Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Lacerta #54779 üzenetére
Amúgy a gyártó oldalán is most voltak 60% -os kedvezmények. Esetemben ezt keverték össze régebben a régebbi ledes lámpák kiárusításával. A gyártó szerencsére megértett (és a közvetítő is). Azóta viszont, eddig, jó áron kaptam eddig a lámpáikat. Csak ki kellett mindig várnom (jött az e-mail).
Én még nem szedtem szét a lámpáikat. A pottyanást, vizet, port (sarat) kell, hogy kibírja, világítson, ne hagyjon cserben, a többi nem izgat. Elején a gyűrű, szerintem, préselve van ezeknél a lámpáknál.
Nagyobb pottyanás után, mintha transzformerszként, kijavította volna magát. Legalábbis, mintha ön ellenőrzést végzett volna. Kicsit gyorsabban villogott a kapcsolója, zúgott, búgott kicsit, és mintha semmi sem történt volna, működött tovább. Ez már többször előfordult, sajnos. Csak éjjel, mikor alszom, ne keljenek életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest