Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Ez a Neymar lap, egy beteg állat.. tegnap este lenyomtam a WL kvalit, minden meccset végijátszottam (amelyikben legalábbis hagyta az ellenfél): ilyen se volt eddig, hogy tíz meccsből kilencet nyertem, de a brazil konkrétan 10 meccsen szerzett 15 gólt és adott 4 gólpasszt (csatárként). Sose volt ilyen lapom (a tavaly nyitott Neymar TOTS Momentset rögtön eladtam).
Ő is millió körüli lap.
Durva ez a két nap nálam. -
Sirandrish
legenda
Úgy látom csak nem úszom meg az ICON kapust.
Túl sok a liga már a csapatban, és még Bachat is szeretném beépíteni...
Úgy döntöttem hogy ha meglesz a 85x20 a szezonra, a duplákból kirakom Cechet
-
Woodslave
félisten
Botrány a pack weight vagyis pick. Eddig azért 1-2 tots fodder befigyelt most lofax. 85-86 lapom szerintem már mind megvan csak semmire nem jók
Gondoltam kipróbálom old genen egész élvezhető. Mondjuk első három meccsen taknyosra sz@pattak de valahogy gyorsabb átláthatóbb a játék.
-
bubuska10
senior tag
Végre egy jó evo. Ha találtok vmi fasza silver játékost mint ahogy Kristóf felfedezte Vargát akkor írjátok be, elég sok jó lap bújhat meg. Nekem Ibrahim Sulemana és Mamadou Coulibaly tűnt ki első bogarászás után.

-
Digestive
veterán
Több mint 500 meccsen volt kezdő UCL Di María az idén és most visszatért a kapitány!
Meg jött még egy ilyen csaj is:
-
thebigK
addikt
szépen lehúzták a 82+ pick weight-et is, 150nél járok, nagy rating is alig jön, tots meg konkrétan 0
-
bubuska10
senior tag
Biztos az én megközelítésem a rossz, de van bármi értelme nem kilépős aranygólra játszani a Friendly kupát? Harmadannyi idő lenne befejezni...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy Debinha jött, semmi más...
Néztem ezt az új evot, elég komoly, de sajnos nincs normális Newcastle lap ami jó lenne bele. Magyaroknál viszont Varga elég komolynak tűnik. Bár lehet Dragusin lesz belőle, hiába román.
-
Digestive
veterán
Mára elfogyott a pack luck.
Megvolt az összes nagy pack a szezon végéről. A 85+ x20 az például ilyen volt.
-
toxicjew
addikt
Na hát befejeztem a nagy pack openinget, az említett Riceon kívül jött még Koulibaly, Bacha, Mahrez, Schlotterbeck, Debinha és Alderwireld. Szóval extra játékos nem jött, de azért nem rossz.
-
Woodslave
félisten

Na a lvl 40 pack Carlos Alberto helyett
. Jó döntés volt48 Pick és csomó jobb pack nulla tots. Garantált live Szobo tots kupás meg a legxarabbak
Icon meg Blanc
-
Sirandrish
legenda
Nekem jött egy Bacha...aztán még egy Bacha

-
Sirandrish
legenda
Ez a Debinha milyen lehet STben? Werner helyett érdekelne
-
thebigK
addikt
rengeteg 84x7, 85x7, 87x4, 83x10, 83x20, az eredmény 1db tots savio. Úgylátszik szarabbul kell játszani, akkor majd adja
-
EA's hit
addikt
Na nekem is jött egy ultimate tots: egy dupli Ferguson
-
raven84
senior tag
Nah őt már be tudom építeni:
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek?
-
toxicjew
addikt
Nekem eddig a 120 félretett pickbol egy duplicate Rice jött
Tudom a k anyámat, de így ez csak fodder... -
Sirandrish
legenda
84x10...új rekord lehet

-
bodnar123
őstag
Na két ingyen reklám arcnak már megint jött az 5ös lottó. Akarom mondani pusztán szerencse.... Hetente villan az 5ös lottó.

Gyorsan meg is veszem az összes store packot fél milláért
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
4 garantált tots..
Otamendi Dupla
Tapsoba Dupla
Mikel Merino
Wubben Moy
88x3
Szerintem elég is volt ebből az UTOTsból

-
david368
aktív tag
Ez az elite 85x7 rivals pack ROBBAAAAAAANTTTTT
P -
raven84
senior tag
6 millás lap, használni mondjuk annyira nem akarom, de lehet megnézzük.
-
Sirandrish
legenda
50pick legjava
-
toxicjew
addikt
Ok, köszi mindenki.
bubuska: azt a részét már nem ajánlatos használni (már ha tud ilyet a program egyáltalán), mert könnyen banhoz vezethet.
-
bubuska10
senior tag
És ez a paletools akkor is műxik ha kifogytál és 0 gold common lapod van már?
Szóval ha nincs hozzávalód akkor vesz magától minimum áron? -
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Na kipróbáltam én is ezt a paletoolst, hát ez brutál
Mondjuk vicces, hogy kiraktam 10 picket, aztán kb. 12-15 bronz upgradet, és máris jött a softban, ilyenkor persze gyorsan dolgoznak Kanadában
Tényleg olyan ez az app, amilyennek a web app/companionnak lennie kellene már évek óta, de hát mikor volt nekik érdekük, hogy bármi is jól működjön ebben a játékban... -
thebigK
addikt
eskü engem a garantált tots csomagok basznak fel a legjobban, folyamat hulladék, és állandóan dupla. most volt 3 amit kinyitottam, egy 2. ligás angol lb, a másik kettőben meg ugyanaz a tetvedék St Pauli német CM volt egymás után
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Szczesny jó volt idén is, vele még nem is feltétlen lenne gond, de tényleg sehonnan máshonnan nem jött 2 kapus, pláne nem sbc-ként a 2., ez így totál haszontalan
Bár Di Gregorio szerintem is jobban megérdemelné akkor már. Yildiz szegény a játékban sincs benne, Soulé és Scalvini tényleg simán befértek volna. Főleg hogy közben meg olyanok kaptak, akiknek közük nem volt idén a tots szinthez, élükön a Milanosokkal, Theo, Leao és Giroud is maximum átlagos szezont futottak, erre ketten közülük életük legjobb lapját kapták
Az EA-nél idén sem nézett meg senki egyetlen olasz bajnokit sem. -
raven84
senior tag
Sherifen elvileg fent van a lista kik jönnek, ebből 8 L, nem is rossz arány, bár nyilván ezek fognak csak esni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja mondjuk amúgy is faxa mert squad buildernél is be lehet állítani a ratinget aztán nem kell egyesével szórakozni, de valóban erre a legjobb meg az hogy a duplikat egy gombnyomással rakod be és látszik is melyik a dupli. Zseniális
ja és az ea mit tud hozzátenni? Softban
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére

na aki ezt a paletoolst csinálta azon látszik, hogy qrvára éli ezt az appot és a játékot. Minden benne vagy amire az ember gondolhat (legalábbis ami nekem eszembe jutna sőt) Ilyen emberek csinálnák a játékot jobb lenne
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megcsináltam még 10et kb 40 sec alatt
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja azt tényleg igaza volt Toxicjewnak brutál nélküle.
Lehet csinálni templatet. 6 common 2 rare max 82-es után egy T betű és rakja be a lapokat.
-
Woodslave
félisten
na csináltam még 44 picket de sajnos elfogyott a common gold lapom, venni nem akarok. Kár hogy nem lehet így nyitni packot na mindegy ez ilyen. Kegyetlen hogy mennyi foddert lehet pumpálni, tényleg úgy tűnik bármeddig lehetne csinálni ezt a grindet nem mintha lenne értelme, mert sok használható nem jön.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Serie A fanatikusként ez engem is eléggé zavart. Meg pl. Szczesny kapott végül lapot, közbe meg szvsz az egyik leggyengébb szezonja volt az elmúlt években. Di Gregorio (akit ha minden igaz meg is vesz a Juve a Monzától) meg nem kapott, igaz Sommer megérdemelte. De kaphatott volna lapout Soulé, Yildiz, Scalvini, Calabria, Lovato is, hogy a nagyokat ne is említsük.

-
EA's hit
addikt
A Serie A totsot szokás szerint jól elhanyagolták ezek a faszok. Alig jött játékos sbc, napokig semmi, majd tegnap beraknak egy kapust... sehol máshol nem volt kapus sbc tots alatt, csak itt, vicc. Ott van pl. Koopmeiners, aki a szezon legjobb középpályása volt (jó, minimum top2 Calhanoglu mellett), és nem kapott semmilyen lapot. Vártam nagyon egy flashback/tots moments Chiesa lapot is, de semmi, és lehetne még sorolni. Szokás szerint inkompetensek.
-
toxicjew
addikt
Napi eoae vagy fb sbck jönnek a héten.
-
Woodslave
félisten
Komolyan már nem hiszem el. Kibaxott Klose az összes ikon pickben benne volt amit eddig csináltam. Sanchez meg csak azért nem dupli mert éppen a másik változata van meg.
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
látom már előre a Schüller-Donnarumma-Katoto-Alisson pickvariációkat
-
bodnarbenede
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
elég négy rosszat belerakni. Rezzenéstelen arccal fogja beadni 2-3x
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne esélyem a 11 winre az eheti WL-en.
9 winért még mindig csak max ovr90-es TOTS jár? -
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi leszek a mostani wl-re. Tuti nagy kula lesz, delay, bugok tömkelege, még több gyökér.
Ez a 94+ pick sem biztos, hogy olyan nagy szám, főleg ha az EA tesz bele pár 100k alatti töltelék lapot. Akkor a pickek 99%-ban ők lesznek. Azt sem tudom mikor kezdjem el. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen, az öreg Digi is szívesen fűzi be a Kristóf-féle lemezt, ha a pack luckjáról kérdezed
Pedig legalább 4x akkora értékű packból nyitott lapja van a kezdőben, mint pl. nekem
-
Digestive
veterán
Ha egyszer beindul a biznisz.
89es exchange.
-
Mrguba
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyugi nem csak neked

Teleraktam csak totsal akkor se..
Egy db ot se szamolt
-
Sirandrish
legenda
Az EA már számolni sem tud vagy mivan?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja ilyet látva mindig megjön az ember kedve aztán Klose Petit Larson a realitás
-
Kristof_94
nagyúr
Csábító, hogy kirakjam. A múltkor sok dupla volt és rászántam magam, 93-as Garrincha jött. Ősszel megvolt a base lapja, de nem volt nagy eresztés, nem sokat játszott.
Szóval lehet inkább várok valami jó sbc-re az ultimate alatt. Utána meg EB, tuti ott is el leszünk halmozva. -
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Jaja. Igazából kb kiraktam Gullit sbcjét a szezon kezdete óta.

Remélem a játékban hosszú a haja és nem ilyen béna, mint a képen.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nyilván a ritkasága miatt, gondolom nem sokat nyitottak. Egy hasonló tots lap kb. 50-100k lenne. De nyilván itt Gullitról van szó.
-
Digestive
veterán
Csak beérett az ikon grind.

Az mondjuk meredek, h ez a lap még most is 9 misi.
-
thebigK
addikt
na úgylátszik már a PC-s üzenetváltásokat is figyelik, felvett tegnap valami nyomoronc, miután megvert egy 46. ,meg egy 121. perces góllal és rám írt, hogy cry me a river, én válaszoltam hogy "why should i cry against a lucky cunt", erre jött ma az emailes figyelmeztető EA bácsitól

-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bastonit építsd be, mert malacdisznóember.
-
Kristof_94
nagyúr
Először nem is nagyon érdekelt, de végül megcsináltam a garantált serie a pakkot és nagy meglepetésemre dobott egy Bastonit. A beépítése még kérdéses, mert így is necces a chemistry, de mindenképpen megpróbálom.
-
bodnar123
őstag
Nekem is elitebő valamit osztrák bunda csaj 92. Ez igazából egy darab foddert ad. Nincs reális esély ebből jót nyitni, kivétel az ingyen reklámarcoknak. Viszont én kinyitottam a maradékot és jött egy Giroud, így eladhattam a megvásároltat 100k bukóval. Viszont Theonak ugye szuper link. Elkezdtem kirakni Pirlot kínomban. Kell az icon a csapatba. Így legalább nem baszok el 8 órát 82es pickekre feleslegesen.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Div3
-
toxicjew
addikt
-
Woodslave
félisten
nekem Kobel jött. A garantáltból meg dupli skót dudás. Többivel megvárom én is a holnapot. Mondjuk még mindig agyalok ezen a Carlos Alberton. Ezzel a packluckkal.. Bár Zambrottát bármikor ki tudom rakni gondolom túl nagy különbséget nem fogok érezni
-
imateee93
lelkes újonc
válasz
Kristof_94
üzenetére
1db tots csomag, elméletben bármilyen, nem csak max 90, a gyakorlatban nálam ez eddig így néz ki:

Locko 90
Mercan 88
Dreyer 88 -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Normalis pakkokat en se nyitottam ki, majd holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Autós kamera eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

P
Lehet hogy másképp is lehet, de ez fixen működik

Pedig legalább 4x akkora értékű packból nyitott lapja van a kezdőben, mint pl. nekem