Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Amazonról nem küldenek itthonra semmit, az eBay-ről meg csak az eladótól függ, de a többség nem küld ide, vagy pedig nagyon drágán. Nekem egyszer szerencsém volt, lés tudtam venni egy NWN kieget még az itthoni megjelenés előtt, de ez szvsz ritka.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Allien
veterán
Van valakinek tapasztalata neten megrendelt cuccosokkal kapcsolatban? Konkrétan, pl. E-bay, Amazon, és társaik. A lényeg, van egy játék progi, és meg szerettném rendelni, csak angolul kb. yes-no szinten ''beszélek''. Battlefield 1942: World War II Anthology-t szerettném, de ugye még azt sem tudom, hogy lehetséges-e ide Mo.-ra rendelni, és mibe kerül az alapon felül. Tud valaki segíteni, esettleg?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
HaroWerks
senior tag
Lement az Enter the Matrix ára, már csak 3990Ft.
Az már más kérdés, hogy ennyit se ér szvsz (de legalább a doboza szép) -
rémlátó
tag
gta vc a cd galaxisban 5990 HUF
''minden ötödik évben, pingvin vonul a jégen.''
-
Allien
veterán
Far Cry 5555 a MM-ben. A Halo pedig az 576-ban 6990, míg másutt sokkal drágább.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
aDM|RaL^
őstag
pooontosan
legjobb a G.O.T.Y.E (game of the year edition) verzió lenne a legjobb magyar kézikönnyvel amiben mindenfélre marhaságot leírnak mi prok olyan jókat tudunk azon röhögni
''a kombót az elsődleges fotonágyú robbanására blablabla''http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
A kieg (AoW: Shadow Magic) elfogyott MM-ben? Én ott láttam utoljára 4 rugóért.
Megnéztem, 5k-ért kapható a CD Galaxisban. Persze ez a kieg, de önállóan fut, viszont az AoW 2 tudomásom szerint soha nem volt kapható itthon.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Frigo
őstag
Nem tudjátok hol lehet beszerezni az Age of Wonders 2-őt és a kiegészítőjét ,az első része máig az egyik kedvenc körökre osztott stratégiám .A második részt már régóta beakartam szerezni de sehol se lelhető fel .Ha valaki látta valahol szóljon .
-
Egon
nagyúr
A minap láttam az MM-ben (Westend) a Desperados-t 1600 Ft-ért...
Szerintem nagyon jó vétel..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Zoli bácsi
őstag
Most vettem Metróban Doom collector's edition játékot, 2990ft. Láttam egy-két helyen egy ezressel drágább volt mindenhol. 3 játék egy cd-n: Ultimate doom, doom2, Final doom. Windows alatt megy természetesen. Az internetről ingyen leszedhető doom legacy-val egész szép a grafika 1024x768-as felbontásban. Már a dos-os grafikához képest szép, persze.
-
aDM|RaL^
őstag
nemtudjátok UT-t hol kapok? nem 2003, nem 2004 hanem UT.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
Gergarian
aktív tag
www.cdgalaxis.hu
A NWN-ra felfigyeltem én is! , csak most nincs rá pénzem
Sztem mindegyik a nem best of athari kiadás!!! (és sztem külön DVD tokban), de nem biztos, csak a galxis katalógusában valami deluxe edition van írva! (hát hogy ez mi, azt ne kérdezd!!! )Minden megoldható, vagy nem...
-
Gergarian
aktív tag
Akkor sorolom:
Neverwinter Nights + 2 kieg. - 6900 Ft
Runaway (EVM) - 1900 Ft
CimCity 4 (EA Classics) - 3900 Ft
JetiSport Deluxe - 1900Ft (legjobbjáték )
Civ 3 + 2 kieg - 6900 Ft
Warcraft 3 - 3900Ft (legalább má lement egy ezressel)
Nagyon jó árak!Minden megoldható, vagy nem...
-
Keitaro
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #75 üzenetére
Köszönöm, őt nézegettem, csak használt. De végső esetben ez lesz belőle. Thanx, hogy foglalkoztál vele
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Itt elvileg megrendelhető. Nem tudom, hogy így kellene-e Neked, de Google csak ennire volt a barátom.
Bővebben: link"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Keitaro
addikt
Up
-
Keitaro
addikt
Ha valaki lát majd Kingdom Heartsot (PS2) valahol akkor plíz jelezze nekem!
Előre is thx -
Allien
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #69 üzenetére
Akkor ez most Fashion topic? Egy darab póló 9990 HUF! Tök jó!
-
Keitaro
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #69 üzenetére
Westendesben is ez van. Ami vicces az az hogy mellette ott van a polcokon a póló nélküli ugyanennyiért
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem igazán Best buy, de hátha érdekel valakit:
MM Árkád: DooM3 9990 HUF ajándék pólóval. Tehát aki fanatikus, de az előrendelésnél elfogyott a póló, most bepótolhatja.
('This is definitely not a best buy' said Raymond. )"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Trak
addikt
MM Westend: Imperium Galactica2 - DVD tokos verzio - 990 ft.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Csak szeretném megjegyezni, hogy a Heroes of Might & Magic 3 új kiadása jelent meg (valamilyen Classic), és tartalmazza mindkét eredeti kiegészítőt, ráadásul csak 2000 Ft! Ez már csak azért is jelentős, mert úgy tudom, hogy itthon csak az egyik kiegészítő volt kapható. Jelenleg a CDGalaxisban biztosan árulják, de biztos vagyok benne, hogy a MediaMarktokban is megjelenik előbb-utóbb.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kretenallat
senior tag
-
kretenallat
senior tag
UP
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Wolverine
félisten
Most jelentették be az EA Classic sorozatban a Freedom Fighterst, így 3990 HUF lesz hamarosan. Ezt tényleg érdemes lesz beszerezni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Keitaro
addikt
UE mit jelent a játékok mögött? Mert szívesen megvenném a Beyond Good And Evilt, de nem valami ezt vedd meg dobozban...
-
ShadowX
őstag
Mostanában én is rákattantam az eredeti játékokra, persze csak az olcsóbbik fajtából. (MOHAA, D2+Expansion, StarCraft). Egyébként az a baj az újonnan megjelenő játékokkal, hogy tényleg kib*szott drágák és az ember nem fél, meg egy év múlva, hanem rögtön akar vele játszani. Erre meg nincs pénze.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
MM Árkád:
Heroes IV. + The Gathering Storm Expansion + The Winds Of War Expansion 6999.- HUF.
SimCity 4: 3999.- HUF."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Allien
veterán
No, most újra kapható a Half Life, az 576-ban 1999 huf, a MM-ben 1490. Jó sokat láttam a polcokon! A Call of Duty is lejebb ment tehát már ''csak'' 9990 az MM-ben, ráadásul frissitett multis verzió.
-
Allien
veterán
Anulu, TE mázlista vagy! Én is néztem a mohát, de már elhalásztad!
Én jelenleg a Battlefield 1942-re vadászom. Tudom, boltba 3990, ami nem rossz, de megpróbálom használtan megvenni, hátha eladja valaki.
Moha-t viszont megvettem (az is 3990), de ugye így kiegészitések nélkül van, sajna. Persze, a NET miatt!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Wolverine
félisten
Szintén CD Galaxis: SWAT csomag (1, 2, 3 elite edition) 3990 HUF.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
MM: Pirates of the Caribbean 2490 Ft
-
maszat
senior tag
Beyond Good & Evil a Corában és a CD Galaxisban 2490 Ft
Tom Clancy's Splinter Cell a Corában 2490 Ft
[Szerkesztve] -
válasz bLaCkDoGoNe #45 üzenetére
Mondjuk én is rögtön rávetődnék.
Amúgy most 6990-ért már lehet kapni, lehet hogy nem várok tovább vele, nehogy elfogyjon.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bLaCkDoGoNe
veterán
GTA3 4990 HUF. Ha ennyire lemegy a GTA-VC is, akkor nekem olyan mindegy lesz, hogy Classic vagy nem Classic...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Europark MM
Etherlords 799 Ft (igen, 799!!!)
Postal 2. 1490 FtPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
anulu
félisten
engem nem zavar, hogy a Battlefield 1942-m ''Classic''. lényeg, h van eredeti kódom, és tudok játszani a neten haverokkal!
amúgy ollie-tól vettem játékokat nemrég. szvsz 5500-at megért a MoH:AA Deluxe, kézikönyvvel, +bonus CD-vel, dupla szélességű DVD-tokban, Sparhead expansionnal."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
HaroWerks
senior tag
Én kb negyed évente veszek egy játékot ennyiért.
Namost 3 hónap alatt simán ki lehet gazdálkodni.
Manapság alig van olyan játék amire megéri pénzt kiadni, a 95%-a a ma megjelenő játékoknak szemét, az a maradék 5% pedig évi 2-3-4 megvételre érdemes cím.
Legutóbb március végén vettem a Far Cry-t, 6990-ért.
Magyarul elég volt havi 2500Ft-ot félre rakni, hogy most legyen a GTA-ra.
1 éve jelent meg, azóta vártam, hogy lemenjen 6-7 ezerre.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
válasz HaroWerks #35 üzenetére
Szerintem a 7000 Ft is sok. Inkább megvárom, míg jön az extrák nélküli ''csak pár CD és kész'' kiadás, és megveszem azt.
7000 Ft egy-két napi teljes munkabére egy átlagembernek. Amcsi csávó a 35 dollárt egy-két óra alatt (rossz esetben 3) megkeresi. Nem mindegy.
De a topicnál maradva: a frankó deluxe kiadásokra is írjatok jó lelőhelyet! -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HaroWerks #35 üzenetére
Az a 7k még mindig sok érte. menjen le 5k-ra, és rohanok megvenni.
Szerk: pontosabban nem sok érte, de annyi nem telik rá.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaroWerks
senior tag
Nem is akkor kell játékot venni amikor megjelenik.
Fél-egy éven belül úgy is a felére esik az ára az első kiadásnak (kivétel ezalól az EA játékok, azoknak soha nem megy le az ára, csak ha már classic lesz), akkor kell megvenni.
Például a GTA: VC idáig 11k volt, most pár hete már csak 6990 és első kiadás egy gyönyörű díszdoboz szerűségben.
Valamikor meg is veszem -
HaroWerks
senior tag
Én mikor még kb 4 éve bevezették a dvd tokot nagyon nehezen tudtam elfogadni, akkor kb 1 évig nem is vettem játékot.
Aztán nagy nehezen sikerült megbarátkozni vele.
Mondjuk az előző hozzászólásomban nem a papír dobozra gondoltam a ''szép doboz'' szavak alatt hanem arra, hogy a Classic kiadásoknál már a dvd borítója is más az első kiadáshoz képest, rá van írva ló betükkel, hogy classic, Ezt vedd meg!, Best Buy, a kézikönyv ki van spórolva, egyszóval én nem veszek soha classic játékot. -
anulu
félisten
válasz HaroWerks #30 üzenetére
a kézikönyvért kár, de nekem az, hogy bevezették DVD tokot, jobban ''bejön''.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
HaroWerks
senior tag
budaörsi MM:
GTA: Vice City 6990 Ft
Hidden & Danerous II: 5990 Ft -
HaroWerks
senior tag
Ez egész pontosan 2490Ft
Egyébként ez mindenhol ennyi mivel UBISoft Classic kiadás.
Bővebben: link -
Szabtom
senior tag
Rainbow 6 - Ravenshield 2999 Ft - PCDOME
-
anulu
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #21 üzenetére
jah, engem is érdekelnek az ilyen cuccok. szerintem annyival még ki lehetne egészíteni a topicot, hogy ha vki keres vmi játékot, és boltban még kapható, de elég nagy árkülönbségekkel, az ide be tudja írni, hogy mi is a szíve vágya...
erre az utosó gondolatra kezdeném is a dolgot:
Battlefield 1942 - Road to Rome 576KByte-ban 7e
Battlefield 1942 - Secret weapons of WW2 576KByte-ban 7,5e
ennél (jóval) olcsóbban kéne
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ez azért érdekes, mert a Neverwinter Gold (alap + Shadows) 5999 + így a hordes 3990, de pár napja láttam, hogy alap game magában 6e körül + 2 kieg darabja 7e. az első formában megéri, lehet, h be is nevezek rá.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szívesen.
Ha van még best buy valahol, ne tartsátok magatokban!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Árkád MM
Painkiller 4990 FtPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Árkád MediaMarkt
Etherlords 1111 Ft
Tron 2.0 2222 Ft
és még sok más, amire nem is emléxemPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szabtom
senior tag
TRON 2.0 -t megvettem! Köszönet a tippért, Blackdogone!
Fallout II ---- 999 Ft!!! --->> Árkád, 1152/2 KB Shop -
Allien
veterán
No, akkor. IL-2 Forgotten Battles, full magyar verzió!!! De, Média+ CD galaxis-ban ennyi (3990), 576-ban 9990 huf!
-
Szabtom
senior tag
válasz gromble_ziz #13 üzenetére
OK, pont írtam, amikor kiegészítetted. Kösz!
-
Szabtom
senior tag
Egyébként, ha valaki nagyon fanatikus, ajánlom az e-Bayt. Én már vettem két finomságot óccsóér'...
Baldurs Gate II + ToB =$17 (3500 Ft)
Medieval Total War (használt, de teljes) =Ł6 (2500 Ft)
Plusz postaköltség.
De ez mondjuk kicsit OFF volt. -
parandroid
félisten
-
Szabtom
senior tag
válasz gromble_ziz #10 üzenetére
Na de hol?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz parandroid #9 üzenetére
LOL
És mégis folyton a top10-ben tanyázik legalább 2 vagy 3 Sim.
Nem értem az amerikaiakat: lehet, hogy a Tron2.0 pl. pont miattuk bukás lett és ezért adják ilyen kis pénzért?
Unreal Tournament 2k3: 3999HUF. MM szintén.
Diablo 2+expansion: 2999HUF.
Ja, és nincs érdekeltségem
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gromble_ziz
aktív tag
Colin 2 - 1999 HUF
Gorky 17 - 999 HUF
volt annó sima Half Life is asszem 1999 HUF-ért
Screammer 4x4 - 999 HUF
Shogun (EAC) - 3 990 HUF - még drága
Starcraft és Brood War (BS) - 1 990 HUF
www.cdgalaxis.hu
(nincs érdekeltségem, és százalékot sem kapok)
[Szerkesztve]Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről...
-
parandroid
félisten
én csak egy 'worst buy' játékot tudok, ami évek óta (!) böki a csőrömet:
sims double deluxe (incl alap sims + livin' large + house party): 12.000,-
sims hot date: 5.000,-
sims on holiday: 5.000,-
sims unleashed: 7.500,-
sims superstar: 7.500,-
sims abrakadabra: 7.500,-
összesen: 44.500,-
mindezt egy 2000-es játékért!
forrás: CD-Galaxis
[Szerkesztve]I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ja igen,
Europark MediaMarkt
Shadows of Undrentide 3990 Ft
Hordes of the Underdark 3990 FtPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szabtom
senior tag
PCDOME
Legacy of Kain: Blood Omen 2 (1.999 Ft)
Imperium Galactica II (990 Ft)
Syberia (2990 Ft) -
Szabtom
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Kösz. Addig nem megyek el onnan, amíg nem kapok TRON 2.0-t!!
A topic tényleg jó ötlet! -
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Ez a topic jó ötlet volt. Én is ott vettem az enyémet, másik MM-ben meg 10 rugó amúgy.
-
mzprox
aktív tag
Imperium Galactica II egy ezres a CD Galaxis-ban.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is így gondoltam De jól eldugták a kis piszkok. Egy polcsor hátsó oldalának legalsó sorában volt elrejtve. (Ha ez így érthető )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Szabtom
senior tag
Hopsz, asszem, indulok is... A TRON 2.0 JÓÓÓÓÓÓ
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem találtam ilyen témát még (de tuti, hogy van, és valaki 5 hozzászóláson belül be is linkel legalább három ilyen témát ), de úgy gondolom, hogy hasznos lenne, ha megosztanánk egymással, hogy hol milyen eredeti játékokhoz lehet jó áron hozzájutni. Én meg is nyitom a sort: Tron2.0 Árkád MediaMarkt-ban 2222 HUF.
FIGYELEM!
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó![ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok