- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Egy 91-es de román, vagy 82x2, nehéz döntés, nehéz döntés...
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #9697 üzenetére
Lényegében ja
De mondtam hogy nem rólam van szó hanem arról hogy div 9-es játékosnak akár div 2-es játékossal kell játszani. Persze esetemben visszanyal a fagyi megérdemlem stb ugyanakkor egy új account mármint most kezdtem játszani és még div 8-ban illetve vissza divb9-ben vagyok. Nem direkt maradok itt mert ahhoz nem lenne idegzetem meg nem is tudok itt maradni úgy hogy közben lealazom a többieket ami szintén nem igaz nem alazok le senkit.
Amúgy meg igen méltánytalan ha a reward div 9-es akkor olyan legyen a szint is.
A chillelni meg úgy értettem legalább amíg feljutok div5-be ne mélytorkozzak már
-
thebigK
addikt
most tuti valami elcsúszott a matchmakingnél, mindenki azt mondja, hogy kurvakönnyü a rivals, én konkrétan div1ből már elitben vagyok másfél óra alatt, az összes ellenfelem ilyen 4-5 gólokat kapott tök simán, valamit elkúrtak most szokás szerint, az hétszentség. Tuti, hogy most nem saját divből dobál
-
Woodslave
félisten
Azért az túlzás inkább 4 de éppen nyertem de nem erről van szó. Azt a gép nem tudja milyen szinten vagyok. Most egy div 2-es gyerekkel játszottam.
Qrvara méltánytalan hogy div 9 rewardokert div 6- div 2 játékosokkal kell játszani. Én csak chillelni akarok de úgy tűnik nem lehet
-
Woodslave
félisten
Na div 9-ben van a kisebb kari. Írtam egy srácra div 6. Faxa skill based. Nem miattam de aki tényleg div 9 aztán szopja a faxt. Gondolom nem tud meccset csinálni div 9-ben tényleg nincs senki
jól gondoltam
-
Digestive
veterán
5. Mahrez tegnap óta.
Legalább mindig valami más fost dobna.
-
Mrguba
őstag
Geci jo ez a NÉMETES kupa...gondolom profik jonnek szembe....bronz csapattal bucira vernek
-
bubuska10
senior tag
Rivals pickből ide Alderweireld. Packekkel kivárok, mint Kristóf.
-
bodnarbenede
tag
na megint durrant a pick az elitért. Aztán a sok packból durrant Rice... Ugye dupli, de sebaj. Kb 600 pick meg 82+ majorból jött egy Debinha dupli. Meg dupla Di maria. Szeretem, hogy párosával durrangatnak.
-
Kristof_94
Topikgazda
Elvileg jön majd valami evo academy, remélem magyar játékos is lesz. Én befejeztem a tots alatti nyitást, nincs értelme. Szerintem holnap még csak valami felvezető promo lesz, szóval lehet elrakom jövő hétre.
-
toxicjew
addikt
Elég jó lapokat ad ez a szezon. Reméljük nem lesznek nagyon aids objectivek, mint a napi limites kupák...
-
raven84
senior tag
OMG Puskás, mondjuk lehetett volna 5/5, de leszarom, ott lesz nekem a végéig.
-
Digestive
veterán
Öcsi bácsinak adhattak volna 5* skillt.
-
Sirandrish
legenda
Mondom, végre vége a szezonnak..pihenőre vonulok...erre megláttam a szezon rewardot
-
EA's hit
őstag
Azt irjak, hogy Puskas kap +1 upgradet, ha rugunk 2 golt az Eb-n, errol tud valaki biztosat? Fejlodosek lesznek ezek a lapok? Ha igen, hogy fejlodnek?
-
Stylerr
addikt
A season 7 ladder playersek alatt mire gondol a játék? Van ilyen objektív.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #9662 üzenetére
ezért talán megéri letolni a szezont, bár mire vége lesz, addigra már a játéknak is lassan...
De azért mindenképpen kötelező
A level 34 sem lesz rossz, ott gondban is leszek, mert mindkét játékost nagyon csípem/tisztelem (bármennyire is Barca drukker vagyok)#9660 Digestive: szintén div1, szerintem én nyertem
-
EA's hit
őstag
Nezzetek meg a az uj storyline level 35 rewardjat
-
Digestive
veterán
Ez az! Megérte felkínlódnom magam Div1be. Végre beadta!
-
taylorp
senior tag
Idén is lesz Puskásunk.
-
Dzsoki92
senior tag
Hát srácok mostanában nem nagyon tudtam játszani, de tegnap felnéztem egyet. Kellett még 4 szint a season végéhez mondom gyors kupában meg is szerzem a maradék XP-t a rewardokért. Igazából nem is volt gond szerintem nagyjából 1 óra alatt meg is volt, viszont a packok.... édes istenem .....először is 4 garantált tots pack 3 dupli hulladék 1 sima hulladék... 88x3 3 db 88 as 87x5 1db 88 as 4 87es és a végén a 85X20 ból jött 14 darab 85 ös .... Xd
a végén márcsak röhögni tudtma ezen... duplikból kiraktam a Francia liga garantáltat hát persze h dupli, úgy hogy csak 1 db francia tots-om volt
-
Digestive
veterán
Nehezebb volt, mint a WL.8 vagy 10 meccsen keresztűl szívtam ma. Egyet nyertem, egyet veszítettem. Hajszálon múlott a kontroller élete.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #9652 üzenetére
Jaja, mobiloson azért lehet jókat nyitni
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Sirandrish #9636 üzenetére
A mobilos verzióban én sokszor már csak a napi exchanget rakom ki. Jött már 2x Bellingham, 2x Del Piero, Ballack, Grimaldo, Neymar, Palmer, Foden, stb.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #9645 üzenetére
Mostanában csak 15 percre benyomom, vagy a vonaton, aztán ennyi.
-
marcess
senior tag
válasz
Digestive #9644 üzenetére
A hetet még én is végig nyomom, aztán ugyan nem is pihizek, de wl meg rivals elég lesz mar az új részig. Eddigi garantáltak mind moments lapok voltak, Estupinan Smalling kaliberűek, 83x10 85+ még totsot nem dobott. 1 milliós lap van a kezdőmben, a többi csak sima iparos ember. Piros Rice a legjobb pickem, ulti tots alatt 200 körüli pick egy totsot adott, ki nem találjátok Ricet. Van még vagy 20 88-89es lap abból csinálok majd még pickeket, meg a holnap esti dolgokat kirakom, aztán úgy mint minden évben tots után megpihenek, a Fomo elmúlik, és csak akkor játszok majd, ha kedvem is van hozzá. Lassan úgyis jönnek a csatár Cechek még a cm Savicok.
-
Digestive
veterán
Ezek a bánat garantált sbck csak a fost dobálják.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #9636 üzenetére
WC... Oda való ez a fos.
-
bubuska10
senior tag
[link] Div 4-es az Elite-ért harcoló ellen.
Most már értem miért nehezebb néha.
Ugye ezek csak nagyon random derülnek ki, mert nem beszélgetünk az ellenfelekkel, csak daráljuk a meccseket. Ez kb. olyan "beismerés", mint amikor kiírta online meccsen a hátrányban lévő emberünknek, h új szint, semi pro.
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish #9638 üzenetére
amúgy engem már az sem érdekelne, ha maga a játék jó lenne.
De én továbbra is abban gondolkodom, hogy most hagyok ennek az egész focis dolognak egy kis szünetet és lehet inkább az autós játékokban merülök el egy jobbféle kormánnyal -
toxicjew
addikt
🚨 The next FIFA (2k Likely) will have generic league names & branding for
• ❌ Premier League
• ❌ Bundesliga
• ❌ La Liga
They will be EAFC exclusiveEz nagyjából azelőtt megöli a játékot, hogy megjelenne
Amig az UFL béta már tölthető, de csak 7én játszható majd.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #9634 üzenetére
Nem tudom, én inkább nem bíznám a gépre a meccseket, mert még a végén az ai lő 30 gólt 20 perc alatt, ebből a fosból kinézem.
Amúgy milyen érdekes, hogy máskor meg túl könnyű a játék, pedig mindennap ugyanazokat a meccseket és tréningeket játszom le.
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #9633 üzenetére
Én most pont azt látom hogy kb semmit sem lehet csinálni. Serie A TOTS rész van, de az kb 2 perc, meg egy automata meccs. Az ICONos részen 5 auto meccs HA akarom, mert amúgy nincs értelme, és kb ennyi. Meg persze 1-2 videó, de mindennel együtt 10 perc alatt megvagyok a napi dózissal
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #9632 üzenetére
Komolyan mondom, ha legközelebb csapatépítős focis játékot akarok játszani, veszek egy doboz pannini focis kártyát, még az is több örömet ad mint ez a tapizós szemét.
Sikerült ma a kapusomnak lőnie egy öngólt emiatt a fos tapijáték miatt, és még ezt a retek traininget is százszor kellett megcsinálnom a nyilazósba.
-
homerhamm
addikt
k*rva anyád eafcmobile.
-
raven84
senior tag
Ez a Leao nagyon durva baszki, Haalandnál sokkal jobb lap szvsz.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #9624 üzenetére
nyilván ahol épp vagy, szép lenne ha kvázi az előző rank számítana
-
Kristof_94
Topikgazda
Ha div 4-ben kezdtem a hetet, de már megvan a div 3, akkor a rewardot is onnan adja majd? Vagy azzal amivel kezdtem?
-
toxicjew
addikt
Én befejeztem a grindot, egy Viniciussal sikerül kiszállni a promoból, ami megmenti úgyahogy, bár látva, hogy Woody 2 nap alatt tudta überelni, azért hagy némi keserédes ízt a számban
A packjaimat már pénteken nyitom, sőt lehet a coint is elbaszom majd. A játék totál kiégetős, a wlt sztem idénre hanyagolom, totál nem éri meg az idegeskedést (az a Vinicius is a 82+pp grind eredménye volt).
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #9621 üzenetére
mert ez a rivals zászló rendszer qrva xar. Nyilván a beleállok a falba képletes inkább úgy értem kevésbé szórakoztatóvá válik a játék.
Na mivel sikerült a 93- team megpróbálom ma a echamp kupát hátha skill based
-
dvtkfan
senior tag
Mi ez a másfajta alkalmazás amit használtok? Mostanában hanyagoltam a játékot, így le vagyok maradva, de úgy tűnik valami komolyabb...
-
Woodslave
félisten
végüli két nap alatt is lehet csinálni csapatot, mondjuk chem az luxus de mindegy
-
Woodslave
félisten
kis acc jobban pörög -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #9612 üzenetére
Őt Sawaval felváltva használom CM-ben.
Mindkettő iszonyat jó, de ugye Bonmati kiszorította az egyikőjüket
Most viszont épp azon filózom hogy vennem kéne a helyükre egy Rice-t.. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Sirandrish #9606 üzenetére
Nekem Rolfo még mindig kirobbanthatatlan, pedig a chemet is bonyolítja. De nincs olyan tots lap a klubbomban, ami jobb lenne nála.
Jelenleg Putellas és Isak is ad neki chemet, de ha bárkit mozdítok már borul a rendszer. -
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #9608 üzenetére
na nem baj.
Ezzel a tots Haalanddal azért lehet puszítatni div 9-ben. Mindig meglepődök hogy vannak emberek ott. Kupában volt srácnál toty R9 de nem sokat tudott kezdeni vele. És nem friss kezdők mert korábbi promo lapok tömkelege van.
Jó én rákattantam pár éve annak ellenére hogy annyira elmegy a kedvem hogy nem vagyok hajladnó már csak "ingyen" játszani de tényleg hogy van 2022-es account toty r9-al div 9-ben? Sztem a 12 éves fiam aki nem játszik egy percet se feljebb tudna jutni
De az is igaz hogy ez valahogy jobb játékélményt nyújt mint szopni div 3-ban. Valahogy ezt a skill dolgot rendezniük kellene nagyon sok embernek megöli a játékot.
-
Woodslave
félisten
nálatok megy az app?
-
Sirandrish
legenda
Oh most látom Bompastor SBC..
Nah Bacha megy is a padra. Bompastor 89es lapját annyira szerettem, hogy nagggyon -
thebigK
addikt
én meg evo-zok egy ilyet. Igaz, hogy 100k, de játékosra úgysem szoktam költeni. Szar lesz kihagyni TOTS KDB-t a csapatból, de vele könnyebb megoldani a chemet
-
-
raven84
senior tag
Hozzám ismét jött egy bestia lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V2 - origami
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest