Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Tegnap este 10 óta tart a softban, hogy hűlne rájuk a bőr
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem van egy 88as IF Cr-em, őt fogom evo-zni
-
EA's hit
addikt
Na végre esett egy igazán jó lap is
Sima 84x2-ből.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó ez az új evo, de egy idő után már nehéz követni az evo láncokat. Melyikkel lehet érdemes kombinálni?
-
toxicjew
addikt
Hozzám Zico mester érkezett meg az imént
Vicces, hogy idén Zico és Hagi base illetve fb lapját használtam a legtöbbet, erre most megjött mind2 legújabb verziója is
-
raven84
senior tag
725ks pakk, aucs. Ez fájdalmas lett.
-
bubuska10
senior tag
1. 85x5-ben: Luis Hernández
2. 85x5-ben: Desailly
3.ban ez:
Kárpótol az élet az olaszok miatt...
-
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Végre valami: 2 egymás utáni pickből előbb Kesler (ő mikor került be? ma jött mini release? btw jó kis lapnak tűnik), aztán Cordoba, ő minden évben brutál jó, remélem most is

-
raven84
senior tag
Jajj mi lesz így a sok kinyitott Pirloval meg Marchisioval

-
Kristof_94
nagyúr
Közben jött egy Zanetti is a 10*84-ből. De a pick még semmi jót nem adott.
-
bodnarbenede
tag
Egyszerűen röhejes, hogy hova tudott süllyedni ez a "játék". Szerintem lassan elérik, hogy 80%-ban a játékosoktól független a meccs végkimenetele. A passzok sikeressége egyáltalán nem a játékoson múlik. A lövések is a 3 irányban merülnek ki. Erősségse passzban se lövésben nem számit. A cselek se a játékoson múlnak, mert 0 hitbox ellen minden bejön, 10méteres esetben semmi. A blokkolás lassan nagyobb lutri és befolyásoló tényező, mint a kapusok védése. A fizika évről évre egyre kevésbé felfedezhető. Már az animációk is összevissza vannak. Ha passzolsz egy játékosnak a 16oson belül akkor néha rá se lockol. Kíváncsi leszek, hogy egyszer ebből a szériából még lesz-e egy értelmes játék. Vagy maradnak ezek a szép gólok. [link]
-
toxicjew
addikt
Közben befejeztem a crafting upgradet, elkezdtek már jönni legalább a fodderek, meg egy Carvalho is. Hátha kap uppot.
-
bodnarbenede
tag
na meg is lepődtem. Angol tots óta először nyitottam milla feletti lapot upgradekből Pirlo személyében. Legalább nem kell sajnálnom a kirakott 94es Pirlot. Emellett jött Desailly 2x, Trez 3x, Xavi, Xabi ALonso, Ric. Carvalho... Egész sok 100k pluszos játékos. A csapat már szerintem max Futtiesidején lehet jobb.
-
thebigK
addikt
5. Meccsen kaptam egy dc-t, jol indul ez a szar
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Szívesen odaadnám Marchisiot, ha már tudom h Juvés vagy
nekem ő jött, meg "El Nino" F.Torres. Nem kell Cruijff, meg Ronaldo, egy Maldinivel is beérem, leginkább rá vágynék.
Amúgy Trezeguet is Juventusos legenda volt, használd majd néha!
Woody, az a Zico base formájában is az egyik kedvencem volt idén, baromi jó nyitás, állítsd be a pontrúgásokhoz.
-
raven84
senior tag
Nekem ma 13! pick után jött a softban. Nincs kedvem már a grindhoz basszus. Elnyitom a 2 millámat, ha abból jön valaki fasza, ha nem, ez van. Kurvajó az összes lap már, max a 8+ millás Stier lapok segíthetnek, az meg úgy sem fog jönni.
-
toxicjew
addikt
Nekem a pickek óta semmi
Pedig már lassan kész a crafting upgrade is. -
Woodslave
félisten
Wz már talán közép polcos
-
|AP|
veterán
nekem még 17ezer XP hiányzik Öcsi bácsihoz. Lehet játszani kellett volna mostanában
-
EA's hit
addikt
Kész lett a 160 upgrade, undorítóan sok a dupla, a legtöbb upgrade pack minimum 3, de inkább 4-5 duplát adott, egy idő után már nem is forgattam vissza őket, csak automatikusan qs. A nagy packok is viccesek, 84x20-ban 18 dupli, és nem csak egyszer, mindegyiknél

Eddig a mérleg: Gerd Müller, Trezeguet (3x), Desailly, Campos, McManaman, Rui Costa (2x), Ricardo Carvalho. Nyilván a felső sorból még véletlenül sem jött semmi, ahogy az olyan lapok sem, amikre igazán vágyok (Pirlo, Marchisio, Del Piero, Tevez). De nem baj, mehet tovább a grind amint feloldják a softbant
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Így már júliusban illett volna valami top lapot, mondjuk dinhot bedobni sbcnek. Kerhettek volna érte 30 squadot, akkor is a nagy többség nekiallna kirakni.
De majd jön augusztus végén. Mire kirakod szeptember és lesz két heted játszani vele.
Na mindegy. Ez is olyan év volt mint az eddigiek. Top lapok és kedvencek nélkül vegigment ez az év is.
Bezzeg van akinek hetente megy egy 5-10 millás lap.
Az átlag user meg egy év alatt egyet sem kap. -
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Kiégett az agyam. 4-500 packot nyitottam kb. Soha nem fogok a végére érni.
Jelenleg van még 27db 88-89 exchange pack, meg még ugyanennyi kisebb kb a duplikból. TOTW lapom is már annyi van, h sorban duplik vannak a pickekben.
Ezek jöttek ma:
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy rakás csomagból 2x Xavi, Macmanaman vagy ki és Campos. Utána kiraktam az ikon picket, Schweini volt a legjobb, majd 30 sima picket ahol talán 87 volt a max.
Puskashoz kellene még majdnem 4800 XP, de az olaszba még nem kezdtem bele. Meg csinálom a Shearer objectivet is. De a wl miatt ezek csúszni fognak. -
szabyka95
őstag
Ez jelenleg top 40 es a ranglistan, rating szerint.
Kivancsi vagyok mi kell top 10 hez?Ma jott egy gullit, dalglish pickbol, emelett zanetii, desailly torres xavi xabi alonso stb.
-
Digestive
veterán
Egyszerre letoltam, meg közben a sok exchange és nem volt ban.
-
thebigK
addikt
majdnem elég nagy kapufa lett ez a pack opening, konkrétan a 10db vagy talán több 84x10 semmit nem adott, a 84x20 mentett meg egy Pirloval a végén, neki örülök. Pedig repkedtek a 87x2, 85x3 pakkok is bőséggel. Lett egy dupla desailly-m is, meg egy vagon másik dupla, meg kb 30 exchange pakk, amit majd holnap elpikkezek
-
thebigK
addikt
egy desailly ide is érkezett, még van jópár nagy pakk, még reménykedünk
csak megjött a softban
-
EA's hit
addikt
Hát ez sem az amiben reménykedtem
-
EA's hit
addikt
Ennél a Rooney-nál biztosan lesz jobb
Elvileg 1-2 napon belül jön Cafú sbc, aztán meg ők várhatóak még. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam is semmi. De a sok 83,84es lapot nincs mibe rakni ezért a nagy pakkok még várnak.
Vagy elkezdem rooneyt.
Jön esetleg jobb sbc? Tud valaki valamit? -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Utallak

Digi: nalam az a Pedri total sulytalan mar a legelejetol
Kezdoben van meg, de ha nyitnek most egy komolyabb cm-et, vszeg o menne padra, Renato 1000x jobb nala. Nem tudom mi a baja nalam...Ha meg a fos nalad lassan mozog, akkor te még eletedben nem fostal, baratom
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja
Mondjuk egy Gullit után nincs mire flexelni de mindegy
-
toxicjew
addikt
Leporgott a 200 Pick, egy Xavi jött meg 2 Rui Costa... Na de innen indul csak a móka, ott egy halom csomag és végtelen pick majd. Szabika te meg szopd ki. Mármint grat hozzá.
-
szabyka95
őstag
Hasznalhato?
-
Woodslave
félisten
Egy Zanetti ide is esett
Na ez a promo már jobban tetszik
-
Sirandrish
legenda
Elnyitottam vagy 4-5 darab 2-3x87-et, úgy 10 84x10-et, 2 83x20at, meg néhány kisebb csomagot, de nem jött belőle semmi.
Maradt az egy zanetti, viszont a sok fodder meg exchange miatt meg is jött a softban.. -
raven84
senior tag
80 pick meg egy raklap pakk.Carvalho, Trezegé és Desailly. Van még 18 84x10em, ha lesz mibe belenyomni a 84eket elnyitom.
-
stilo18
addikt
Sziasztok,
Mi a neve az sbc-zős applikációnak?
-
Woodslave
félisten
hero eső
-
EA's hit
addikt
22 pickem volt elrakva, meg is jott az elso ikon, Muller
-
Sirandrish
legenda
50pickből jött egy Zanetti..
-
Woodslave
félisten
második pack. Persze a legxarabb nyilván
-
thebigK
addikt
ebben a leakben nem igazán látom eto'o-t, most ez komoly hogy ebből is kimaradt?
miért fúj rá az ea? -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Igazából azon múlik minden, mit akar az EA. Tavaly ezekhez hasonló ikon lapok a shapeshifter ikonok voltak, onnan meg mindenkit kinyitottunk legalább 10x még az augusztusi grind előtt, mert már elengedték a gyeplőt
Ha most is emberileg húzzák meg a pack weight-nél a szintet, akkor oké nem azt mondom hogy R9-et mind kinyitjuk 4x (őt vszeg egyszer sem), de azért minimum a középső sorba szépen bele lehet majd nyúlni, és talán 1-2 lap a felső sorból is csurranhat. Ha meg most is zsidó skótot játszanak, akkor örülhetünk, ha esik összesen 2 Trezeguet az egész promo alatt 
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Hello Trezeguet my old friend

Azt egyébként nagyon bánom, sőt, nagyon haragszok érte, hogy Del Pierot beteszik a teambe, erre adnak neki egy fos 93-as lapot, ami alig valamivel jobb, mint a 7 hónappal ezelőtti ww lapja... Pedig egy jó Del Piero lapnak nálam bármikor bérelt helye van, simán kaphatott volna egy 96-97 körüli lapot, ami még fejlődhet is akár, és akkor a Puskás-Alex párossal meglenne az end game csatárpárosom.
Na mindegy, így akkor marad a sóvárgás Pirlora, őt viszont iszonyatosan szeretném ebből a teamből
Meg persze sok más lapot is, de akire talán még minimális esély is van (Dinhora, Cruyffra és hasonlókra semmi esély), és piszkosul örülnék is neki, az Roby Carlos, Matthaus, vagy Vieira. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már tűkön ülök, remélem 200bol legalább 1et sikerül húzni. -
Kristof_94
nagyúr
Én is neki kezdtem a pikkeknek, erre 8 után vettem észre, hogy nincs több fodderem. Úgyhogy marad a 8 pick...
-
EA's hit
addikt
A wl abszolút nem mozgatott meg most engem sem, egyetlen okból nyomtam le: azzal lehetett meg a leggyorsabban a hiányzó 850 xp Öcsi bácsihoz
Pont emiatt csak 6 winért mentem, de azért a 6/0-s kezdés így is kemény volt
Álltam aztán 10/2-ben is, majd 15/5-ben, végül viszont valahogy meglett a 9, szóval túlteljesítettem a nulla elvárásaimat. A pick egy Hempet adott, good fodda, a packokat majd este nyitom.A lényeg viszont: üdv idén is a csapatban, Pancho
-
toxicjew
addikt
Na, én készen állok az estére
-
thebigK
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
szerintem erre a promora (persze ha tényleg olyan lapok jönnek, mint amik be lettek harangozva) megéri elégetni a foddert, nyilván ezután jönnek, jöhetnek mégbikább lapok, de szerintem az ikonok egy fokkal jobban megmozgatják mindenki fantáziáját, valamint ez a make your mark promo egy nagy csalódás volt, meg már úgyis mindjárt július
-
Dzsoki92
senior tag
Valaki ezt a Nunez gyereket kirakta ? Nagyon agyalok rajt. Szerintem nagy esély van, hogy 98 as legyen. Csak az az igazság támadókkal elég jól állok
-
Woodslave
félisten
és most semmi más nem lesz csak ezek az ikonok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
zanetti mögött még egy dupli rijkard. Többi szar gold.
Henrynak jobban örültem van
Vicces, hogy idén Zico és Hagi base illetve fb lapját használtam a legtöbbet, erre most megjött mind2 legújabb verziója is
Kárpótol az élet az olaszok miatt...

Pedig már lassan kész a crafting upgrade is.

hero eső
második pack. Persze a legxarabb nyilván