Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
BasketWink
tag
a humble mobile bundle játékai mennének windows-os telón? (a többségre csak android és drmfree van írva azért kérdezem)
-
addikt
válasz cyberkind #96091 üzenetére
Megnéztem, rosszul emlékeztem, BFG-vel is csak forgás van egérrel Doom 1+2-ben, föl-le nézés nincs.
Doom3-at írtam, én is a BFG-re gondoltam hogy abban csak a feliratok honosodnak ha fölteszed rá a magyarítást.L.A. Noire: igen. Legalábbis ha a DLC-ket is magyarítani akarod.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cyberkind
félisten
A Steam-es L.A. Noire-hoz komolyan warezolnom kell ha honosíteni szeretném?
-
-
tomsolo
addikt
Sok remasteredet szart láttam, de hogy ennek mi értelme nem vágom.
Ahelyett, hogy kijött volna egy sima updateben ez most új appként szalad amit ráadásul mindenki megkapott akinek már megvan - mivel több bundleba is volt, szóval az értelme 0.
-
addikt
válasz cyberkind #96083 üzenetére
Doom3-ban gyárilag sincs felirat, és senki sem gyártott hozzá, úgyhogy nem. Ami bekerül a naplóba üzenet meg audionapló azt vissza tudod nézni, a karakterek gagyarászását általában nem. Viszont szinkron készült hozzá (amatőr házi, tehát olyan is).
A BFG-s Doom 1-2 már az új motort használja, és bővített a menüje tehát én úgy emlékszem abban igen, mintha egérnézelődéssel vittem volna végig nemrég én is. Az alapban viszont jó ha forgolódni tudsz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Agyzuzo
addikt
válasz CanibelZ #96084 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ne a BFG-s Doom 1-2-őt használja, mert azt komolyan kiherélték...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cyberkind
félisten
A Doom 3 BFG-ben előlehet valahogy csalni a feliratozást, vagy ez csak álom marad?
Illetve a Doom 1-2-ben belehet úgy állítani az geret hogy minden irányba mozogjon és használható legyen? -
Predator2
addikt
Helló
Mafia 1-et belehet még szerezni valahogy steam-re?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
djculture
félisten
válasz Assimilator #96073 üzenetére
Eladják a céget másiknak és ennyi...Gyanús hogy megszűnni nemfog, mert már rég az oldala se működne.
-
Wolverine
félisten
Ne keverd a csődeljárást a felszámolással.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
A csődeljárás lényege, hogy próbálják menteni a céget.
Live-Die-Respawn
-
Mate
nagyúr
Steam-en akciós most a Homesick. Próbálta valaki?
-
Csapoati
nagyúr
-
arch7nGel
csendes tag
G2A-n az adót nekem kell kiválasztani? Ha valaki EU-n kívüli lehetőséget választja, akkor mi a helyzet? Nagy régen vettem onnan, de akkor még nem volt ez a opció.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Ez Sheltered játékmenet lényegében egy The War of Mine carbon-copy.
-
Wolverine
félisten
válasz Assimilator #96053 üzenetére
Saját bevallásuk szerint nem zárnak be.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cskamacska
addikt
válasz wwenigma #96046 üzenetére
Mennyit reflinkelsz hogy annyira az ajánlott boltok között szeretnéd tudni a cédékúcsbótokat?
Tomsolo: Blitzkrieg 3, szegény, F2P MMO-nak indult, ruszkik nagy fantáziát látnak az ilyenekben(főleg a kispénzű játékosok, nem tudok olyan ingyenes Half Life 2 modot mondani, aminek a játékosbázisa mára ne főleg oroszokból állna), aztán idén januárban "normál" stratégiát kezdtek fabrikálni belőle hagyományos hadjárattal, de az Early Access kiadásra szinte semmi nem lett kész, 1 szál küldetéssel, és az MMO rész félkész bázisfejlesztős-építgetős-támadós szánalomrakásával adták ki.
Ugye régen a 2003-as Blitzkrieg azért volt erősen népszerű, mert a 2000-es Sudden Strike kiadón belüli remake-je volt már 3D járművekkel. Mindent meghagyott ami az elődöt naggyá tette, mint a teljes rombolhatóság, gyönyörű méretarányos 2D terep, kazuár Command & Conquer klónok könnyű irányítása, és grognard Close Combat félék realizmusa között megtalált arany középút a játékmenetben, nagy rakás különféle egység, korhű csaták igen ízlésesen bevezetve és kivitelezve, pofátlan magas nehézségi szint. Ezt még megfejelte az említett 3D járművekkel, ami jobb találati modellezést is hozott, a csapatok a hadjárat közben tapasztalatot szerezhettek, és pályáról pályára továbbvihetőek voltak, stb. Azaz minden ami a Sudden Strike-ban jó volt azt meghagyta(Sudden Strike 2 fícsörjeinek egy részét is megkapta), és még hozzá is adott. Ennek örömére kirobbanó siker lett, készült hozzá kismillió hivatalos és nemhivatalos mod és kiegészítő melyeknek fele soha nem lett angolra lefordítva, Oroszországban még 2010-ben is jelent meg a játék a Enigma motorral.
Lett belőle 2005-ös 2. rész is, de sokkal kevésbé lett sikeres, utána a Nival nem is erőltette. Bár már minden 3D-ben pompázott, de mást nem nagyon fejlesztettek, a nehézségen és korhűségen is lazítottak a kazuárok kedvéért amit az első rész rajongói soha nem bocsátottak meg, és ekkorra a piac is erősen kezdett telítődni WWII stratégiákkal.
Na erre 10 után újra előszedték, és kaptunk valamit ami még annyira sem Blitzkrieg, mint a 2 volt. Mára már fel tudnak ugyan mutatni vagy 4 single player pályát, de eléggé semmilyenek, már lehet védelemre irányítani a saját egységeket a bázis támadó-védő MMO részben ami rettenet sokat nem jelent, meg lesz valami rendesebb PVP-nek kinéző dolog, de nem biztos hogy egyáltalán érdemes vele foglalkozni mert bezony a játékmenet maga romokban hever, azt meg nem kupálják meg pár hét alatt.
A saját egységek segg buták, komoly útvonal keresési és célpont kijelölési hiányosságok vannak, valósághűségből visszavettek amennyit csak lehetett(MMO-nál csak nyűg lett volna vele ugye), legkisebb fegyverek is sebzik a nehéz tankokat(eleinte a puskák is, patch óta már csak a gépágyúk ), a gyalogság ellen való könnyű és közepes tüzérség meg mindent ami csak eltalál, fedezék rendszer az elvileg van, gyakorlatilag nincs, pályaszerkesztés csapnivaló, direkt rájátszik az AI útkeresési hibáira, komoly játékegyensúlyi gondok vannak, gyalogság szinte csak ágyútölteléknek van, és a többi, és a többi.
Nem tudom mit tudnak majd még kihozni a 3. részből, de nem jósolok neki nagy jövőt, még az is lehet hogy kukázzák az egész projektet idő előtt, mert sikerült vagy 10000 példányt értékesíteni összesen(Steamworks cím, mindenki Steamen játszik), és a játékosszám is 100 körül ingadozik.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #96059 üzenetére
Én csak az általánosítással szemben szólaltam fel. Nyilván a legtöbb kedves vevőnek elég egy rossz eset és odébb is áll. Nincs ezzel semmi gond, ez a világ rendje. Más meg tisztában van a veszélyekkel és mondjuk pont ezért nem vezs gyanúsan olcsó dolgokat, vagy ha vesz is, vállalja az esetleges következményeket. End of story.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
djculture
félisten
válasz Kareszovics #96062 üzenetére
Pont akartam írni hogy már egy namco bundle van elég jó...
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Valaki segítsen már pls behúzni egy Tier 1 (1 dodo) csomagot ebből Jumbo Bundle 4-ből behúzni, hétfőn, vagy pénteken hasonló 1 dodo csomaggal hálálnám meg köszi!
Hát elkéstem vele lehet, akkor hagyjuk is.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
MoVieFaN
aktív tag
Android - Amazon US: Today’s Free App of the Day - Tesla's Electric Mist
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
nagyúr
-
Arkennys
addikt
válasz maross #96056 üzenetére
Jólvan. A lényeg, hogy ha ennyivel is, lehúzták a népet, és a G2A asszisztált ehhez De egyébként sem egy helyről hallottam már, hogy nem ajánlják. Részemről ennyi a történet, használom tovább a free malwarebytest, eddig is jó volt. De az vicces, mennyire mindenki a G2A védelmére kelt, mikor csak a tapasztalt dolgot osztottam meg. Aki akarja, használja, de ez is megtörtént.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
tomsolo
addikt
-
válasz Arkennys #96054 üzenetére
Hat, pedig amikor latod hogy watch dogs 1-2 euro, meg malwarebytes 0.15, azert el lehet gondolkodni rajta . Most mar en is felek egy csomo jatekot beszerezni mas helyrol (g2a-nal dragabban), mert siman higithatjak ezekkel a lopott/generalt vackokkal.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #96054 üzenetére
Nem a konkrét összeg a lényeg, hanem hogy a többi helyhez képest irreálisan alacsony-e. Én csak azt nem értem, hogy megy a holás meg indiai origines stb. fillérbaszás, aztán a G2A meg maga a sátán fertője. Ahogy mondani szokás: csak saját felelősségre - de azzal megérheti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arkennys
addikt
válasz Csapoati #96050 üzenetére
mivel én nem veszek 5-6-7 ezrekért játékot, nem izgat a dolog, és majd itt lottózok, átcsapják e a fejem, vagy nem. Akkor már inkább várok és megveszem majd steamen valamikor. azt meg hagyjuk hogy majd én agyalok, hogy X összeg alatt tuti átbsznak, afölött meg már nem, és jaj de jó vétel. Meghagyom ezt másoknak
Aidan85: köszi, megnézem
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
A Desura mikor zar be?
-
tomsolo
addikt
Blitzkrieg 3 is kapja rendesen az oltást, ami sajnos elég szomorú
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valakit érintene a kuponos MGS5-nél az ingyenes Ground Zeroes.
"The Nvidia bundle codes for Phantom Pain DONT include a free copy Ground Zeroes. "
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
Nekem meg meg egyszer se a 10+ vasarlasbol. Persze nem vennek 1 euroert CoD AW-t, ez nyilvanvalo. A realis arakon levo olcsosagokra lehet lecsapni. Pl anno 5500-ert vettem Cities Skylinest, ami mashol 8-ert volt legolcsobban hivatalos helyen. Azota is megvan es mar 4 ezerert is lattam.
-
Aidan85
aktív tag
válasz Arkennys #96047 üzenetére
Malwarebytes Amnesty, esetleg ezt próbáld ki.
-
bon
őstag
válasz Arkennys #96047 üzenetére
Ha jól emlékszem 200ft körül volt az ára, egyértelmű, hogy gyanusan olcsó. Én amúgy más sokszor vásároltam a G2A-tól és 1x volt gond a megvásárolt termékkel de már rögtön az aktiváláskor. Visszakaptam a pénzem.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Arkennys
addikt
válasz wwenigma #96046 üzenetére
szerintem félreértetted amit írtam...magyarán ami olcsó, szokjam meg h sz_r is, és örüljek ha behúztak (most nem az összeget nézve). Oké, ez is egy mentalitás.
ja neked jó, de ahol ilyen előfordul, abban a bóvlipiacban én nem bíznék meg többet, mondjuk nem is fogok, eddig is kibírtam nélküle, ez marad is így.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Arkennys #96045 üzenetére
De most akkor mire a felhaborodas, ha tisztaba voltal ezzel hogy ennyiert nincs ?
Most legalabb hivatkozasi alap leszel mertégedisátvertek.
Nekem meg még mindig jo a WatchDogs...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Arkennys
addikt
bocs, hogy naivan azt hittem, nem szemetet veszek, ha kis pénzért is. "eleve tudni lehetett", oké. Nekem a G2A ennyit ért becsületileg, ha ezt megjátsszák egy olcsó kulccsal, majd biztos több ezerért jót adnak. Hagyjuk már.
Csaba, kösz az infót, sokat nem érek vele.
-
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #96038 üzenetére
régiózár nincs de vannak normális fejlesztők akik tudják mi a szitu és aszerint nyomatják (Croteam, Talos pl.)
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #96035 üzenetére
Egységes uniós bérek nem lesznek melléje?
EU-n belül régiózár nem divat(néha Bethesda megbolondult, de már kikezelték), ezen mi nem nyerünk. De az esetleges olyan apróságok, mint Steamen az alig használt Tier 2-es árazás, ahol 20-30% kedvezményt azért csak kaptunk, azok simán a kútban végezhetik.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cyberkind
félisten
válasz maddionmax #96036 üzenetére
Mert most nem annyi egy új cím?
-
djculture
félisten
Ez érdekes lehet: [link]
"javaslatuk szerint eltörölnék a régiós árazást így az Unió mind a 28 országában kötelező lenne ugyanazon áron kínálni a termékeket"[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gépigény
Előrehozták szeptember 1-re a PC-s megjelenést, előrendelők Ground Zeroest kapnak ingyé, viszont az online rész csak januártól él majd PC-n.
Live-Die-Respawn
-
sto1911
veterán
A multkor akartam ott venni Don't Starve DLC-t, vasarlas elott plusz PP dij, meg shield meg afa, inkabb beintettem nekik, a heten kapott learazast, Steamen olcsobban megvettem.
Ezek utan a hirlevelet is lemondom.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Arkennys #96029 üzenetére
mondtam hogy ha par hetig mukodik mar megerte . Komolyabbra forditva a szot, probald meg regelni még egyszer, es valaszd az also sort (megvasaroltam). Nem tudom hogy mukodik e, nalam malwarebytes-frissitesnel deaktivalta magat, es meg kellett adnom még egyszer.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Arkennys
addikt
G2A...életem első vásárlása ott múltkor akciósmalwarebytes aktiváló kód. Most jött értesítés, hogy a licenc érvénytelen, és visszavonták a hozzáférésem. Azt hiszem, utolsó vásárlásom is volt ezen az online szemétdombon. Csak azért ide írtam, mert azt hiszem innen értesültem a vásárlás lehetőségéről múltkoriban
-
nagyúr
-
tomsolo
addikt
A Risen 3 egész jó lett, imho.
Elsőre a fejemet fogtam, mert bizony némely vonatkozásban nem tudja elérni az A+ játékok szintjét, de végeredményben viszont mégis elég hangulatos kis játék lett, furcsamód a régi Tomb Raiderek feelingjét hozza megspékelve mindenféle egyszerűsített RPG elemekkel. A sztori is jópofa, nem bántam meg, hogy ~2000-ért behúztam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #96020 üzenetére
Annyiban jo az akcio, hogy ez 100%-ig legalis es nem fogjak elvenni, ami azert a hong-kongi elvtarsaktol vasarolva mar nem feltetlen van igy.
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #96021 üzenetére
Igen csak akkor még az nvidia nem erőltette a saját rendszerét a készítőkre. Amelyik gameworks logó alatt jön ki az garantáltan szarul jön ki pc-re. Lásd dying light ahogy megjelent és a far cry 4 is eléggé rosszul bánt az erőforrásokkal 1.0 verzióba 8 giga ramot bezabált ki is fagyott.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Sziasztok! Arra szeretnék megkérni valakit, hogy vegye már meg nekem légy szíves a Mortal Kombat X bundlet a Bundlestarsrol, mert én ma akartam, mivel 3.-án kapok fizut, ritkán 4.-én és miért ne most utalnának negyedikén amikor mortáloznék :-) Ezért kérném, hogy vegye meg nekem előre, persze ráér akkor ideadni a kulcsot ha elutalom neki holnap délelőtt a lóvét :-) Csak nem akarok erről a jó ajánlatról lemaradni ugyanis most
11 óráig akciós! Hatalmas köszönet!Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Dilikutya
félisten
válasz Norbi095HUN #96015 üzenetére
Mondjuk ettől megkímélhetted volna magad, ha előre utánanézel, mik az igényei.
Nincs az a külsős fix, ami lejjebb viszi a gépigényt. 2 szál kevés ma már sajnos. Bár nem igazán értem, annyival nem szebb a 3. résznél, ráadásul annak a motorját használja, akár működhetne is kétmagos/kétszálas processzorral.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
válasz Norbi095HUN #96015 üzenetére
Hagyd a fenébe mert ha el is indul nagy képregény lesz az egész.. Az a baj hogy 1 szálat magába megeszik a vga driver, marad 1 a játéknak ami esélytelen
[ Szerkesztve ]
-
Norbi095HUN
aktív tag
Megvettem a Far Cry 4-et G2A.n keresztül, de nem indul el a gépemen.
Elinditom és feketén áll a kép. Rá google-öztem hát kiderült hogy 2 Magos CPU Az oka, de van rá "Fix", elvileg valami Extreme Injector vagy mi a nyavaja a neve. Na most oké, de ez nem valami virusos szutyok? Azért nincs kedvem leolvasztani a gépet, akkor inkább letörlöm.. -
törölt tag
Maze: Subject 360 Collector's Edition trailer
Most $8.99 a COLLECT kupon kóddal. ( ne felejtsétek el eltávolítani a pipát a " Big Fish Game Club Free Trial " ajánlat elől )
-
djculture
félisten
Pedig jón jópár olyan játék mint a crew az ubitól hogy szervertől függ minden. A division és a Rainbow Six Siege az ilyen lesz elve. Ritka szr pedig ez az online dolog erőltetés, mert még a gta V-el is néha kínszenvedés játszani ha nem szeparálod ki a hülyéket meg trollokat a crew-ből.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
FC4-hez sem kell(ett) online, ebbből ki lehet indulni... (ubi megégette már magát az always online-al, lehet statjuk is van róla, hogy nem sokat ér (az esetükben), szal én ezt nem látom annyira "alap"-nak)
(#96011) tomsolo - +1, zéró GR feeling. megint egy bejáratott címmel akarják eladni valamelyik studio "agymenését", aminek persze a frencsájzhoz semmi köze, de így legalább többen veszik majd ...
nekem főleg a komolytalansága aggasztó, de persze, ha nem GR-ként játszom majd (nehéz lesz...), még jelenthet jó szórakozást...
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
Mivel ubi játékról beszélünk, nem hiszem hogy bemerik vállalni a kötelező multi/koop opciót tekintve a szervereik megbízhatóságát - ráadásul portfóliójuk tele van már ilyen címekkel, amik ráadásul alig hoznak pénzt a konyhára.
Én ilyen FC4 módot képzelek el ahol bármikor be lehet csatlakozni a single élménybe társként, viszont vannak külön koopra kihegyezett pályák amiket csapatban érdemes(nem kötelező, bár ez nem mindegyik mapra igaz) tolni.
Nekem csak egy bajom van a cuccal: szerintem semmi GR feeling nincs benne, inkább tűnik ilyen FC4 TPS modnak, már-már gta szintre butítva.
-
i2k
őstag
Kötelező online: manapság ugye így védi mindenki a portékáját. "Alap"
Mapok: már pedig, ha a multiban lövöldözgető (macska-egér) játékosokat egy helyre kell összpontosítani [hogy ne legyen uncsi az egész], akkor bizony lesznek "mapok" - még pedig a Single Player (?, ha egyáltalán lesz olyan) "openworld" mapjából kihasítva. Lásd összes Battlefield, amiben volt SP-ből is átemelt, és módosított map, meg direkt MP-re faragott térkép is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
tomsolo
addikt
válasz maross #96007 üzenetére
Pár százassal olcsóbb jelenleg itt megvenni, a dollár/euro miatt.
#Edit: Vagy a TIS-t várod?
[ Szerkesztve ]
-
-
tomsolo
addikt
válasz djculture #95955 üzenetére
Jelentem megvettem és most játszottam vele két órát, sikerült is az első pályán a top 2%-ba feltornászni magam.
Marha jó kis játék, nem könnyű, de szokható árkád irányítással - gamepad ajánlott - zsír hangulata van és nagyon kellemes zenék mennek a küzdés közben. Több világ van - ilyen openworld szerűen - azon vannak a pályák amiket lehet teljesíteni illetve mindenféle gyűjtögetős és stunt feladatokért meglehet nyitni az elzárt részeket.
Egyébként a TIS-100-at is megvettem, az is egy állati jó cucc - teljesen elborult dolog hogy vajon egy program megírása az most akkor rejtvény vagy sem? - már 11 órát bele puzzléztam pedig annak ilyen grafikája:
Szal a grafika nem minden, nem kell csúcsgép a szórakozáshoz - jó előtte FC4-et nyomtam de az más
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
-
arty
veterán
válasz tomsolo #95998 üzenetére
ez kivételesen tuti nem!
(#96001) bullseye - jaja, egy GR _biztosan_ az AP irányába megy majd el. Persze, lehet az is, hogy végül autóverseny lesz ... ki tudja
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95998 üzenetére
A következők vannak összegyúrva: Battlefield 3-4 + The Crew + Far Cry 3-4 + nyilván a Ghost Recon.
Borítékolva: kötelező online, és co-op, szervereken minduntalan ugyanazon mapok.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TommyX_
őstag
válasz maddionmax #95993 üzenetére
Jó vétel lett volna, de már nem tudom kosárba rakni.
Majd legközelebb.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest