Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ezért aztán megérte a wl.
-
Kristof_94
nagyúr
A 2 tots garantáltban 2 fodder, az egyik ráadásul dupli. Az egyik plusszos csomagban végre tots, majd megjött Debinha, aki persze duplicate volt. Nincs szerencsém...
-
Woodslave
félisten
Közben a következő s account
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is. Undorító xar ez tényleg. 88-as spanyol csatár a garantált laliga persze brazil és gondolom nem kell mondanom hogy nem vinicius.. 83 semmi egyéb tots semmi
Ja 91+tots pick Auba
-
gjoe
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nagyon levannak húzva a pakkok.
Első pakk a 84x5 5db84es
Egy 85 pikkben 86 volt a max.
Egy 83x10 1db85 2db 84 a többi 83.
Na itt befejeztem. Majd reggelre hátha jobb lesz.
Viszont valamiért kicsit estek az árak így megvettem leaot és még theo hernandezt is. És most nulla coin maradt. -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
követem a gameplay videókat egy ideje, és igen, még messze van a Fifától.
Viszont látszik a fejlődés és én továbbra is bízok (bízni akarok
) benne.
Meglátjuk, hétvégén rápróbálok. Ez az EAFC fosch egyre kevésbé érdekel.
A PS5 eladás nálam is felmerült, mert gyakorlatilag csak ezzel játszok. Voltak próbálkozásaim más játékokkal is, de annyira ráfüggtem erre a szarra, hogy úgy éreztem más játék csak az időt veszi el a grindolástól.
Szóval most lehet tartok egy szünetet és kipróbálok pár más játékot is.
Ha belegondolok, hogy annyi pénzből amit erre költöttem már egy tök jó kormányt vehettem volna a GT7-hez, az kicsit fáj. Szerintem az több élvezetet okozna....
-
Digestive
veterán
TOTS pickben 3db 91es dupli.
Laliga TOTSban kb a 7. Savio.
-
Sirandrish
legenda
Egy köpedelem ez a játék

De legalább az egyik 83x10be volt egy Modric

-
Digestive
veterán
Ben Yedder sbc lesz ma elvileg.
-
Nandinagy
addikt
Videók alapján még a PES-nél is rosszabb lesz.
Személyszerint én már a PS eladásán is elgondolkodtam mert a Ragnarok óta egy játékot sem játszottam végig. 2017-2020 között kijöt egy GOW,Tsushima,Last of us 2,AC: Origins,Days Gone,Spiderman
azóta meg 5 játékot nem tudnék felsorolni ami érdekelt talán az Elden Ring,Cyberpunk,Hogwarts Legacy meg az FF 16 ami lekötött még. de végig csak az ER-t vittem ezek közül. Egyébként a sony exek közül még csak fasorban sincs egy értelmes sem a közeljövőben. Átálltak erre a hányadék live service gamekre. A Naughty Doggal is multis last of us játékot csináltatnak ami már törölve is lett, a daysgonet fejlesztők is azt csinálnak, egyedül az insomniac dobálgatja ki a jobbnál jobb játékokat, de ez édeskevés. A következő God Of Warig megint eltellik még vagy 5-6 év akkor meg már PS6 kell, a Naughty szerintem PS5-re játékot sem ad ki. A sok remaster meg remaketől meg már hányingerem van. -
gjoe
addikt
-
miro.
senior tag
Remelem,hogy ha kijon alternativa,maximum egy.
Annak semmi ertelme,hogy legyen 4-5-6 focis jatek,akiknel mindenhol van egy kis licensz a bajnoksagok,csapatok,versenysorozatokbol.
Aztan jatszhat mindenki a 70-80% noname csapatokkal,noname ligakban. A jatekos licenszekrol nem is beszelve. -
|AP|
veterán
a tegnapi kiborulásom után elquickselleztem minden eladható lapot a klubból, összegyűjtöttem 750k coint és megvettem a legdrágább pakkot.
A két legdrágább lap belőle Lewandowski és Aubamayang. Nem vagyok hajlandó többet idegeskedni ezen a játékon, de most először azon is elgondolkodtam, hogy nem veszem meg az új részt. Lesz egy év pihi, addig játszok mással, addig meg hátha kijön valami alternatíva... -
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pont ezt akartam leírni én is.
Miután kinyitottam nagy vidáman be is raktam a kezdőbe. Asszem 5 meccsig bírtam. Borzalmas.
De nem csak simán gyenge, hanem konkrétan meccsek mentek el rajta. Úgy felidegesített, hogy azóta már Gullitban él tovább, mert bele vágtam az ikon pickbe.
-
gjoe
addikt
Kérdés.
Kit érdemes venni? Kinek ki jött be a jobb lapok közül akit úgy érez kicsit is csaló lap?
Van 2milla és most már elkoltenem valamire.
Tippek? -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valami fejlődő ikon és hero jön elméletileg.
Ha igaz.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát nekem ezek a 83*10 sbc-k ma sem adtak 85 feletti lapot. Remélem ezzel az EB promoval nagyobb szerencsém lesz, de valahogy úgy érzem ismét csak felesleges energia pazarlás lesz.
A héten mi várható? Valami előjáték és csak utána jövőhéten indul az igazi promo? -
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
na jó de nem miatta

ja mármint lehet neked ettől rossz érzésed lett de ez a legnagyobb baj amit érezhetsz egy ilyen semmijátéknál.
Nekem se jött xar se. Megcsináltam az összes 83*10 az összes pick, garantált ligue 1 (Hernandes mondjuk a seriaA-ból biztos nem ő fog jonni hanem Califlower) Aztán az első 81+ Alderweild (bocs nem tudom hogy kell írni)
Ezen kívül kb egy Mahrez.
A másic accon appoztam kicsit, bár azt olvasom a fő accon kell rivalsozni szóval mindegy ott egy Bacha egy two rare packból
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze attól még nem sajnálom tőle

-
evibly
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére

Reus ki is maradt, Musialat mindenképpen bent akartam tudni, de Frimpong miatt ez annyira nem nehéz. Jamal rohadt jó, ilyen silky, smooth mozgása van, átmegy mindenkin, baloldali CAM 4-2-2-2-ben (ingame). Nálam is három liga van két ikonnal, egyedül Cancelo nem fullos, azt nem tudom még, hogy oldjam meg.
-
evibly
senior tag
Kicsit félve teszem ide ezeket a nyitásokat, mert elsöpör a népharag esetleg
De a lényeg, hogy engem meg szór a játék az utóbbi hetekben bőven és messze nem nyitottam annyi picket, meg pakkot sem, amennyit ti. Konkrétan nem is WL-ezek, mondjuk eddig azért nem, mert szar volt hozzá a csapatom, most meg már azért nem, mert ezeknél jobbat hova nyissak?Az egész egy Reus pickkel indult, aztán jött Musiala egy teljesen közönséges garantált TOTS pakkból.
Ezzel elkezdtem gondolkodni, hogy ok, akkor vissza a Bundesliga felé, amikor már az Ultimate TOTS alatt, az egyik félretett 86+ ×3-ból jött ő:
Ezzel el is voltam, amikor egyik este, valamelyik sokadik pakk duplijaiból kiraktam az éppen esedékes 82+ pikket (majdnem leestem a székről, annyira meglepődtem):

És akkor volt egy TOTY Hamm korábban pikkből, azóta meg szintén valami pickből TOTS Rice, meg egy Stanway. Szóval ezek így megtörténnek, de én sem értem, hogy mi alapján és hogy, az én accountom sosem volt a szerencsések közé sorolható és Fifa pontot sem veszek, vettem. -
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
azokért a pickekért megszenvedtem, ráadásul ott azért van esély jót kifogni
-
Woodslave
félisten
miután leesett hogy van két gép és két account tegnap kipróbáltuk gyerekkel a coopot. Hát ha egyedül béna vagyok ebben ez legalább duplázódik, bár fun hogy van kit szidni
mindenképpen a magasabb rivalsban kell játszani vagy a "gazda" rivalsaban? Mert itt div 3 -ban meglepetésemre nagyon durván tolják prev genen. Azt hittem már csak hülyegyerekek maradtak, de nem is csak az hogy xarrá vernek, de láthatóan tudják is mit csinálnak nem tudom ráfogni semmire (na jó coopban a gyerekre)
Mert ha lehet akkor a másik accoin csinálok egy csapatot valahogy és div 10-ben talán elleszünk.
-
thebigK
addikt
egy reggeli 83x10 adott egy Salah-t, végre valami
-
Digestive
veterán
9 winhez képest korrekt. Szerettem volna Lautarot kipróbálni amúgy is!
-
bodnar123
őstag
véletlen feljutottam. Pedig vagy 6 győzelem kellett a 7hez. De végül az is meglett. Az utolsót 7:1re. Gyakorlatilag ha 4 szer szinte vaktába passzoltam a labdát az ziccerrel volt egyenlő. Egy másik aránylag sima meccs után rámírt az ipse. Persze belgiumból volt. 10 ms pinggel. Eddig még sose beszéltem olyan ellenféllel, aki nem volt jobb körülmények között. Cslezgetett is.de a world class ai ellen nehéz szóló gólt lőni, sőt lehetetlen.viszont én betaláltam az semi pro ai 30 méteres réseibe. 
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem abba kellett hagynom a wlt, pedig kifejezetten volt kedvem játszani, a craft is megvolt bennem, de még így "formában" sem voltam képes kompenzálni ezt a mérhetetlen mocsarat. Úgyhogy holnap még nekifutok a maradék pár meccsnek, hátha javul a helyzet. Tragédia ez a játék...
-
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
nekem az idei legszarabb WL-t sikerült hozni...
Még a legvégén -3-mas mérlegnél is 2014-es acc jött szembe, aki úgy játszott, hogy esélyem sem volt. Az utolsó meccsen pedig amikor a 9. winért mentem, akkor meg egy totál vak ellenfelet kaptam, cserébe úgy megtolta a gép, hogy ott meg azért nem volt esélyem.
Kurvára elegem lett a játékból, minden duplit eldobáltam amik jöttek a rewardból, nem fogok itt exchange szarokkal b@szakodni.
Megcsináltam a 2 lilás garantált TOTS sbc-t is, mindkettőből a kapus jött (természetesen dupla mindkettő)No comment, lassan tényleg keresek valami más elfoglaltságot, mert ebben már semmi öröm nincs
-
Digestive
veterán
Újabb negatív rekord. Kegyetlen amik voltak az utóbbi meccseken. Az asszony már lassan rám hívja a mentőket szerintem, olyanokat káromkodtam.
-
bodnar123
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Sehogy, ez a része pusztán szerencse, ha soha nem költöttél a játékra. Én úgy képzelem, hogy ingyenreklám. Ha mindenki hetente kinyitna 3 millás lapot, mint te meg dávid, akkor senki nem venne packokat. Ha meg olyan szar lenne, mint itt sokaknak,akkor se venne, mert már abban sem bízna. Nem hülyék ülnek ott, amit lehetnek megtesznek a profitmaxoláshoz. Az, hogy milyen aljas dolgokat, az őket nem érdekli, mert a pénz jön. Viszont egy cég egyik legnagyobb kiadása a reklám. Ha te hetente osztod a millás nyitásaid, akkor sokan irigyek lesznek, és pénzzel kompenzálnak. Azt érzik lemaradnak. A youtberek és a mindent is nyitók a legnagyaobb reklámfogások. És ez egy centbe sem kerül nekik
Ha néhány ezer lenne egy oack én is bedobálnám emiatt. A havi 100ezer viszont szerencsére sok. Szerintem bűn. Persze ez csak conteo, és igazából simán lehetséges, hogy valaki ugyanolyan feltételek mellett egy évben 50 jót nyit és más meg 2 db-ot. Még véletlen sem azt hozza ki a valószínűség, hogy nagy mintavételnél kiegyenlített a dolog. Az évi több tízezer pack meg elég nagy mintavételnek tűnik. Persze biztos jön egy matek zseni, aki ellentmond. -
bubuska10
senior tag
10W lett. Kobel, Dimarco, Di Maria. Utóbbi nem is rossz.
Ronaldinho elérte az 1000 meccset. -
EA's hit
addikt
A napi sbc alapjan penteken jon a ptg promo. Nem is baj, klasszisokkal jobb lesz ennel a siralmas totsnal.
-
toxicjew
addikt
Elraktam megint majdnem 100db ppt, semmi. Most 5 perc alatt 3 Koulibalyt pickeltem. Nem baj, mert visszatolti a klubot, de adjál mostmár vki mást ea
-
raven84
senior tag
Az utolsó 82pick beadta, beépíteni sajnos sehogy sem tudom jelenleg. Nem tudom min múlik, hogy az ember acca szét van e dzsúszolva vagy sem, tavaly még tots előtt kiszálltam mert annyira nem adott semmit, idén meg hullik mint az állat.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Én befejeztem. Pikkek nálam csak 82,8384 lapokat ad.
Elégettem az összes rare goldot 87 felett. Csak a napi gold upgrade lesz ennyi.
If lap meg már 100 db van a klubban.
Eddig ide jött egy savio, egy mahrez, és egy chawinga.
Bár az utóbbi csajszi nagyon jó lap
Coinnal nem tudom mit kezdjek. Vegyek fixen egy Rafael leaot vagy a 750k pakkot lottozni. Utóbbiból láttam pár nyitast és elég gyalazatosak voltak. -
taylorp
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Itt is hasonló. Sikerült lehoznom a toty-t, a tots-ot, meg eddig az ulti tots-ot is értékelhető nyitás nélkül. 250 felett van már if lap a klubban, persze Mbappe nem jött. A garantált tots pakkokon kívül egy tots jött a 82+ pickből. Golovin (dupa). Full olyan érzésem van, hogy nincsenek is tots lapok a csomagokban. Szégyen ez a játék mindenféle tekintetben.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gondolom ugyanugy kezelik, mint a PS kontikat. Garancia es hasonlo ugyekben a Media mindig nagyon korrekt.
-
homerhamm
veterán
Az EAFC Mobileban miért nincsenek csajok?
-
törölt tag
Tud ez néha.
Bár nem értek hozzá, nem tudom mennyit ér. Lány vagyok.
-
|AP|
veterán
szerintem az a legnagyobb baj, hogy a kontrollert fogod épp a kezedben, mikor idegállapotba kerülsz...
sokszor sikerül időben letennem, de konkrétan két kontrollerem ment már rá erre a játékra
Van aki Fifa pontra költ, én kontrollerre
-
Szigma70
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az a vicc, hogy egy kb 300 Ft-os alkatrészről beszélünk.
Én rendelve 5 ös csomagban vettem szállítva kínából 3000-ért.
Ps4 en magam cseréltem fél évente, itt is tudnám, de ha garis, adjanak újat
És lenne olcsóbb megoldás is, az forrasztásmentes, de szállítva sajnos nincs sok spórolás.
-
bubuska10
senior tag
Az a legnagyobb baj h ilyenek után úgy elmegy a kedvem az egésztől, h a következő meccseken helyzetbe se tudok kerülni, mert tudat alatt az van bennem h mi a fasznak, ha lövök 3-4-5-6 gólt se nyerek mert elcsalja... Ilyenkor egy Div10-es is simán lerendezne 5-0-ra mert kipasszolgat.

-
bubuska10
senior tag
Champs 1. meccs, gyökér a középkezdésnél megállítja, lefolyatja az időt, 35 mp után kilép. Hangulatba is hozott.
Utána úgy buktam el meccset 7-6-ra egy 93. perces mindenkin is átpattanó góllal, h vezettem 3-0-ra, meg a 87.be 6-5-re... Semmi értelme 20 percig kínlódni vele, ha a játék eleve úgy írta meg az adott meccset, h TE nem nyerhetsz!...A PS5-ös kontrolleres témáról meg az a véleményem, h szégyen, h 2024-ben egy 30000 Ft-os kontrollert félévente cserélgetni kell. Az egész számítástechnika a legombolásról szól.
-
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Én is Mediaban veszem őket, olyan ~7-8 hónapja romlott el az előző, bevittem, elküldték szervizbe, majd pár nappal később (talán egy hét?) jött az sms, hogy nem javítható, menjek be cserélni. Annyi, hogy nem cserélték, hanem levásárolhattam az árát, de még jobban is jártam vele, mert épp akciós volt a PS5 konti, és valami párezer ft-tal olcsóbban kaptam így az újat. Arra meg ugye megint ott az egy év gari.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még nem próbáltam csak leszedtem, és konkrétan azt az appot kell indítani, majd abba belépni. Hogy aztán össze kell-e kötni az eredeti companion appal azt nem tudom.
Persze az app nincs fent Play aruházban..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
gépen ráhúzza. Tampermonkey kieget telepíted, behúzod a paletools linket könyvjelzőbe és már az "új" app van.
Android telón lesz egy új app de párhuzamosan a régi is használható, gépen ilyet nem láttam.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szóval a sima app helyett egy módosítottba lépek be? Egy másik appba vagy mint egy bővítményt ráhúzza az eredetire?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen kell, majd be kell lépned mintha simán az appot indítanád..
-
thebigK
addikt
na megnéztem, megtaláltam a garipapírt, még van rajt 2 hét gari mediamarktba, akkor valamikor beviszem, hátha esetleg ők is cserélik, vagy valami
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem fel kell hívni a DHL vagy melyik borzalmat, akik valamikor eljönnek érte, majd valamikor ha van kedvük szólnak, hogy átvehetem vagy simán csak azt jelzi, hogy nem voltam otthon és sikertelen a kézbesítés. Megtörtént...

Amúgy ezt a paletools android cuccot hogy lehet telepíteni? Kell valami apk telepítő?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sony szervízben azt mondta az ember, Sony nem javít gari időn bellül, inkább cserél,mert az gazdaságosabb.
Mindegy is, nekem ez jó így, amíg működik. Melóbol hazafelé odamegyek, azt adnak egy ujjat.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
A Sony álláspontja is az 500 óra az analóg karokra.
Ez vicc. Minden kontrollerben ugyan ezek a potik vannak, már az előző gen ben is.Napi 3-5 óra gaméval is max az 5 hónap. Utána minden nap ajándék

De inkább menjen tönkre fél évente, és cseréljék, mint a gariidő utámn 1 nappal.
-
EA's hit
addikt
Így próbálgatom Smitht, a kvalit lenyomtam délelőtt egy óra alatt, elég jól mozog, fasza lapnak tűnik, 7 meccsen 9 gól, 6 gólpassz, a maradék meccseket leadtam a végén. Renato eddig cam volt, most visszaraktam cm-be, így megtáltosodott, igazi állat ezen a poszton. -
Szigma70
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nem tudom milyen kontroller, de én idén PS5-ből a 3.-at fogyasztom.
Van itthon 3 db, de leginkább 1 et nyüstölünk, ami garis, így kb. örök gari van rajta
Bemegyek a gariboltba, ( február, május ) és promt cserélik. A gari meg ujraindul.
Nekem így jó, ha nekik is
A másik kettőből még az 1.ik garis, lehet a mostanit teszem kimélőbe, hogy az is fogyjon -
thebigK
addikt
legalább ez a Leao olyan, mint amilyenek a statjai, hiába magas, meg average body, a quickstep+ miatt brutáljó a dribblingje, nála érthető hogy nem olcsó
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
azért mikor futsz hátra a védővel, és elmozog 45 fokban, az bajos
-
EA's hit
addikt
Jó szar wl volt ez
Pedig nekem most kivételesen jól indult, sokáig jól álltam, aztán jött egy olyan szopó széria, ahol esélyem sem volt semmire. Végül csak 9 wint engedett ez a szar, pedig simának tűnt sokáig a 11, de még a 10 sem lett meg, amivel kaptam volna egy 87x4-et meg egy Serie A tots picket pluszban.Viszont abból az egyetlen red pickből jött egy Smith, elég jó lapnak néz ki, és ahogy nézem, 1,5 hete még 3-4 millió volt... Viszont kb. esélytelen beépítenem, szóval fogalmam sincs, mi legyen vele
Használta valaki? Mennyire baszó lap ingame? -
D.Bergkamp
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább lenne benne valami, de 80-as rare volt a legnagyobb! Magyar népmesét nagyon jól ismerhetik: adunk is valamit, meg nem is!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Amúgy ez is szánalmas, hogy 3 naponta kapjuk meg. Ja és régebben volt 30 coin pack is. Biztos hatalmas érvágás lenne nekik.
-
D.Bergkamp
tag
Annak aki még nem vette észre: a store-ban újra van energizer pack 10 coinért.
-
bodnarbenede
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Mintha számítana a drift ebben a jatekban olyan tūpontos a az irányítás
... XD Na de végül idén először nekem is meglett a 14. Egyet leadtam. Mondom az enyém. Pickek:bundes kapus, seria a kapus, ligue1 medina, pl nkunku. A két pick Rice, Debinha. A pack: Mahrez, Savio, Ferguson... Na már megint nem robbant semmi. Sebaj majd jövő hónapban. Addig a reklámarcok még 10 db beti kettő csilliós lappal gazdagodnak. De hát a valószínűségszámítás már csak ilyen.
-
thebigK
addikt
idén sztem simán casillas a legjobb
közben leszenvedtem, meglett valahogy a 14, dehát a jövő hét így kuka, meglátom még veszek-e joyt, semmi motivációm most
pickek adtak egy leao-t meg musiala-t, tots pakk rakás szar volt, di maria, savio, koulibaly -
toxicjew
addikt
Ok
Mondjuk ennyi fölös fodderrel akár ki is rakhatom és kipróbálhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) benne.

Ezzel elkezdtem gondolkodni, hogy ok, akkor vissza a Bundesliga felé, amikor már az Ultimate TOTS alatt, az egyik félretett 86+ ×3-ból jött ő:

véletlen feljutottam. Pedig vagy 6 győzelem kellett a 7hez. De végül az is meglett. Az utolsót 7:1re. Gyakorlatilag ha 4 szer szinte vaktába passzoltam a labdát az ziccerrel volt egyenlő. Egy másik aránylag sima meccs után rámírt az ipse. Persze belgiumból volt. 10 ms pinggel. Eddig még sose beszéltem olyan ellenféllel, aki nem volt jobb körülmények között. Cslezgetett is.de a world class ai ellen nehéz szóló gólt lőni, sőt lehetetlen.viszont én betaláltam az semi pro ai 30 méteres réseibe.