Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem sima

-
Dzsoki92
senior tag
Milyen content várható ma szerintetek ?
-
Dzsoki92
senior tag
Hát ide kb semmi nem jön a sok foddren kivül. Úgyhogy neki álltam Ginolának meg Hamm-ot is kirakom szerintem. A héten meg is lesznek. Mondjuk sok értelmét ennek sem látom
xD Az a Sawa jó lenne nekem is.. -
Dzsoki92
senior tag
Arról van valami hír, hogy a Team 4 mellett milyen lapok jönnek vissza ?
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hozzám is megérkezett, de őszintén a padra nem fér be már.
Az a gond, hogy jelenleg bármilyen TOTS lapnak jobban tudnék örülni.
mindenhova azokat a fos lapokat kéri -
Dzsoki92
senior tag
Kinek mi jött a TOTT/Futties Upból ?
-
Dzsoki92
senior tag
Kövi promo mi lesz szerintetek ? Ezt hova tudják még fokozni ?
-
Dzsoki92
senior tag
Így játék végére. 84+x10 ből jött sokat nem ér már ahogy nézem, de legalább ki tudjuk probálni.
-
Dzsoki92
senior tag
Xboxon valaki előrendelte a 25-öt ? Vonja egyszerre vagy csak terheli és előtte pár nappal vonja le az összeget ?
-
Dzsoki92
senior tag
Picket valaki kirakta ?

-
Dzsoki92
senior tag
3600 XP kell márcsak Puskáshoz. Annyit csak kiadnak az utolsó hétben nem ?
Storba elöző seasonnál is volt 2 pack +1000 XP/ pack remélem tartják ezt a jó szokásukat 
WL-nél brazil csapat kell. Szerintete friendlyben melyik ország lesz most ? Francia nem volt még nem ?
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok ikon pickből jött egy Toty Ferdinand és egy Toty Matheus. Mennyire használhatóak még. Úgy vagyok vele nem volt rossz a pick.
-
Dzsoki92
senior tag
Valaki ezt a Nunez gyereket kirakta ? Nagyon agyalok rajt. Szerintem nagy esély van, hogy 98 as legyen. Csak az az igazság támadókkal elég jól állok
-
Dzsoki92
senior tag
Seasonban ki hogy áll ?
-
Dzsoki92
senior tag
Ohh azt nem is néztem. Köszi
-
Dzsoki92
senior tag
Ezeket az EURO meg Copa evo playereket elég jól beledobtam sbc-be most meg kiadnak hozzá obj-t....
xD
-
Dzsoki92
senior tag
Mobil app másnál sem működik ?
-
Dzsoki92
senior tag
Jött egy Sabitzer a garantáltból, ha fejlődik akkor nem lesz olyan rossz lap. Kíváncsi leszek... Mennyi esélyt láttok a fejlődésre ?
-
Dzsoki92
senior tag
Div rewardból jött egy alap Ginola. Megéri szerintetek beletenni az Incisive Pass Master Evoba ?
-
Dzsoki92
senior tag
Hát srácok mostanában nem nagyon tudtam játszani, de tegnap felnéztem egyet. Kellett még 4 szint a season végéhez mondom gyors kupában meg is szerzem a maradék XP-t a rewardokért. Igazából nem is volt gond szerintem nagyjából 1 óra alatt meg is volt, viszont a packok.... édes istenem .....először is 4 garantált tots pack 3 dupli hulladék 1 sima hulladék... 88x3 3 db 88 as 87x5 1db 88 as 4 87es és a végén a 85X20 ból jött 14 darab 85 ös .... Xd
a végén márcsak röhögni tudtma ezen... duplikból kiraktam a Francia liga garantáltat hát persze h dupli, úgy hogy csak 1 db francia tots-om volt
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennél lejjebb ?

-
Dzsoki92
senior tag
Hát neki álltam ennek a Craftos cuccnak... Eddig a felét megcsináltam de 0.. a garantálton kivül semmi TOTS nem jött abból is az alja...
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok ez az új Lacazette lap mennyire érne meg ? Puskát sima base lapját cserélném.
Az a gond ezekkel az icon pickekkel, hogy kb semmi normális sbc nincs duplából meg annyi mint a fene. Én is csak emiatt rakom ki tudom, hogy úgyse ad semmit kb de legalább kicsit izgalmasabb amíg kinyitom ez a fos kupac.
-
Dzsoki92
senior tag
Na 83+ vegre adott egy Thuram-ot meg egy Donnat. Ez a Donna mennyire jo a kapuban ? Thuramot ahogy nezem kb mindenhol be lehet vetni
-
Dzsoki92
senior tag
1 bundás lapom volt, gondolhatjátok garantáltból mi jött....
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
LaLiga asszem. De lehet tévedek.
-
Dzsoki92
senior tag
Pénteken sikerült nyitnom egy Tots Oberdorfot, hát valami kegyetlent megy az a csaj 3 cm-es felállásban játszok mellette Fantasy Ramires és Fantasy Touré, brutál amit lehoz a csaj. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok jött egy Loftus-Cheek. Érdemes evoba rakni ? Ha kimaxolna mindent 95 ös lenne és elég jó statjai szerintem. Mitől számolja a meccseket ?
-
Dzsoki92
senior tag
20 as szinten vagyok D: xD totálra elengedtem ezt a szezont, sőt már az elözőben sem csináltam végig. Már nem görcsölök rá akkor játszok mikor van időm meg annyi amennyi jól esik. Heti 7 div meccset lenyomom aztán ennyi. WL-t sztem karacsonykor játszottam utoljára.Csapatra/ keretre nem panaszkodom, játékmenetet meg hagyjuk is

-
Dzsoki92
senior tag
Érkezett a csapatba egy Golazo Cordoba. Valaki próbálta már esetleg ? Vélemény róla ? Sajnos csak hétvégén tudom kiprobálni. CDM-ként sem lenne olyan rossz ahogyn nézem.
-
Dzsoki92
senior tag
Pickből esett egy Cole. Még nem volt időm kipróbálni esetleg valaki használja ? Statok alapján elég jónak tűnik.
-
Dzsoki92
senior tag
Holnapi promoval csak hero ill icon lapok várhatóak ?
-
Dzsoki92
senior tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a BD CUP valami eszméletlen szar nálam.... div4 végén vergődök tegnap a 10 meccsből 1 meccset nyertem... mintha nem is lett volna játékosom a pályán kb...
Mérgemben ki is raktam kétszer ezt a Hero picket.
Az elsőből jött FF Yaya a másodikból FF Marchisio, viszont ilyen fos gameplay mellett csak kirakatba jók ezek is...
Jelenleg ez a csapat:
-
Dzsoki92
senior tag
Kb több mint 1 hete nem játszottam ezzel a moslékkal, seasonba szerintem lvl10 nél lehetek annyira szar rewardok vannak, hogy nem erőltetem azt már, viszont a webappba napi szinten felnézek mi történt. Tegnapi 85+ pick...
-
Dzsoki92
senior tag
Az komoly mondjuk

-
Dzsoki92
senior tag
Cannavaro FS lapja szerintetek mennyire megérős ?
-
Dzsoki92
senior tag
Még a végén lehet meglesz ez a season
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én elengedtem
amilyen mostanában a játékment lejátszom a 7 meccset és ennyi, már nem idegesítem fel magam -
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen megérős
( jah bocsi nem ide )
-
Dzsoki92
senior tag
Ugyanitt kecske eladó !

-
Dzsoki92
senior tag
Cafu sbc-be bele is ment

-
Dzsoki92
senior tag
TOTY HM Musiala-t használja valaki ? Most jött craftolás közben és a statokat nézve nem tűnik rossznak.
-
Dzsoki92
senior tag
Milyen upgradet érdemes most csinalni ? van 1400 lapom a csomagok nyitásai után. Most már bedobnám őket valamibe mert kb minden új csomag fele dupla és már kukázom őket egyszerre. Ezt a craftingos toty-t érdemes csinálni ? Szerintem a 150 meg is lenne
-
Dzsoki92
senior tag
200 packbol semmi. Max 1-2 nagyobb fodder. Viszont tegnap cupert jaro rewardbol kisetalt
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok ez a Kante mennyire megérős ? 4-4-2 játszok és mellette a másik CM Sawa Toty lapja lenne. Ő lenne a támadóbb CM Kante meg full védekező.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyitni mindig lehet
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
91-es if Salahm van. Én ki nem tenném a csapatból, nálaom nagyon bevállt.
-
Dzsoki92
senior tag
Ez a Sawa mennyire lehet jó védekező CM-nek akár CDMnek ? Ahogy nézem a statokat nem olyan rossz. Lehet duplikból őt szedném ki, illetve Kantét majd ha jön a leakelt lapja.
-
Dzsoki92
senior tag
Jött egy Radioactive Araujo. Valaki használja esetleg ? Blanc és VVD van hátul nem tudom mennyi értelme lenne a cserének. Mondjuk foddernak meg elég drága...
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Tudni lehet mi jön team 2 vel ? Team 1 ből párnak örültem volna de most ezek miatt nem nyitom el a packokat. Igazából 1 hét alatt 150 packot tettem félre meg is lepődtem
de mostmár megakarom várni míg minden lap elérhető lesz. ( őszintén nem várok semmit a nyitásoktól valószínű semmi nem fog jönni pár fodderen kívül ) -
Dzsoki92
senior tag
Az ikonok maradnak vagy azok pénteken kikerülnek ?
-
Dzsoki92
senior tag
Ide jött egy UCL Cancelo, igazából saját magát váltotta is Trail lapja volt meg. Sok különbség nincs Play Style+ más. Jöhetett volna mondjuk szarabb is
-
Dzsoki92
senior tag
Detto. Én sem rakok el egy packkot sem. Félre tettem kb 1 milkát meg van 700+ játkos a clubban. Tavaly 150 packból nem jött semmi
Vettem fifa pontot amiből nyitottam egy packot amiben Toty Kevin volt
Keddig lesz asszem a jelenlegi promo utána pedig egy warm up kezdődik péntekig. Na amiket ott kapok packokat azokat elrakom és ennyi. -
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Attackers - 19th
Midfielders - 21st
Defenders - 23rd
Full release - 25th -
Dzsoki92
senior tag
Tegnap sikerült a Hero pickből pickelnem egy UCL Sneijdert. Jelenleg így áll a team. In game szerintetek szélen jól muzsikálhat ?
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok valaki kiszedte ezt a Lloris lapot ?
-
Dzsoki92
senior tag
Webappon lehet látni, ha egy adott játékosnak van valami sérülése. Ezt hogy tudom eltüntetni ? Vagy majd magától fog rendbe jönni ?
-
Dzsoki92
senior tag
Sracok ezt megeri EVOzni ? Megeri az arat ?
-
Dzsoki92
senior tag
végre 😁
-
Dzsoki92
senior tag
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok most mik vannak a packokban ? Láttam már RTTK lapot meg Trailblazers lapot is 85+ ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a gond, hogy jelenleg bármilyen TOTS lapnak jobban tudnék örülni.