Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz proof88 #1777 üzenetére

igazából -nem tudom tudod-e- az a gond, h progmatos 2 féléves linalgot leszedték 1re. namost ez szép és jó, de gyakorlatban szívás.

num úgy indul, h ezt meg ezt tudjátok linalgból, amit persze nem:D meg nálunk linalg komolytalan volt, nem is tanultam, gyakot simán pár óra tanulással írtam 5re. így kell csinálni, így jó, csináld. semmi háttérinfó, mi miért.

forgatás, ált inverz és ortogonalizáció num2 ráadásul (persze lényegesen komolyabb szinten), ezt eddig nem is értettem(eddig és eztán;)).

grafikából ha szakirányos vagy akkor meg ezek triviálisnak vannak véve, ott a geometriai résznél inkább interpolációs dolgok vannak. bezier, b-spline, nurbs, ...; másik résznél pedig a szokásos. koord rendszerek, vetítések, leképezések, stbstb.

nem tudom tudod-e, Csörgőnek megjelent linalg könyve most idén. eötvös kiadónál még csak, de kapható. ott elvileg a numos felkészítés szinte teljes, erősen ajánlom. főleg ha grafika érdekel..

amúgy néztem a dolgaidat, nem rossz:)
    ha esetleg indul grafika szeptemberben, akkor erősen ajánlom, h vedd fel (legalább találkozunk gyakon:D). sok újat talán Te nem kapsz, viszont meglesz és talán jobb a numos részeket picit előbb tudni numnál (én sokat grafika vizsgára értettem csak meg, pedig num előtte volt).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés