- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #8292 üzenetére
Ennyire okádék szar wl-t még nem nagyon láttam én sem az 5 év alatt. 7/4-es kezdés után jött zsinórban 6 vereség, de úgy, hogy a 6 meccsből 5-ön kapura lövésem sem volt
Végül még a 9 win sem lett meg, az utolsót már teljesen felesleges pillanatban leadták, így lett 8 a vége, tragikus. Kaptam érte két max 90+ tots packot, mindkettőben Banza volt
A kedvencem az a meccs volt, ahol 25 perc után 3-0 ide, lövések 8-0, possession 73%, majd a 30. percre már 3-3, félidőre 4-3 oda, és végül 6-3-ra nyert. Nekem ugyan ne magyarázza meg senki, hogy az ilyen meccseknél nem nyúl bele a játék a dolgokba 3-0-nál...
-
david368
aktív tag
Megalakultunk rendesen
-
david368
aktív tag
Micsooodaaa luck , ilyet azért még nem tapasztaltam, hogy egymás után egyből 2 pack zsinórban 1,5 millás lapokat oszt ki
első 84x7-ben TOTS Diaz
második 84x7-ben TOTS Di Maria + (dupe Allison)
Tegnap este pedig 83+ efigs packban TOTS Hempi am back Baaabyyyyy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #8296 üzenetére
Borzalom. 6-5 a mai nap zárása. Az első 10 meccsen 5 győzelem, ez édes kevés. A múltkor 8 jött össze. Nagyon csalódott vagyok, de sokkal inkább mérges, mert ilyen körülmények között egyszerűen lehetetlen jót produkálni. És ez lett volna a legfontosabb tots hétvége. Örülök, ha elérem a 11 wint. Egyáltalán nem mindegy, hogy 4 vagy 3 lap közül lehet választani...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #8293 üzenetére
Én kis naív gondoltam kipróbálom az új csapatot, mondom ne wl legyen inkább hanem dr, csak, hogy megszokjam. Hát
Ez vmi elképesztő mi folyik a játékban. Minden passz megakad vkiben, minden csel rossz, akkora delay van, hogy elsírom magam. Semmit nem lehet csinálni a játékosokkal.
Ez vmi botrány. Alig várom, hogy holnap elkezdjem a wlt...
-
Digestive
veterán
Nyitottam egy 400k packet amiben 55db 83+ lap volt.
Kár volt. -
-
Digestive
veterán
Ez a WL kegyetlen!
Szürreális élmény mindegyik meccs. Sok év fifázás és több százezer lejátszott meccs után 1W - 6L a wl eddig.
Még akkor se volt ilyen mutatóm amikor kotta részegen ültem le egyszer hajnalban buli után.
-
toxicjew
addikt
Befejeztem a tegnapi pack openinget. Ahogy ígértem, megcsináltam Ferdinandot és Zambrottat és menet közben kinyitottam az idei év legdrágább játékosát
Végre vmi
Több, mint 210 picket megcsináltam közben. Így most teljesen átalakult a csapat.
A héten már nem is nyitok, igaz alig maradt már csomag. Meg kicsit kiegetett ez a grind
-
david368
aktív tag
Érdekes, hogy ezt az Nkunkut tavaly is kinyitottam TOTS pickből és ma is.
Másik pick Gabriel…
Ami viszont még nagyon jó, hogy a mai 83x7 upgradeből jött egy Hemp és brutálisan mozog a kicsi. Havertz lapján még gondolkodom Sawa helyett, de annyira jó továbbra is Sawa, hogy nem volt szívem kirakni a csapatból.
-
Sirandrish
legenda
Ezt miért írja mikor Martinellit szeretném evoba rakni?
-
raven84
senior tag
válasz
Sandros112 #8286 üzenetére
Meggyőztél, köszi.
-
Sandros112
tag
válasz
Szigma70 #8285 üzenetére
Sawa után Rolföt használtam, a helyére raktam be most először Havertzet. Más a két játékos, Havertz jobban védekezik szerintem, jobb a finesse shotja, Rolfö, pedig mozgékonyabb.
Igazából mindkettő jó LB-ben és CM-ben is, szóval szerintem megéri kirakni a Havertz sbc-t mindenképpen.
-
Szigma70
addikt
válasz
Sandros112 #8284 üzenetére
És Rölfőnél?
-
|AP|
veterán
mostanában leszoktam arról, hogy elmentegessem a góljaim, de ezt muszáj volt
-
raven84
senior tag
Havercvet megcsinálta itt valaki? Jobb mint Sawa?
-
Sandros112
tag
WL: úgy, hogy az első meccsemen kikaptam, nem számítottam semmi jóra, de a vége 12-4-es állás után 16-4, szóval elégedett vagyok. Pickek: Son és Gabriel (volt ott Alisson is, de az Arsenal miatt Gabrielt akartam), sajnos Son-nak annyira nem örülök, Saka jobb lett volna, nyilván jó lap, el is adhatnám a Birthday Henrymat, de nem fogom.
Eladható Tots packból Watkins, Gabriel és Nkunku. Hát ha nincs Nkunku, akkor ez nem igazán érte volna így meg, de nem panaszkodom. Akivel nagyon meg voltam elégedve az Havertz cm-ben, 33 meccs (20 wl és 13 div 1 rivals) 11 gól és 8 assist, plusz brutális jelenléte van a pályán.
Akit még mindenkinek ajánlok, az CB-ben Bisseck, egy monstrum és olyan mozgékony, mint a nála 1 fejjel alacsonyabb védők.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8279 üzenetére
Az egész jó.
Nálam egy db wubben eddig. Elértem a 175 gólt rivals. 86*3 és csak gold.
De nem csak nem nyitok. A csapat is ki van pányvázva a pályán. Egyszerűen nem tudok nyerni. Gólt kapok20 méterről úgy, hogy akapus lába mellett megy be, majd hanyatt hátradobja magát.
Hiába játszom ki az 16-on belül. Minden kapufa, kapusba vagy olyan lassú a lövés animáció, hogy 5 méterről odaér a védő.
Az ellenfelek meg amit kapura lőnek az bent van. -
Sirandrish
legenda
Nah kis összefoglaló a TOTS-ról, és a mázlimról.
Éjszakás voltam és laza volt, szóval lényegében egész éjszaka (6tól 6ig) packokat bontogattunk kollégákkal.
Minimum 15 darab 83x10. Sok sok 84x5-7 85-86-87x2-k, számtalan kissebb pack. Millió exchange és ALSÓ HANGON 200 pick, és a fenti képről összesen 1 darab Alisson jött....senki más!!!
Jött az alsóbb osztályból:
4x Muslera
2x Shaw
1x Keating
1x Wubben
1x Charles
1x Malard
1x Russo
És azthiszem ennyi!
Úgy érzem bőven jelentkezhetek a legszánalmasabb nyitás ever díjra!
Abba biztos voltam hogy a felső sorból senki nem fog jönni, de ez minden képzeletemet alulmúlta! -
scott_free
senior tag
Összejött 200k coin, van olyan csomag, amit érdemes megvenni? Vagy bestbuy játékos?
-
raven84
senior tag
Piros Alisson meg Macallister, megérte megint a wl...
-
toxicjew
addikt
Nos alusva egyet a nagy pack openingre, úgy döntöttem, hogy megcsinálom Ferdinandot meg Zambrottat. Az a content ami jön, úgyis olyan tömör lesz, hogy képtelenség lesz mindenkit begyömöszölni a csapatba... Legalább letudom a védelmet
-
Szigma70
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8273 üzenetére
Abból egyet sem raktam ki. Az az sbc egy nagy lehúzás. 11 lapért kettő 77plusz.
Bár a pikk sem jobb. Már vagy 100 pikknel járok de csak a 81 84 közötti lapok jönnek.
Eddig szarabb mint a Toty volt. Még nagy gold fodder sem jön. -
Kristof_94
nagyúr
Remélem jön valami normális ligás upgrade, mert ez a 78+ nevetséges.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #8270 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #8268 üzenetére
WL pickről beszélek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #8267 üzenetére
Egyet se kaptam meg egyikből sem 130 pick alatt
-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish #8265 üzenetére
Hát igen, csak úgy durrannak a millás nyitások. Van aki meg várja, hogy hátha ad valamit ez a szar. XD sok szép jó lap van. Majd talán wl pickből nekem is kijön az alja.
-
Sirandrish
legenda
Eddig 120 pick és nulla tots belőle.
A legjobb csomagból a Shaw csajos...a PL totsbol még mindig nulla.
Ez ziher hogy soha többet nem veszem meg ezt a játékot, mert az a része ami engem érdekelne az durván szopat ahol ér -
toxicjew
addikt
80ppt és a csomagjaim felét tudtam elnyitni, mert már nem tudom hova baszkodni a 85/86/87es lapokat. Alisson, Watkins és Garnacho voltak a legjobbak meg hát az alsó polcról fodderek. Garnachonak örülök, pont van is hely neki a csapatban, remélem beválik. Nagyobb sbcbe nem akarok belekezdeni hátha jön a héten vmi komolyabb. Meg kb nem tudok dönteni ki kellene, akkora a választék
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, nekem egy MacAllister volt a legjobb meg egy csomó kisebb tots. Voltak akik 4-5x jöttek... Nem vagyok feldobva.
-
thebigK
addikt
itt se volt egy nagy eresztés, alisson 2x, meg jópár kisebb, míg aztán...
-
Sirandrish
legenda
Eddig olyan 60 pick, de nulla promo.
Nagyobb packokbol jött néhány, de szinte csak csajok közül. Muslera már jött 3szor.
Jött egy Shaw vagy ki, meg még pár kissebb, de a PLbol nulla... -
tenaijo
tag
válasz
Digestive #8256 üzenetére
Azt a rizsát add má' kölcsön
100 pickből szar se jött, de kis pakkokból egy Luis Diaz, Watkins, meg pár random igen.
Vettem még hirtelen felindulásból egy White-ot, és egy Gabrielt, toltam azóta három meccset velük, eddig nagyon okés mindkettőJa, és evoztam egy Rodmant, aki fix kezdő lesz, Best végre megy padra.
-
raven84
senior tag
200+ 85+ játékosból nem sikerült 150k-n felüli lapot nyitni. Pedig azt vártam, hogy lecserélem a fél csapatot majd, de 0 használható lapot nyitottam. Csináltam 60+ 88-89 exchanget de azt már sztem csak a laliga alatt nyitom ki ha játszok addig egyáltalán.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8253 üzenetére
84x20 86max 15db 84es volt benne
A napi 86x2 88as max
Sok Exchange semmi
Kb 40 pikk semmi.
Mára befejeztem. 0 színes lap. Még a legszarbb fodder sem. -
Digestive
veterán
Vokt 1db 85x5 packom ma estére és ennyi. A szesz meghozta a pack luckot.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #8253 üzenetére
De gondolj bele, az EAFC mobile meg dobálja a szép színes lapokat.
-
Sirandrish
legenda
30 pick...
-
EA's hit
őstag
54 pickbol jott egy Nkunku, egy Watkins, egy 94-es LB csajszi, meg par gold wo, rosszabbra szamitottam.
-
Digestive
veterán
Na én nem várok 7ig. Elkezdem a nyitogatást! Mindenkinek sok walkoutot kívánok! Remélem nekem nem lesz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #8240 üzenetére
Az Arsenal efoci szponzorált csapat a PL TOTS felét meg kb. ők adják ki. Na most boritékolhatóan az 5 vagy 6ból legalább 3-4 használhatatlan szar lesz, így kénytelenek momentsből felhúzni a PL TOTS-ot. Tavaly se rémlik, hogy jött volna akár egy használható Arsenal lap is. Nekem amúgy az rémlik, hogy a PL tavaly szar volt. A Laliga meg a Bundásban sokkal jobb lapok voltak.
-
Szigma70
addikt
Épp ezért lesz idén ismét Neymar is TOTS
pénz beszél lószar táncol -
bubuska10
senior tag
Futsheriff azt írta, jön "Team of the Season" Nkunku. Emberünk 7 meccset játszott a szezonban, 2 db gólja van 0 gólpasszal, FotMob-on átlag 6.60 (amivel a csapatában nincs benne a top 10-ben), a Chelsea meg 9.
Ennyi erővel tényleg jöhetne simán Izsák is! -
gjoe
addikt
válasz
thebigK #8233 üzenetére
Konzolon a sima contract 200-250 ha jól látom, de ezret egy hétig listáznám (ezt lehet elszúrtam) ez régebben az eladhatatlan kategória volt)
Az a baj tele van a transzfer lista playerekkel. Max 10-15 db tudok óránként ezekből listázni. De raktam ki 400-ba rare contraktot de még nem mentek el.
Itt a non rare manager 500 alatt van valahol. -
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
Ki mennyit tervez ma elnyitni? Nekem lett 100 packom a jobbik fajtából meg 84 alatt beforgattam minden lapot pickekbe. Ez is 80+ db. Szóval lesz miből nem kinyitni a sok jó lapot
-
Sandros112
tag
válasz
Kristof_94 #8216 üzenetére
Rakjanak a totsba 2 védőt egy olyan csapatból, amelyik 54 gólt nyelt be? Még Trippier valamennyire védhető lenne, de a szezon második felére teljesen eltűnt. 1 Newcastle játékos lenne, aki beférne a szezon csapatába, az pedig Guimaraes, csak épp még ő sem jobb Rodrinál és Ricenál sem.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #8220 üzenetére
Pláne úgy, mint nálam minden második ilyen 86x2 2db 86os lapot adott. Én sem tartogatok semmit. Ha adni akar akkor ad, ha nem akkor 100 csomagból sem.
Meg player sbc sincs akit érdemes lenne kirakni.
Minden dupla megy Exchangebe, majd pikkbe és így lesz a nagy semmi. -
bodnar123
őstag
Persze várhatunk nyitásokkal. Meg lehet várni azt, hogy 20 nyithatóból 18 jó legyen, csak semmi értelme. Ha a 2 szarra 99,99999999999999 az esély és a maradék meg a 18 között elosztva. A mostaniból 41 Totsot nyitottam. Ebből egy loftus volt, 2 90k egy 60 a többi meg a 20-30. Ez rosszabb esély mint a ruletten egy számot eltalálni. És az csak a 200k loftus. És ugye ez az amikor tots jött. Elképzelni nem tudjuk milyen esélye van egy Modricnak egy 86x2es packból.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8217 üzenetére
Majd rajottok egyszer, hogy soha nincs ertelme varni a nyitasokkal
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94 #8213 üzenetére
Emlékeim szerint nem ment végig egy "mixed league", hanem csak mindig volt a főliga mellett egy alacsonyabb osztályú. Így most három "csapat" lesz bent egyszerre...
-
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #8206 üzenetére
Mert gondolom elbaszták ahogy minden héten elkurnak vmit
Nem kezdődhet ma a promó a wl miatt.
-
taylorp
senior tag
Új fajta gyepnyírás. Moments alatt.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #8204 üzenetére
Hogy jönne ma?
Holnap kezdődik.
-
Kristof_94
nagyúr
Ahhoz képest, hogy elvileg ma jön a következő tots, még nem igazán láttam infókat az érkezőkről.
-
toxicjew
addikt
Nekem 1600xp lett, 900 az objectivekbol, 700 a Dr rewardbol.
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok jött egy Loftus-Cheek. Érdemes evoba rakni ? Ha kimaxolna mindent 95 ös lenne és elég jó statjai szerintem. Mitől számolja a meccseket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- AMD Gamer PC! Ryzen 3700X / RX 6700 XT / B550 / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest