Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
egy pillanatra elgondolkodtam hogy lehetne összeszedni még kb. 8000XP-t, hogy egy Dinho-Cruyff-Messi támadóhármassal zárhassam a játékot. Úgy voltam vele én aztán nem fogok ennyit játszani, az már biztos...
Aztán szerencsére megszánt a játék és egy sima 83, vagy 84x2 pakkból kiesett a játékos, aki miatt elkezdtem Barca meccseket nézni, és Barca szurkolóvá váltam.
Így most már tényleg game over, a Puyol EVO is kész, egy szinte teljesen a szimpátián (kivéve Sawa, sajnos fogalmam sincs ki ő
)alapuló csapattal zárom ezt a részt és egy darabig ezt a sorozatot is.
Tudnék metább, erősebb, magasabb ratingű csapatot összerakni, de ezzel is ugyanolyan eredményeket érek el, és így legalább minimálisan még talán élvezni is lehet a játékot
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
akkor lehet összefutunk
Én maradok 24-en.
Motivációm már nekem sincs, annyit találtam még, hogy Puyol GOTG lapjára van egy EVO, amivel egész jó CB-t lehet belőle faragni.
Kivettem tegnap Messit is, így szerintem csinálok egy Barca all-star csapatot és befejeztem. Kár, hogy már játszani nem lesz időm/kedvem velük. -
-
|AP|
veterán
ezzel a csapattal most először meglett a 14 win.
Nem mondanám, hogy megtanultam jobban játszani, vagy bármi ilyesmi, de tény, hogy most egész élvezetes meccseket sikerült játszani. Talán azért is, mert már nem görcsöltem, olyankor mindig jobban megy a játék.Rewardot még nem tudtam kinyitni, mert van egy csomó magas ratinges duplim és fogalmam sincs mibe toljam őket
-
|AP|
veterán
én idén ezzel a -nagyobb részben szimpátia, kisebb részben meta alapú- csapattal zárom a játékot.
Igazából bárkit nyitnék már nem szívesen tenném be a csapatba.
Rivaldo-t még kiveszem a cserepadra, Dinho-ig már nem biztos hogy eljutok, de mindegy is.
Erre az évre nagyjából ennyi volt, jövőre viszlát az UFL-ben
-
|AP|
veterán
én most elkezdtem beleszórni az egész klubot icon pickekbe.
Nem igazán játszom már, nincs is nagyon szükségem senkire, elszórom a sok felesleges lapot. Eddig persze nem jött semmi nagyágyú, de igazából mindegy is
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
én ilyenkor már mindig csodálattal vegyes értetlenkedéssel nézem azokat akik képesek ennyi energiát beletenni a játékba

Az persze más lenne, ha ilyenkor már a fullos csapatokkal tök jókat lehetne játszani, de azt mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van, ilyenkor is csak a grindért játszik az ember, hogy aztán egy hónap múlva kukázza az egészet...
Én most tényleg erős leszek, nem rendelem elő a 25-öt (már csak pár napot kell kibírni), meglátjuk fog-e hiányozni...
-
|AP|
veterán
nálam is bebugolt Sawa...
Kár, hogy már nem nagyon izgat a játék -
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
hát... pedig nagyon úgy néz ki, hogy bevállalják:

a második teszthétvégén nem próbáltam, de állítólag nagyon nagy volt a fejlődés az elsőhöz viszonyítva.
Szóval ha így folytatják, még akár jó (jobb) is lehet szeptemberig.
Nyilván nem lesz kész teljesen, de a FIFA/EAFC sincs kész soha
Tényleg nem ettől várom a csodát, de legalább annyit szeretnék, hogy segítsen lejönni a szerről, ami az EA játéka...
-
|AP|
veterán
viszonylag friss hír, hogy az UFL is jön szeptemberben. Komolyan elgondolkodtam, hogy idén nem rendelem elő az EAFC-t.
Nem azért mert azt várom, hogy az UFL egyből jobb lesz, de kíváncsi vagyok rá. Túl sok időt töltök a fifával, bízom benne, hogy az UFL nem lesz ennyire addiktív és csak simán tudok néha játszani egy jót ha épp ahhoz van kedvem/időm -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
"állítólag WL-en kikapott, de a mérlege maradt 1W 0L utána"
Nekem meg az történt, hogy vezet az ellenfél 3:0-ra, felhozom 3:2-re, erre megállítja.... mondom jó nagy patkány, lopja az időmet, de legalább nem kaptam ki....erre bekönyveli vereségnek
Lehet ideje megint kikapcsolni a crossplayt. -
|AP|
veterán
Nekem jött a pickből egy Walker, ami elég meta lapnak számít, de nem igazán érzem, hogy nagy előrelépés lenne Montiel után. Azért adok neki egy esélyt, de az argentin valahogy szimpatikusabb
-
|AP|
veterán
megvan az első fixen endgame játékosom, De Paul személyében. Eddig is brutál lap volt, de 99-esen már nem lesz túl sok ok a leváltására
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
hát igen... mondanám, hogy Bonmati jó lenne CAM poziba, de van egy PTG De Paulom, aki már most is endgame, ha meg nyernek az argentinok akkor 99-es lesz. Szóval nem tudnám hová tenni.
Konkrétan az egész season ladderből senkit nem tudnék már most sem jó szívvel beépíteni
-
|AP|
veterán
Mentem egy 9 wines kvalit ezzel a csapattal:
Mindenki first owner, és nekem ez most teljesen jó. Most olyan jól ment a játék és olyan jó volt a gameplay, hogy majdnem elgondolkodtam, hogy játszak megegy kicsit, csak az élvezetért.
De aztán győzött a józan ész 😃
Nem vagyok túl motivált hogy fejlesszem a csapatot, ennél jobb nekem nem kell. Nyilván jönnek majd a 99-es rózsaszín lapok, de az már mindig a játék vége nálam, szóval nem fogok értük meggebedni.
Ha éjszaka még nyernének az uruk, akkor még ez a csapat is fejlődne egy tisztességeset... -
|AP|
veterán
válasz
evibly
üzenetére
"Vagy a 10-ből 7 nyert meccs feledteti, hogy ugyanazt, ugyanúgy nyomsz egy-egy meccsen?"
Engem is ez a felismerés vezetett oda, hogy hanyagoljam a játékot.
Úgy tudok eredményt elérni ha ismétlem a bevált sablonokat és ha a gép is úgy akarja, akkor ezekkel nyerek, ha nem akarja, akkor meg még ezekkel sem.Jobban belegondolva ez egyáltalán nem szórakoztató. A győzelem öröme nem tart semeddig, sokkal jobban tudok örülni ha összejön egy olyan gól ami nem mindennapi, amit megelőz egy szép összjáték vagy váratlan megoldás.
Annyira viszont nem tudok játszani, eredményes is legyek, de eltérjek a sablonoktól. Így ha kell a win, akkor tolom a szokásosat, de ez már tényleg olyan, mintha a gyárban állnék a szalag mellett és kb. annyi örömet is okoz.Nem tudom erre lesz-e valaha megoldás, én egyelőre csak azt tudom kitalálni, hogy egy időre félreteszem ezt az egészet
-
|AP|
veterán
amíg lement a spanyol meccs, addig ide is megérkezett Öcsi bácsi.
A végén nyertek is, szóval most már minden fasza, le lehet tenni a játékot
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és mi? mert nekem sem
-
|AP|
veterán
na, addig-addig grindoltam míg feljutottam elite-be
Innen már csak SB, az gyorsabban pörög -
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem dőlök a kardomba ha nem lesz meg.
Igazából csak a kozmetika miatt kellene, sokkal többet nem játszanék a játékkal csak azért mert megvan.
Esélyes hogybez az utolsó szezonom amibe komolyabb időt öltem. Itt a nyár, annyi mást lehet csinálni.
Ha meg szar idő van, akkor ott a GT7
Azt hiszem most el tudtam annyira engedni a játékot, hogy nem veszem meg a következőt
-
|AP|
veterán
hát így nem lesz meg Öcsi bácsi...
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
jah... nulla XP ma is... Nyilván nem érdekel már sok embert, mert mindenki Puskással rohangál már, de azért nem bánnám ha jönne még legalább 2000

-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az szép, nekem csak gold lapok voltak benne

Puskáshoz még 1900XP kell, eddig mindig volt az utolsó héten 2000XP-s object, hátha nem pont most változtatnak rajta
-
|AP|
veterán
hát ma nem sok XP-t dobtak ki...
-
|AP|
veterán
telóra végül nem tettem fel, de böngészőből én is ráálltam a paletoolsra.
Az eredmény egy softban meg egy Desailly...
-
|AP|
veterán
kicsit ódzkodok feltenni mobilra a paletoolst, de ma még megtolnám, mert csurig van a klub gold lapokkal, de annyi időm meg nincs vele szarakodni, hogy simán appban csináljam.
Ez a promó érdekel, a következő hidegen hagy, úgyhogy ma még hajlandó lennék ezzel kicsit foglalkozni
Mennyire biztonságos a dolog? Nem nagyon szeretek külső forrásból appot telepíteni a telefonra
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
nekem Gerd Müller volt a top nyitás ebből a promóból, mindenki más kutyasz@r....
Xavi, Puyol többször is (rájuk sajnálom az előző jelzőt, de az EA máshogy gondolja), Trezeguet rengetegszer, de nagyjából ennyi.Már csak azért játszok, hogy hátha valahogy meglesz Puskás, de ha meg is lesz, az sem fog rávenni, hogy sokkal többet leüljek ez elé...
-
|AP|
veterán
Közben megcsináltam minden kivehető XP-t.
Már csak 9175 kell Puskáshoz
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem sem... egyszer volt benne egy 89-es lap, a többi az kutyasz.r...
-
|AP|
veterán
nálam is softban, pedig itt nincs paletools sem. Simán telón letoltam a 160 crafting sbc-t, utána pár picket és tegnap este óta nem hagy újabb sbc-t kirakni.
Tényleg azt akarja, hogy fejezzem be idénre ezt az egészet
-
|AP|
veterán
nekem még 17ezer XP hiányzik Öcsi bácsihoz. Lehet játszani kellett volna mostanában
-
|AP|
veterán
csak nálam sikerült ilyen jól a legutolsó frissítés?
-
|AP|
veterán
szerintem is vízválasztó lesz ez a meccs. Ha csodát teszünk és nyerünk (vagy döntetlen) akkor továbbmegyünk, ha nem akkor összezuhanunk és még a skót meccs sem biztos hogy meglesz.
A csodában mindig lehet bízni, óriási lenne hazai pályán megverni a németeket
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
ezzel még úgy is egyet tudok érteni, hogy egy ideje már nagyon ritkán játszok.
Végtelenül unalmas a szinte ugyanoéyan csapatok ellen játszani.
A játék ezen szakaszában annyi jó lap van már egy-egy posztra, mégis szinte mindig ugyanazok jönnek szembe.
Nekem több mint 1400 meccsen keresztül Del Piero volt CAM poziban, pedig már bőven voltak nála jobb alternatívák.
De egyszerűen nem volt szívem kivenni a csapatból a klublegendát -
|AP|
veterán
egy 85x5-ből jött egy De Paul, így 1411 meccs után lehet leváltom Del Piero-t.
Most már csak játszani kellene
-
|AP|
veterán
hozzám meg egy Logitech G923 kormány érkezett egy Hardverapró pickből, szóval kedd óta inkább a GT7 fut, mint a FIFA
Nyilván követem még, Araujo-t pl. kiveszem, meg ma esett egy Forlan is, de most már tényleg csak akkor játszok, ha már nagyon nem tudok mit kezdeni a szabadidőmmel, a GT7-ben meg elfáradtam...
-
|AP|
veterán
nekem 5-3 után jött a szokásos blokk, zsinórban 5 vereség, végül épp meglett a 9 win (az utolsót leadtam). Már hetek óta ez van... DIV2-ben vagyok és nem mondom, hogy minden meccset nyerek, de jól állom a sarat a legtöbb meccsen.
A WL-ben viszont már 3-4 hete egyáltalán nem megy... volt, hogy a 9 sem jött össze.
El is ment a kedvem az egésztől, de hamarosan már megérkezik végre a kormány ls nekiülök a GT7-nek inkábbA pickből jött egy Theo, de nem igazán emelkedett meg a pulzusom...
-
|AP|
veterán
egy meccset játszottam eddig egy lengyel ellen. Kapuralövésig sem jutottam és kikaptam 4:0-ra.
Azóta meg nem talál ellenfelet...
Első benyomásnak nem túl fényes 🙂 -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
szerintem se egy ingyenes béta tesztverzióból indulj ki.
Mire ebből végleges játék lesz az még legalább 1-1,5 év.
Nem igazán fair összevetni ilyen állapotban a sok éve és rengeteg pénzből "fejlesztett" fifával -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
ezért talán megéri letolni a szezont, bár mire vége lesz, addigra már a játéknak is lassan...
De azért mindenképpen kötelező
A level 34 sem lesz rossz, ott gondban is leszek, mert mindkét játékost nagyon csípem/tisztelem (bármennyire is Barca drukker vagyok)#9660 Digestive: szintén div1, szerintem én nyertem
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
amúgy engem már az sem érdekelne, ha maga a játék jó lenne.
De én továbbra is abban gondolkodom, hogy most hagyok ennek az egész focis dolognak egy kis szünetet és lehet inkább az autós játékokban merülök el egy jobbféle kormánnyal -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
követem a gameplay videókat egy ideje, és igen, még messze van a Fifától.
Viszont látszik a fejlődés és én továbbra is bízok (bízni akarok
) benne.
Meglátjuk, hétvégén rápróbálok. Ez az EAFC fosch egyre kevésbé érdekel.
A PS5 eladás nálam is felmerült, mert gyakorlatilag csak ezzel játszok. Voltak próbálkozásaim más játékokkal is, de annyira ráfüggtem erre a szarra, hogy úgy éreztem más játék csak az időt veszi el a grindolástól.
Szóval most lehet tartok egy szünetet és kipróbálok pár más játékot is.
Ha belegondolok, hogy annyi pénzből amit erre költöttem már egy tök jó kormányt vehettem volna a GT7-hez, az kicsit fáj. Szerintem az több élvezetet okozna....
-
|AP|
veterán
a tegnapi kiborulásom után elquickselleztem minden eladható lapot a klubból, összegyűjtöttem 750k coint és megvettem a legdrágább pakkot.
A két legdrágább lap belőle Lewandowski és Aubamayang. Nem vagyok hajlandó többet idegeskedni ezen a játékon, de most először azon is elgondolkodtam, hogy nem veszem meg az új részt. Lesz egy év pihi, addig játszok mással, addig meg hátha kijön valami alternatíva... -
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
nekem az idei legszarabb WL-t sikerült hozni...
Még a legvégén -3-mas mérlegnél is 2014-es acc jött szembe, aki úgy játszott, hogy esélyem sem volt. Az utolsó meccsen pedig amikor a 9. winért mentem, akkor meg egy totál vak ellenfelet kaptam, cserébe úgy megtolta a gép, hogy ott meg azért nem volt esélyem.
Kurvára elegem lett a játékból, minden duplit eldobáltam amik jöttek a rewardból, nem fogok itt exchange szarokkal b@szakodni.
Megcsináltam a 2 lilás garantált TOTS sbc-t is, mindkettőből a kapus jött (természetesen dupla mindkettő)No comment, lassan tényleg keresek valami más elfoglaltságot, mert ebben már semmi öröm nincs
-
|AP|
veterán
szerintem az a legnagyobb baj, hogy a kontrollert fogod épp a kezedben, mikor idegállapotba kerülsz...
sokszor sikerül időben letennem, de konkrétan két kontrollerem ment már rá erre a játékra
Van aki Fifa pontra költ, én kontrollerre
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
92-es? Mázlista
Div1 reward....A csomagokat már nem nyitom ki, majd Ultimate TOTS alatt nem nyitok inkább semmit
Amúgy nálam tegnap este volt valami a játékkal, durván elkezdett tolni a gép.
5 win hiányzott még a 7-hez, 6 vagy 7 meccsből meg is lett és közben feljutottam div1-be.
Ez az idei legmagasabb pozícióm eddig, de nyilván semmit sem jelent, WL-ben ugyanúgy 9-11 win körül tudok hozni, mint mindig is. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
én most a harmadik évben jutottam el oda (abban is csak mostanában), hogy már egyáltalán nem zavar, ha nem jön klasszis lap. Korábban még volt olyan becsípődésem is, hogy a kedvenc játékosokkal akarok játszani... Most már ezt is elengedtem, játszok azzal, aki jön.
Jobb eredményeket nem fogok elérni egy full meta, sokmilliós csapattal sem, akkor meg minek görcsöljek rá.
A játékot persze nyomom, meg nyitogatom a pakkokat -nagyrészt függésből-, de már rég nem érdekel kit nyitok -
|AP|
veterán
nekem is van csomó magas fodderem, de nem tudom, hogy lottózam-e el vagy kezdjem el Pirlot.
Drága lap, de talán ő lenne rá méltó, hogy leváltsa WW Del Pierot. Nem mintha bármi bajom lenne vele, az idei legnagyobb klublegenda.
1216 meccs, 677 gól, és még több assziszt.
Középső CAM poziban játszik, Pirlo-t is itt használnám, de igazából még mindig nem visz rá a lélek, hogy kivegyem a csapatból Del Pierot
-
|AP|
veterán
a 140. upgrade adott egy Rüdigert. Előtte semmi.
Nem rossz pull, de egy Araujonak jobban örültem volna. Azért kipróbálom, bár CB poszton pont nem álltam rosszul.
Araujon kívül még valamelyik Barcás csajra vágynék (nem úgy
), vagy esetleg egy Griezmannra.
De mindegy, idén most már tartom azt, hogy azzal játszok akit dob a gép (vagy SBC-ből kirakható) -
|AP|
veterán
ezek megint elb@sztak valamit? Volt egy 90+ TOTS pack SBC. Kiraktam, mire nyitnám kiírja, hogy "no longer available"...

Update: kiléptem, beléptem és ott várt a duplicate Terland (vagy ki)
-
|AP|
veterán
néha ha nagyon kiborít a játék, akkor kikapcsolom a crossplay-t. Most is volt pár meccsem (jellemzően PC-sek ellen), amikor éreztem, hogy valami nem kerek, totál megbolondul a csapat és minden lassított felvételben történik amit én csinálok.
Kikapcsoltam a crossplayt és egy 4 meccses win sorozattal feljutottam div2-be...
Szerintem hagyom kikapcsolva
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
grat, a 14 win ilyen körülmények között nagy teljesítmény.
Nálam is ugyanez volt a helyzet amit írtak többen, annyi különbséggel, hogy nekem eldurrant az agyam és ahelyett hogy abbahagytam volna, letoltam idegből.
Aminek meg is lett az eredménye, 8 win
Úgy felb@sztam magam a játékon, hogy a coinjaim elvertem a legdrágább promó pakkra, amiből meg is érkezett Alisson
Nem érdekel már a játék, eddig is full untrade csapattal játszottam, ezek után sem fogok változtatni. Most már coin sincs, így egyszerű elengedni

-
|AP|
veterán
mostanában leszoktam arról, hogy elmentegessem a góljaim, de ezt muszáj volt
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
na, ez jó. Tegnap be sem tudtam nagyon lépni, állandóan kidobott az UT.
Ma meg olyan hektikus a játékmenet hogy lehet nem erőltetem. Holnap viszont elutazunk két éjszakára, így az volt bennem, hogy muszáj ma letolni.
De akkor szerintem ebből kedd este lesz
Level40-ből TS Casillas. Még örültem is volna neki ha nem tegnap rakom ki TOTY Cech-t
-
|AP|
veterán
azt jól látom, hogy szerda reggelig lehet tolni a wl-t?
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
én most már várok péntekig, bár inkább sok kis sz@r csomagom van. Ha sok dupli lesz akkor kirakom Cech-t, sosem árt egy ikon kapus és valószínűleg azért jobb, mint Schmeichel.
Zambrotta nálam kötelező volt, régóta szerettem volna nyitni/pickelni, ezért örültem mikor jött SBC-ben -
|AP|
veterán
szintúgy.
Nincs türelmem tradelgetni, főleg mióta eldöntöttem, hogy idén csak FO lapokkal játszok.
Szép lassan gyűlik a coin, amit néha elverek valamelyik EVO-ra, vagy promó pakkra, de játékosra már nem költök.
Most 1M coin körül van, de csak azért mert nemrég elszórtam 750k-t a legdrágább promó pakkra -
|AP|
veterán
ez az új 250ezres EVO jó drága

Viszont mégis gondolkodom rajta, hogy POTM Griziből csináljak egy 5/5 csatárt.
Kár, hogy a statokat nem boostolja, de egy hunterrel elég jó kis befejező lap lehet belőle.
Nyilván ennyiből már akár a piacról is lehet vásárolni, de kell egy kis fun is a játékba, idén szerintem már tartom azt hogy csak FO játékosokkal játszok -
|AP|
veterán
Én is rápróbáltam az ikon pickre, mert volt elég sok dupli fodderem és jött belőle egy TOTY Vieira
Vele és Rolfö-vel szerintem egy ideig megvagyok a középpályára.
Konkrétan most ott tartok, hogy senkit nem cserélnék le a csapatból, pedig szinte csak SBC/Objective lapokkal játszok (na jó, meg most már Vieira
)
-
|AP|
veterán
nekem tegnap kiesett az idei első ikon: FB van Nistelrooy.
Statok alapján nem is rossz, az első használható lapjának tűnik, lehet ránézek.
Bár POTM Lewa most nagyon jó csatárban -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Aspasnak is van már egy fix upgrade-je. Nem egy nagy durranás lap, de sikerült kinyitni és nálam minden évben volt egy-egy lapja, ami a játék adott szakaszában nagyon jó volt.
Szerintem most is meg fogom próbálni.
Jelenleg Radioactive Aubát használok még mindig csatárban, és az a durva, hogy a mai napig teljesen jó. Nyilván ha jönne valami durva ikon csatár akkor cserélném, de teljesen jól elvagyok így is. Aspasra azért rápróbálok, szerintem lesz ott még egy upgrade is -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
mindenképpen ki akarom venni, bár inkább csak a Barca miatt. CAM pozícióban most elég jól vagyok Del Pieroval (már 420 meccsnél tart, imádom a szögleteit, a szabadrúgásait és nagyon jól fejez be akciókat), plusz ott van még az EVO-zott Banini lap a padon, aki CAM-ban szintén brutális.
Szóval inkább csak azért veszem ki, hogy meglegyen
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
nekem még promó lapot sem sikerült nyitnom, a lehető legszarabbat sem.
Nagy nehezen sikerült Bestet befejezni, úgy hogy az összes 83-84-es lapomat a 85+ sbck-be toltam és ebből sikerült 86-87-es lapokhoz jutnom.
De Pinára már nincs keret
Engem valaki nagyon megátkozott TOTY alatt... előtte voltak azért értelmes nyitásaim, de ott valami nagyon elpattant. Az egész TOTY grind alatt 2db HM lapot sikerült nyitnom, más promó lapot azóta sem.
Mondjuk nem is nagyon érzek késztetést hozzányúlni a csapathoz -
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
nekem egyre kevésbé van már idegrendszerem a WL-hez.
Nem tartom magam túl extra játékosnak, DIV3-ban vagyok (talán a 4 reálisabb lenne, de itt is összejön a 7 win egész gyorsan), de ez már a harmadik hét, hogy nincs meg a 11win.
Most konkrétan az utolsó meccsen lett meg a 9.
Egyszerűen nincs hozzá türelmem, minden hétvégén úgy érzem, mint egy kötelező teher, amit le kell tudni. Ennek megfelelően kapkodok is, siettetem a dolgokat és rendre kikapok nálam gyengébb játékosoktól is. Na persze nem csak ilyenkor, hanem amikor gusztustalanul tolva van az ellenfél.
Azt is el szoktam ismerni amikor én vagyok tolva, de ezen a hétvégén ilyen nem volt egyszer sem
A packweight meg lehet nálatok feljebb lett csavarva, nekem továbbra sem jön 87-nél nagyobb lap, még a garantált 85*2-ből sem, pedig mindig megcsinálom az összeset...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)alapuló csapattal zárom ezt a részt és egy darabig ezt a sorozatot is.