- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Igen, az a könyv az. Én jó könyvnek tartom, szájbarágósan magyaráz, viszont nekem úgy tűnik, hiába értem, ami le van írva, és jegyzem meg, valahogy nem segít eleget. Legalábbis a "tippelgetős" feladatoknál.
A mátrixoknál hiányoltam az általánosított inverzet, meg a transzformációk mátrixát, pl. a térben X-tengely körül 45 fokos forgatás mátrixa, meg hasonlók... az egy külön dolog, hogy érdekel a 3D-grafika, tehát le tudom írni már a mátrixát, de amikor vizsgán ilyet láttam, azon gondolkodtam, hogy honnan kéne tudnom, ált. inverz úgyszintén.Egyébként igen, meg kell írni a bizonyításos részt is, de az nem ér olyan sok pontot.
Engem az zavar, hogy a 2-est nem érem el. Ha egy anal1-et megcsinálok 3-asra, akkor egy linalgot miért nem? Mindegy, ma tisztában leszek a következőkkel:
általánosított inverz, karakterisztikus és minimálpolinom, olvasgatok arról az ortogonalizálásos micsodáról, ehh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest