- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
mokus1 #66978 üzenetére
Írtam egy hosszabb levelet az ebaynek, hogy már a return feladási határideje is lejárt.
A vevő össze-vissza beszél. Egyébként számomra az derült ki, hogy nincs is megfelelő hardverkörnyezete amiben tesztelhetné az általam küldött terméket. Bemásoltam pár emailt is amit írt az ember.Remélem végre sikerül lezárni ezt az ügyet. Ha nem már tényleg nem tudom mit csináljak. Az ebaynek is írtam már ez a 3.
Tegnap az eladó olyanokat írt, hogy náluk ünnep van és nincs posta 10.-éig, meg még nem tudta kipróbálni ( február 2-án kapta meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest