Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1701) bicskeyd


bicskeyd
csendes tag

Nem akarom szaporítani a hozzászólásaimat. A chip resetelőre itt kb3ezer ft-ot írtatok [link] ez itt kicsit drága nem? Most végülis nekem melyik is kellene?Mert töltögetni akarom majd őket.

(#1702) user12 válasza bicskeyd (#1699) üzenetére


user12
őstag

Jaja...anno nálunk hasonló volt a G&G-kkel is, dupla annyi tinta volt benne, mint amennyit kinyomott a gép. Ha kireseteled, elvileg tovább tudod használni.

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#1703) user12 válasza bicskeyd (#1700) üzenetére


user12
őstag

A négyzetek nem is, inkább amit a sok kerregés alatt kinyom a szivacsba :D

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#1704) lamiki válasza bicskeyd (#1699) üzenetére


lamiki
senior tag

A tinta kijelzést úgy csinálja, hogy számolja mennyi cseppet lőtt ki a fúvóka, azt, hogy a cseppméretet is figyelembe veszi e azt nem tudom.
Igen marad a patronban több kevesebb tinta, hogy mennyi az gyártója válogatja, találkoztam már olyan patronnal, is amiből hamarabb kifogyott, pedig a chip szerint még volt benne, de a legtöbbe kb. fele, vagy majdnem fele benne marad, ha kinullázod, még egyszer használható lesz, ha hamarabb kifogy akkor legfeljebb hamarabb kicseréled, de legjobb ha megtöltöd.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1705) user12 válasza bicskeyd (#1701) üzenetére


user12
őstag

http://printymax.hu/aruhaz/product_info.php/info/p383_TO711---TO80-Epson-chipnull--z--.html/XTCsid/d80063c98a6c9a326e35137dc6a1de5e

Mihez képes sok 3 ezer? Egy garnitúra eredeti patronhoz, ami kb 12-14 ezer vagy egy szett utángyártott patronhoz, ami 5 és még lehet, nem is jó....szóval vissza az üzletbe, magyarázkodás, csere, stb (mint a példád is mutatja)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#1706) lamiki válasza bicskeyd (#1700) üzenetére


lamiki
senior tag

Ha kivesz a patront és visszarakod, akkor mindenképp tisztítani fog egyet. Ha 1 év alatt nyomtatsz el 1 garnitúra patront akkor annak a nagy része is a tisztításra ment el szerintem, mert olyan ritkán használtad. Nyomtass sűrűbben és akkor nem kell külön tisztítani, 2-3 szoftveres tisztítás legalább 1/4 vagy 1/3 tintapatron fogyást eredményez.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1707) lamiki válasza bicskeyd (#1701) üzenetére


lamiki
senior tag

A második resetelés után már ingyen van, ha veszel ütántöltő tintát, akkor már akár 25 Ft/patron áron is megtöltheted, csak persze ehez sokat kell nyomtatni, mert csak úgy éri meg.
Pl. 1100 ml tinta szett + resetelő kb 8500 Ft postával, ebből megtölthetel vagy 55 garnitúra patront, és a chip resetelőt csak egyszer kell megvenni. Így ha a resetelő árát is beleszámolod akkor is még csak 40Ft/patronnál tartasz.
De ez akkor nem éri meg ha évente 1 garnitúra patron is elég, mert nem célszerű a tintát 55 év alatt elhasználni :DDD

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1708) Stirlitz


Stirlitz
senior tag

ezPrint :))

(#1709) multimelon


multimelon
tag

Nekem Epson sx215 van nemrég úgyhogy új vagyok használat terén, eredeti patronokkal, színesek még több mint félig, a fekete viszont kezd kifogyni.

Vegyek 4 utángyártott patront egyformát és cseréljem mindet egyszerre vagy csak elég a feketét kicserélni de akkor vegyesen lesznek a patronok, az meg úgy tudom nem jó.

A 3 eredeti színest hogy lehetne elhasználni, csak eredeti patronnal?

milyen noname márkákat ajánlanátok ami jó minőségű? thx

(#1710) user12 válasza multimelon (#1709) üzenetére


user12
őstag

Ahogy gondolod....ha most jobban van pénzed vedd meg a garnitúrát és ha a szinek kifogynak, akkor ott lesz kéznél.
Nem baj ha vegyesen vannak a patronok, a lényeg az, hogy ne szárazon járjon a fej.

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#1711) mkRoland válasza multimelon (#1709) üzenetére


mkRoland
senior tag

Ha erősen fogyóban van a fekete patron, az Epson PC-s programja felajánlja a lehetőséget, hogy a feketét kikeveri a többi színből. Így ki tudod fogyasztani a másik hármat. De vigyázz, mert ha kifogy teljesen akármelyik szín, nem enged tovább a nyomtatni, amíg nem teszel a kifogyott helyett telit!
Nekem ezPrint vált be, v6.0-s chipekkel innét rendelve. Stirlitz az Orink-et preferálja, mivel pécsi, innét vásárolja.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1712) bicskeyd válasza user12 (#1705) üzenetére


bicskeyd
csendes tag

User12! Amit belinkeltem oldalt ott láttam a resetelőt 8500ért erre mondtam hogy drága,de tegnap még lehet nem volt kész az oldal teljesen mert akkor még csak a 4 resetelőt láttam meg az árat és aból is csak 1et (8500ft) A gyári patronból meg a fekete volt szinte csak használva ezért a szinesekben még van.De ha lessz resetelőm akkor majd kipróbálom azt hogy visszarakom a 3epson szint és csak a feketét hagyom benne utángyártottat amin 6os chip van,mert elvileg azzal már mennie kéne a gyárival keverve is.Hameg nem jöhet a reset a feketének(merthogy gondolom azt fogja letiltani )Most nyomtatgatok képeket de eléggé oda kell neki adni a sárgát meg a pirosat és a kékből lentebb kell állítani mert az egész kép elég kék árnyalatú.Mint mikor a fotózáskor nem jó a white balance beállítás.

[ Szerkesztve ]

(#1713) user12 válasza bicskeyd (#1712) üzenetére


user12
őstag

8500-ért már tényleg sok, akkor inkább már nézz körül a hardveraprón. A boltba is innen hoztuk. :) (reklám helye volt)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#1714) Stirlitz válasza mkRoland (#1711) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Helyreigazitanék, én innét szerzem be a patronokat.

(#1716) mkRoland válasza Stirlitz (#1714) üzenetére


mkRoland
senior tag

Sorry. Rosszul emlékeztem, visszafelé pedig lusta voltam olvasni.....

[ Szerkesztve ]

(#1720) mkRoland válasza antikupec (#1718) üzenetére


mkRoland
senior tag

Sajnálom, hogy ez történt veled. Viszont ki kell hogy álljak lamiki mellett: nekem sok mindenben segített, jó tippeket adott. De ha már itt tartunk csinálnék egy szavazást:
akinek lamiki tippeket adott, kinek vált be, és kinek nem?
Nekem (Stirlitz-cel közösen) ajánlották az YXD-968 chip resetter-t, ami bevált. EzPrint patronokat az ő tippje alapján használok, maximális megelégedettséggel. A tintatöltéses és reseteléses hsz-t is neki köszönhetjük. Tulajdonképpen lamiki-nek és Stirlitz-nek köszönhetően váltottam EPSON-ra, és a következő nyomtatóim is ilyenek lesznek....

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1721) mkRoland válasza mkRoland (#1720) üzenetére


mkRoland
senior tag

Aki esetleg most kapcsolódik be:
az előbbi hsz-em címzettje közölte, hogy neki lamiki tippjei miatt halt meg korábban egy sx400-as, most pedig egy sx600-ast tett tönkre az - állítása szerinti - chip resetelővel és 1100ml-es tintával.... azonban ezek a hozzászólások törölve lettek az alapelvek durva megsértése miatt.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1722) lamiki válasza mkRoland (#1720) üzenetére


lamiki
senior tag

Köszönöm srácok (neked is Stirlitz), hogy kiálltatok mellettem, jól esett, de ez az antikupec (csupa kisbetüvel :DDD ) csak egy kis szimpla kellemetlenkedő alak.

Dehogy romlott el neki 2 nyomtatója, dehogy vett ő tintát, meg resetelőt, csak rontjuk neki az üzletmenetét, nem tudja többé több ezer Ft-ért kinullázni az rászorulóknak a használt hulladék tinta gyűjtő számlálóját amikor a segítségünkkel ingyen is meg tuják csinálni, nem tudja biztos jó drágán megtölteni a hozzá nem értők patronját miattunk, meg ehhez hasonlók az ő a baja.
A printymax tintájából most kezem elnyomtatni a 2.litert és meg vagyok maximálisan elégedve vele, lehet jelzem is nekik az üzletrontást. Bár igaz törölték a hozzászólását.

Régebben kellemetlenkedett már maxxum120-nak is (656 és 659-es hozzászólás) fiatal ember néven, ekkor kitiltották, majd írt nekem és maxxum120-nak 1-1 fenyegetőző levelet[link] , azóta nem hallottunk róla.

Most megint elkezdte a mocskolódását, csak annyira sötét, hogy még arra sem vette a fáradtságot, hogy új email címre regisztráljon be, ugyan az még mindig az email címe mint amiről a fenyegetődző leveleket írta, és amit maxxum120 említ a belinkelt hozzászólásában.
Nem tudom ki szólt a modiknak, de jól tette, (megelőztek vele :D ) köszönet érte, mert az ilyeneknek nincs helye köztünk.
Látom már fel is függesztették, sajnos csak rövid időre, úgyhogy biztos hallat magáról ismét ez a kedves ember. :C

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1723) Stirlitz válasza lamiki (#1722) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Észrevettem az e-mail cím egyezést :) Rögtön gondoltam is rá, hogy ő az aki Maxxum-ot idegesítette. A modiknak szoltam, 20perc múlva törölték. Ha érdekel elmentettem az oldal akkori állapotát, de hát nem valami épületes a szöveg. Na, kíváncsi vagyok, mikor kerül elő ismét. Addig is, mindenki használjon szépen Epson-t, és nem kell félni az utángyártott patronoktol (ha az ajánlott márkákat szerzik be), és jó töltögetést annak, aki nem ideges, ha picit festékes lesz a keze.

(#1724) Gampa


Gampa
aktív tag

Hali.Van egy epson dx8450 es nyomtatóm amibol ki lett véve a patron,miután visszatettem már nem ismerte fel,Valami ötlet? A patronok eredetik.

(#1725) mkRoland válasza Gampa (#1724) üzenetére


mkRoland
senior tag

Nekem dx7400-m van, de ez a két modell-sorozat közel áll egymáshoz. Az elején eljátszottam én is azt, hogy a nyomtató bekapcsolt állapota mellett a Stop gomb hosszanti nyomásával kértem meg, hogy álljon a patron-cseréhez megfelelő helyzetbe a fej. Mondjuk én ezt utángyártott patronokkal tettem (amikkel előtte nyomtatott), és csak azért vettem ki, mert kölcsönkaptam, hogy kipróbálhassam a nyomit. Amikor újból beraktam, egyiket sem ismerte fel. Ezt követően visszatettem egy másik Epson-ba (dx4050), ami azóta is hibátlanul megyeget vele. (Azért a próba kedvéért még egyszer beleraktam a dx7400-ba, azonban ekkor sem ismerte fel). Úgy gondolom, a DX74xx és DX84xx sorozat nagyon kényes "patronilag" (egyes utángyártottak leírásánál külön ki van emelve az ezt a két nyomtatótípust érintő cartridge-csere folyamata).
De lehet, hogy csak mechanikus (kontakt) hibád van: a tintapatron chipje és az ellenoldali érintkezője (a nyomtató fejben) nem érintkezik tökéletesen.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1726) lamiki válasza Stirlitz (#1723) üzenetére


lamiki
senior tag

Köszönöm, de pont akkor értem kb. haza és kapcsoltam be a gépet, így még volt szerencsém :DDD olvasni mocskolódását. A az előző fenyegető levelében is kb hasonló hangnemben írt, hogy mit osztom én az észt, elég kárt tettem már nekik (mármint a hozzá nem értőket, és lustákat, vagy egyszerűen csak tájékozatlanok lenyúlóját), miért árulom el, hogy lehet tölteni, és nullázni a T0711-714-es patronokat is miért nem csinálok inkább pénzt belőle, aztán meg elküldött a jó édes ......-ba

Volt olyan valaki ki megköszönte, hogy segítettem neki kitisztítani a fejet, mert azt írta, előtte 10.000 Ft-ért tisztították ki neki, a beszáradt fejet, hát mi ez ha nem lenyúlás?

Amúgy meg aki akar hallgat rám, aki meg nem akar az nem, de az biztos normális minőségű tintával, és resetelővel, soha nem lehet tönkre tenni a nyomtatót!!!
Aki mást mond, az csak önös érdekből hazudik.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1727) lamiki válasza Gampa (#1724) üzenetére


lamiki
senior tag

Próbáld meg esetleg 3 módon a patron cserét:

1. USB kábel kihúz, bekapcsolod a nyomtatót, ha kimozdult a fej, akkor kihúzod a tápkábelt, és kézzel mozgasd a fejet patroncsere pozícióba, így tedd bele a patront, és aztán kapcsold be a nyomtatót, hátha felismeri.
2. ugyan ez kb, csak a STOP gombbal kérd a patroncserét, amit mkRoland is ír.
3. Szoftveres patroncsere, úgy, hogy a fel nem ismert patron nincs a nyomtatóban amikor bekapcsolod a gépet, csak akkor teszed be amikor a program kéri.
Valamelyiket hátha elfogadja, vagy találkoztam már olyan nyomtatóval, ami patron kivétel után csak másodjára ismerte fel a patront, ami előtte benne volt. Ha valamiért a chip letiltott, a patronon akkor azzal már nem tudsz sok mindent kezdeni, max. szerzel egy V6.0-ás chipet egy utángyártott patronról, és akkor kinyomtathatod még ami tinta van benne.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1728) lamiki válasza Stirlitz (#1723) üzenetére


lamiki
senior tag

Nem tudom ki mit használ tinta eltávolításra, a legjobb módszer a gumikesztyű, ekkor nem tintázzuk össze a kezünket, ha mégis tintás lesz, akkor a Clorox a legjobb, ez halványítja el legjobban a tintát, jó a sima hipó is, de nem annyira, nehezebben hozza le, a tintát, és marad is a bőrön ha csak hipózod.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1729) Stirlitz válasza lamiki (#1728) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Én is gumikesztyűt javaslok, csak nekem nagy lapát kezem van, és amit vettem csomag kesztyű, az kicsi rám. :)

(#1730) Gampa


Gampa
aktív tag

Köszi mindenkinek de bassza felismerni ez a szar.Most vettem öket 9000 rongyért,és csak annyi volt hogy betettem öket,majd kivettem hogy kiprobáljam egy utángyártotal,aztán tenném vissza,és most meg ez van.

(#1731) Stirlitz válasza Gampa (#1730) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Keverve voltak bent a gyáriak és az utángyártottak? Akkor tutira tiltotta patron chipjét a nyomi. :(

(#1732) Gampa válasza Stirlitz (#1731) üzenetére


Gampa
aktív tag

Nem külön voltak bent.

(#1733) mkRoland válasza Gampa (#1730) üzenetére


mkRoland
senior tag

Mindenesetre azokat a patronokat, amiket a DX8450-ed nem ismer fel (és még nem ürültek ki), NE DOBD KI! Más Epsonokba valószínűleg tökéletes lesz.
Ha semmiképpen nem akarsz lemondani róluk, esetleg próbálj meg egy chip-resetelést rajtuk (elvileg ami nekem van: YXD-968 az eredeti maximum 30%-ig ürült patronokat is kinullázza)! Csak van BP-en Csepel környékén egy rendes fórumozó, aki 4 resetelés erejéig megengedi, hogy hozzányomd az övéjéhez a patronjaidat. Ez lenne ám a cyber-sex!!!!! (Én még ezt nem próbáltam, nem tudom, hogy a resetelés megoldja-e a gondodat, de valószínűleg ártani nem árt).

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1734) Gampa válasza mkRoland (#1733) üzenetére


Gampa
aktív tag

Hogy kell ezt a resetelést megcsinálni??? :R :R :R

(#1735) mkRoland válasza Gampa (#1734) üzenetére


mkRoland
senior tag

Ezzel lamiki leírása alapján így.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1736) Gampa válasza mkRoland (#1735) üzenetére


Gampa
aktív tag

Aha akkor kell hozzá egy ilyen szerkezet?

(#1737) Stirlitz válasza Gampa (#1736) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Kell. Rendelj egyet, mondjuk innét.

(#1738) mkRoland válasza Gampa (#1736) üzenetére


mkRoland
senior tag

Igen. Ez egy egyszeri beruházás kb. 3000 Ft környékén (esetleg valamivel alatta) és mintegy 1000 resetelésre elegendő a beépített energiaellátó-telep.
Az utángyártott patronok nagyrészét a gyári 2-3x-ára töltik, viszont a chip rajtuk (mivel nincs összeköttetésben a tintával) csak a gyári adatokat ismeri. Tehát kb. a fele tinta megmarad még amikor a nyomtató a chipet üresnek érzékeli, és emiatt nem engedi tovább a nyomtatást. Egy resetelő viszont visszaállítja a chipet, és újra fullra töltöttnek érzékeli a nyomtató. (Viszont a letiltott patronokkal nem tudom mit csinál egy ilyen nullázó.) Ha ezt is hozzáveszed, akkor hamar megtérül az ára egy ilyen szerkezetnek.

[ Szerkesztve ]

(#1739) mkRoland válasza Stirlitz (#1737) üzenetére


mkRoland
senior tag

Sajna egy ideje náluk már nincs a t071x szériához jó resetter. Amikor volt 2500 körül mozgott az ára + kiszállítási díj. Én a legutóbb a vateráról szereztem be egyet 3000-ért + 400 postaköltség. Akkor én egy YXD-968-at rendeltem (ami csak a 9 tűs patronokhoz jó, a régebbiekhez nem), de ez még jobb ajánlat. Érdemes még körülnézni itt is.

[ Szerkesztve ]

(#1740) Stirlitz válasza mkRoland (#1739) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Akkor biztos sokan kezdtek patront tölteni, és hiánycikk lett. Amikor én vettem pár hónapja, még volt bőven, és nem volt 2000ft plusz a posta ktg. (yxd968 resetter amiröl írok)

[ Szerkesztve ]

(#1741) lamiki válasza Stirlitz (#1740) üzenetére


lamiki
senior tag

Azért remélem ennek a fórumnak is van benne szerepe, hogy elfogytak a resetelők, mert előbb utóbb minden Epsonos csak arra a következtetésre jut, hogy kell egy reseter, és valami nagyobb literes kiszerelésű tinta, ami bőven kijön 1 garnitúra eredeti patron árából, és utána nem kell méricskélni, hogy nem nyomtatok, mert sokba kerül, hanem lehet nyomtatni az A4-es méretű fotókat pár 10 Ft-ból, vagy akár a 5-10-20x nagyobb méretű posztereket is pár száz Ft-ból.

Minden kedves fórumozónak békés-boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1742) mkRoland válasza lamiki (#1741) üzenetére


mkRoland
senior tag

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1743) D4rkm4n


D4rkm4n
őstag

Hozott nékem a Jézuska egy Epson Sylus SC200-ast. A problémám az lenne, hogy a szükséges programok telepítése után ha bekapcsolom, kerreg kattog egy sort, aztán a bekapcs gomb villog és semmit nem lehet vele csinálni.

Ha a kezelő proginál rábökök, hogy "Scan" akkor kiírja, hogy épp bemelegít vagy használat alatt van. 45 perc után is melegített... :(((

Gondoltam kipróbálom a számítógép nélküli nyomtatást pendrive-ról. De mivel továbbra is csak villog, baszik bármit is csinálni. A másolatok számát sem lehet beállítani, a papírméretet sem. Hiába nyomom a 'Start' gombot, semmi...

A patront hiánytalanul és jól tettem be. Mi lehet a probléma? :O

"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."

(#1744) D4rkm4n válasza D4rkm4n (#1743) üzenetére


D4rkm4n
őstag

Probléma megoldva.

"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."

(#1745) lamiki válasza D4rkm4n (#1743) üzenetére


lamiki
senior tag

Törölve

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1746) Stirlitz válasza D4rkm4n (#1744) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

(Azért leírhatnád, hogy mi volt a gond, hadd okoljunk belőle, hisz ezért van ez a topik)

(#1747) maxxum120 válasza lamiki (#1722) üzenetére


maxxum120
csendes tag

Üdv mindenkinek !
Kívánok én is mindenkinek nagyon kellemes ünnepet !
Még a kötözködő ki " fenyegetőnek " is .

Lamiki neked üzenem hogy kitartást !!!!!!
Ja és a printymax webáruház újra él , mindenki kötegekben vehet januártól nullázót .
( ez volt a reklám helye )

Ha addig nem jelentkeznék mindenkinek BUÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljenek a patrontöltő ügyes Epson tulajok !!!
:C

(#1748) lamiki válasza Stirlitz (#1746) üzenetére


lamiki
senior tag

Pont ezért töröltem amit írtam, rászántam vagy félórát a válaszra, mert egy picit össze vissza volt leírva a hibajelenség, gondoltam segítünk hisz karácsony van.
Kezdve azzal, hogy olyan nyomtató szerintem nincs, hogy Epson SC200, hanem csak Epson Stylus Scan 2000 van, meg gondolom nem csak a power led villogott, hanem a többi is.
De mire megírtam a választ, már írta hogy megoldódott, ezért inkább kitöröltem az egészet.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#1749) Stirlitz


Stirlitz
senior tag

Egy nagyon banális kérdést teszek fel szerintem. Ki próbálta már a két oldalas nyomtatást? Egy szakácskönyvet nyomtatok éppen, és szerettem volna, ha a lap mindkét oldalára kerül szöveg. Úgy képzeltem el, hogy lenyomtatja az oldalak felét x lapra, a nyomtatni való felénél pedig megáll, és kéri, hogy az eddig kinyomtatott lapokat tegyem be ismét a lapadagolóba.

Szerk: kezdek megnyugodni, minden második oldalt nyomtatja csak, ezek szerint készül a másik oldalra nyomtatásra. Okos Epson :) (nem mintha másik nyomi nem tudná)

[ Szerkesztve ]

(#1750) Stirlitz válasza Stirlitz (#1749) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Elég lett volna ezt megnéznem a nyomtatás megkezdése elött. Így jár aki nem nézzi meg, mit is tud a gépe pontosan.

Szerk: közben elért a feladat feléig, már szépen kérte is, hogy az eddig kinyomtatott lapokat forditva tegyem be. Minden rendben :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.