Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3615 üzenetére
Basszus!
És eleve úgy indult, hogy fórumon itt utánanéztem, azt a laptopot ajánlották ennyiért, jó vételnek tűnt. Elmentünk Győrbe (céges pályamatrica, benzin nem volt gond stb), mert ott volt asis-ban olcsón és megszokott helyünk, előtte vásároltunk ott. A bemutató darabot körbetapogattuk, agyonnyomkodtuk, ok, kell. A megvett példányt ki se bontottuk. Hazahotuk Bp-re, bekapcs, se kép se hang. F@sza! Gépet vissza, lefuttatott vmi teszteket, rossz ram, rossz winyó, rossz nemtom mi, kapásból adott másik gépet ingyen dupla rammal. Ezzel meg ez van mióta már.Így ahogy van vihetem? Oprendszerre, programokra gondolok... Ingyenes progikat szeretek használni amiből van, macro flasht kell lekotorni asszem vagy nem szükséges?
Fényképeket is nyomtatok, hogy milyen hibák vannak, ez a kettő van, az usb és a vidkártya.
Vírust nem találtam, minden updatelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest