Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Ide egy Salma Paralluelo vagy ki jött az egyik 86x2ből, 1.3 millió, ígéretes statokkal, csont nélkül beilleszthető a csapatba, majd meglátom mennyire is jó.
-
thebigK
addikt
én befejeztem a laliga grindot, pár nagy pakkot inkább meghagyok estére, nem kellenek az újabb csaj duplák, így is van megint 2 duplám, már az exchange is értelmetlen, másba meg nem tudom rakni
-
raven84
senior tag
Most nézem, jött laza 9k xp tegnap, így már tényleg nem izgulok.
-
Kristof_94
nagyúr
85*20-ban 3 fodder tots meg egy csomó rare gold fodder.
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nyerek a lottón is, jó, hogy említetted :)
-
bodnarbenede
tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
De csak eapontból. Hülyének is megéri 15ezerért. Ad 8 totsot, és mivel kb 250ből egy van 1 milla érték felett, így ha 30x kinyithatnád 450ezer forintért, akkor nagy eséllyel kapnál egy egy millás lapot, akinek a lábán ugyanúgy àtmegy a labda... Bár lehet ha ennyit elköltesz, akkor egy hétig fél kezű hikomatakat kapsz, a 10. Osztályból betárcsázós internettel. Ha meg te vagy az a pár ember, aki hetente kétszer nyer lottót, akkor egy rare gold packból is kiadja. Nem kell a 650k
-
david368
aktív tag
Na vegre az elite division grind kifizetodott, 87x4-bol robbant Bonmati
-
bodnarbenede
tag
Nekem a szokásos Athena jött már vagy ötödjére. 500. 81 pick után nulla használható (100k fölötti). Egyszerűen esélytelen. Hiába a millió pack. Csak az idő megy el a nyitogatással.
-
bubuska10
senior tag
Ha a Div3 reward picket holnap este nyitom, akkor lehet már benne Serie A-s lap is?
-
EA's hit
addikt
Tetszenek ezek a 85+ pickek, a multkor Ramos is abbol jott, most meg Araujo. Igaz neki egyikevben sem igazan jottek be a lapjai, de azert raprobalok, vele meg is van oldva a link Valverdwnek.
Ederson meg nem csak upgradet kapott, de egy kurvameno dynamic imaget is
-
raven84
senior tag
Őőő do your 81 pp guys.
-
-
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Storyline 85x20: 1 db 89es noname tots, az is dupla
Div3 rewardbol egyetlen Vivian, viszont a tots pack 96-os Shaw, good fodda. -
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
én meg snipeoltam egy Eder Militaot meg egy Ferdland Mendyt utána, elkezdem evozni meglátjuk kicsi fun tényleg jók ezek az evok még akkor is ha kb egy 20k-s játékossal is ugyanott lennék.
Olga meg lw-be ez a whipped plus+ qrva jó, még akkor is ha nem mindig talál embert, vagy nem sikerül a fejes, de jó nézni ahogy középre varázsolja a labdát.
Amúgy tök jó ez a csapatépítés variálás, kár hogy a játék továbbra is olyan amilyen. Elfogadom hogy nem tudok játszani tényleg, csak ha már skill based akkor nem is kellene hogy feljussak oda ahol démonokkal kell hadakozni. Nem mondom hogy nem nyerek de ritkábban mint igényem volna rá, de általában is úgy érzem hogy bunkósbottal akarok legyet leütni.
azt vettem észre hogy két stay back cdm-el tudok nagyjából pariban lenni, ha már beállítok valami varázslótól származó taktikát akkor tuti bukta. A védekezés tényleg elég problémás idén nekem
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Pont tegnap csináltam új csapatot és új felállást (4-2-2-2-ről 3-5-2, mert high/high CB-kkel nem tudok védekezni), ahol Éderson lett az új b2b mert szurkoltam az Atalantának
és még upgrade nélkül is egész fasza volt. Yaya Tourét cserélte. Nem azért mert Yaya rossz, de haláli, h idén 3 top lapot nyitottam (Ronaldinho aki 1x az életben, 93-as Hamm, 91 Yaya) és mindhármat betették kirakható SBC-be, így nem érzem különlegesnek a csapatomat.
-
thebigK
addikt
ide jött most egy kék Cancelo is a piros mellé, meg egy újabb Patri, aki exchange-ben végezte, de lett megint 7db dupla, amivel már kb nincs kedvem mit csinálni
-
Kristof_94
nagyúr
88-as exchange dobott egy Taverniert.
-
toxicjew
addikt
Ez az Ederson nem is néz majd ki rosszul az upgrade után. Illetve remélem a Barca női csapata nyeri a blt, bár nem hiszem, hogy használnám Paredest.
-
toxicjew
addikt
Ide Mateo (92) jött a pickbol. Még jó, hogy csak 7 win kell ezért a szarért
-
thebigK
addikt
elite pick naschenweng, ezek nem kényeztetnek el
-
Woodslave
félisten
div 3 rewardból egyetlen tots nem jött, tots pack Szemik vagy ki lengyel kapus. Reggel a garantált lalig Dani Vivian természetesen.
-
Digestive
veterán
Adja szépen a DR is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez mi?
Cech eltűnt a csapatból. Not found. Sose láttam ilyet. Nem adtam el, nem tettem SBC-be. Elment szabadságra? Viccet félretéve tényleg hova tűnt? Mi ez?
-
Kristof_94
nagyúr
Nico Williams, ki más...
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
1301-et és jön is Vini
-
thebigK
addikt
Camavinga, végülis reggel őt szerettem volna, eltesszük
-
raven84
senior tag
Nekem aliex garcia vagy ki a fasz volt benne, aztán a 85 pick dobott egy ramost.
-
Aguinaga
őstag
Mindjárt beteszen Unain Simon-t, van egy tippem, mit fogok kapni.
-
Digestive
veterán
Garantált tots packból én nem tudok mást nyitni, csak a legalját.
Mondjuk más packból is csak azt.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is a baj, hogy mindíg focizni kell, hanem minden nap UGYANAZOK a csapatok ellen pl. a TOTS Bundesligába, pedig nem csak a 3 csapat van a Bundesbe.
-
Kristof_94
nagyúr
Én is nyomom a mobil verziót, de van, hogy elfelejtem és 1 napig be sem lépek.
Közben nekem is elkészült a 150 upgrade, de a 2 db 83*20 és a tots pakkot majd konzolon kinyitom. Azért kíváncsi leszek rá... Az a baj, hogy nincs értelmes sbc, ezért állandóan bele kell forgatni a lapokat az exchangebe. Ez a tots pick is mikor tér vissza? 4 nap? Egyáltalán lesz még 1x? Az ilyeneknek naponta kellene ismétlődnie. -
homerhamm
veterán
Az EAFC Mobileban muszáj minden nap ugyan azt csinálni a TOTS eventen? Mert már k*rva unalmas ez az egész.
-
Dzsoki92
senior tag
Hát neki álltam ennek a Craftos cuccnak... Eddig a felét megcsináltam de 0.. a garantálton kivül semmi TOTS nem jött abból is az alja...
-
gjoe
addikt
Na végre. Egy 89es Exchange
-
evibly
senior tag
Kollégák, ezer éve! Jöttem rinyálni, meg flexelni
Pár hete szereztem be ezt a csodás darabot, pedig elhatároztam, hogy csakis ingyen, Game Passből, de most két melóhely között éppen van időm, ezért megvettem leárazva. Van egy nem túl izmos csapatom (evo Haller, TOTS Nkunku, evo Szobo, Hincapie, ilyenek), Rivalsban Div3, most pedig másodjára mentem neki a WL-nek. Ekkora rák játékmódot soha nem láttam, pedig én is nyomom a műfajt egy ideje. 10 win lett meg, hagyjuk milyen meccsek és körülmények között.
Dühömben kiraktam az ikon pikket 2. alkalommal is és csak pislogtam. Nem vagyok teljesen tisztában a lapok értékével, de rögtön láttam, hogy ebbe rendesen belehúztam
Hát ennyi, mindkét célom teljesült, most megnézem, mit tud! -
Kristof_94
nagyúr
Tots pickben a legjobb választás Nico Williams volt, gondolhatjátok... Majd a La Liga tots csomagban ki más, mint ismét ő. Aztán a sima tots csomagban egy dupli Walker Pieters. Szuper!
-
bodnar123
őstag
Garantált Rudiher dupla. Jó lett volna valami más, egy gündogan is jó lenne.
-
Digestive
veterán
11/8-al hagytam abba tegnap. Most este akartam lepörgetni a maradékot. 3 órája nincs áram. Még az a szerencse, hogy a chardonnayt megtaláltam.
-
Kristof_94
nagyúr
Én most a Hancko - Dest párost próbálom ki a jobb védelemben, Gabriel és Wan Bissaka helyett.
-
raven84
senior tag
Esett végre egy Cancelo a garantáltból ( igen már ennek is tudok örülni ), ki kellett raknom Cechet hogy beférjen.
-
gjoe
addikt
Laliga tots cancelo. Végre 100k felett de sajna nem tud csapatba kerülni. 95 os lap és 88as tempó szélső vedonek? Azért kiprobalom.
A másik dupla adeyemi. -
Sirandrish
legenda
2 Garantált TOTS ma, Charles (dupla) és Dobvyk vagy ki
-
toxicjew
addikt
Nekem Gundogan duplicate lett a garantáltból. Meg kéne csinálni vmi sbct.
-
Woodslave
félisten
A napi belépés tots pack természetesen Traore.
mondjuk amennyire nem jó maga a játékélmény kezd egyre kevésbé vicces lenni -
|AP|
veterán
a 140. upgrade adott egy Rüdigert. Előtte semmi.
Nem rossz pull, de egy Araujonak jobban örültem volna. Azért kipróbálom, bár CB poszton pont nem álltam rosszul.
Araujon kívül még valamelyik Barcás csajra vágynék (nem úgy
), vagy esetleg egy Griezmannra.
De mindegy, idén most már tartom azt, hogy azzal játszok akit dob a gép (vagy SBC-ből kirakható) -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja egy olyan promo, mint a vb idején. Az az Acuna milyen lap volt...
-
thebigK
addikt
eddig a laliga upok meg 81pickek termése egy újabb patri, olga carmona páros, meg egy carvajal, egy camavinga is elég lenne igazából
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát ennyi, mindkét célom teljesült, most megnézem, mit tud!