Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1251) Stirlitz válasza Krisz79 (#1249) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Na, akkor eredeti epson patronhoz képest olcsó volt az auchanos. Viszont utángyártotthoz képest betyár drága. Csak az elmult 30h.sz.-ben legalább 4patronárusitó hely került linkelésre. Olvass vissza, nézd meg ezeket. De segitek. Jelenleg az It-mediánál van It-media saját márkás patron, darabja 360ft körül. Ha csak ritkán nyomtatsz, akkor ez jó lehet már neked, ha sokat, akkor rendelj tölük rögtön egy resetert is. HA-1000 a tipusa, ez kell neked, meg tintát is. Kb 5000ft-ból, jó hosszú időre megoldottad a patron kérdést akkor.

(#1252) lamiki válasza Krisz79 (#1249) üzenetére


lamiki
senior tag

Én szerintem meg töltsd le az SSC Service Utility 4.3-at és nézd meg vele, hogy áll a használt hulladéktinta gyűjtőd számlálója.
Bár elég összevissza írtad le, de ha felváltva villognak a ledek, és nem csinál semmit a nyomtató, akkor lehet letiltott a nyomtató.
Semmi vész ekkor sem, mert a megoldás az SSC, megnézed a számláló értékét, és ha túlcsordult, akkor kinullázod a programmal.
A hogyanért olvasd el a 953-as hozzászólást.

Ha még sem ez a gond, akkor meg vedd a fáradságot és nézd meg a nyomtató gépkönyvében, vagy az Epson oldalán a neten, a ledek villogásának jelentését, de ahhoz pontosan figyeld meg, hogy villog, mert különböző jelentése van annak is ha egyszerre, vagy felváltva villog, stb, de ez le van szépen írva.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1253) Stirlitz válasza lamiki (#1252) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Nálam már túlcsordult egyszer, semmi ilyesmi nem történt. Egyszerűen nem nyomtatot és kész. Dobtam neki egy resetet és megy azóta is. :)

[ Szerkesztve ]

(#1254) lamiki válasza Stirlitz (#1253) üzenetére


lamiki
senior tag

Igen, ezért is jó a DX3850-es mert még támogatja az SSC

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1255) Stirlitz válasza lamiki (#1254) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Viszont azt a hulladék tintagyüjtő tartályt még nem tisztitottam ki sosem. Érdemes? És hogyan kell? Van a nyomtató alján egy rekesz? Mintha lenne ott egy kis fedél.

(#1256) lamiki válasza Stirlitz (#1255) üzenetére


lamiki
senior tag

Van, de minek kitisztítani, az szépen felissza, és el is párolog belőle jó része, mire kifolyna a nyomtatóból a hulladék tinta addigra 2x tönkre megy úgy is a mechanika.
Amúgy szét kell bontani szinte az egész nyomtatót hozzá, szóval nem ajánlom, mert nem biztos, hogy össze is tudod rakni utána. Főleg a multifunkciósat macerás szétbontani, mert még a scanner is rá van építve, már a kezelőpanel lebontásával is megszenved, aki nem tudja hogy kell..

Amit én láttam olyan 3. letiltás és nullázás után is fért volna bele még tinta, de ekkor már ki volt teste lelke a nyomtatónak, szétkopott a mechanikája, kínlódott a papírbehúzással is rendesen, szóval 3. alkalommal már nem sok értelme volt nullázni. Persze ez egy olyan nyomtató volt amit irodában használtak levelezésre, jó sokat nyomtattak vele, talán 6-7 évet bírt ki szegény C43-as.
Pl megboldogult C62-esem, amikor meghalt, éppen akkor közeledett volna az első nullázásához, szétszedtem tanulmányozni, és annak a filcszerű anyagnak, ami felissza a tintát, nem volt még 1/3-a sem tintás, a többi része szinte újnak nézett ki, és mind ez 5-6 évi mérsékelt otthoni nyomtatás után.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1257) Stirlitz válasza lamiki (#1256) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Ém ritkán tisztitok fejet, vagyis összesen eddig 5ször volt fejtisztitás. akkor hagyom a fenébe az egészet, bár eddig se volt sok kedvem hozzá, de most még megis nyugtattál :D Mondjuk elöző gazdi nem tudom menyi fejtisztitást végzett. (egy kedves barátomnál ott rohad egy dx3800as multi, 3éve kapta a ballagására tölünk. És azóta elhasznált 4csomag patront összvisz. a szkenner részét használja szinte csak. Na azt kénemegszerezni )

[ Szerkesztve ]

(#1258) mr_ricsi válasza Stirlitz (#1257) üzenetére


mr_ricsi
veterán

A fejet a nyomtató tisztítja, automatikusan, például minden bekapcsoláskor. Kiköpi a fáradt tintát a fúvókákból. Amit te csináltál 5x, az egy "fokozott" tisztítás.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#1259) lamiki válasza Stirlitz (#1257) üzenetére


lamiki
senior tag

A hulladék tinta gyűjtő leghamarabb egyébként a gyakori és felesleges tisztítástól telik meg, akkor ha rendszeresen hagyják beszáradni a nyomtatót.
A nyomtató, rendes üzemszerű tisztítása alig fogyaszt tintát, míg a szoftverből kért fejtisztítás rengeteget.
Nézd meg 3 fejtisztítás, és oda kb. negyed tintapatron.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1260) Kuter válasza lamiki (#1259) üzenetére


Kuter
senior tag

Hi. Kis tapalsztalat ,haver is vett egy sx 105. ,jött az első patroncsere,szól hogy minden ok,de a kéket nem nyomtatja,elmondtam neki mindent amit kell ilyenkor csinálni lehet,(fejtisztitás,levegöztető szabadá tevés, patron ki-be)még sem megy,végűl mondtam neki vegye ki a patront és néze már meg az alját ,és ott volt a bibi.a védő fólia ugy szakadt át hogy nem engedte kifólyni a tintát a patronból csak ép hogy kézzel finoman leszedte a fóliát és egyből jó let.Na ilyen hiba is előfordulhat.
Üdv: Kuter

Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?

(#1261) Stirlitz válasza mr_ricsi (#1258) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Szerintem én azt is írtam, hogy én illetve az elöző gazdi hányszor kényszeritette fejtisztitásra.

(#1262) lamiki válasza Kuter (#1260) üzenetére


lamiki
senior tag

Szintén egy kis tapasztalat:

Ma este egy Epson C60-asba próbáltam lelket verni:)
Ezekbe a régebbi nyomtatókba baromi sok tinta megy :(
fekete 20 ml, színes 43 ml.
A fekete tintapatron állandóan folyt, eláztatta a fejet, ezért megpróbáltam belerakni a halott C62-es nyomtatóm feketéjét, méretben is egyezik vele, és a chipet is elfogadja, valószínű a 7 érintkezős chipek egyformák, pedig a C62-es patronja T040, a C60-asé meg T028-as számú.
És ami meglepőbb sokkal több fúvókájuk van mint pl az SX105-nek.

Csak néhány adat érdekességképp:
SX100-105, DX3850, DX4400: 90 fekete, 3x29 színes
SX200-205: 90 fekete, 3x90 színes
C60, c62: 144 fekete, 3x48 színes
Stylus photo 870, 915: 48 fekete 5x48 színes

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1263) Krisz79


Krisz79
őstag

Sziasztok.
Nekem van 1 Epson Dx 3850-es Nyomim.
A helyzet,hogy együtemben villog az összes led bekapcsolás után.
1szer-1szer sikerült nagy kinlódással/ki-be kapcsolással megszüntetni a villogást,akkor próbáltam nyomtatni,de üres papirt tolt ki.

Letöltöttem azt a bizonyos: SSc Service Utility 4.3-at.
amiben nyelvhiány miatt kissé elvesztem.
De a 952-es hozzászólás szerint el-el jártam kissebb-nagyobb sikerrel.
Mivel a nyomtatom ugyan úgy csak villog bekapcsolás után.
Szeretném kérni azt a segitőt,aki türelmessen tud ebben a problémában Nekem segiteni.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1264) olloczky


olloczky
senior tag

Sziasztok

Megoldódott az előző probléma (#1199).. most az a gond, hogy nem tudom abba a pozícióba helyezni a festék tartót ahol ki tudom szedni a dobozkákat..mármint..a stop gomb megnyomására nem csinál semmit..ez vmi hibára utal vagy csak azért nem engedi, mert nincs kifogyva tinta? de ha az utóbbi, akkor ez egy hülyeség, mert ha gond van akkor mit csinálok? amúgy dx 4450-es nyomtatóm van

üdv: ollcozky

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#1265) multimelon


multimelon
tag

vennék multifunkciós nyomtatót kb 10-16e közt, ezek közül a nyomtatók közül melyiket ajánlanátok?
sx 115 13e
sx 215 ez 14e
sx 205 16e

leginkább szöveg nyomtatás, ritkábban scan szöveg és színes kép, másolás de tudja jó minőségben.
olcsó legyen a fenntartása, utángyártott patronokkal vígan menjen meg ne hulljon szét fél év alatt..

ez mit jelent : sx 215 50% esélyed van hogy leszabályoz a Chip mégha gyári is uángyártotal meg.... ez az újabb sorozatnál az sx 215 nél is előfordulhat?

(#1266) Krisz79


Krisz79
őstag

Hahóóó

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1267) Stirlitz válasza Krisz79 (#1244) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Szia! Na, eltartott egy darabig, de azt hiszem már tudom mi a baj a nyomtatódal. Figyelj rám! Ha az összes led egyszere villog ütemesen, annak az oka az, hogy egy vagy több patron nincs a helyén rendesen, és azt is értem ez alatt, hogy rossz helyen van, illetve nem is érzékeli. Ez a jobbik esett. A második, amiért ezt teheti a nyomtató, az az, hogy maga a nyomatófej a patrontartóval együtt nem jó helyen van, illetve nem érzékeli rendesen. Ez esetben a nyomtatód kuka. Tehát, probáld meg azt, hogy kéred szoftverböl a patroncserét. Ekkor a nyomtató a patrontartót beljebb húzza, és kitudod szedni a patronokat. Szed ki, alaposan helyezd vissza öket. Mindegyiket. Nézd meg, a chipes részük tiszta-e, nem-e csak kontakt hiba van. Ha kontakt hiba volt, azaz nem érintkeztek rendesen, akkor a problémád megoldodott. Ha nem változott a helyzett, akkor szerezz másik patronokat, akkár üreseket is, és tedd be azokat. Nem baj ha nem fog nyomtatni, a lényeg, hogy akkor csak egy led fogg villogni, és enyi elég. Akkor a nyomtató jó, és csak a patron volt hibás. Vegyél rendes patront, az Auchanos-t kerüld meszire,mert drága. Ha csere patronokkal sem változott a helyzett, akkor a nyomtatód rossz, és kuka, mivel nem éri meg javítatni.

(#1268) Stirlitz válasza olloczky (#1264) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Kérd szoftverböl. A nyomtató beállitásainál.

(#1269) Stirlitz válasza multimelon (#1265) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Bármelyiket megvehetted, ha van rápénzed. Természetesen, ha tudod az sx205-öt vedd, kicsit több funkció és gyorsabb picikét. Patronokkal semmi gondod nem lesz, az utolsó sorok hülyeségek.

(#1270) lamiki válasza olloczky (#1264) üzenetére


lamiki
senior tag

Úgy tudod kicselezni ezt, ha be kapcsolod a nyomtatót, ekkor a fej kimozdul balra, gyorsan kihúzod a tápkábelt mielőtt visszatérne a parkoló állásba.
Ilyenkor a fej, kézzel szabadon mozgatható.
Amúgy miért akarod kiszedni a patronokat, ha minden oké?

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1271) Kuter válasza multimelon (#1265) üzenetére


Kuter
senior tag

Hi.SX 105 ez elég jó,nekem is ilyen van ,megy az utángyártott v6 chipes patronokkal,tőlteni is lehet,hogy medig birja pasz,de már nekem a harmadik patron töltésnél vissza hozta az árát .Egy töltés durván kb 300 ft a 4 patron.Ha azt veszem hogy a gyári meg darabonként lenne 2500 kb (10000 ft a négy szín)már is meg sporoltam 30000 ft-t.
Beruházás hogy tud tőlteni,Resettelő 2200 ft+ 4 patron utángyártott 2400+posta 1600 ft+a négy szín pl tescos univerzális tinta 2500 ft.Ezt minden féle kép meg kell hogy ved ha tőlteni akarod.kb 15-ször .tudod megtőlteni mind a 4 patront.Ez pont anyiba kerűl mintha venél egy eredeti multi pakkot amiben benne van mind a négy szín.

Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?

(#1272) lamiki válasza Stirlitz (#1269) üzenetére


lamiki
senior tag

Ez főleg a színes és fotó nyomtatásra igaz, mert az SX100-105-115-nek 90 fekete és 3x29 színes fúvókája van, míg az SX200-205-215 (ezt még nem ismerem, ez a 205 utódja, gondolok kb. ugyanazzal a belsővel, minimális formai változtatással), na szóval ezeknek meg 90 fekete és 3x90 színes fúvókája van.
Na most gondolhatod mennyit számít sebességben az ha 3x annyi színes fúvóka nyomtat.
Valamint a scanner része is dupla felbontású.
Az 1. csoporté 600x1200 dpi, a 2. csoporté 1200x2400 dpi, valamini a 2. csoportnál tudsz számítógép nélküli fénymásolásnál példányszámot állítani.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1273) Stirlitz válasza lamiki (#1272) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Tudok a fúvoka számok különbségéröl, ezért is írtam, hogy gyorsabb valamivel, illetve a példányszám állitás lehetősége miatt írtam a több funkció-t. Csak teljesen home felhasználásról írt, ezért nem tartom fontosnak a drágábbak beszerzését. De odaírtam, ha van rá zseton, nem fog rosszul járni vele, ha a drágábbat veszi.

Amúgy szerelmes vagyok egy FW600-ba. Persze nincs rá zsetonom, de hát álmodozni jó :) Majd egyszer az új fényképezőgép után, talán lesz lehetőségem egy komolyabb multiba beruházni.

[ Szerkesztve ]

(#1274) lamiki válasza Kuter (#1271) üzenetére


lamiki
senior tag

Nem rossz az SX105, de a 3-5 ezert Ft különbséget megéri szerintem a tudásbeli többlet.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1275) lamiki válasza Stirlitz (#1273) üzenetére


lamiki
senior tag

Én meg vettem ma, egy Epson R200-as fotónyomtatót, remélem ki tudom tisztítani, 90 fekete fúvóka, és 5x90 színes, valamint CD és DVD nyomtatás, jól hangzik, úgyhogy lehet hamarosan áruba kell bocsájtanom az SX200-omat.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1276) Stirlitz válasza lamiki (#1275) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Vatera? Vagy honnét? Grat hozzá! CD&DVD nyomtatás nem izgatt, de csak azért mert még drágák az ilyen lemezek. Viszont a fotó része nagyon érdekel, majd tudósits please! Viszont multiban gondolkodom, mert régi fotók is megfordulnak a kezeim között, de kevés helyem van, ezért ragaszkadom az all in one megoldásokhoz.

[ Szerkesztve ]

(#1277) lamiki válasza Stirlitz (#1276) üzenetére


lamiki
senior tag

Igen, árveréses oldal.
Miért drága? A nyomtatható CD 30-40 Ft, a DVD 50-60 Ft-ért több márka van.
Ott ahol vetted a resetelőt, biztos van vagy 20-30 fajta mindkettőből.
Én is megnézem, mennyivel nyomtat szebben, ill gyorsabban, aztán ha elégedett leszek eladom az SX200-ast.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1278) Stirlitz válasza lamiki (#1277) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Na? Megy már? Szebben nyomtat?

(#1279) multimelon válasza Stirlitz (#1269) üzenetére


multimelon
tag

thx

Akkor mondjuk az sx 205 (ez a 2008 as) is jó választás lenne vagy az sx 215 ös? Mert akkor holnap veszek egy 215 öst valószínű 14 pénzért a 205 ös drágább 2 ezressel.

érdekesség az epson oldalán összehasonlítva,
a 205 ös 90 f/ 3*90 színes fúvóka, cseppméret 3 , 1200 x 2400 dpi scan
a 215 ös 90f/ 3*29 színes fúvóka, cseppméret 4, 1200 x 2400 dpi scan

adatok szerint a 205 nyomtatna jobban, de állítólag sok tintát fogyaszt szerintetek?

(#1280) Stirlitz válasza multimelon (#1279) üzenetére


Stirlitz
senior tag

205öst vedd, ha van rá zsé. :) Sok tintát? Nem fogyaszt sok tintát. Van olyan nyomtató, ami kisebb cseppmérettel dolgozik (egyébként meg lehet kisebb a csepméret, de ha oda sok festék kell,akkor az is csak több festéket fog fújni), de az nem ez az árkategória. Egyébként is írtuk, vegyél hozzá egy patron resetelőt, és töltsd magad a patront.

[ Szerkesztve ]

(#1281) lamiki válasza Stirlitz (#1278) üzenetére


lamiki
senior tag

Mire meg kapom legkorábban hétfő lesz, vagy később, aztán meg mire megtöltöm, kitisztítom stb, fotó tintám sincs, de majd megtöltöm fele tinta fele víz keverékkel, mint a múltkor az Epson Photo 870-et, az szépen nyomtatott úgy is. Ha meg esetleg gyári patron van benne, és nem sikerül töltenem akkor még patront is rendelhetek.
A múltkor is az egyik nyomtatóba megtöltöttem a gyárit, és megvált valahogy az oldalán a fólia, és elöntötte a nyomtatót, szóval gyárival, nem könnyű néha boldogulni, jóval egyszerűbb az utángyártott.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1282) Krisz79 válasza Stirlitz (#1267) üzenetére


Krisz79
őstag

Köszönöm a segitséget. akkor most nekiállok.
Bár még nem tudom,hogy tudom késztetni őt 1 patroncsere módra.....?
:)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1283) Stirlitz válasza lamiki (#1281) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Kíváncsi vagyok, nekem a másolás funkció nem játszik, a legfontosabb a fotónyomtatás. És a szkennelés, ez a mániám. :)

[ Szerkesztve ]

(#1284) Stirlitz válasza Krisz79 (#1282) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Vezérlőpult=>nyomtatók=>nyomtatási beállitások=>karbantartás=>patroncsere funkció.
És akkor add mellé szép képeket meg szöveges magyarázatott, hogy éppen ő mit csinál a nyomtatóval és neked mit kell tenned.

(#1285) Krisz79 válasza Stirlitz (#1284) üzenetére


Krisz79
őstag

Oké. megtal.
Komunikációs hiba történt.Győzödjön meg arról,hogy a nyomtató be van-e kapcsolva.ellenőrizze a kábelek csatlakozását. Fúvókaellenőrző mintázat ellenőrző mintázat
nyomtatása esetén kapcsolja ki,majd be.

Ezt irta ki.:(

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1286) Krisz79 válasza Krisz79 (#1285) üzenetére


Krisz79
őstag

Visszatettem a régi patronokat. Aztán Ki-Be kapcs.
Mivel üresnek érzi csak a cserélésnek jelzi 1 piros csepp.
A bekapcs zöld világit,illetve az A4-nek a ledje világit.
most megpróbálok nyomtatni 1et.
mivel,nyomtatásnál csak üres papirt tolt ki eddig.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1287) lamiki válasza multimelon (#1279) üzenetére


lamiki
senior tag

Már miért fogyasztana a 205-ös több tintát mint a 215-ös?
3x annyi színes fúvóka a fotó nyomtatásban rengeteget jelent időben, a kisebb csepp méret azt is jelenti, hogy részletgazdagabb képet is tud nyomtatni, meg esetleg nem itatja úgy át a normál papírt, mert kisebb tintacseppet is ki tud lőni.
Azt a 2 ezer Ft-os árkülönbözetet a 215-öshöz képest mindenképp megéri, a tintapatronja meg ugyan az mindkettőnek.
Nem túl nagy tintatartálya van ugyan, de max. 5-6 ml kell utántöltéskor 1 patronba, 200-300 Ft-ból kijön a 4 patron töltése, ha magadnak töltöd meg.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1288) Krisz79


Krisz79
őstag

Az mitől van,hogy majdnem félig van a fekete patron,de a nyomtató üresset jelez???
Mit csináljak,ill hogy?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1289) Stirlitz válasza Krisz79 (#1288) üzenetére


Stirlitz
senior tag

A lényeg, most nem villog a nyomtató összes ledje? Erre válaszolj elsősorban. És nézd meg, most tudd a nyomtatóval beszélgetni a pc, nincs-e kommunikációs hiba. A patronnal nem tudsz csinálni egyelőre semmit, egy restelő kell hozzá, hogy ujra telinek lássa a patront.

[ Szerkesztve ]

(#1290) Krisz79 válasza Stirlitz (#1289) üzenetére


Krisz79
őstag

Most nem.
Az van amit az elöbb irtam.
Nem fénymásol. gondolom,mert a fekete üresnek jelzi.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1291) Stirlitz válasza Krisz79 (#1290) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Jó. Valóban azért nem nyomtatt, mert üres a patronod. Fellélegezhetsz. a nyomtatód jó, csak az Auchanban vásárolt patronjaid közül rossz egy vagy több darabb. Vegyél új patronokat, jó lesz az utángyártott, de ne Auchanban. Meg Tescoban. Meg ilyen helyeken egyálltalán ne. Van sokkal olcsóbban. Mindjárt nézzek neked. Menyit nyomtatsz? Sokszor és sokat, vagy néha egy két oldalt csak? Azért kérdem, mert ha sokszor és sokat, akkor megérni inkább töltened, kb 200ft-ból töltenéd meg sajátkezüleg a 4patront.

[ Szerkesztve ]

(#1292) Krisz79 válasza Stirlitz (#1289) üzenetére


Krisz79
őstag

Nem villog.
Ki-be kapcs volt. aztán.
Jelzi a tinta szinteket. kivéve a feketét.
Ugyhogy komunikálhat.... Szerintem erre gondoltál.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1293) Stirlitz válasza Krisz79 (#1292) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Igen, erre.

Innét rendeld ezt a patront. Van mind a négy színben. És a HA-1000 tipusú resetelőt.Ezek kellenek neked. Ezenkivül szükséges még tinta a töltéshez, az is van itt, válaszd valamelyik olcsóbb utántöltő készletett.

[ Szerkesztve ]

(#1294) lamiki válasza multimelon (#1279) üzenetére


lamiki
senior tag

Találtam a vaterán 2500 Ft-ért egy olyan régebbi multifunkciósat Epson Stylus CX 5400, amibe lehet kapni 488 Ft-ért 32 ml-es feketét, ami kb 1240 oldal nyomtatására elég kb 5%-os fedettségnél, ez azért nem semmi!! Ez aztán bejár jó sokáig.

Ha tényleg ki lehet tisztítani, és nem más baja van akkor jó vétel lehet.
Amennyiben jól emlékszem az SX105, és Dx3850-hez képest jóval fürgébb, most nem elérhető az Epson terméktámogatás oldala valamiért, de úgy emlékszem 178 fekete és 3x 59 színes fúvóka van benne, és 1200x2400 dpi-s scanner.
Ez a nagyszámú feket e fúvóka miatt szöveg nyomtatásban is jeleskedik.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1295) Krisz79 válasza Stirlitz (#1291) üzenetére


Krisz79
őstag

Sokat nyomtatok,
Már nagyon hiányzik a nyomtató.
De most mindenképp patronra van szükségem.
De fog kelleni reseter is meg tinta. ugyhogy kérném a segitséged,hogy pontossan mire van szükségem,tipus stb.
Köszönöm.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1296) Stirlitz válasza lamiki (#1294) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Melyik nyomtató ez? Adsz linket? (vaterara)

(#1297) Krisz79 válasza Stirlitz (#1293) üzenetére


Krisz79
őstag

Ezt kell rendelne?
350Ft/db? Uhhh mégsem 1000Ft/db.
Mennyi idő alatt érkezik,illetve mennyi a fuvardijj?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#1298) lamiki válasza Stirlitz (#1293) üzenetére


lamiki
senior tag

Lassan már jutalékot kell kérnünk 1-2 cégtől, mert annyit reklámozzuk mindketten őket:)

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1299) lamiki válasza Stirlitz (#1296) üzenetére


lamiki
senior tag

privátban küldtem, meg ajánlok másikat is RX425, ez kb azt tudja mint az SX200-as, csak 4 évvel idősebb modell.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1300) Stirlitz válasza Krisz79 (#1297) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Te, nagyon hamar. rendeld meg,fognak telefonalni, hogy visszaigazolják a rendelésed, valamint a szállitás napján sms-t is kapsz a telefonodra. 2nap alatt kijön. Mondjuk ezt már valszeg csak hétfőn kapod meg. Nem tommenyi adij,asszem 900ft. De a rendelésednél látni fogod menyi lesz pontosan a végösszeg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.