Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
azért ezt a klubcímeres feladatot is jól kitalálták. Csak akkor adja meg gondolom, ha piacról veszed, van egy eladható magyar badge-em, ha listára dobom, majd vissza klubba, ugyanúgy semmi, pedig csak az a feladat, hogy "send to the club", természetesen a rengeteg untrade badge, ami már megvan, az se számít
-
Persze a kis account
-
toxicjew
addikt
Hopp, egy kicsit megcsúszott a kezem, sikerült 172 picket csinálni holnapra
Hátha jön majd vmi belőle.
-
Kristof_94
nagyúr
Én is megcsináltam a kupát, szóval a kvalira nem volt időm. Mondjuk nem is adott semmit...
-
Digestive
veterán
78+ double
Ez az első Mbappe nyitásom a fifás karrierem során.
-
bodnar123
őstag
Kiszenvedtem a kupát. Talán 3 lépett ki 1:0nál. Ha kiegyenlítettek én kiléptem. A játék szar, nade durrant a packokból antonio. Kicsit aggódtam, mert nem rég sbcbe raktam. Féltem, hogy nem jön vissza megint. Van akinek walker jön 6x nekem Oblak. Végülis ratingbe jobb
szerintem az én accom versenyben van a legszarabb címért.
-
EA's hit
őstag
Hogy ebben a szajbavert kupaban mekkora undorito, aljas, gerinctelen senkihazi minden ellenfel...
-
Digestive
veterán
Az 5. Walker ma.
Kettő várja a feltámasztást QS-ből, 3 meg ment exchangebe. Inkább adott volna egy Dalglisht vagy Di Natalet. Ugyanott lenne értékben.
-
stilo18
addikt
A hétvégi ligánál elég a 11 játékosnak angolnak lenni, vagy a cserepadon is azoknak kell lenniük?
Full Squadot ír... -
seedorf88
tag
Ezzel a szutyokkal mi lett? Megcsinálom az sbc-t bemegyek a storba átlátszók a packok és befagy ha kilépek.
-
Digestive
veterán
Lassan tényleg szinte az összes promo lap meglesz, csak a legjobbak nem.
-
toxicjew
addikt
A promo végére még Petit is beköszönt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #10072 üzenetére
Nekem Suker jött 4szer kb meg egy Nedved...
-
Aguinaga
őstag
Nekem is inkább az alacsonyabb ratingű játékosok jönnek pickből (82-83-84), amik kevesek a legkisebb exchangehez is, így deficites common lapok terén a cucc.
Most nekem is jött egy Oblak, az első, de nem a pickből, hanem a DR rewardból.
Lehet, lecserélem a 92-es Jasint, de gondolom, nem sok változásra lehet számítani emiatt se. -
Digestive
veterán
Már csak 2 CB kellene.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #10070 üzenetére
Nekem Petit kivételével nem volt más ikon, de még egy Suker is jó lenne. Ha dob is valami promo lapot az vagy dupli, vagy pedig fodder.
A pénteki promoból van már leak magyar lapról? -
toxicjew
addikt
Egész jó ez az angol csapat, kár, hogy semmi kedvem már wlezni
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #10060 üzenetére
Pontosan ezert fogysz ki, mert nem raksz minden ilyen lapot exchangebe. En ahogy irtam: 87-90 kozott MINDEN gold rare oda megy, es 85 vagy afolott mindenfele dupli. A 92-es promo Kokcut ma mar 3x raktam exchangebe, mert mi mas ertelme van? Hova tartogassam? Ugyis visszanyitom naponta tobbszor, es ez hatvanyozottan igaz a gold rarekre.
-
|AP|
veterán
hozzám meg egy Logitech G923 kormány érkezett egy Hardverapró pickből, szóval kedd óta inkább a GT7 fut, mint a FIFA
Nyilván követem még, Araujo-t pl. kiveszem, meg ma esett egy Forlan is, de most már tényleg csak akkor játszok, ha már nagyon nem tudok mit kezdeni a szabadidőmmel, a GT7-ben meg elfáradtam...
-
Sirandrish
legenda
Messiiiiiiii
Neki mindig tudok örülni -
gjoe
addikt
válasz
Én is visszarakom aki nem kell. De mivel nem adott 84 felettit így mindegy. És igen a ház nyer. Tegnapelőtt legalább néha jött lap ami mehetett vissza. Akkor kB kijott nullára az időtöltés. De tegnap és ma semmi. Ezért meg kár vele foglalkozni. Van ennél jobb időtöltés is.
-
válasz
Sirandrish #10062 üzenetére
az már 220 lap + nyomhatod újra
-
válasz
nem, mindenkit exchangels mert semmi nem ér egy kalap xar se. Megint csináltam 30-at 2 promo lap, 1 gold 89-es meg 88 és jó pár 86+. Megint kb 200 lap amivel folytatom/nám ha nem lenne ez a softban
jó persze simán lehet hogy megcsinálsz 500-at aztán nem kapsz lófaxt se mármint használhatót
-
bubuska10
senior tag
Na hát ezaz, pont az lenne a lényege, h nagyot nyiss, de akkor ha nem dupli, akkor is exchange? Ha belevágsz egy 89-est exchangebe és utána abból kiraksz egy párat amiből csak 83-as a teteje, akkor gyakorlatilag elégetted a magas értékű (nem special) fodderedet egy pár 700-900 coint érő, használhatatlan gold lapért cserébe. Előbb-utóbb ki fogsz fogyni. Én is így járok, azért is kérdezem, bár én csak a duplákat exchangelem. Szóval egy véget nem érős körforgás ez, ahol a ház nyer, mert legombol.
Olyan, mintha Tippmixen naponta több százszor 100 Ftal fogadnál egy 100-as odds-ú kimenetelre.
-
törölt tag
Hogy lehet kijátszani ezt a softbant? Már hiába inditok rá a PS4 változatra. Webapp, injected Paletoolst, sima mind softban ír.
-
na jött egy Dani Olmo is eddig még nem volt. Már annyi lapom van tényleg nem tudok kit játszatni. Én mindenkit szórok be exbe mert kirakni már nem akarok senkit teljesen felesleges. Ezt a picket meg élvezem csinálni, csak ez a qrva softban még ezt a kis szórakozást is el tudják rontani
Most már tényleg azt gondolom az ilyen cheap beast sbc-n kívül semmi értelme komolyabbnak nekiállni Luiz Diaz is 800k kb és lassan már nem játszik
-
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #10053 üzenetére
Kb ugyanez. MINDEN 87-90 kozotti gold rare lapot exchangebe rakok, akkor is, ha nem dupla. Ertelmes sbc-k nincsenek, masra ugysem kell a fodder, ha meg megis, ott van ra a rengeteg felesleges 90+ promo lap. Illetve minden dupla szinten megy exchangebe, most mar a 94-96-os dupla promo lapokat is szivfajdalom nelkul oda szorom. Innen van a sok gold common. Venni senkit, mert felesleges, a pale bot verziojat meg csak akkor hasznalja barki, ha transfer bannt akar maganak.
-
bubuska10
senior tag
Hogy szereztek állandó jelleggel common goldokat ahhoz h meg tudjatok csinálni napi több száz picket? Egyesével megveszitek őket 400-ért a piacon? Vagy a paletools megveszi helyettetek? Még a bronze, silver, gold upgrade-ekre is van időtök? Én megcsinálok napi 6-8-at vagy amennyi lap van hozzá oszt annyi.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #10047 üzenetére
Úgy lesz
Ma meg betarazok pickekbol holnapra.
-
jó kör volt ez is 4. Sukert nyitom. Megcsinálhatták volna baxónak és akkor elég lett volna egy is.
-
toxicjew
addikt
A Pick mind3 duplicate
Legalább a csomagban 2/3 nem dupli lett...
-
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede #10042 üzenetére
Még 11 sincs, nem aggódom
-
Dzsoki92
senior tag
Div rewardból jött egy alap Ginola. Megéri szerintetek beletenni az Incisive Pass Master Evoba ?
-
raven84
senior tag
A rivals itt is robbant. Durva, hogy Havertz óta nem csináltam SBCt mert nem jött senki értelmes.
-
Stylerr
addikt
Nincs lehetőségem sajnos belépni a játékba, de segítsetek már ki. Akkor most csak Angol játékosokkal lehet tolni a WL-t? Vagy csak valami extra objektívet kell velük teljesíteni?
Köszönöm! -
Digestive
veterán
Ez igen. Elkényeztetett a DR reward.
Lófaszt se tudok csinálni màr ezekkel a 92+ duplikkal, mert nincs értelmes sbc lap ami kéne, 89 exchangbe meg pazarlás.
-
EA's hit
őstag
Baszki nagyon durva ez a vegtelenitett grind ami most megy, foleg a paletools-szal. Hetfo este kerult be a 82+ pick, azota mar majdnem 700x kiraktam, es nem tud elfogyni. Exchange, 82+ pick, if pick, exchange, es igy tovabb, sosem er veget. Most is begyult 20 perc alatt mar vagy 10 db 87-89 kozotti gold lap amik mennek majd exchangebe, azokbol lesz vagy 50 pick, azokbol meg ujra exchange... igy a paletools miatt ez durvabb grind, mint ami az elmult evekben augusztus-szeptemberben ment az unlimited 83x10 packokkal. Promo lapbol is legalabb 50 jott mar. Tele vagyok 90+ fodderrel, de nincs semmi ertelmes sbc amibe lehetne dobalni oket. Kezdek kiegni
"szerencsere" a soft ban megakaszt eleg surun, most is 8 pick utan mar kaptam is.
-
adise
őstag
Üdv!
Nem olvastam mostanában a topicit, de segítsetek már.
Nem vagyok egy jó játékos div2-ben evickélek meg 11 Win, de miért van az, hogy mindig vannak meccsek ahol esélyem nincs? Nem arra értem, hogy látni valakin, hogy jól játszik stb, hanem hogy gyakorlatilag tehetetlen vagyok. Lefutnak, ottvannak mindig, nekem meg áll a játékos. Ott a CDM elott 1cm-el elmegy a labda nem ér hozzá, másik meccsen miért ér hozzá? vagy amikor a csatár is belelép a labda utjába, a szélső védő nem lép a játékos elé. Úgy, hogy semmit nem állítok a taktikán két meccs között, ugyanaz mind a kettőn. Ha nálam a labda egy helybe áll mindenki, nem fut senki sehova. Egyesével kéne mindenkit r1-el inditgatni. A két CB-m neki fut egymásnak és elesnek!Ha fut a csatár nyilván a védekező játékos irányába megy a passz, nem a másik oldalra. Egy keresztlabda teljes erővel a pálya közepéig repül csak. 5 méterről üres kapuba Drogba fölé rúgja. Ezek a bullshitek kb. mindig egyszerre történnek. Az ő játékosai mindig hamarabb odalépnek, akiket nem irányít azok. Nem is tudom melyik gombbal meg ugy forog 60dribblinges játékossal, hogy 2métereket teleportál a labda instant és nem lehet lekovetni és ennyibol all, hogy 360ba porog egy helybe csel nélkül és persze ugy is majd elmegy. Ez ilyen? Kapcsolat mindig max zold 22-24 ping, ellenben van amikor egy cselt nem lehet megcsinalni, sima ball roll lesz belole. Nézem Boras videót, mintha teljesen más játék lenne, hát nálam nem ilyen a játék "mozgása". 15-1-es WL eredmény után is olyan ellen játszik, aki se nem támad le se semmit nem csinál. A következőnél meg ugy érzem az ellenfélnél van ilyen. 10 perc alatt 3-0 ide ő meg lövöget mindent piros timeddel, vagy valami nem oké ilyenkor nála, vagy miért probálná azt, ha nem megy.
Igazából, csak arra akartam kilyukadni, hogy nem érzem hogy lehetne jobbnak lenni vagy jobban csinálni. Tényleg elvétve látni, ha valaki jó, de amikor 90%-ban ilyen szarság van vereségkor az ember kedvét is elveszi. De ha megnyugtat valaki , hogy szar vagyok nekem az is elégKöszönöm, hogy kisírhattam magam
-
válasz
bodnarbenede #10023 üzenetére
amúgy meg bármi ami neked jobbá/érdekesebbé teszi az csak jó lehet én is úgy vagyok mint EA's hit nekem talán 1 normális angol játékosom van, bár lehet annyi se
Pont néztem Boras milyen jól kitalálta magának ugyanezt kár hogy egy héttel korábban
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #10022 üzenetére
Nem veszunk ossze, termeszetesen akinek ez belefer vagy tetszik, az csinalja
Mondjuk nekem amugy is 0 db ertelmes angol jatekosom van, 200k-bol meg akkor sem raknek ossze vilagvero csapatot, ha akarnek
De nekem ez a tegnap leirtak miatt amugy sem ferne bele es nem lenne benne semmi elmeny, sot. Nekem mar az is sok volt, hogy az elmult 2 wl alatt egyszer sem kezdtem a legerosebb csapatommal, mert hol Azpit evoztam (akit nem is hasznalok), hol Varga Barnabast (aki nagy ritkan hozok be cserekent). Meg nyilvan te vagy is olyan szinten hogy egy ilyen felforgatottabb, gyorsan osszetakolt angol csapattal is tudsz eredmenyt elerni, nekem meg hiaba raknanak most oda egy full meta angol kezdot, ramenne a teljes wl hogy megszokjam a jatekosokat, aztan lenne belol 6 win.
De tenyleg, akinek belefer meg van kedve, az csinalja
-
bodnarbenede
tag
válasz
thebigK #10022 üzenetére
Ez szerintem sem rossz. Én is kipróbálom. Legalább egy kis izgalom. Minden héten minden wl ugyanaz. Teljesen. így legalább különleges. Mondjuk van angol csapatom, szóval úgy könnyebb. A necc, hogy Enzot, csak úgy kaphatod meg, ha van angol csapatod. Ez sokakat kizár. Ez talán genyóság.
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #10017 üzenetére
Eltelt 10 hónap a játékból, és szerintem ez az első ilyen kötött objektív, ami a wl-re vonatkozik. Nyilván tényleg ez lenne a legtöbb játékosnak a fő játékmód ebben a szarban, ami minden évben jobban presztízsét veszti, de szerintem akkorsem a világvége, hogy júniusban, mikor már inkább kifele megy a játék, minthogy főszezonja lenne, bedobnak egy ilyen objektívet, ami megköti a kezedet a csapat kapcsán. Főleg úgy, hogy azért jópár angol lap igenis meta, Rice, Kane, Joe gomez, Hemp, Kelly, Jude, Lauren James, sokan ezeket használják is, szóval annyira azért nem egy elrugaszkodott dolog ez, mintha pl 11 dán faszkalappal kéne játszani. Nyilván ha innentől sűrűn, vagy sűrűbben jön ilyen feladat, az sok embernek nem fog tetszeni, többekközt neked sem, de én továbbra is azt mondom, hogy 10 hónappal a játék kezdete után, mikor már kb mindenkinek megvan minden meta lap, (nem csak a sokmilliós toptier lapok), olymindegy, hogy 1-1 wlre milyen ligából, nemzetből kell összerakni egy csapatot. Decemberben ez nem lett volna így, most már szerintem belefér. Amúgy meg úgysem kötelező, szóval
-
törölt tag
Tegnap volt vagy 350 pickem, két noname promo lap, 3-4 db 90-91es, 8-10 db 85-88, semmi más.
Most hajnalban 3 pick.
-
Kristof_94
nagyúr
Garantált dobott egy duplicate Antoniot.
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #10014 üzenetére
Miért, mi az értelme a játéknak? Az évek alatt teljesen ledegradálódott az egész, már senki nem az élményért játszik kb. Leszenvedünk heti 7 rivals wint, de egy meccset sem játszunk utána élvezetből. Kiszenvedjük a friendly kupákat, de azt sem a szórakozás miatt. Lenyomjuk a kvalit, de csak mert "muszáj". Esetleg szenvedünk még sb meccseken is. Mindezt miért? Hogy minél jobb packokat/rewardokat/pickeket kapjunk. És azokra miért vágyunk? Hogy minél jobb játékosokat legyen esélyünk nyitni. Na és ha nyitsz egy jó játékost, az miért jó neked? Hát hogy játssz vele. Na de hol? Sb-ben, ahol tökmindegy, mert a 72-es kolumbiai cb-vel is megrúgod egy félidő alatt az 5 gólt, ha éppen az az objective, meg 5-0 után úgyis afkolsz, szóval mindegy, hogy 72-es kolumbiaiak vannak a csapatodban, vagy 97-es Puskás? Vagy rivalsben akarod haszálni, ahol úgyis csak leszenveded minden héten a 7 meccset muszájból? Kvaliban, ami dettó ugyanez? Vagy a friendly meccsek miatt akarsz jobb lapokat, ahol talán nem is használhatod őket, mert épp olyan a követelmény?
Nem, az egész játékmód lényege, "csúcseseménye" elvileg a wl lenne, ami persze mára szintén egy szomorú, kellemetlen kötelező körré silányult, de mégis az az egyetlen játékmód, ahol a legjobban ki tudod használni a 10 hónapos grind és ~2000 beleölt óra során fullosra fejlesztett csapatodat. Ha meg a wl-en sem a fullos csapatodat használod, mert helyette éppen ráfekszel az angol nemzetes objective-re - akkor már tényleg semmi értelme a játéknak. Főleg hogy azt az objective-et is csak azért nyomod le, hogy abból jó packokat szerezz, hogy abból jó játékosokat nyithass, hogy aztán azokat használhasd éles meccseken... de azokat majd megint nem tudod használni, mert jövő héten már spanyol játékosokkal fogod nyomni a wl-t, hogy azokkal jó packokat szerezhess, hogy azokból jó játékosokat nyithas... és így tovább, végtelenül, ez egy kibaszott ördögi kör, a kurva 22-es szájbavert csapdája. Csak itt azért néha (de csak nagyon néha) mondhatsz nemet is, pl. azzal, hogy inkább a 10 hónap alatt összeszenvedett fullos csapatoddal nyomod a wl-t ahelyett, hogy teljesen feleslegesen szenvedsz helyettük noname angol játékosokkal, akiket magadtól soha az életben nem használnál.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #10000 üzenetére
Nekem ma Oblak nap van... 5. Alkalommal jött. Kár hogy bem lehet 11oblakkal játszani. Így kénytelen vagyok vagyok 89 exchangebe tenni
-
thebigK
addikt
nem látom, hogy emiatt értelmét vesztené, egyrészt amúgysincs (
), másrészt sztem nem baj az ilyen változatosság. Annyiban már most megérte, hogy volt smallingom, elment 75k-ért, wubben moy majdnem 60k, valami noname angol tots balbekk szintén 60k, óriási
-
thebigK
addikt
látom ea jól kitalálta, hogy legyen változatos a hétvégi wl, meglátom milyen angol csapatot tudok összekütyüzni
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #9996 üzenetére
Nekem is ma robbant a 88 popp... Ja...
én csak azon röhögök, hogy tavaly még volt azaz elvetemült, aki azt mondta, hogy midnenki ugyanazzal az eséllyel nyit. És pusztán szerencse. Erre jó ez a paletools és a végtelen upgrade. Nagy mintavételben buktatja le ezt a manipulatív szart.
Persze egy idő után lényegtelen, mert csak 11 játékos tud a pályán lenni. De azért a heti 3-4 milliós lap , és a 0 között azért érezhet a tény... -
Sirandrish
legenda
Nekem jött egy Gvardiol, de kétlem hogy kiszorítani end of era Thiagot, vagy golazo (evozott) Desaillyt..
De padra felfér.. -
stilo18
addikt
De Paul ugrott az egyik 85x5-ből
Kíváncsi leszek, Rice helyére beteszem pár meccsre... -
törölt tag
Ti hol tartotok a szezonban? Tényleg elég gyér eddig az XP.
-
Én nem látom vagy tényleg a napi játék az össz 75xp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Búvárkodás
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest