Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajbogyesz
tag
válasz Lucas Kane #1702 üzenetére
Nem figyelted véletlenül mennyi volt belőle? Ha holnap kimegyek lehet hogy kapok még...
-
Blaise
veterán
válasz Lucas Kane #1702 üzenetére
"GameStar (Hungary) Aki netán még érdeklődne a DiRT 2 iránt, és szeretné az eredeti kiadást az asztalán látni, látogasson el a Westendben lévő Media Marktba! Jelenleg 1090 Ft-ért vásárolható meg a PC-s változat, ami szerintünk kihagyhatatlan ajánlat!"
via Facebook
-
danih
veterán
válasz Lucas Kane #14344 üzenetére
Igen, van - működik.
-
Niczo
senior tag
válasz Lucas Kane #14346 üzenetére
Én már sokszor fizettem vele, eddig semmi probléma. Gyors, minden azonnal megtörténik. Nekem volt hogy paypal csak később jelezte hogy megvolt a tranzakció, addig azt hittem nem sikerült. Nekem sokkal szimpatikusabb mint a paypal (ez persze magánvélemény).
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Lucas Kane #15001 üzenetére
Miért, milyen gondot okoz ez nálad?
Én már vagy ötször vettem tőlük játékot, soha nem volt semmi gond. Sőt, közben még bankkártyát is váltottam, az meg a saját nevemen van.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lucas Kane #15458 üzenetére
Hát akkor én vagyok hikomat. Tény, hogy ha bármit beírtam, nem kaptam csokit, ha viszont egyből nyomtam a gyí-gombot, akkor profit. Úgy látszik van még egy bugos disztribútorunk a GMG mellé, aki a selejt weboldalt ajándék játékokkal kompenzálja.
#15460: igen, a PoP-ot megvettem én, a Splinter Cellt pedig megkaptam ajándékba
[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
válasz Lucas Kane #15465 üzenetére
Regisztráltam,meg jött az email,visszaigazoltam,fiók létrejött és sehol a játék.
-
djculture
félisten
válasz Lucas Kane #15591 üzenetére
Ne csodálkozz mikor akció van meg ingyenes game az egész összeszokott zuhanni.
Legutóbb mikor a SNIPER Ghost Warrior ingyenes volt már meg is szünteték az akciót rá 1 órára mert annyira beterhelődött az egész rendszer[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz Lucas Kane #16298 üzenetére
Így van, ez csak az alapjáték. Egyébként már csak 1 Dead Island pédány maradt.
-
Egon
nagyúr
válasz Lucas Kane #16298 üzenetére
Nekem erre a verzióra fáj a fogam: ebben is benne van minden.
Ritkán járok ide március óta, megvan rá az okom. Játszani játszom (mikor mivel: mostanság leginkább Starcraft 2, nemrég játszottam végig a kampányt).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Źşë'
addikt
válasz Lucas Kane #16304 üzenetére
de, a ripper, ez csak egy fegyvernek a blueprintje, de attól független pofás
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Lucas Kane #16309 üzenetére
fura, nekem megy linkről is
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Youri
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lucas Kane #16689 üzenetére
Keressük Tomot
@maross: enable_permanent_offline_mode=1 ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Lucas Kane #16715 üzenetére
A legutóbb 1,5 EUR-t váltottam be ingyen bezsebelt játékokat. Remélem nem ragadunk meg ezen az árfolyamon.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
po1son
addikt
-
Alien83
senior tag
válasz Lucas Kane #17292 üzenetére
Nekm HAWX 2+From Dust megvan...
Silent Hunter 5 és Driver-t fogom még megvenni! -
Alien83
senior tag
válasz Lucas Kane #17294 üzenetére
Még nem néztem, de a vásárlás ha succesfully, akkor tuti ott lesz ha nem is azonnal...
-
Pedro78
senior tag
válasz Lucas Kane #17366 üzenetére
Nalam meg a Hawx2-nel nem problemazott mint sokaknal, ez meg nem akarja az igazsagot.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Balazs_
senior tag
válasz Lucas Kane #17397 üzenetére
Ehh megfűztetek. Bezsákoltam én is.
-
kervantas
aktív tag
válasz Lucas Kane #17452 üzenetére
DoW 399.ért nagyon megéri!
-
kenand
veterán
válasz Lucas Kane #17452 üzenetére
Köszi
Best of Monkey Island: 399,- Ft érdekelne, de sajnos nem megyek mostanában BP-re
-
kenand
veterán
válasz Lucas Kane #17458 üzenetére
Ház az is szívás, Zalaegerszegen ugyan volt, de bezárt...
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz Lucas Kane #17502 üzenetére
Hát jó játék az, csak ugye rétegjáték a stílusa végett.
Ennyit simán megér. -
Crytek
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
válasz Lucas Kane #21748 üzenetére
Én is akkor vettem meg 1-ért.
Crytek Szerintem vásárolhatsz, csak megszűnt a Paypal elfogadása.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BigBlue69
őstag
válasz Lucas Kane #21860 üzenetére
És az 5 dolcsis kupont se felejtsd.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
sagem
addikt
válasz Lucas Kane #31209 üzenetére
Szedd le a demoját, ha nem tetszik akkor bele se vágj. Nem rossz játék, de nagyon gyorsan monotonná /unalmassá válik..
Ha minden igaz lesznek hozzá dlck
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Arkennys
addikt
válasz Lucas Kane #31337 üzenetére
ment
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
x_o_n
veterán
válasz Lucas Kane #47618 üzenetére
én a zenei részre pattantam rá,csodálkoztam is hogy ilyenek kerültek bele...
-
eami
veterán
válasz Lucas Kane #77401 üzenetére
szívesen és bocsánat hogy ilyen borzalmasan sok nyelvtani hibával lett teletűzdelve a leírás, de mentségemre legyen mondva, hogy egy két éves ugrált közben rajtam
-
Csapoati
nagyúr
válasz Lucas Kane #81054 üzenetére
A review-k szerint ordenáré pocsék a portolása a játéknak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
eami
veterán
válasz Lucas Kane #81060 üzenetére
miután kitoltam az első részt, neki kezdtem a másodiknak de elég hamar félre raktam mert nem tetszett hogy sokkal jobban elment az rpg irányába szemben az első résszel ami jobban zúzda. félre raktam pár hónapra aztán csak n3m hagyott nyugodni és újra elő vettem. Még 2 story dlc hátra van, és így eddig 36 óra van benne. Azt kell mondjam sokkal hangulatosabb lett mint az első. Zene is nagyon találó. Egyedül talán az irányítás / kamera mozgás lett rosszabb mint az elsőben de még lehet szokni. Simán ajánlom.
szerk: nekem megvolt az összes dlc, de annyira bejött a játék hogy amikor nemrég megjelent a soundtrack dlc, akkor azt is szépen behúztam
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Lucas Kane #81060 üzenetére
Jobb mint az 1. Kifejezetten gondolkodtató néhány helyen és igen egyedül az irányítás lett kicsit nyögvenyelős főleg harcnál de simán szokható.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
alratar
addikt
válasz Lucas Kane #81077 üzenetére
Oh, köszi.
Bár elég kihalt a hely.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest