Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #10199 üzenetére
Mintha magam látnám a wlen...
-
Kristof_94
nagyúr
Sajnos úgy tűnik, hogy 45 perc után véget is ért az EB. Ilyen játékkal a németek kivégzést fognak rendezni, de még a skótok ellen is szenvedés lesz.
Igazából ez a szint nagyjából, csak hajlamosak vagyunk elfogultak lenni.
Puskás meg jó lesz 97-es verzióban is. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #10196 üzenetére
Hat nem tudom volt-e 5 percig nálunk a labda.
Ha sikerült is megszerezni akkor azonnal visszaadtuk
Ezze a jjátékkal még Skócia is megver minket. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #10194 üzenetére
A magyar csapat amatőr szintre lett állítva.
Ebből nem lesz 98as puskás. -
Sirandrish
legenda
Ohhjaaajj
-
Kristof_94
nagyúr
Így hogy az ikon és hero csapat kikerult, annyira nem éri meg.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #10190 üzenetére
Néha csinalgatok párat, de csak bernardo silva és modric néz be hozzám néha, hogy legyen miből megint kirakni egy két sbct. A promo lapok elkerulnek.
Pedig kiegyeznek azzal a brazil rb-vel is.
Bár szerintem a múlt heti promo jobb volt. Tegnap kellett volna még egy 650k pakkot vennem. -
toxicjew
addikt
Hát most mondd meg, nem tud az ember nyugodtan grindolni munka közben
-
toxicjew
addikt
Na gyorsan utolért a softban itt is, telon ki lehet vhogy játszani?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10181 üzenetére
Ja nyilván nekem is meglesz majd valahogy a 9 még innen is, de már csak holnap. Ilyen szar kezdés után mindig jön valami 9/7-es sorozat ami ugyanúgy nem rajtam múlik persze, ahogy ez a 11 meccsen 8 vereség sem rajtam múlt.
De ma délután meg este már csak sütögetés, sörözés, meccsnézés a program, ott bassza meg magát a Fifa meg az EA Sports ahol van
Hajrá magyarok, forza Italia!
-
toxicjew
addikt
Na felraktam telora is, mostmár mehet a végtelen grind
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #10175 üzenetére
Pláne 6-ot.
De mire oda jutunk, hogy kivehessük, remélem Puskás is 98-as lesz.
-
EA's hit
őstag
Sok undorító wl-em volt mostanában, de azért ennyire szar még szinte soha
11/3-ban állok, abba is hagytam mára. Úgy van 8 vereségem, hogy ezek közül talán 2 volt tényleg jobb játékos nálam, a többi lényegesen szarabb, mégis simán lő 3 gólt 30 perc alatt, olyan fos a játékmenet
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK #10174 üzenetére
Van-e már valami részeredmény esetleg hogy állsz az angolokkal a WL-en?
A tiédre kíváncsi vagyok, mindig jókat szoktál menni.
Én mostantól visszaveszek a játékból, főleg h itt az EB, az jó lesz programnak helyette. A WL-re se kvalizok a héten, a Rivals 7W-t meg kedvelt, főként Serie A játékosokkal fogom feltenni, nem a legmetább lapjaimmal. -
thebigK
addikt
showdown müller is szép lap lett
-
gjoe
addikt
Na jönnek az első frissítések
-
Na 88 pick 3 promo lap egyik se kerül kezdőbe de padra se
-
válasz
Sirandrish #10168 üzenetére
Ja ez a játék minden elemében egy igazságtalan xar
-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish #10161 üzenetére
Tényleg lényegtelen, mivel a játékmenet annyira rossz,hogy gyakolratilag 100k felett mindegy ki áll ott. Nade erre azt mondani, hogy szerencse kérdése... Mármint olyan szinten az, hogy hova oszt be a játék, de nincs az a dobókockás példa amibe kijön az enyém és pl woodie (ő ugyanannyit rakott ki kb mint én) ugyanolyan feltételek mellett. De ez ilyen, csak gyakran próbálják okosok bizonygatni, hogy ez így megtörténhet, és csak szerencsén múlik. Na ez a hülyeség.
Közben tegnap jött egy Okafor. Ez jelenleg 300k(hétvégére kicsit lehet meghaladja a 100k-t)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10167 üzenetére
Az erős túlzás hogy idegesítem magam, inkább viccesnek vagy méginkább röhejesnek tartom. Olvastam korábban már ilyen legendákat hogy mákos account meg mittomén, de azt kell mondanom hogy az nem is hülyeség
És hát hja...nem tolom online, mert nem látom értelmét hogy idegeljem magam azért hogy aztán kapjak még 1-2 picket amikből a büdös életben nem nyitnék semmit -
válasz
Sirandrish #10161 üzenetére
Ja persze igazad van vhol de tudjuk hogy ez egy szerencsejáték. Minden héten vagy két hét új promó hogy gondolnád a játékosok szortírozását idő szerint? Aki szeptember megvette a júliusi promó lapok közül 95+ aki csak most az meg max 92?
A mit számít meg arra értem hogy amúgy se érsz el jobb eredményt nem konkrétan te úgy általában pedig szerintem az lenne az Ut lényege ráadásul ha jól tudom te nem is rivalsozol meg wlezel sbre meg qrva mindegy elit 1-nél jobb úgyse lesz. Persze mindenki úgy játszik meg azt csinálja ami neki örömet okoz ez se kritika csak szerintem teljesen felesleges ezen is idegesitenie magát az embernek nem ér ennyit ez a játék. De tudom milyen engem se hagy hidegen
-
-
törölt tag
Illetve még egy kérdés.Squad Battle pontszámok frissülni fognak még? Épp Elite 3 a vége. Ha emelkedik még 500at akkor bukta.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #10162 üzenetére
Semmi baj nincs.
Itt se kezdődött szépen.
Amikor megvettem 17e Ft körül rá néhány hétre ingyen belekerült a PS+ ba.
A szezon objektívvel ki hogy áll? Nagyon örülnék a végén Puskásnak, de még nagyon messze van. -
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10160 üzenetére
Semmit se számít, de lényegében mindenki azért játszik UT-t hogy összerakja a legjobb csapatot nem? Mert kb ez a lényege! Az viszont gáz hogy valaki 2 hét alatt jobb csapatot rak össze csak mákkal, mint más mondjuk fél év alatt.
Félreértés ne essék..nem sajnálom tőle! Sőt...senkitől se sajnálom....az EA kaphatná be, de ők nagyon!
Azt nyilván nem tudják/akarják megcsinálni hogy mindenki ugyanazt nyissa, de hogy valaki 100pickből kinyit mindent, fent a kolléga meg mutatta hogy 1100szor rakta ki a picket (meg gondolom közbe milliárd exchange), és jött neki egy 200K-s Gvardiol?
Hát azért nah... -
válasz
Sirandrish #10158 üzenetére
És őszintén mit számít?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #10158 üzenetére
Nyugi, az élet más területein bőven elvesz tőlem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #10156 üzenetére
Pedig soha egy fika pontot nem vettem.
Bompastoron kívül mind Pickből jött.
-
törölt tag
Első pick ma.
-
törölt tag
Mikor fejlődnek a lapok? Meccs után rögtön vagy majd az EB után?
-
toxicjew
addikt
Kristóf: lépj be a PS4 verzióba, aztán vissza web appba. De nem 100%, hogy működni fog.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is jött azt hiszem 3 promo, abból az egyik Dragusin. Lehet megy majd Szalai helyére.
Közben jött a softban. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #10147 üzenetére
Ez ugye 172ből jött. Bőven meglesz a lehetőséget jött pickelni, csak türelem és kitartás kell hozzá
-
toxicjew
addikt
Na ezért kell félretenni ilyenkor
Rajta kívül egy Le Normand jött meg egy Minda vagy ki a bánat. Kezdődhet a visszaforgatás
-
Sirandrish
legenda
Jött egy Dimarco
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #10143 üzenetére
dehogy
-
Kristof_94
nagyúr
Kikerult a pick?
-
Sirandrish
legenda
60pick java..
-
bodnar123
őstag
Na itt lett vége a promonak.
A maximum az egy szem Gvardiol. Nem tudom, hogyan működik a dolog, de nem sima valószínűségszámítás az tuti.
végén már csak azért raktam, mert kíváncsi voltam. Ha nincsenek bannok akkor többször is kiraktam volna. Lehet 10000-re beadta volna Undavot.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #10138 üzenetére
Ezek az európaiak, ikonok és herok nem lesznek, ezek pedig a Copások.
Én ebből konkrétan senkire sem vágyok, a mostaniból meg azért van jó pár lap, akit még szívesen kinyitnék (Chiesa, Dalglish, Vidic, meg még franc tudja). Magyar sincs köztük. Meg a fejlődési rendszer is szar.
-
EA's hit
őstag
Hát ez a ma esti promo team nekem nagyon gyengének tűnik, plusz az új lapok fejlődési rendszere is elég szar lesz. Mondjuk az a ptg lapoknál is elég gyenge, a 3 évvel ezelőtti ptg promo sokkal jobb volt.
-
szabyka95
őstag
Pont jol jott, hianyzott egy jo vedo.
Mar csak 1 jo tamado kellene. -
szabyka95
őstag
hmmm -
-
toxicjew
addikt
Make your Mark 🟰 4x Playstyle+
2 hetes promo lesz.
-
|AP|
veterán
egy 85x5-ből jött egy De Paul, így 1411 meccs után lehet leváltom Del Piero-t.
Most már csak játszani kellene -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #10126 üzenetére
Csak 10x gyorsabb ezzel kb.
Ne normál módon csináld hanem templatet készítsd.
-
válasz
Kristof_94 #10126 üzenetére
de már csak azzal gyorsabb hogy be tudod állítani squad builderbe milyen ratinges lapok legyenek meg mennyi.
-
Kristof_94
nagyúr
Leszedtem én is chromera. De nem igazán értem hogyan gyorsítja meg. Pl. a 82 picket össze tudja nekem rakni 2 rare lappal? Egyelőre mindent a normál módon csinálok...
-
marcess
senior tag
Srácok összejött 650k a packra, de nem tudom, hogy most nyissam vagy este? Most van vagy 40 spec lap, plusz iconok meg herok, este kevesebb lap lesz, de azok talán jobbak...
-
Szigma70
addikt
-
thebigK
addikt
most egymás után 2 pickből jött Nedved, meg Gvardiol, nagyon meleg
-
bodnar123
őstag
Nem tudom hogy csináljátok, nekem 820pickből ez jött össze:
-
thebigK
addikt
végre kis jutalom
-
válasz
Woodslave #10116 üzenetére
sosefogyel. Megint csináltam 60-at, de lehet amikor lejár a softban belerakom akit még tudok és elengedem ezt a promot végülis nincs okom panaszra.
Kipróbáltam egy pro player taktikát, bár szerintem ez is ugyanolyan kamu mint minden ebben a játékban. Azért néz ki így a védősor, mert a faxi az egyik CB-t (aerial +) LB-ben játszatja (mondjuk ingame valami 4-2-1-3 asszem) Illetve azon az oldalon ahol a másiknál Haaland, Joselu vagy hasonló fák vannak. A kis nőkhöz képest tényleg pusztít, de ha véletlenül előre küldöm vagy úgy dönt akkor mondjuk vége
Nálam meg Szalai (aki meglepően jó amúgy én azt hittem kisebb a faxi) meg Gvardiol a két cb Ona meg átmegy rb-be támadóbb.
Persze amúgy tök mindegy csak én így viszek kis "élvezetet" a játékba
-
na nézzük mit ad a milleniumi
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave #10096 üzenetére
Pont 999 volt amikor elkezdtem csinálni
Puffy: működik a konzolváltós dolog, belépek a PS4es verzióba és utána megy újra. Igaz csak 1x engedi megcsinálni, de kisebb szünetekkel ki lehet tolni a softbant. Amúgy azt hittem egész jó csapatom lett, de hát a tiéd még jobb
-
na megvan a 950-ik pick
80 pp van hát agyaltam hogy elrakom, de hátha promo utolsó napján szórják a lapokat - hát nagyon egy ikon Hernandez volt a 80-ban
-
törölt tag
Mi? Ez komoly? Amikor van az a WL bár nálam Champions a neve így nem tudom mi a WL, na de akkor egy csomó 97es Kane vagy Mbappé meg Puskás és hasonlók. Legutóbbi meccsen is 95 volt a legrosszabb lapja. Ki is kaptam 6-3ra. Bár láttam a meccs végén hogy 2015 óta játszik.
thebigK: Jó?
-
törölt tag
Az elmúlt napokban összeállt a csapatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest