- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
Iszonyat dobálja a 89+ foddert amúgy. Valami 70db 51p packom van már. R9 még mindig sehol, de jött egy Ribery, a toty lapját sokáig nyúztam, megnézzük milyen, bár Tevezt eléggé kedvelem jobb szélen.
-
-
Woodslave
félisten
nem akarok telhetetlen lenni de 500 pp-ből meg a hozzá kapcsolódó 51+ és társaiból már jöhetett volna egy Neymar
de csak a 8-ik Baresit rakom exbe....
-
raven84
senior tag
Én R9-et vadászom, de nem igazán akar összejönni, majd ha kijön a 98as sbcje kirakom és megyek vele 2-3 meccset.
-
Woodslave
félisten
na a következő 80-as se volt sokkal jobb de legalább jött egy Marquez... Meg Baresi meg Kalulu...
meg 3 db Candevra
-
Woodslave
félisten
csináltam 100 picket most. összesen már 352-nél tartok.
Statisztika_ 44 dupli amúgy terv szerint csak 85 + duplit vettem ki de nem sikerült.
95 -Baresi
92 - Pedri
90- 6 db (egy toty Essien)
89 - 2 db (egy tots)
88 - 8 db
87 - 8 db
86 - 9 db
85 - 19 db...A 100 pick 800 játékos 600 common meg 200 rare. Csak az exből visszajön 1100 meg a maradék 56 játékos is 7 pick. Szóval kb 145 picket lehetne újrázni... Ha jól számolom bár nem vagyok matematikus...
-
Woodslave
félisten
na most viszont tényleg nem fog elfogyni a lap. Nyitogatok, már van 10 51+ meg vagy 40 olyan lap amből lehet csinálni (89-91) 88-87-ről nem is beszélve, csak tényleg nem tudom azon kívül hogy kattingatok minek. Persze jó látni egy radioaktív Messit (még agyaltam az evon is de minek). Jött egy Putellas (persze nem az
)
Nem lehet semmit csinálni. Nyilván nem a robotizált paletoolsra optimalizálják a kontentet ezt megértem, de lehetnek pár komoly ikon az se érdekelne ha 30 squad
már az inform pick is 92-es Kane meg 90-es Donna
-
redingitell
senior tag
A futbin mobilos alkalmazásba hogy kell importálni a játékosaimat?
-
thebigK
addikt
nah nekem leesett egy 3napos bann, miután egy lengyel testvérünket megdicsértem, hogy milyen életrevaló fiút neveltek belőle otthon
-
törölt tag
Egy 35 pick elment.
-
EA's hit
őstag
válasz
redingitell #11574 üzenetére
Attol fugg, melyik ikonok. A futties ikonok kb barki csapataba befernek, a most ujra nyithato regebbi lapok kozul nagyon max 1-2 (toty Dagi, thunder Dinho, cent Eusebio), de persze a csapatodtol is fugg. Ha nemreg kezdted es gyengebb meg a csapatod, akkor sok ilyen ikon lehet erosites.
-
Woodslave
félisten
Idén 10 wines vagyok. Az utolsó előtti meccset természetesen 2-0-ról emberhátrányban kell megnyernem hogy az utolsón bukjak el. Nem tudom elhinni hogy ennek minden héten így kell történnie
-
redingitell
senior tag
SBC-ben csinálgatom ezt a player +82 pick-et, már 6 icon-t adott. Ezekkel érdemes játszani, vagy csak gyűjtögessem?
Sirandrish Köszi -
Sirandrish
legenda
Szivárvány az van...érték nulla
-
raven84
senior tag
Elképesztő kreatív a kontent amit kiizzad magából nap mint a nap az ea...
-
Woodslave
félisten
Kicsit élvezhetetlen játékmenet mellett 9-ből hat. Ilyen menetrenddel nem lesz meg a 14
Mindegy innen már lexarom a pick pack tök mindegy csak fodder kell a grindhez
-
thebigK
addikt
650k pack marquez és kalulu, ennél jobban le se köphetett volna ez a mocsok
-
gjoe
addikt
válasz
redingitell #11559 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
redingitell #11559 üzenetére
Persze hogy lehet...mindannyian így csináljuk..
-
redingitell
senior tag
A pc-s játékban csinálok pár sbc-t. Ezt az accot lehetséges mobilról kezelni, vagy kizárólag csak pc-n lehet?
-
thebigK
addikt
ti nyittok futtiest?
ide konkrétan 0 jött
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #11555 üzenetére
Nevetséges.
Mondjuk az egész promo ezekkel a múzeumi lapokkal.
elején még jópofának tűnt a sok színes lap de már inkább nevetséges
-
Sirandrish
legenda
Jó ez a Futties..
Eddig 1 Baresi, 3 Kurtoá, és 7!!!! Sancho... -
EA's hit
őstag
Mult honapban azt irta az EA app, hogy bekerult vegre a jatek sima EA playbe is, szoval a Play promat at is valtottam a sima playre. Ma ujult meg, most mar a sima Play dijat vonta le, erre lepnek be telon az appba, es kiirja hogy Early access has expired, meg hogy jelentkezzek be konzolon/pc-n, hogy tudjam folytatni. Most dolgozok, ugye ha este belepek gepen, utana engedni fog mindent tovabbra is?
-
Woodslave
félisten
van egy pár új játékos (Kaka, meg a szezonosok) gondoltam játszok párat reggel. Kapcsolat gatya, egy dnf, egy win 3 meccs amihez közöm se volt div 4-ben. Fő accon div 2-ben már játszani se merek.
Én elhiszem hogy vidéki xar kábelnet, 38-46 ping nem alkalmas erre el kell fogadni (tudom máshol 8 pinges is ugyanez elhiszem aki mondja és nem a saját szememnek amivel egy nap láttam mi a különbség).
De az hogy egy játék elöl gyomorideggel és fortyogó dühvel állok fel az nem túl jó ezért nem veszem meg már soha hiába tetszik a app grind (mondjuk az is csak paletoolsal ha nem lenne már rég lexarnám)
Jó elfelejti az ember bár azért még itt is kellett kicsit sírnom bocs
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #11546 üzenetére
Azután jött meg egy új Stoichkov is
Remélem ma visszajön a 2 rares 82+.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #11546 üzenetére
Ide Bobby C. és zanetti dupla.
Na és vettem egy 650k pakkot.
az egész év eddigi legnagyobb értékű nyitasa.
Kár hogy nem korábban jött.
De eddig még sosem nyitottam ki egyik lapját sem a ducinak. -
toxicjew
addikt
Pain
Rögtön utána jött a kompenzáció -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #11542 üzenetére
Az nagyon szép mérleg! Azért az El Shaarawy lapért majdnem elkezdtem, de az uccsó WL borzalmaira emlékezve nem vágtam bele. Ez a 4. zsinórban amikor kimaradt. Horror lehet egyáltalán kontrollert is fogni ilyen időben...
-
Kristof_94
Topikgazda
Először nem akartam, de végül elkezdtem a wl-t egy full francia csapattal. Eddig 11-1, ilyen gyorsan szerintem még soha nem lett meg a 11 win. Nem néztem volna ki a csapatból. Hátul azért nem a legjobb, bár Desailly euro lapja, meg tots Konate sem rosszak. De a két szélső cam a Malard meg valami francia ligás tots rw, ők egy picit kilógnak. Vieira meg egy "unit".
-
Woodslave
félisten
Jött egy golazo Kaka lehet jel csak nem tudom arra hogy folytassam - mondjuk még egy squadot raktam ki - vagy hogy hagyjam
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #11538 üzenetére
Nekem csak 100 db common van. Nyitottam egy 89 Exchanget és 15 dupla common volt. Nekem lehetetlen ennyit osszegyujteni.
De amúgy felesleges is. Már teljesen értelmetlennek érzem a grindolast. Neymarral sem lenne már jobb.
Egész évben semmit sem adott. Majd augusztus végén talán kinyitok egy tots haalandot vagy mbappet. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11537 üzenetére
Feltornáztam 930ra, de az 51es exchange pakkbol mar 38 a dupla
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #11534 üzenetére
Gondolom ugyanakkora eséllyel
Kinomban elkezdtem Kakat de csak ha magas dupli jön akkor rakom.
Továbbra sem értem hogy lehet 1200 commont összeszedni 630 van de egy 51-es pack 25 dupli common.. igaz már inkább a gold upba rakom jöjjön rare szóval igy tényleg nem gyűlik lehet qsezni kellene
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11530 üzenetére
Alapból egyébként nem valósult meg ez a 2 verzió is nyitható egyszerre dolog, szóval ha egy lap épp promo, akkor a gold lapja nem nyitható. De most pár lapból berakták egyszerre a futties lapját és valamelyik régebbi promo lapját is, ilyen Ribéry meg Putellas is, utóbbinak a ww lapja van bent a futties mellett
-
thebigK
addikt
vért kellett hugyozni a 14 winért, de mocskos aljas nulla egy wl volt ez, a játék maga meg egy tragédia kb
-
Woodslave
félisten
Két Ribery is ban benn? Pont most esett egy toty - nyilván -. Tudom hogy volt erről szó több változat is lehet anno.
Egyre több és hosszabb ezba qrva softban. Ha jön egy 82+ 2 rare és nem tudok grindelni agyfaxt kapok teljesen ráfüggtem pedig ebből még 500-at se csináltam
-
david368
aktív tag
Na ezzel a csapattal meglett a 14 win:
Megcsináltam az icon pickeket is, GOTG Mattheus ès GOTG Henryt dobott , illetve jött 89 exchangebol Ronaldinho is , szòval nem panaszkodom most sem
Összeraktam egy Icon csapatot is Rivals grindra, nagyon èrzem ôket, jol mozognak:
-
stilo18
addikt
Jöttek ma Futties lapok, de igazság szerint nem is rajtuk akadt meg a szemem...hanem a 94es Dinhon...
Remélem lehet majd evozni őt is -
EA's hit
őstag
A sok fodder kozott jott egy cent Eusebio is, akit fel lehet evozni ingyen 95-osre, ugy azert meg mindig nem szar, hiaba a keves ps. Mondjuk 100%, hogy benne lesz a team2-ben, de ugysem fogom kinyitni, szoval mindegy
-
Woodslave
félisten
válasz
redingitell #11522 üzenetére
Ja nyomjad ne baxd fel magad (könnyű mondani) jobb lesz majd
-
redingitell
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Akkor ezk szerint minnél több játék, aztán majd alakul....
-
Woodslave
félisten
Ma már azért felbaxtam magam ezen a futties kupán miért nem lehet kilépni első gólnál
-
EA's hit
őstag
válasz
redingitell #11504 üzenetére
Igazabol a mai napig senki nem tud semmi pontosan a match making mukodeserol, talalgatunk, conteozunk, de nekunk is annyira gyakran van indokolatlanul nehez/konnyu ellenfelunk, hogy igazabol mi is csak talalgatunk. Aki azt allitja, hogy o tudja, hogy mukodik a match making, annak ne higgy
-
Woodslave
félisten
válasz
redingitell #11518 üzenetére
De elvileg olyan játékossal mint ahol te vagy. Azt el tudom képzelni hogy nincs az adott alsó divben már játékos és kénytelen nagyobb divből adni mint hogy 30 percet kelljen várni
-
redingitell
senior tag
Köszönöm a segítséget., amit kezdőként a kérdésemre kaptam. Igazán jól esett.....
-
Woodslave
félisten
Én nem vagyok hajlandó elhinni hogy a kupában saját divből ad divb4 de minden második meccsen xarrá szopatnak
-
Woodslave
félisten
32 pick. Ebből is lehet haladni tovább. Csak lassan úgy érzem semmi értelme
-
Woodslave
félisten
Van néhány gyöngyszem
-
Woodslave
félisten
Még egy 50k futties
-
EA's hit
őstag
600 körüli gold commonom van, mellette 30-40 gold rare, így nehéz haladni
De jött már vagy 100 re-release fos lap, futtiesből eddig Kalulu, 2 Márquez, meg tököm tudja, volt-e még valaha
Legalább Modricot kiraktam.
-
david368
aktív tag
Na így jàtèk vege fele így nèzünk ki. Kivancsi leszek WL hogy fog menni. -
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, hogy megértsek 1-2 dolgot.
Most kezdtem el a játékot, eddig a másik focis játékot preferáltam, de betelt a pohár a sok scrptes sz@rság miatt.
Ha rivals-t játszom kezdőként, nem hasonló játékossal kellene összedobjon? 1 meccsem volt egy olyan emberrel aki szintén most vette meg a játékot, azt megnyertem, de azóta olyanokkal tesz össze, akik tavaly november óta játszák és fullos csapattal. 7-8 gólt kapok meccsenként, azt sem tudom hol a labda... -
bubuska10
senior tag
BARESI
Ugye pár hónapja hiányoltam h all-time top3 CB, sose kap speckó lapot stb.. erre pont Ő! Egész évben őt hiányoltam, vele akartam játszani, erre itt van! WOW!
Esküszöm jobban örülök neki mint Zidanenak vagy Vieiranak.
-
bubuska10
senior tag
Azta, jött futties lapja a kedvencemnek, Kessiének! Ez tök váratlan.
És El Shaarawy is kiszedhető lenne. Kár h idén 11W-nél többet sose sikerült összehozni, ehhez meg 12 kell franciákkal, így nem futok neki. Pedig a 4-2-4-hez már csak ő hiányozna... Mindegy, már 2x is evóztam pont őt, meg majd Salah-t is, és ezután kész az idei AS Roma P&P team.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest