk nektek.
Aztán ha az első 1-2 játék nem hozza a kívánt számokat, változik a dolog.Ahogy írtam rosszindulat nélkül írtam, ugye ezek nagy befektetések, és aki pénzt öl a felvásárlásba és még utána is pénzel, joggal várhatja el a tisztességes munkát és a sikert... na persze ha nem kezdi fojtogatni a szerzeményét.
Aztán jönnek majd a nyilatkozatok, hogy mégse volt olyan jó a dolog, nem csinálhattak ezt-azt. -
Źşë'
addikt
válasz NyMRooD #132463 üzenetére
így van, gondolom nem olyan hülyék h szarabbat adjanak ki mint előtte más architechtura, más felépítés, nyilván van fejlődés is és nem csak a számok a mérvadóak - streamelés meg most már olyan mint a hétköznapi tv nézés, fejlődik a világ, mások az igények és ezeket most már más generációknak is gyártják azt se felejtsük el
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #131984 üzenetére
Mi "büfé" szakosoknak hívtuk őket az egyetemen...
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #131534 üzenetére
Senki sem szent, ezt én is vallom és senki sem tökéletes. A kérdés számomra az, hogy képesek vagyunk-e a saját értékrendünkön túl meglátni a sok jót, a nyers stílus mögött. Nekem is volt vele pár éve egy csúnya félreértésem, amiben úgy érzem részben én is hibás vagyok, meg szerintem ő is túl érzékeny hangulatában volt. De ahogy öregszem, úgy kezdem egyre inkább látni, hogy xy nyers stílus mögött néha(!) sokkal értékesebb ember bújik meg, mintha egy nyájas álarcot viselővel tárgyalnál.
Megint csak IRL példával tudok jönni... ismerős káromkodik, mint a kocsis, szidja a rendszert, szidja a kaptalizmust, a migránsokat, a bankokat, közben meg szorgalmas, dolgos, családszerető, tisztességes, becsületes. Ja, durva a stílusa (hozzá képest Crytek matyóhimzés)... de ezerszer inkább legyen 1 oroszlánom, mint 100 birkám.
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #131277 üzenetére
Pont ezt mondom hogy nem lenne...hiszen látjuk. Ahogy ps4et se vesz mindenki és ahogy ps5öt se fog. Nem fogod fel? Miért olyan nehéz megérteni hogy hiába az über címek ha milliók nem veszik meg a gépeket de ha jönne pcre a szoftwaret szó nélkül? Fáj neked?
Nem mellesleg minden játékról csak te beszélsz, én ezer éves senki által ma már kb nem vett címekről beszéltem fent még névlegesen is írtam párat
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
cyberkind
félisten
válasz NyMRooD #131277 üzenetére
Azt azért kétlem, hogy annyival többen lennének boxon a Forza, Halo meg Gears exek miatt (de a felvetés teljesen igaz), ugyanis ezek annyira nem jó játékok, a másik oldalon a legszarabb ex mérföldekkel jobb, és valszeg ebben is van a siker, így a M$ az eddig kiadott exeken kívül mást nem hiszem, hogy ki fog engedni, mert ezeket kb mindenki unja, és mindenki új exeket akar, PC-re meg teljesen kapóra jött.
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #131275 üzenetére
Ha nem jönnek ki pc-re akkor nem vesznek kevesebb?Dehogynem hiszen látjuk sok pcs inkább soha nem játszik se az említett Halokkal sem az említett Horizonnal ha maradnak konzolon...
Te nagyon el vagy szédülve hogyha azt hiszed hogy valami sony már mindenki lohol venni a konzolt meg rá a játékokat rohadtúl nincs így soha nem is volt és soha nem is lesz így.
Ezt a vak is látja.. Ja bocs te nemNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #131249 üzenetére
Ja itt a baj te hallucinálod a számokat
A nem létező vásárló az nem létezik. Az a 2-5 milla ember meg tömény bevétel a mnnak mert ezek sose vesznek konzolt ahogy azok se akik a horizont veszik pcre és epekedve várják a következő talán soha nem érkező ps címeket pcre.Szóval utoljára a 0 db eladott konzol rá 0 da game az kisebb mint a 2-5 millio eladott példány pcre...
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #131235 üzenetére
Ps3as címet és ps3at ma mond meg nekem hova adsz el kiknek?
Ps4 éra elején megjelent ma már senki által nem tolt játékot kik vesznek és vajon hány ps4 fogy ezek miatt?
Nincs is több kérdésem. Meg a psnow is minek van? Még több legyen a konzol eladás ugye...
Ma egy port filléres tétel. Egy bármilyen régi cím kiadása pure haszon lenne. Ja és ahogy van ubi, rokkstar, epic, steam,gog,origin.. stb a sony is tudna egy pcsek csinálni és hopp mária a 100% az övék. Nincs ebben atomfizika agy se kell a megértéshez.. Szimplán nem kellenek nekik ezek a 100milliók...Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #131216 üzenetére
Igen 3-5 millió game eladásából soha nem lát senki semmit...aha mesélj még...
reelc
"Szóval ez a hülye felfogásuk sok sok sok dollár 100 milliós kiesés nekik..."
Erős túlzás.Nincs túlzás. Ott a Jedi Steamen simán elérni majd az 5 milliós eladást... nos nem kell 60$-al számolnod csak 20 al ha számolod..100.000.000 $... Jól járt volna az EA ha csak originen teszi eláérhetővé? Rohadtúl nem nagy cégek ezek de 100 milla az mindenkinek 100 milla és sokat számít... Főleg amikor ezek azok a cégek amik ha valami csak 3 milliós dbszámban fogy már sírnak mint a fürdős hogy ez bukás...
Értem én mindegyik konzolos céget hogy azt akarja vegyed a szarjaikat ,de én (mindenki a világon) látja ezeket a milliós game eladásokat hogy hiába 10/10 meg minden létező díjat bezsebelő game-ek garnadája ez nem ok sok millió embernek hogy vegyen konzolt...
-
csaba951
veterán
válasz NyMRooD #130673 üzenetére
>bár a valley of kings az biztos Egyiptom)
Itt át tudsz menni a Túlvilágba! Na, az egy teljesen másik játékélmény lesz.
De van egy ilyen az alapjátékban is. A sivatagban egyszer csak elérsz egy helyre ahol azt se tudod milyen játékban vagy! (Nem a Trial részekre gondolok).
#130672 sto1911
A nem egyiptomi rész teljesen marginális. Róma is muszájból került bele, mert tudták, hogy nem lesz római rész. Meg valószínűleg Egyiptom 2-se, a történet szempontjából viszont fontos volt elvarrni ezt a szálat.Ha nagyon érdekel belőle az egyiptomi kultúra, akkor csináld meg a Discovery Tour-okat! Nagyon szép előképekkel, meg valódi tárgyakról készült múzeumi fotókkal mutatják be az ókori Egyiptomot.
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #130202 üzenetére
Főleg az Xbox 360-as játékok miatt amik futnak majd 20 év múlva is a xbox sokon + igen game pass + sokkal olcsóbb mint egy pc és sokkal kevesebbet lehet bukni vele..
Gyanús ,hogy a következő gépfejlszetésem lesz az utolsó amit a pc-s pályafutásom kap majd...Sony gépem is lenne ha menne az a sok ps3-as cucc ami érdekel,de hát ugye azt nem tudják megoldani
FunPro : Sehogy se néz ki. Nincs ilyen eredeti ps-en ha lenne már rég ezzel lenne tele minden magyar ps4 topik...[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz NyMRooD #130199 üzenetére
Uncharted 1-2-3-4 magyarítva van. Tört ps4...(nem a warez miatt írom) de van magyarítás így ha jönne pc-re kb pár hét alatt magyar lehetne.
"most ez simán megtörténhet a másik oldalon is" Mitől történne meg? Xbox 360 érában kegyetlen sok volt az only xbox 360 cím amik azóta se jöttek (és nem is fognak) pc-re... és látjuk hogy az exklúzivok viszik a ps-t... Nos mivel box eklúziv többé nem létezik a meglévő szakadék még nagyobb lesz a ps5 javára.
Mondjuk engem hidegen hogy én veszem majd a Xbox Series X-et. Ps-re nincs annyi game hogy nekem megérje azt is venni.
Ps now előfizető simán lennék mert az a havi 10$ semmi a sok ps3 cuccért,de ez a debil sony arra is alkalmatlan hogy hivatalosan elvigye mindenhova a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz NyMRooD #130191 üzenetére
Én igazából a jobb játékaikra (God Of War, Last Of Us, Spider-Man, Shadow of the Colossus, Gran Turismo, Uncharted, (talán Bloodborne, de az elég formsoftware fuggő is szerintem)) nem látok esélyt, hogy jönnének. Valamivel el kell adni a konzolt, főleg hogy most még drága is lesz a gyártás.
Aztán ne nekem legyen igazam...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Corleone33
senior tag
válasz NyMRooD #129059 üzenetére
Nem
A Humble Choice leak az maga a HB oldalán volt elèrhető egy darabig mielőtt töröltèk (de elv google cache-ben mèg megtalálhatò). Nem csodálkoznèk ha valaki véletlenül hamarabb nyomott meg egy gombot mint kellett volna és emiatt volt idő előtt mindenki számára láthatò a következő felhozatal.
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
FunPro
őstag
válasz NyMRooD #125968 üzenetére
A mondandód csak 1 pontja nem tetszik, de az nagyon.
Tény, hogy jóval kevesebb nő...
Ki nem sz le?
Most úgy komolyan! Még ha az lenne a felvetés, hogy tényszerűen sok ember tölt be olyan pozíciót, amire amúgy alkalmatlan, még rá is világítanánk egy valós problémára! Amikor sok helyről a hivatalos iratok úgy jönnek, mintha a 4 éves unokaöcsémet kértem volna meg arra, hogy ugyan formázza már meg a dokumentumot. Vagy egyes dolgok úgy működnek, amiktől a falra lehet mászni...
De hogy kevés a nő? Milyen probléma ez? A világ akkor lenne jobb hely, ha a pozíciókat az arra alkalmas emberek töltenék be, nem pedig a bőrszín, nem, rassz alapján válogatnánk.
-
Allien
veterán
válasz NyMRooD #125029 üzenetére
Inkább az a vicc, hogy a Playstation 1-mhez is volt már egerem (golyós, mint a dezodor), amivel tök jól eljátszadoztam a C&C (azaz aki nem tudná, Command & Conquer) rts-l, de még az Xcom 1-2-vel is, egérrel. Meg sem merem említeni, hogy volt hozzá pisztoly is, és tökéletesen működött is.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
cyberkind
félisten
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #124248 üzenetére
Ami ismét csak nem STEAM-en szabad megvenni, hanem --- nyilván annak, aki megkapta a VIP-hozzáférést --- GMG-n, ahol a STEAM-es 6450 Ft-al szemben (20% OFF-al) 4390 Ft-ért tehető fel a fiókra.
Azt gondolom, mindenki észrevette, hogy a multiplayer ki van belőle vágva...
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #123200 üzenetére
Ahogy nem minden tiszta (azonos származású szülők) etnikum --- cigány, paki, indiai, arab, zsidó, afro-amerikai stb. --- tagja viseli az etnikuma minden azonosító jegyét, vagy bőrszínét, így a 22 éves hölgyike sem napszítta, cserzett indiai (shutterstock) - különösen, ha jó sminket és megvilágítást kap.
-
tomsolo
addikt
válasz NyMRooD #123100 üzenetére
"Ez a PH hatalmas hely már sokadszorra jövök rá....
Flamewar miatt kitiltottak egy topikból + a többiben se kommentelhetek csak heti 5db-ot (kb örökös kitiltátssal egyenlő számomra).... A flamewar az volt hogy leírtam a tapasztalataimat és amit látok... Ha ez így működne itt is nem lenne ember aki írogatni ,mert itt is mindig mindenki mindenről ír amit lát/átél észlel tapasztal..
Lehet megyek is és kérem a fiókom teljes törlését mert én ezt a megkülönböztetést már nem bírom "
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #123004 üzenetére
Tény, hogy sokan bedőlnek az eye candy grafónak és meghajolnak a glorious sixty trend előtt, mert "csak az a jó" és "alatta nincs élet"...
...ennek meg borsos ára van.S tegyük hozzá: ez az egész azé' rávetül a nem túl tehetős, de játszani szerető rétegre is!
(optimalizálás [többnyire annak hiánya], grafikai opciók és azok túltolása [leginkább felfelé, hogy a játékost ösztönözzék], stb.)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz NyMRooD #122457 üzenetére
Engem ott vesztenek majd el ha gyerekes és gyerekeknek szóló lesz az egész, ezt még elnézem mert annyira nem izgat (vagy talán kezdem megszokni?), de ahogy fentebb is leírtam, a 3. részben minden karakter tökéletesen van ábrázolva szerintem, még a gyerek Ciri is.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz NyMRooD #122071 üzenetére
nagyon sok múlik azon is, de azon is hogy milyen motor van a játék alatt (milyen fizikai modell van, már ha van) és hogy hova szánják, uncharted ps only cím még szép hogy ps optimalizált, máshol nem is tudsz vele játszani, csak ps-en - ellenben egy multiplatform játékkal
mikor megjelentek az xo és a ps4, ill. jöttek a steam machineok, volt egy video vagy cikk nem is tudom már pontosan, amiben kb 190ezerből állították össze az adott gépet, és ha jól emlékszem talán egy 750ti volt a vga, gyakorlatilag egy szinten emlegették az adott konzolokkal, tehát igen, ha nem volna ennyire kaptitalista a világ akkor nem kellene ide más csak optimalizáció és picit nagyobb csapatmunka játékfejlesztők között
amúgy nekem az is a bajom (mint már régebben írtam), hogy amit konzolra elkészítenek és átportolják pcre, az vagy ugyan olyan "bután"/szépen (kinek hogy tetszik) fog kinézni, vagy szarul fog futni a hanyag portolásnak köszönhetően, vagy az esetek nagyon pici százalékában még fel is javítják (pl gta5) és akkor még a beállítási lehetőségekről nem is beszéltem ahogy testre tudsz szabni egy játékot - nekem olyan érzetem van amúgy mintha konzolra egy előre beállított játékprogramot kapna az ember míg pc-n rengeteg mindent be tudsz kapcsolni ill. le tudsz tiltani / amikkel vagy még szebb lesz, vagy még jobban tudod futtatni az adott játékot
(#122073) FunPro "Én személy szerint arra lennék kíváncsi, ha a játékokat alapból pc-re fejlesztenék, mennyivel csökkennének a gépigények." erről már írtam és meg is kaptam a magamét, de még1x leírom szerintem sokkal fejlettebb játékok lennének már, multi gpus rendszerekkel és erős procikkal durva fizikát és grafikát lehetne készíteni, és nem utolsó sorban optimalizálni mivel pcre történne a fejlesztés (én ezt nagyon valószínűnek tartom - már csak az után is: elsősorban a far cry 3 van előttem, mikor megkaptuk a pc-s verziót, és olyan visszafejlődések voltak benne, volt egy ilyen video amit végignéztem és csak szörnyülködtem, akkor ott van a witcher 3 is amit másképp mutattak be, neadjisten úgy nézett volna ki pc-n, lehet a konzolok nem bírták volna el... ezt sose tudjuk meg, csak azt tudjuk hogy az alfa verzió iszonyatosan dögös volt 2013ban! és nem is futott rosszul!)
"Meg a mai napig úgy gondolom, hogy butítani könnyebb egy programot, tehát logikátlan a konzolt célplatformnak tekinteni." ez így van, nem véletlen az a csekély settings menü, és az alacsony fps, amúgy tv-n toltam pcről már pár játékot, az alacsony fps valóban nem is zavaró, és ha még a tvnek van egy képjavítási opciója akkor meg nem is venni nagyon észre!
(#122077) cyberkind am 40"os tvre kinyomtam anno a lebutított crysis 1. részét és csak ámultam, tehát nem csak úgy látszott hogy jobban fut a game, de még szebben is nézett ki mint monitoron, ez halál komoly!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
-
FunPro
őstag
válasz NyMRooD #122071 üzenetére
Ezt így azért nem lehet hasonlítgatni, mert a pc 1080p 60 fps jobban néz ki, mint a konzol. Ha ugyanazt a grafikát nézzük, akkor a pc magasabb fps számot produkál, vagy gyengébb hardver hajtja a 60 fps-t.
De igen ez mind-mind csak optimalizáció kérdése.
Én személy szerint arra lennék kíváncsi, ha a játékokat alapból pc-re fejlesztenék, mennyivel csökkennének a gépigények.
Meg a mai napig úgy gondolom, hogy butítani könnyebb egy programot, tehát logikátlan a konzolt célplatformnak tekinteni.
-
Źşë'
addikt
válasz NyMRooD #122064 üzenetére
de mondjuk az optimalizálatlanságot nem emeltem ki, viszont a korlátozott alacsony fpst igen - pár nívósabb játéknál is olvastam (ami szvsz optimalizálatlanságtól független- tehát erősebb hardverrel lehet rajta sgíteni)
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #121449 üzenetére
Akkor marad a remény...
-
echterion
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest