Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Igen ez így van. Amúgy theo a legjobb lb az tuti. Én csak azért adtam el mert jött egy capdevila. Így meg értelmetlen Trade lapot tartani azon a poszton.
De theo jobb lap.
11 win meglett simán. Viszont most kidobott a rendszer és nem enged be. Szóval nem tudom még a jutalmat. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jo de ha pont ikon helyere rakod, mehis mit varsz?
Az idei chem rendszer alapjai az ikonok... -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A ptg lapok chemben minimum 2-esek, mert a nemzetre alapbol megkapjak a 2-t. En is tegnap csodalkoztam ra, hogy Gvardiol 0 PL-es es 0 horvat lap mellett hogyhogy max chemen kerul be, hat ezert. Szoval oket nagyon egyszeru berakni, persze a tobbiek chemje azert borulhat toluk.
-
bodnar123
őstag
Nem az időponton múlik. Ha ott játszol tovább, és mondjuk nem vagy full idegbeteg, akkor kb ugyanezt kihozza a játék. Egyszerűen olyanokat dob, vagy csak eleve úgy adja, hogy neki semi pro, neked world class. Nem lesz esélye. Kivétel, ha elgurul a bogyó, és összevissza nyomkodsz. Én már csak röhögök ezen a bóvli szaron. Általában legtöbbször akkor amikor simán én nyerek. Szélről befelé passzolgatva, sima a gomb, és simán nyerel 11 wint. Mint egy mobilos gagyi 500 forintos játék. Ahol meg nem, ott az ellenfél passzolja be a 16osomra belülre, és a védőm vagy elfut, vagy hiába áll ott. Az is egy gagyi 500 forintos mobilos játék 2004ből típusú gól.
Amúgy a pickem: Bacha, és Theo... Kár hogy egész tots alatt egy jó pickem volt. Az theo. Persze véletlen a 10 jó lehetőségből pont eltalálta azt az egyet.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Semmit nem számít. Elertunk a játék azon szakaszaba ahol a filléres lapok is szinte ugyanazt hozzák mint a top tots lapok. Sőt már jönnek a jobb lapok.
Már minden mindegy. Wlen mindenki 94es vagy jobb csapattal tolja. Múlt héten vettem egy leaot és egy theo hernandezt. Három nap múlva fel milla bukoval eladtam őket. Ha most adnám el akkor legalább egy milla lenne a bukó.
De elég az ingyen richarlisont evozni és van egy top támadó. És ott van még három hasonló evozhato lap ingyen.
Ezek a fejlodosek meg ha jó nemzetet találsz el akkor némelyik 99es lap lesz.
Jöhetnek a tippek ki nyeri az eb-t? Copat? -
Woodslave
félisten
fodder az összes. Mondjuk kiváncsi lennék ha egy 9-11 wines "tudású" játékos a saját csapata helyett ezeket rakná be (is mert nem 11 látom
) akkor érdemben mennyit változna.Nem akarok ezen rugózni megint, hogy teljesen mindegy mert talán veled (is) volt némi egyet nem értés anno, hogy én miért várom el hogy egy jobb játékossal jobb eredményt érjek el.
De most is eszembe jutott mi a faxnak csinálja az ember ezt a töménytelen mennyiségű uppot amikor marginális változás lesz a játék eredményességében. Kiraktam Luiz Diazt nem olcsó sbc de szerintem ha marad ott a 40k coinos Nighwonger ugyanezt hoznám.
Vagy kiraktam Barcolat, tudom van akinél a chem talán számít, de az evo Olise szerintem maxon simán lehozza amit ő. (mondjuk még csak ellenem varázsoltak vele mármint Barcolával div 4-ben bár lehet nem az volt a srác, mert komolyan div 4 old gen mindenki Tekkz akivel játszik igaz ott csak coopozunk a gyerekkel az meg inkább nehezebb mint jobb) Bár lehet van akinek nincs kedve evoval xarozni azt is megértem.
Persze tudom lehet ez a sok grind is csak arra elég, hogy az ember legalább ne maradjon le.
szerk: meg persze eredményességtől függetlenül "kényelmesebb" egy jobb játékossal játszani mondjuk Di Nataleval talán megcsinálok olyat is (vagy megcsinál annak ellenére mit akarok
) amit mással nem, de szerintem mondjuk egy Correa sbc-hez képest itt se lett nagy változás -
Kristof_94
nagyúr
85*5 dobott egy De Pault. Jó kis lap, bár szerintem esélytelen a chem miatt, de majd ránézek. Legalább jött valami.
-
EA's hit
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Ennyit kapsz a jatek elejen az elorendelesre (pc-n play prora) nem? Siman kinezem beloluk, hogy valamiert behulyult a jatek, es ugy erzekeli, hogy most kezdodik az ev, ideje pontokat osztani
Az objectivesben is par napja random megujult az egyik foundations obj, szoval siman el tudom kepzelni. Btw en persze nem kaptam semmit, csak egy 3. es egy 4. Fullkrug robbanast is az este 
-
taylorp
senior tag
Ma reggel ez a kellemes meglepetés fogadott, soha nem vettem pontot, most meg van 4600. Lehet az ellopott 1,4 millió coin miatt adták? Mindegy, gyorsan elköltöm, nehogy visszavegyék.
-
Digestive
veterán
Na én megpörgettem a 82+ picket. 210x raktam ki éjszaka. Már a nagy gold foddert se dobja vissza. Lassan elfogynak a lapjaim az exhangeben.
-
törölt tag
Egymás után két 82+ Pick.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt is borzasztóan rossz és szinte már játszhatatlan volt. 11 győzelem lett, nem tudom hogy mert volt 5-8 is.
Mind a 20 meccs legalább 10 gólos volt, 4-0-ról 4-4, senki nem lépett ki, viszont meg kell említeni az esetet, amikor egy tag a 88.ba ment 1-el és a végén lőtt 2 öngólt! Köszönet neki!
Hónapok óta 1 ellenfelem se volt, aki leadta volna, kirúgdosták, megállítják de nem adják ide, úgyh ez jól esett. A pick érdekes volt, 97 James és 96 Rice, mondom csatár nem kell, úgyh Rice. Packekből napok óta nem jön promó lap, de nem baj.
Az a 84 pick pedig lehúzás, hiába ad 4 választási opciót. 86 Kante volt a legjobb.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap 9-1-el zártam, ma pedig 13 lett a vége, utolsó meccsen ment el a 14. Egy retkes delayes szemét volt az egész.
Pickekben Debinha és Koulibaly. Előbbi 2x is volt. Ő volt az egyetlen 94 feletti lap. Nevetséges. A csomagokban semmi. Rohadtul megérte. -
EA's hit
addikt
Aztan egy dupla Oblak es egy dupla Kokcu, elkenyeztetnek ezek a nagy durranasok...
-
EA's hit
addikt
Megjott az elso ikon a mostani promobol, Schmeichel. Nem benne remenykedtem amikor meglattam a feher flairt, de azert nem rossz, kiprobalom. Plusz jott melle egy Gvardiol is, vele is teszek egy probat, a tots Ramos ugyis csalodas.
-
Digestive
veterán
A mai 85+84 sbck egyetlen promo lapja.
-
toxicjew
addikt
Elnyitottam az első Store packomat a félretett coinombol.
Nem rossz, nem jött iszonyú op lap, de legalább lesz miből megcsinálni a sok sbct
4 ilyen csomagot tervezek elnyitni majd, a jövőt majd pénteken ha lesz team 2. -
thebigK
addikt
17-3 lett a wl, a pickekből jött egy lauren james, a tots pakkból egy grimaldo, többi pakkból 0 promo, annyira nem lettem elkényeztetve
-
bubuska10
senior tag
Hétfő késő délután (szóval nem csúcsidő), és olyan passzolni és cselezni lehetetlen, ólomlábú, mocsaras, játszhatatlan a WL, mintha TOTY hét lenne. Biztos azér', mer' zivatar van.
Ami még egyértelmű, h idén sokkal több a seggfej ellenfél, mint előtte bármikor. -
kapeti07
senior tag
Annyian írtátok, hogy milyen jól adja most a 81+, hogy én is elkezdtem. Ma nyugis nap van a munkahelyemen. A hétvégén csak ilyen napi 40-50 db-ot csináltam, de csak az alját kaptam. Erre ma komolyabban ráfeküdtem és csináltam vagy 300-at. Persze exchange 81+ felváltva. Szinte semmi nem jött, csak egy-két magas gold, hogy tovább menjen a móka. Mikorra kezdtem feladni az utolsó két pakkomban volt egy jó Suker és egy Pedri. Utóbbinak örülök, mert azt a lapot szivesen beépítem és jó esélyel fog is fejlődni. De ha az utólsó két upgrade-et nem csinálom meg akkor nem jött volna semmi.
-
miro.
senior tag
Sracok azt a tool-t lehet hasznalni a 81+hoz?
Van vagy 800 jatekosom. Bedobalnam.
Hogy mukodik illetve mennyire biztonsagos?
( ugye azert jelszot accot megkell adni ugy olvastam)
koszke! -
Digestive
veterán
Sima 11w lett a WL. Szokás szerint megint nem érte meg a ráfordított idő.
Ja meg nálam napok óta minden lapot így mutat mindenhol.
Mind a 6 lap dupli, úgyh foddernek a magas ratinget választottam.
Packokban fullra semmi. -
stilo18
addikt
Na, ma visszajött a szerencsém - 2cb-t is sikerült nyitni a délelőtt során...
Így tots Upamecano, Marqiunhos páros pihen kicsit...
-
Nandinagy
addikt
Mi sem bizonyítja jobban, hogy ebben a játékban kurva mindegy milyen lapjaid vannak mint az, hogy Fekir mióta 96-os lett egy kalap szart nem ér. Előtted normálisan lőtt, beindult, most meg olyan mint egy ovodás. A ziccerei állandóan kapusba, ha beindítom totyog, ha nem indítom be akkor beindul magától, csak, hogy egyszer se tudjam megjátszani. Passzai szökőévente jók.
TOTS előtt játszottam utoljára WL-t én általában annyit fifáztam, hogy bekvaliztam, eddig egy haverom tolta a wl-t de most kedvet kaptam hozzá. Nem kellett volna...
Ekkora egy kalap szar játékot már régen láttam. 0 kreativitás van az emberekben, mindenki tolja a 45 féle metát aztán úgyis annyira barom az AI, hogy benyalod ha tudod mit akar ha nem tudod. Szerintem első és utolsó volt ez a WL. -
raven84
senior tag
Esett egy Ballack, az ikonok mennyit fejlődhetnek? A németek otthon csak elmennek sokáig nem? + 2-3-al egész jó lap lehet ez még.
Bárkólát is meg kéne csinálni, a franciák valszeg megnyerik. -
Woodslave
félisten
csináltam pár exchanget egyikben Vlahovic. Mondom olyan jó lenne nyitni egy ikont erre első pick Suker
jó nyilván a legxarabb de nem konkretizáltam eléggé a kérést
-
törölt tag
Komolyan, a legjobbak ezek a 81es Pickek.
-
stilo18
addikt
Nálam ma TOTS Saka után megérkezett az új verzió is
-
bodnar123
őstag
Azért itt is pukkangatnak a nagyok. XD -
|AP|
veterán
nekem 5-3 után jött a szokásos blokk, zsinórban 5 vereség, végül épp meglett a 9 win (az utolsót leadtam). Már hetek óta ez van... DIV2-ben vagyok és nem mondom, hogy minden meccset nyerek, de jól állom a sarat a legtöbb meccsen.
A WL-ben viszont már 3-4 hete egyáltalán nem megy... volt, hogy a 9 sem jött össze.
El is ment a kedvem az egésztől, de hamarosan már megérkezik végre a kormány ls nekiülök a GT7-nek inkábbA pickből jött egy Theo, de nem igazán emelkedett meg a pulzusom...
-
gjoe
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Én 4-7 után leraktam ma.
Három teljesen egyforma vereség után.
Forgatókönyv.
Uralom a meccset már 2-0 ide és utána kiegyenlitodott az eroviszony, majd a 65. perc után ellenfél uralom 2-2 vége majd hosszabbításban vereség.
A csapatom mindenki fullon erővel mégis olyanok lettek mint akik teljesen elfáradtak.
Manipulált fos az egész. -
bubuska10
senior tag
Tökmindegy h 4-6 vagy 8-0 (vagy 8-1
) a playoff ha 83-as a legjobb játékos akit ad utána. 8-0-s kvali után a WL meg 0-2, elég is volt mára, mert már agyvérzés nélkül nem bírtam volna még egy elcsalt meccset játszani.
Toty nominee Kane-el meg 5 promóval ezelőtti csapattal vert meg úgy 7-6-ra, h mindegyik gól amit szerzett malac volt, 4x szereltem 5ödjére is visszapattant.Puffydog: Tök jó csapat. Mi a baj Ramirezzel? Jó az a lap. Suker általában olyan darabos mozgású.
Ha csak ezek közül tudsz választani akkor Borja, tegyél rá egy Enginet és egész fullos lesz statok alapján. -
törölt tag
Most így néz ki a csapatom:
Ramirezt kire cseréljem le? Suker jobb lap?
-
EA's hit
addikt
Vajon minden Eb-meccs kapni fog showdown sbc-t? Csak mert ha igen, akkor ma a magyar-svájci meccs jön
2 napja a nyitómeccs, tegnap a spanyol-horvát, hátha jön a miénkre is. Várok egy jó Kerkezt
Bár van egy 84-es evo Kerkezem 5 sm-el, amit most 100k-ért tovább tudnék evozni 88-asra, de az még mindig kevés 
-
Sandros112
tag
A folyamatos 14 és 16 winek után az idei játékban másodjára nem lett meg a 14 win, 11-7-tel állok, semmit nem csináltam másképp mint eddig, egyszerűen szar volt az egész.
Valószínűleg el is szálltam fejben a 2 win 2 vereség kezdés után.
-
toxicjew
addikt
Meg is érkezett az első icon
Nagyon szerettem a FB lapját, nemrég került csak ki a csapatból. Így szezon végére megszán a játék, kár, hogy már nem bírom ezeket hova betenni
De kap egy esélyt mindenképpen
-
toxicjew
addikt
Éjjel nyomtam még egy kicsit a grindot, jött pár fodder meg egy Bruno Guimaraes
Mostmar csak az ikonokat hiányolom a pickekbol
-
bodnarbenede
tag
Na végre "megérte" az squad battle szenvedés.
Őt nem rég megvettem, persze buktam vagy 170k-t de így legalább megvan és 200k visszajött. -
EA's hit
addikt

Gondolom csak szokás szerint hülyeséget írtak oda, de ez alapján Oblak 100-as, sőt akár 101-es lap is lehetne, ha a szlovénok megnyernék az Eb-t
Még ha az elődöntős győzelemre nem is a +1 overallt adják neki, hanem az 5-5-öt, akkor is van azon kívül 4 db +1 overallos lehetősége, tehát ha megnyernék az Eb-t, 100-as lap lenne 5-5-tel. De mondom, valószínűleg csak szokás szerint faszságot írtak, kár hogy a szlovénok nem nyerik meg az Eb-t, kíváncsi lennék mit csinálnak vele
-
miro.
senior tag
Ha woody itt van,olyan nincs,hogy nem esek neki en is kicsit.
Ezzel a bomba gardaval megyek:
[kép]
A kepert bocs,de semelyik app nincs letoltve telora.
Div 8-ba kicsit bemelegitettem,mondjuk vicces hogy zold timed finishinggel lovoldoznek.
De vegulis azert siman felmentem div7ig.
Gondoltam raprobalok ezzel a csapattal a wl qualira.
3 meccs,3 gyozelem.
Nem volt meg olyan csapat ahol szerintem nem lett volna tele totyval vagy ezekkel az uj hulyesegekkel,vagy iconnal.
Eusebio szarja a golokat,a zz meg mindig extra,de az Isten az Pirlo. Konkretan barmit csinalsz vele,alig veszik el toled.
Ja,es nem csereltem meg egyenlore semelyik meccsen.

viszont a baj,hogy meguntam. Ugy hogy szerintem ez ennyi vót.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem még a játék elején jött Petit. Egy hónapig kB jó is volt. Ma reggel meg kisetalt az eb lapja.
Ez a boxon nyitás nagyon gázos.
Bevaltott zöldre, angol, rw, arsenal na itt nagyon elhittem hogy jön saka. Erre gold csajszi.
Majd utána jött egy szar fodder nem is tudom már ki.
De azért pár másodpercig elhittem hogy saka lesz. -
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nálam minden évben akkora hulladék, hogy ha most kinyitnám, biztos nem raknám a csapatba
Tavaly megvolt a tots lapja, nevetségesen szar volt, idén meg a 94-es UCL lapja még ősszel, amikor rajta kívül kb. nem is volt más 90+ lap még a csapatban, de mégis hulladék fos volt akkor is 
Nekem csak egy Hincapié meg egy Zalewski jött tegnap, meg ugye péntek este Pedri, akinek örültem, de a wl-en borzasztóan súlytalan volt, mintha pályán sem lenne...
-
Mrguba
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
VALAKINEK valami otlete esetleg?
Egy jatekosnal se latom a fejlodos fulet
Barhol barmelyik fejlodos jatekosra rakeresek klubban vagy concept..
Nincs meg a fejlodos ful hogy hany meccs utan mit fejlodik
Sbc jatekosoknak se...
DIAZ
GOMEZ
Most nyitottam egy BRUNO GUIMAREST es semmi sehol
EZ valami bug? -
thebigK
addikt
fu ez a haaland tényleg egy beteg tank, kár hogy friendly meccseken csak a meccsszámot adja hozzá a statokhoz, a gólokat nem, szóval annyit tudok, hogy 1 rivals, meg eddig 5 wl meccsen van 15 gólja
-
raven84
senior tag
Amúgy van 10 és 30 coin pack a storeban.
-
Digestive
veterán
Na megjött az első promo lap.
-
EA's hit
addikt
Nálatok megy az EA app? Nálam most este nem nyílik meg, gondoltam újratelepítem, de még letörölni sem lehet a gépről...
-
EA's hit
addikt
Most komolyan képesek voltak kivenni a daily bronz-silver-gold sbc-ket? Így is folyamatosan 0 gold commonom volt, innentől akkor végem van
-
bubuska10
senior tag
Úgyis van, hát miért ne kapna még egy sokadik speciális lapot.
Már most is az ellenfelek 60%-nak Drogbája van. 4. éve játszok, de Baresi pl. még egyszer nem kapott használható lapot, végülis minek, hát csak a valaha volt 3. legjobb középhátvéd volt. De Baggio se nagyon kapott még sose használható lapot... -
gjoe
addikt
Ezt most nyitottam
Claussnak nem zöldnek kellene lennie? -
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy mindenkinek így adja.

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az idei chem rendszer alapjai az ikonok...
) amit mással nem, de szerintem mondjuk egy Correa sbc-hez képest itt se lett nagy változás
Köszi ea, jövő héten is jöhet. 
Ma reggel ez a kellemes meglepetés fogadott, soha nem vettem pontot, most meg van 4600. Lehet az ellopott 1,4 millió coin miatt adták? Mindegy, gyorsan elköltöm, nehogy visszavegyék.
Hónapok óta 1 ellenfelem se volt, aki leadta volna, kirúgdosták, megállítják de nem adják ide, úgyh ez jól esett. A pick érdekes volt, 97 James és 96 Rice, mondom csatár nem kell, úgyh Rice. Packekből napok óta nem jön promó lap, de nem baj.

jó nyilván a legxarabb de nem konkretizáltam eléggé a kérést
Bár van egy 84-es evo Kerkezem 5 sm-el, amit most 100k-ért tovább tudnék evozni 88-asra, de az még mindig kevés
most már jöhetne az öreg skót.
Őt nem rég megvettem, persze buktam vagy 170k-t de így legalább megvan és 200k visszajött.
. Valszeg ki kell szenvedni vhogy