Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó de ez a 100 csak ilyen lepattanó duplikbol nem a promó miatt...
de többet tényleg nem csinálok erreKiraktam Oyarzabalt. Első meccsén 6 gól
(beginnervsb de akkor is
) érdekes hogy a másodikon azt is nyertem 5-0-ra talán egyet se -
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave
üzenetére
Fogadok hogy....
Akkor mit is nyertem?
-
Woodslave
félisten
Na ma azért már nem ment olyan gördülékenyen a játék ez a taktika elég lábon lövés ha egy mpes delay van
-
kapeti07
senior tag
Ha valakit érdekelne:
Twitch-en megy a közvetítés amiért lehet kapni pakkokat és 400 xp-t. -
Essien
senior tag
Sziasztok. Segítsetek légyszives, hogy kell baráttal játszani online sima barátságos meccset ? Nem tudom sehogy meghívni a játékba . 4-en nem tudunk rájönni
. Köszönöm
-
homerhamm
veterán
Akit érdekel Xboxon Free Play Daysen hétfőig ingyenes a játék!
-
Woodslave
félisten
Na akkor az új promo új lapok vagy team of tournament azaz a korábbi lapok újra?
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Belenéztem a második félidőbe (korán kellett kelni). Agyba-főbe rúgtosták egymást a csapatok, azt figyeltem mindig lábra mentek nem labdára, a bíró már többször le se fújta a narancssárgás eseteket, jó kis Copa America.
Kolumbia Mina beállásával átállt vmi 7-2-1-re, így Suarez se tudta megmenteni az urukat (akinek volt egy kapufája). -
kapeti07
senior tag
Most nézem, hogy ez a Gerrard milyen jó kis lap lett. Szinte minden stat 99-es lesz egy Shadow-al
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos volt már linkelve kép vagy vmi de most pénteken milyen promó várható? (Mert ha nem iconos, akkor délután nyitnám kifele a rivals rewardsot.
)Tényleg elég uncsi seasonös futties lapok jöttek. Rashford tavaly is megvolt, de egyedül csak Garrincha tűnt érdekesnek bár ő statok alapján igencsak elbújhat pl. Xavi Simons mellett... Mókás, h van olyan object, ahol ha jól láttam 30 meccset kell letolni 3 meghatározott játékossal (közte tán csajjal is) egy Alowairanért.
Sok esélyt nem igen adok neki, h a nyári dögmelegbe 30 meccseket toljak egy ilyen lapért.
-
kapeti07
senior tag
Gratula!
Nekem ma reggel 8:10-kor lett meg. Tegnap este még 2110 pont kellett hozzá. Ma 4-kor keltem és 22 meccset ledaráltam SB-n (közben néztem a The Boys új évadát). Az utolsó meccsnek 8:10-kor lett vége, csak mondom, hogy 8-kor kezdődött a munkaidőm

Ha más lett volna a nyeremény nyilván hagyom, de Öcsi Bácsiért még a késést is bevállaltam!
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
hát igen... mondanám, hogy Bonmati jó lenne CAM poziba, de van egy PTG De Paulom, aki már most is endgame, ha meg nyernek az argentinok akkor 99-es lesz. Szóval nem tudnám hová tenni.
Konkrétan az egész season ladderből senkit nem tudnék már most sem jó szívvel beépíteni
-
thebigK
addikt
hát ez a szezon ez igazán meh
nagyon egyik lap sem mozgat meg, talán haaland, mert picit jobb mint a tots, meg 5/5, és talán még bonmati aztán ennyi. Tele vagyunk hasonló lapokkal mint ezek -
Kristof_94
nagyúr
A holnapi promonak már nem sok értelme lesz a Futties előtt. Nem rosszak a szezonos lapok, de mire a jobbakat eléri az ember...
-
Woodslave
félisten
Hát ez a season ladder játékosok elég jóra sikerültek
. Tényleg semmi értelme baxakodni upgradekkel -
Sirandrish
legenda
XXL-es PP
-
Z'Z"
őstag
Végre ide is megérkezett Öcsi bácsi.😊
Nem gondoltam volna, hogy ennyire kicentizem a végét.😅 -
Woodslave
félisten
Na ezzel zárjuk ezt a promot. Remélem futties jön tényleg
-
EA's hit
addikt
Jott egy de Ligt, nem is tudtam,hogy volt ptg lapja
Gptg Vidic es 95-os Bisseck jatszanak a poszton (plusz van egy gotg Cordoba is), kobb lehet valamelyiknel?Mondjuk remelem 2 ora mulva mar 5-5 lesz
-
|AP|
veterán
Mentem egy 9 wines kvalit ezzel a csapattal:
Mindenki first owner, és nekem ez most teljesen jó. Most olyan jól ment a játék és olyan jó volt a gameplay, hogy majdnem elgondolkodtam, hogy játszak megegy kicsit, csak az élvezetért.
De aztán győzött a józan ész 😃
Nem vagyok túl motivált hogy fejlesszem a csapatot, ennél jobb nekem nem kell. Nyilván jönnek majd a 99-es rózsaszín lapok, de az már mindig a játék vége nálam, szóval nem fogok értük meggebedni.
Ha éjszaka még nyernének az uruk, akkor még ez a csapat is fejlődne egy tisztességeset... -
thebigK
addikt
akkor fasza, köszi
-
thebigK
addikt
van egy elkezdett kvalim, de nincs kedvem már befejezni, szezon váltáskor ugye az elveszik. Ilyenkor a pontot is újra össze kell szedni a kvalihoz?
-
Woodslave
félisten
900 pick. Erre a promora 1000-nél többet nem vagyok hajlandó csinálni
-
EA's hit
addikt
Komolyan sosem fogom megerteni miert ekkora nyomorek ez a community. Nyomom a kvalit, 2. meccs, teljesen kiegyenlitett, vezetek, egyenlit, felidoben 1-1. Nezem a statot tok egyforma, 5-5 loves, minden kiegyenlitett, mondtam is magamban hogy milyen jo kis meccs vegre. Erre a 2. felidoben fordit es rogton griddyzik, majd vegigvar 2 szunetet. Komolyan miert kell ez? Nem adtam ra semmi okot, nem jatszottam toxicul, nem a metakat eroltetem, nem nyomtam meg goloromot sem, es szunetet sem kertem a golom utan. Tok jot jatszottunk, erre jon es elbassza.
Mondjuk utana megvertem 4-2-re, a vegere mar 19-7 lett a loves, griddyztem is mindharom golomnal
Ha nem csicskul 2-1-nel, vszeg fel sem baszom magam annyira hogy megverjem
-
Woodslave
félisten
válasz
evibly
üzenetére
Nekem nem tűnik ugyanolyannak
. Mármint azon túl hogy egy focimeccs. Én nem nyomok glitcheket fejeseket stb. Nem ismétlek begyakorolt figurákat ahogy esik úgy puffan alapon nyomom. De elég szegényes a tudásom szóval tűnhetne ugyanolyannakVolt amikor nagyon untam mert tényleg úgy tűnt minden meccs ugyanaz de most ezt nem érzem taktika ide vagy oda.
De sajnos igen ha nyerek akkor nem fáj annyira a játék

Ellenszere a 4-es ping meg szerverszoba a kertben sztem. De játszottam olyanokkal azt se tudtam merre van előre szóval...
-
Szigma70
addikt
Kérdés, már ha releváns még ez

Jött egy 98-as Pedri. Jó kis lap, de.....
2 CM-es alakzatokkal játszok, 4222, 442 vagy 4231
A két középpályásom Kroos és Bentancur. Beférne Bentancur helyére?
Vagy akarom, hogy beférjen?
Bal elöl most Depay van jobbon meg Alvarez. Alvarez sztem fix, brutál lap, a holland képlékeny. Érdemes az Olmo-Torres duóbol valamelyikre rápróbálni?
Tudom, semeddig sem tart kipróbálni őket, de mivel nem konzisztens a gameplay, így lehet más mást tapasztal -
|AP|
veterán
válasz
evibly
üzenetére
"Vagy a 10-ből 7 nyert meccs feledteti, hogy ugyanazt, ugyanúgy nyomsz egy-egy meccsen?"
Engem is ez a felismerés vezetett oda, hogy hanyagoljam a játékot.
Úgy tudok eredményt elérni ha ismétlem a bevált sablonokat és ha a gép is úgy akarja, akkor ezekkel nyerek, ha nem akarja, akkor meg még ezekkel sem.Jobban belegondolva ez egyáltalán nem szórakoztató. A győzelem öröme nem tart semeddig, sokkal jobban tudok örülni ha összejön egy olyan gól ami nem mindennapi, amit megelőz egy szép összjáték vagy váratlan megoldás.
Annyira viszont nem tudok játszani, eredményes is legyek, de eltérjek a sablonoktól. Így ha kell a win, akkor tolom a szokásosat, de ez már tényleg olyan, mintha a gyárban állnék a szalag mellett és kb. annyi örömet is okoz.Nem tudom erre lesz-e valaha megoldás, én egyelőre csak azt tudom kitalálni, hogy egy időre félreteszem ezt az egészet
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
"azt ne használják hogy neked jobb legyen."
Lehetnék ennyire önző, de nem vagyok
Tényleg nem, vagy nem csak rólam van szó, hanem egy teljes közösségről, plusz ez egy összetett kérdés, hiszen mindenki full kompetitívbe nyomja (én is), de azért akkor mégiscsak elveszik valami nagyon, ha a győzelmet, és az ahhoz vezető utat ez a mechanikus, egyforma játékstílus kövezi ki. Mert te élvezed, hogy így vagy kénytelen játszani? Vagy a 10-ből 7 nyert meccs feledteti, hogy ugyanazt, ugyanúgy nyomsz egy-egy meccsen? Ne érts félre, nem személyeskedni akartam, a frusztráció szól belőlem, és itt csak a töredékét írtam le ahhoz képest, ami akkor jön ki, amikor egy-egy ilyen ellenfél jön szembe.
Nekem kell levonnom a konzekvenciát és hagyni az egészet a francba (jövőre már tavasszal sem megvenni), mert ez nem lesz jobb, sőt, a jelek szerint csak rosszabb lesz.
De választ nem kaptam: mi az 100 depth ellenszere? Uninstall game?
-
Woodslave
félisten
válasz
evibly
üzenetére
Én teljesen megértelek de azt se varhatod el másoktól ha van egy adott dolog a játékban amit lehet használni vagy abuzálni nyilván kinek vérmérséklete szerint azt ne használják hogy neked jobb legyen. Sajnos biztos van vmi oka - vagy csak igy tudják megcsinálni a játékot ami tényleg xarrá teszi de ez van.
Ha ezzel a taktikával 10 kvali meccsből 7-et nyerek meg veretlenül végig megyek div 2-n meg nyerni tudok div 1-ben úgy hogy voltak napok amikor div 3-ban kinlodtam akkor használni fogom mert a játék akkor is xar ha "szépen" próbálok játszani de vesztek.
De amúgy simán el tudom képzelni hogy két nap múlva csak vesztek meg komolyabb összeget tennék rá hogy wlen igy se lenne meg a 11 winem
-
gjoe
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Én meguntam most hanyagolom. Pont ezek miatt.
Div 1 én is. Irreális teljesen. Ha a következő szezont is vegigjatszanam akkor elitbe jutnék. Ez is egy marhaság. Közelében nem vagyok az elit szintnek.
De a meccsek nagy részén nem a jobb nyer. Hanem akit kijelolt a játék meccs elején.
A sok grindolas is felesleges. Játék eleje óta bevagyok sorolva valami minimum kategóriába. Top lapok nyitasa letiltva. -
evibly
senior tag
Érdekes, hogy csak most jött el ez a pillanat, de engem tegnap fullosan kiégetett ez a foshalom.
A glitch sémák alapján játszókkal, a szöglet utáni extra passzt követően betekerőkkel, a sematikusan játszó ellenfelekkel, az akár két méterről a pipába tartó lövésemet védő Alissonokkal, a szerelés gomb megnyomása után konkrétan 2 másodperccel szerelő Konatéval, a kapásból shot poweresekkel, de leginkább a pályát 10 másodpercenként átívelőkkel együtt.De a legnagyobb bajom ezeken felül mégis az, amit itt a kollégák is pedzegetnek: ez a középpálya darálós őrület, letámadás, pressing (ez a 100 depth?*), kutyafasza. A sokadik meccsen merült fel bennem, hogy ennek mégis mi az értelme? Hogy a 97-98-as lapokkal forgolódok percekig, nincs kinek passzolni, csak a széleket tudom futtatni, de ha ott a labda, azonnal 3 ember érkezik a játékosomra, gólt pedig konkrétan akkor szerzek, ha valami hiba, vagy egy visszapattanó ezt megengedi.
Div1-ben vagyok, lehet mondani, hogy skill issue, de akkor ott rohadjon meg az egész. Komoly felüdülés, amikor valaki értelmes focit játszik, 30-ból kábé 1 ilyen van.
Szégyen az egész, amit az EA ezzel a sporttal ebben a szoftverben művel, és mindenki hasonlóképpen szégyenteljes, aki ehhez asszisztál.
*Egyébként, hogy a sírás mellett, legyen érdemi kérdés is: ez ellen van valami módszer? Azon kívül, hogy én is hasonló taktikával játsszak?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja ismerem a dolgot, gyereknek rendszeresen veszem a brawstars season passt. Mondjuk 60-70 naponta lehet rászánnék 5k-t egy premium season passra, de csak ha ingyenes lenne az alapjáték. Meg jó
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
A fizetős season pass nem elképzelhetetlen. A mobilos fifában évek óta megvan. Van egy normál szezon, ahol ugyan úgy XP-vel jutsz előre, de ha te azt szeretnéd akkor meg tudsz venni egy premium pass-t, amivel még extrább dolgokat kapsz minden szint után. Legyen az játékos, fc pont vagy bármi.
-
EA's hit
addikt
Na ezt a batár tankot biztos nem fogom használni. Minden évben kutyaszar nálam, pedig tavaly a tots lapja volt meg, idén meg a játék elején (november körül) a 94-es UCL lapja, de hát hulladék volt
Na meg ilyenkor már tényleg nem fogok ilyen sablon meta szarokkal játszani, mi abban az élmény? -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Dehogy lesz ingyenes, itt 70 meg 100 dollárról írnak, az EA-től pontosan ez is várható.
-
Z'Z"
őstag
-
Woodslave
félisten
ja egyébként van benne valami

Ezért is mondom ezeket a taktikákat fullra ki kellene venni. Semmi press semmi mélység stb (vagy ne legyen ilyen hatása).
Amúgy én se élvezem így a játékot ha jobban belegondolok mert kb egy brutál iszapbirkózás a kp-n, sőt kb a másik 16-osa előtt is már full pressing van de nem nyílik szét mint amikor rányomsz segy team presst. Túl gyors és intenzív. Pláne ha a másik is ilyen taktikával játszik
Nyilván ha valaki sokkal jobban játszik (jelentsen ez bármit) az azért ki tudja használni a formáció hátrányait.

De sajnos ha vkinek ilyen korlátozottak a képességeim mint nekem kénytelen vmit használni ami kompenzálja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
van ilyen meg olyan kör. Csináltam mondjuk 15-öt nem volt benne max egy 86. Utána csináltam 4-et 88-87-86-86
mondjuk már csak egy Ronaldo-Griezman, Havertz aki megmozgatna
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
680
Ja néha összedobok pár picket
-
Woodslave
félisten
na jött még egy Douglas Luiz is. Kár hogy kipróbálni se fogom annyit középpályás van. Ok főleg az appot fullba grindelem (már 650 picket csináltam) de mindig elámulok amikor jönnek ilyen teljesen elavult csapatokkal emberek főleg kvaliban jellemző. Azért ahhoz hogy legyen pár friss lapja az embernek túl sokat nem kell belerakni. (az mondjuk már más kérdés hogy vagy le is szopatnak vagy vért kell izzadni hogy nyerjek
) -
Woodslave
félisten
na ma reggel még 1000-es digin 22-es pinggel játszottam aztán kicsit később otthon 40-es pingen. Én elhiszem hogy éppen Mohamed akikvel itthon játszottam egyiptomból 150-es pinggel nyomta és emiatt kompenzált vagy akármi, de ég és föld érzésre a 20 és a 40-es ping. Vagy akkor a digi és az otthoni vidanet. Labda érintés, kigyorsítás, skill movek abszolút érezhetően rosszabb itthon.
De ez a 4-4-1-1 100-as dephtel (többet nem írom le
) qrva jó. Full pressing de a csapat formája nem baxódik el mint a constans pressnél és a staminát egyáltalán nem szívja. Második félidő 70-ik percben még mindenki zöldben van. A szélsők fáradnak nyilván jobban. Olmo meg Pedri nem rossz de valszeg semmit nem számít már hogy Olmo, Barcola, Zico vagy akárki hasonló.. Egyik reggeli meccsen 8-8 lett. Mondjuk jó meccs volt kár hogy Puskás kihagyta a 93-ban ajtó ablak helyzetet finessel. (illetve xarul lőttem)
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az elmúlt pár napban csak Kokcu meg Ndoye duplák jöttek. Remélem jól írtam a nevüket. Szar ügy.
-
toxicjew
addikt
Ide egy Leao jött a pickből
-
Digestive
veterán
-
raven84
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Aki meg elment nyaralni 2 hétre az bekaphatja, jah végül is ez is egy hozzáállás, nekem mondjuk mind1 mert megvan, csak eddig utolsó héten 10k xpk jöttek, most hogy meg idén először volt értelme végigmenni 57xpnként kell megcsinálni annak aki le van maradva. Érdekesnek találom az összefüggést, ennyi.
-
|AP|
veterán
amíg lement a spanyol meccs, addig ide is megérkezett Öcsi bácsi.
A végén nyertek is, szóval most már minden fasza, le lehet tenni a játékot
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit
üzenetére
Ahogy mondtam. Eddig minden szezon simán teljesíthető volt CSAK offline játékkal. Olyannyira hogy legtöbbször már a szezon végén adott több ezer EXP nem is kellett.
Ezért talán joggal gondolhattam hogy ez most is így lesz. Sehol sem írta az EA hogy ehhez a szezonhoz kevés lesz az offline játék
Ahogy azt sem hogy majd most PONT elfelejtenek 3-5k EXP-t adni szinte ingyen, ahogy azt eddig minden alkalommal mentették.
Ha tudja előre az ember, akkor úgy készül, és talán megcsinaltam volna 1-2 wl-t az exp-ert. -
toxicjew
addikt
Közben én is véletlen feljutottam elitebe igy a szezon végére
Most kezd összeállni a csapat, R9et is most kezdtem el érezni. -
Mrguba
őstag
Hm jott eg GRIEZMANN
Utalom mint a szart de kihagyni vétek lenne nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de többet tényleg nem csinálok erre
) érdekes hogy a másodikon azt is nyertem 5-0-ra talán egyet se
. Köszönöm
nagyon egyik lap sem mozgat meg, talán haaland, mert picit jobb mint a tots, meg 5/5, és talán még bonmati aztán ennyi. Tele vagyunk hasonló lapokkal mint ezek

A glitch sémák alapján játszókkal, a szöglet utáni extra passzt követően betekerőkkel, a sematikusan játszó ellenfelekkel, az akár két méterről a pipába tartó lövésemet védő Alissonokkal, a szerelés gomb megnyomása után konkrétan 2 másodperccel szerelő Konatéval, a kapásból shot poweresekkel, de leginkább a pályát 10 másodpercenként átívelőkkel együtt.
Ja néha összedobok pár picket