- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nekem meg be kéne szőnyegezni a szobát úgy, hogy be van rendezve. Ki kéne vinni 3 asztalt, egy dohányzóasztalt, ágyat és cd tartót, szekrényt nem lehet kivinni, mert hozzá van csavarozva egy polc. A padlóból kiahygták a szigetelést, bazihideg, így most a járólap tetjére szeretnék hungarocellt tenni és szőnyeget, otthon is sokat jelentett, nem annyira hideg a padló már, csak egyedül nem tudom kirámolni a szobát
+
Szeretném, hogy a laptop érzékelje a vezeték nélküli hálózatot, amikor megvettem a gépet, nem csináltam semmit, magától feldobott ablakot, hogy háló van a közelben, kapcsolódjon-e rá, most meg az istennek se tudom beállítani, folyamatosan azt írja hogy nem talál hálózatot. Súgót néztem, tippet adott, hogy az illesztőprogram régi, de frissítettem minde, naprakésznek írja az eszkökezelőben.
Kábellel megy a net és gondoltam annyi, hogy van egy ilyen SMC Networks g connect ethernet bridge-m, abba dugom kábelt és gondoltam az meg vezeték nélkül nyomja a netet nekem, de nem találja. Chello-s netem van. Az smc-s dobozkáról tudok adatokat írni, ha az segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest