- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
A rewardokat be sem másolom, minden dupli fodder lett
De így újra tele már a klub, lehet előkészíteni a pickeket holnap estére
-
Woodslave
félisten
csak az exchange packok alapján 31.250 db játékost forgatttam bele pickekbe
persze volt akit qs-eztem
-
Dzsoki92
senior tag
3600 XP kell márcsak Puskáshoz. Annyit csak kiadnak az utolsó hétben nem ?
Storba elöző seasonnál is volt 2 pack +1000 XP/ pack remélem tartják ezt a jó szokásukat
WL-nél brazil csapat kell. Szerintete friendlyben melyik ország lesz most ? Francia nem volt még nem ?
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #10992 üzenetére
simán jó lesz KDB
nálam támadóknál van már a bőség zavara, konkrétan minden meccsen másokat játszatok, annyira sok a variációs lehetőség, nincs egy fix támadó hármas/négyes és nem is tudom mi lenne a legjobb megoldás, a "fun faktor" miatt variálom minden meccsre már a csapatot inkább
ezek csak a top tier támadóim
-
Kristof_94
Topikgazda
Hát ez a rivals reward sz*rt sem ért...
Utána kiraktam egy ikon picket. Sanchez, Blanc és Schweini... -
Woodslave
félisten
833 picknél tartok azt hiszem most nem lesz meg az 1000
30 pick azért bedob 2 "nagyot" persze Rui és Zambrotta dupli meg egy softban
-
EA's hit
őstag
Div2 rewardban ismét 0 promo, szerintem legalább 4 hete nem adott promo lapot a riv reward, megéri. A tots pack mondjuk kivételesen egész értelmes volt, KDB, Nigshwongwingwong, Upamecano. KDB-vel érdemes még tenni egy próbát flashback Renato helyén szerintetek?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10988 üzenetére
"csak Zanetti meg Pirlo jött" - kapd be, azt a CSAK Pirlot én mindenkinél jobban szeretném, de engem persze hogy elkerül
Összességében nekem eddig magasan Roby Carlos a csúcs, ő zseniális lap, valószínűleg az idei évem legjobb nyitása, de a nyitott lapok közül bekerült a kezdőbe Gerd Müller és Desailly is, meg Vidic, igaz ő korábbi team volt, de ikon pickből a héten nyitottam ki. Jött ugye Puskás és Cafú, Schmeichel már megvolt 3 hete, a csapatom kétharmada gotg ikon, de pont a középpályát szeretném felturbózni Pirloval, Marchisioval (esetleg álom kategóriából Vieira, Matthau, Zico, Zidane
), de oda nem érkezik senki...
Na de még most nyitom majd a rewardot, abból tuti durranni fog Dinho meg R9
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #10987 üzenetére
közepes inkább már mondtam
na kis Accon is csak Zanetti meg Pirlo jött a pickekből bár ott csak webappozok már
Amúgy nem maradt olyan sok ikon akit nem nyitottam ki. Nyilván a top 5-ből senkit, Robi Carlos se láttam, Mattheus, Cannavaro, Delpi, Maldini, Viera.
Herot nyitottam az összeset a két accon
A csúcs az Zico (bár az ingyenes Bernardo Silva kottára lehozza amit ő) meg Bobby.
-
Woodslave
félisten
megérkezett az "utolsó" (nyilván egy hét múlva nem így néz majd ki a csapat) puzzledarab
-
thebigK
addikt
na csak várjatok míg a rewardból, meg a garantált szarokból kinyitok mindenkit IS 9 után
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem dupli Desailly jött a garantáltból...
-
Digestive
veterán
Na az ikon pickek már nem adták.
-
Digestive
veterán
Vidic után még ez is. Asszem a CB posztot kimaxoltam. Bár ezen a poszton amúgy is túlkínálat van nálam prémium lapokból.
Na mind1.
-
bubuska10
senior tag
Carlos Tevez (pedig most előtte nem kaptam ki)
-
|AP|
veterán
Közben megcsináltam minden kivehető XP-t.
Már csak 9175 kell Puskáshoz -
Digestive
veterán
Nee
-
Woodslave
félisten
Cassiast rakjátok ki qrva jó. Nem mondom hogy nem kap gólokat de amiket ma kaptam ott a jóisten se mentett volna de olyanokat ment és nem csak néha hogy lestem.
Mondjuk ma érdekes módon tudtam nyerni ki érti
majdnem feljutottam div 2 de néztem a rewardokert nincs értelme kinlodni szóval nem bántam hogy a srác 89-bennkick off glitchel egyenlített
-
raven84
senior tag
Nekem Kessler volt a garantáltban, így legalább tudom hogy létezik.
-
gjoe
addikt
Nekem zambrotta jött. Legalább nem dupla. És így biztos nem rakom ki cafut. Kb ugyanaz csak a rating kisebb. A többi pakk továbbra sem dob semmit.
-
EA's hit
őstag
2 ikon pick, 2 Suker. Most megint kibaszottul utál a játék pár napja.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #10961 üzenetére
Másik accon Rui Costa
ott a pickek se adtak
-
toxicjew
addikt
Na ki jött nektek? Ide Cannavaro. Nem igazán kell cb, de legalább nem duplicate
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Le tudnátok írni, hogy az ultimate team módnak mi a lényege? 1000 éve nem fifáztam és ez nagyon új egyenlőre. Előre is thx!
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #10952 üzenetére
Jó, jogos, abba nem gondoltam bele
Bár nincs véletlenül valami Afrikai Gepárd-kupa, vagy valami?
De akkor is lenne bőven opció.
Közben eszembe jutott hogy a tegnapi daily bronz, silver, gold sbc-ket még nem raktam ki, belekezdtem paletools-on, az első bronzot kiraktam, a 2.-at (!) már nem engedte beváltani
Ma még egész nap nem léptem be, web appon tegnap este 6-7 között jártam utoljára, és nem soft bannal hagytam ott. Ma a 2. sbc-nél letiltott, zseniális
-
EA's hit
őstag
Amúgy ezek szerint péntektől már megint idejétmúlt ptg lapok jönnek majd, amiknek a fele konkrétan a hétvégére már be is bukja a fejlődést, mert kiesik... kurvanagy kár, nagyon reméltem, hogy az ikonos promo kap még egy team2-t, azért lenne még itt potenciál top lapokra Pelé, Eto'o stb. személyében...
-
stilo18
addikt
Akkor nem írom be, hogy ma a tegnap este után dupliba nyitottam még egy Henry-t...
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish #10943 üzenetére
mármint hogy szerintem csak piacról beszerezhető lesz
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnarbenede #10923 üzenetére
Igen az vicces, hogy 10 hónapja nyomom a játékot, biztos vagyok benne hogy nem sok embernek van nálam több játékórája (sajnos), és sok tízezer különböző packot elnyitottam már idén, de Mbappénak és Putellasnak még semmilyen lapja nem jött egyszer sem
Azt hiszem mindenki másnak nyitottam már ki legalább egyszer a gold lapját, de nekik nem, pedig ilyenkor már azok is csak fodderek. Bezzeg KDB, Benzema, Lewa hatszázadjára is megjön, pedig egy gold KDB pont ugyanannyit ér, mint egy gold Bampé. Gold Messit csak az elmúlt héten nyitottam vagy 12-t
Persze az első 2 hónapban amikor még ért is valamit, ő sem jött egyszer sem. Nincs az a valószínűségszámítás a világon, amivel kijön az, hogy mondwjuk 50 ezer packból egy év alatt az egyik 91-es gold lap 500x nyílik ki, a másik meg 0x
-
gjoe
addikt
Mennyi lesz az sbc? -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede #10934 üzenetére
Értem én hogy náluk az semmi, de pont ez a szomorú.
Az hogy megveszem a játékukat, az csak arra elég hogy aztán egész évben szop*ssanak minden irányból"Ja és inkább 14k egy jó pack"
Oh hát akkor elnézést
Látszik milyen sokat veszek -
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish #10932 üzenetére
Az, hogy fizettél érte az náluk semmi. 30k a játékért, miközben valaki hetente beletol 200ezret
Ja és inkább 14k egy jó pack
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede #10928 üzenetére
Nah ez a szomorú hogy "ki kell érdemelni"..
Ha már kifizettem a játékot, azzal igazán "kiérdemelhetném" az azonos esélyt...mást nem kérek.
Bár azonosak az esélyek a playerek 98%ával....nulaaaaaaa -
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede #10930 üzenetére
ja tuti ehhez nagyon értenek
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #10927 üzenetére
ja az meg a másik, hogy azt látod semmi értelme. Ha ezekből tuti legalább egy Henry jönne akkor azért lehet jobban elgondolkozna az ember. De lehet nem akarják pay to winné tenni
-
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish #10927 üzenetére
Pont ez a lényeg. Én is régen azt hittem, hogy megveszel egyet kettőt, akkor majd király leszel. De itt százezreket kellene költeni. Bár lehet, akkor már kiérdemled a 20 meccsen amatőr ai ellenfelet a wl-ben.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10925 üzenetére
Hát meg minek vennél packot, amikor a nehezen összekuporgatott coinokból megvett 6-700K-s packok PONT ugyanazokat az egypálcás alsópolcos semmiresevaló szarokat adják mint a pickek.
Persze ezerből 1 ember belenyúl, de ha azt nézed hogy 3-4K FC pont /pakk, akkor már elnézést, de csak az idióták veszik pénzért... -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede #10923 üzenetére
Én azt nem értem, már főleg így a játék végefelé hogy legalább a gold lapoknak miért nem ugyanolyan az esélyük.
Hát bakker ilyen Orbanból, meg Borja Iglesiasból ha nem nyitottam már 300-300 darabot akkor egyet se, de van olyan 83as akit pl tegnap láttam először. Lehet korábban is jött már 1-1 belőle, de azért az arányok.
Odegaardből meg Modricból már 35.000et nyitottam, de pl Son talán 3-4 jött. És millió ilyen van még.
Bappeből nekem már jött vagy 2...akkor én király vagyok? -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #10924 üzenetére
persze nincs okom panaszra.
Mondjuk bodnarbenede posztján elgondolkoztam mit is akarnak ez ea-nél? Packot eladni. én elég jó célközönsége lehetnék, mert dolgozom, fanatikus lehetnék, de azt látom hogy qrva mindegy milyen csapatom van, az eredményesség meg a játékélmény nem lesz annyival jobb, hogy eszembe jutna pénzt áldozni erre a xarra....
-
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish #10919 üzenetére
Ez a nem éri meg dolog... Ha a végjátékot nézed persze, nem éri meg. De addig mennyi felejthetetlen pillanatnak voltál részese
Mindenesetre az azért vicces, hogy kb egy hónap leforgása alatt 5x annyi drága lapot nyitott, mint én teljes szezon kb 8 hónap alatt.
na meg persze a másik, aki meg teljes szezon alatt kb 20x annyit.
A végtelen pick miatt pofátlanul kijön a csalás, az egyenlőtlenség. Bár aki nem dugta homokba a fejét, az korábban is láthatta azt, amit már letagadni sem lehet. Viszont az tény, hogy mostanra teljesen mindegy mit nyitsz. Kellő mennyiségű játékkal ugyanaz a csapatod van csak más pixelhalmaz van a pályán. 100k-ért chemmel 98as playerek vannak a pályán. Ennél Henry meg a többi sem jobb. A milyen a dribblingje meg ilyen bullshitek meg lehet, hogy számítanak egy stabil jó netnél, ezt nem tudom, de nálam biztos nem. A portugál csapatommal is teljesen ugyanaz volt a játék, mint az első csapatommal. Max egyel kevesebbszer lesz amatőrre állítva a csapatom a wl-en.
Ja én még mindig várok az első gold bappémra
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #10921 üzenetére
azért itt még ez is csak középszerű
-
raven84
senior tag
Nem értem mi ez az account, de most már tényleg.
-
Woodslave
félisten
nekem is összeállt a kis csapat, Di Natale helyett holnap Puskás a kiszenvedett rivals xp-vel. Nem mintha a csapat bármit is számítana de legalább jól néz ki. LB RB pozi elég képlékeny, megvan Cole, Zambrotta is. Zambrotta korábbi években olyan jónak tűnt most abszolút nem tetszik. Beleuntam ebbe a pickbe is szóval holnapi reward után szerintem Cafu érkezik.
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Kicsit késve kezdtem a mostani szezont, így kb. 8000 XP hiányzik Puskáshoz.
Riválisból nem sok jön be, mert nem foglalkoztam vele, így marad az SB 700 XP, ami garantáltan jön.
Szerintetek még meglehet, lesz még annyi küldetés a végéig? -
Sirandrish
legenda
Kezdem komolyan azt hinni hogy ha egy ACC szerencsétlen, akkor tökmindegy hogy mit csinálsz.
Több száz pakkot nyitottam ki a napokban (mondjuk mindig), több száz picket csináltam, és oké...Ronaldinho elkerül, de hogy egy középszarba se bírok belenyitni bakker, az már komolyan frusztráló.
Vagy legalább lenne 90-91-92es Exchange is, mert a 8. Trezeguet, meg 6. Rui Costa és a milliomodik Xabi Alonso 89es Exchangebe történő beolvasztása után pöttyet pazarlásnak érződik az egész.. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #10908 üzenetére
nekem sem... egyszer volt benne egy 89-es lap, a többi az kutyasz.r...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #10908 üzenetére
3 Trezi után agyaltam hogy elkezdem Cafut de inkább nyomtam tovább jött is egy Bobi
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem ez a 81+ nagyon nem adja. Néha van pár maximum 89-es dupli, de ennyi.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #10905 üzenetére
Naná, hogy utáljuk.
Most reggel megcsinaltam a napi sbcket.
Mindhárom 85x5 csak 85os lapokat adott.
Na menjenek a k anyjukba. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #10899 üzenetére
-
Kristof_94
Topikgazda
Legalább most nem az EA a hibás. De azért őket is utáljuk. Továbbra is.
-
EA's hit
őstag
válasz
A válaszod első sorában leírtak miatt nem tudsz csatlakozni, ekkora bűnözést azért az EA sem hagyhat szó nélkül
-
toxicjew
addikt
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest