Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88
üzenetére
igazából -nem tudom tudod-e- az a gond, h progmatos 2 féléves linalgot leszedték 1re. namost ez szép és jó, de gyakorlatban szívás.
num úgy indul, h ezt meg ezt tudjátok linalgból, amit persze nem
meg nálunk linalg komolytalan volt, nem is tanultam, gyakot simán pár óra tanulással írtam 5re. így kell csinálni, így jó, csináld. semmi háttérinfó, mi miért.forgatás, ált inverz és ortogonalizáció num2 ráadásul (persze lényegesen komolyabb szinten), ezt eddig nem is értettem(eddig és eztán
).grafikából ha szakirányos vagy akkor meg ezek triviálisnak vannak véve, ott a geometriai résznél inkább interpolációs dolgok vannak. bezier, b-spline, nurbs, ...; másik résznél pedig a szokásos. koord rendszerek, vetítések, leképezések, stbstb.
nem tudom tudod-e, Csörgőnek megjelent linalg könyve most idén. eötvös kiadónál még csak, de kapható. ott elvileg a numos felkészítés szinte teljes, erősen ajánlom. főleg ha grafika érdekel..
amúgy néztem a dolgaidat, nem rossz
ha esetleg indul grafika szeptemberben, akkor erősen ajánlom, h vedd fel (legalább találkozunk gyakon
). sok újat talán Te nem kapsz, viszont meglesz és talán jobb a numos részeket picit előbb tudni numnál (én sokat grafika vizsgára értettem csak meg, pedig num előtte volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
meg nálunk linalg komolytalan volt, nem is tanultam, gyakot simán pár óra tanulással írtam 5re. így kell csinálni, így jó, csináld. semmi háttérinfó, mi miért.
).