Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Én nem tárazom az 51 playeres packokat, sőt, mindig alig várom hogy el tudjon fogyni. Van viszont 1194 gold common lapom, vajon van még olyan, aki nincs meg?
Nekem is minden 51 player packból legalább 43-45 dupla, de az előbb volt 49-es is
Totál túltolták a dolgot, most éppen ezzel nyírták ki a grindolás örömét. -
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
jó az elfogy idézőjeles
most még csak 44 51+ packom (meg vagy 50 olyan játékos akiből lehetne csinálni) van meg 67db 7-es. De csk az utobbit nyitogatom és csinálom a picket. Aztán ha 300+ common van akkor meg egy nagy adag picket. Nem fog elfogyni így soha nyilván.
Erre jó hogy kattingatok, de ez a promo kutyaxar. Arra jó hogy aki most kezdi 1 nap után fullos csapata van.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ezzel a csapattal bátran letolhatod. Semmit nem fogsz érezni különbséget. Max az 5 csillag skill hiányozhat néha.
Közben kinyitottam a rewardot. Két Sommer volt a csúcs a packban és a pickben. A packokból egy Trezeguet. Neki örültem, mert így már kerek tízszer jött ki. Szeretem a kerek számokat. Viszont kiraktam Cafut. Még maradt is sok színes lapom. Majd kitalálom, hogy Rooneyt kirakom vagy sem. Szükség nincs rá, de csak Rooney. Viszont mostmár mindenki 98 99 a posztján. Ennél sokkal jobb már tényleg nem lehet. Jó lenne November eleje után végre valami igazán nagyot (2m+) nyitni. De hát nem mindenkinek jöhet össze a heti egy, ezért nem panaszkodom.

-
bodnarbenede
tag
válasz
Digestive
üzenetére
már meg is kaptam a softbant...
Amúgy ez a végtelenített, könnyű pickek is szépen kihozzák a játék igazságosság, és a matematika megcsúfolását. Kb két promo óta egyetlen értelmes (100k meghaladó) lapot nem adott. Ezalatt kb 2000x raktam ki.
Mondjuk a játék szempontjából teljesen mindegy. Tegnap letoltam első osztályban a 7 wint. Kb két óra kellett. Nem vészes, de maga a játék hűen mutatja régi elképzelésem. Nem egy időben játszok az ellenféllel. Egyszerűen az animációk néha elkezdődnek, és hirtelen teljesen másikba megy át. Pl vinném tovább a labdát, de hirtelen visszateleportál és a szerelős animációra vált. Na meg ugye az ott áll a labda előtt, vagy fogom a passzsávot, és lényegtelen, mert akkor is elmegy a labda a lába mellett egy centire (direkt ilyen indokolatlanul összehúzott lábbal lép akkor a védő) zsinórban 4x. Ez rng-be szinte lehetetlen. Vagy akkor minden meccs ilyen lenne. A passzok pillanatában a játékosok hirtelen átrendeződnek. Ehhez jön hozzá az irányítás, ami szintúgy kb 4 égtáj van, azt általában eltalálja a játék,viszont az erősség teljesen mindegy.
Fontos: Nem csak ellenem, hanem egyik meccsen ez, másikon az. Bár első osztályban inkább ott. Nálam, a játék 80% nem rajtam múlik. A passzok nem, a védekezés nem. Innentől gyakorlatilag a játéktudás egy szint felett nem derül ki. Ez a hány wines az interneted, vagy az accountod játék. Kb olyan a játék, mintha csocsóznál, és a védelmed csak hologramm lenne. Nekem magyarázhatj bárki, hogy a jó játékos tudja ezt kompenzálni, de hiába lő minden támadásnál gólt, mivel nincs fizikai teste a védelmének, ezért mindig gólt is kap. Egyszerűen csak azt tudom elképzelni, hogy nem mindenkinek ilyen. Fogalmam sincs. Tavaly még volt, aki védte, hogy ez a játék mindenkinek ugyanolyan, nincs csalás, ámítás, nincs teleportálás. Van még olyan, aki most is védi?
-
marcess
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
A hetet még én is végig nyomom, aztán ugyan nem is pihizek, de wl meg rivals elég lesz mar az új részig. Eddigi garantáltak mind moments lapok voltak, Estupinan Smalling kaliberűek, 83x10 85+ még totsot nem dobott. 1 milliós lap van a kezdőmben, a többi csak sima iparos ember. Piros Rice a legjobb pickem, ulti tots alatt 200 körüli pick egy totsot adott, ki nem találjátok Ricet. Van még vagy 20 88-89es lap abból csinálok majd még pickeket, meg a holnap esti dolgokat kirakom, aztán úgy mint minden évben tots után megpihenek, a Fomo elmúlik, és csak akkor játszok majd, ha kedvem is van hozzá. Lassan úgyis jönnek a csatár Cechek még a cm Savicok.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem abba kellett hagynom a wlt, pedig kifejezetten volt kedvem játszani, a craft is megvolt bennem, de még így "formában" sem voltam képes kompenzálni ezt a mérhetetlen mocsarat. Úgyhogy holnap még nekifutok a maradék pár meccsnek, hátha javul a helyzet. Tragédia ez a játék...
-
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
nekem az idei legszarabb WL-t sikerült hozni...
Még a legvégén -3-mas mérlegnél is 2014-es acc jött szembe, aki úgy játszott, hogy esélyem sem volt. Az utolsó meccsen pedig amikor a 9. winért mentem, akkor meg egy totál vak ellenfelet kaptam, cserébe úgy megtolta a gép, hogy ott meg azért nem volt esélyem.
Kurvára elegem lett a játékból, minden duplit eldobáltam amik jöttek a rewardból, nem fogok itt exchange szarokkal b@szakodni.
Megcsináltam a 2 lilás garantált TOTS sbc-t is, mindkettőből a kapus jött (természetesen dupla mindkettő)No comment, lassan tényleg keresek valami más elfoglaltságot, mert ebben már semmi öröm nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap estére csinálok megint egy 200ast, mert biztos jön vissza a fos 81+.

kvalin kiprobaltam 6win után és két vereség Lett velük. Én asszem kihagyom.