- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8798 üzenetére
Nemcsak nem dobott kéket. Szánalmas mennyire levannak húzva a pakkok.
Season 85x10
és egy 83x10
szarjanak sünt
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #8798 üzenetére
Ami jókívánságokat kapnak itt a fejlesztők, ennél jobban már csak a politikusokat utáljuk.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #8797 üzenetére
Közben a szezonos 84*5 és a 87*4 sem dobott kéket. Komolyan hihetetlen, szánalmas egy cég.
-
EA's hit
őstag
Komolyan kabaré ez a cég
Azért ennyire undorítóan rottyon sosem volt még a játék. Máskor is fosták már össze magukat a szerverek, de az, hogy napok óta használhatlan ez a szar minden este, hogy nem lehet még sbc-t sem rakni, mert volt olyan teamje a márkinak, amiből 4x (!) dobott ki, az azért nagyon brutál. Aztán a kupában pl. nyerek 3-0-ra, majd a meccs végén kidob dnf-el. És ez megy napok óta, és nem kezdenek vele semmit, nagyon durva.
-
Amiga
tag
válasz
Woodslave #8788 üzenetére
Ugyanez van nálam. Játszhatatlan.
Ráadásul azzal fogadott a játék, hogy a klubnevem (Queens) offenzív, ezért átnevezték Squad1-re és meg is fenyegettek.
Nyitottam is egy ticketet, amiben elküldtem őket a *** anyjukba és megkérdeztem, hogy lehet offenzív a Queens, ha a hivatalos nicknevek között ott a (The) Queens. Gondolom a packluck-omat le is tekerik ezzel nullára ezek a senkiházik.
Mondjuk tökmindegy, mert úgyis kivág a store-ból. -
david368
aktív tag
Kezdem ezt feladni: 1 db sbc-t sem lehet megcsinalni anelkul hogy kiba**szna az ultimate teambol. Mi ez mar komolyan? Refund erre van? Jatszhatatlan az egesz hetek ota
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave #8788 üzenetére
Borzasztó állapotok vannak minden téren.
Legyen az Bisseck vagy Schlotterbeck vagy akárki, egyszerűen nem érzem a high/high KH-ekkel a játékot. Kirohangálnak a felezőn túlra is akár maguktól, az ellenfélnek meg elég 1x megnyomnia a háromszöget és üresbe beindítja a középcsatárt a helyükre.
-
Woodslave
félisten
Jó így este a játék
se Store se sbc csoda hogy a győztes kvali meccsen nem volt dnf bár lehet ha végig megy lett volna.
Vhol láttam hogy mindent kiszerveztek költségek csökkentése miatt látszik
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
D.Bergkamp #8786 üzenetére
Egyéb ligás, szerintem már vagy 4x beadta nekem...
-
D.Bergkamp
csendes tag
Nyitottam most egy 83+ x10-et és egy bundesliga2-es tots volt benne. Egyéb liga kategória, vagy miért nyitható?
-
Atla
senior tag
Van azért remény,hogy lesz valami konkurencia,mert ez jelenleg egy trágya így.
Itt ez az UFL,állítólag CR7 belerakott nem kevés pénzt,hogy támogassa a fejlesztőket.
Ott van a Konami PES Efootball,és ott lesz a FIFA2K ami talán 2026-ban jön.
Sok múlik a Liszenszeken,de talán az egyikből lesz valami. -
bubuska10
senior tag
Siralmas állapotban vannak a szerverek, egy sima sbc kirakásakor is 3x kivág, meg tök lassú minden. Kurva anyját, volt egy kb. 3 héten át tartogatott Serie A-s packem, azt véletlenül kinyitottam, mert hiába nyomogattam a jobbrát előtte úgy meg van halva a dolog h csak kinyitotta.
-
eM'82
addikt
Egy jó ideje elengedtem már az EA FC-t. Nektek kitartást + jó nyitásokat!
Offtopic. Megnézzük ez milyen lesz
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #8775 üzenetére
Ide Zakaria... Kellett, mint egy falat kenyér.
Raven84: multi milliárdos cég
-
taylorp
senior tag
Kirakta valaki az fb Raul-t? Nálam olyan, mintha a pályán se lenne. Thunder Dalglish 1000x jobb St-ben nála. Vagy velem van a hiba?
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem Dante jött a garantált fosból, de legalább nem dupli. 84 pickekben szintén semmi. 83*10-re még nem volt erőm.
-
Digestive
veterán
Nekem a Companion minden sbc kirakása után feldobja, h van elég pontom, h kvalizzak a WLre, aztán kifagy az egész.
-
toxicjew
addikt
Megint kivagdos, de már mielőtt elinditanam a meccset. Az elmúlt 1 hét talán a legdurvább prezentációja annak, hogy ez a cég a világ legnagyobb kóklere ebben a bizniszben
Fel nem foghatom amikor vki védi ezeket a felkegyelmu balfaszokat. Aki védi az ugyanakkora nyomorék, mint ők
-
Sirandrish
legenda
A 3 darab 83x10ből nulla tots jött, és a 3ból 2ban MIND a 10 dupla volt. A 30 lapból egy 87es Kobel volt a legjobb
-
bodnar123
őstag
Tobido... Nem egy marquinhos de legalább nem volt meg. Amúgy 6 óta kb 15 színest kaptam. 4 fajtából. Ez a matek
-
Woodslave
félisten
Bentaleb nyilván
-
raven84
senior tag
Belement donnarumma dupe, visszajött donnarumma
-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish #8763 üzenetére
Ráadásul a bundesből is is lejött egy sok millás kane meg Rice meg mindenki. Ha nekem 1000ből Majri az egyetlen aki 100k fölött volt, akkor matek szerint hasonló esélyekkel hányszor kell ... Ja mindegy... Ez nem az egyenlő esélyek játéka.
Ja Krisztof: azért 700 k egy gold rare, mert 19ért kapsz egy 89es lapot akiért kapsz 50 rare lapot. És nagyjából ez az oka, hogy egy 12 rare lapos rare players pack semmit sem ér. Csak a gond, hogy sb-ért ez a reward.
-
Sirandrish
legenda
Csináltam 50 darab 82+ PP-t..
Itt a java...
A duplákból kiraktam a 90+os TOTS-ot, amiből jött egy DUPLA Viggó..
Köszönöm ismét -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy #8761 üzenetére
Szép idők voltak. Pont most néztem vissza a 21-es topikban, Tots CR pick, Tots Neymar gold upból, Yedder pick. Toty idején még Bruno és KDB. Előtte évben meg azt hiszem Mbappe és Yedder tots pár órán belül, mondjuk akkor Yedder még 97-es volt.
Idén meg inkább hagyjuk. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #8760 üzenetére
Ezt csak azért mondod mert te voltál az itt aki mikor TOTS Neymar,Mbappe,Ben Yedder volt a 3 top lap a játékban, te 1 nap alatt kiszedted mindet. Nekünk meg évek óta ugyanaz a szar a drop rate csak mondom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #8753 üzenetére
Igazából nem tudom mire gondolsz pontosan.
Ez egy kb. 100k-s SBC volt+1 ingyenes EVO. Na most ha szerinted ilyen lapokat ilyen kicsi ráfordítással lehet csinálni, akkor melyik ember fogja magát törni grindolással? Nincs benne logika. Előző években a TOTS lapok jóval erősebbek voltak minden lapnál kivéve talán a Birthday lapok. Most meg olyan evo-k vannak, hogy keresztbehugyozzák a TOTS-okat is néha, nyilván a 2+ millióst nem, de az meg nem is feltétlen kell. Akkor a másik, a beépítés+ligák.
Amíg 50k-s lapok között találsz olyat akinek minden statja 90+ csak szar liga, addig nem fogsz százezreket kidobni erre, mikor gyerekjáték belinkelni kb. bárkit. -
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #8755 üzenetére
Csak pont ez a lenyeg, hogy amennyi bronz/silver packot ki lehet most nyitni, annyibol tavaly mindenki nyitott volna fejenkent 10-20 totsot, most meg nekem pl egy sem jott meg ezekbol. Evrol evre egyre tobb a pack, de egyre nagyobb szar a tartalmuk. 4 eve pl, az elso evemben pack meg alig volt, nem letezett meg 84x5 meg 83x10 meg hasonlok, 85x20-rol meg 87x4-rol nem is beszelve... nemhogy majusban, de meg augusztusban sem, egyszeruen nem voltak ilyen packok. De akkor megis ki tudtam nyitni tots Varanet meg tots Yeddert, akik persze a jatek vegeig maradtak a csapatban, mert olyan minoseget kepviseltek. Most esely sincs hasonlo kaliberu lapokat nyitni, hiaba van 1000x annyi pack.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #8753 üzenetére
mintha korábban a xar ligás totsok jöttek volna silver ne adj isten bronz packokból is. Most ilyet se láttam. Bár lehet az már akkor volt amikor a csapból is tots lap folyt...
-
Kristof_94
Topikgazda
Sokatmondó az is, hogy még mindig 650 coin egy rare gold. Előző években az adott hét vége felé sokszor 1000 felett is járt az áruk. És ez nem amiatt van, hogy többet nyitnak. Egyszerűen felesleges az energiát erre pazarolni.
-
stilo18
addikt
válasz
bodnarbenede #8750 üzenetére
Hát sokszor az biztos...
-
stilo18
addikt
Reggel ülök a wc-n, pörög a Facebook...
Így Dinho, úgy Fenomén Ronaldo...Na, mondom gyors meló előtt berobbanok a tv elé, aztán kirakom a pickeket én is...
Hát...ott szakadjon meg, hogy még mindig az alját adja azokból...
Mondtam is, hogy majd a 82-es pickek..Rakja más akkor az ikonokat...
Amiket sikerült behúzni eddig érdekesebbek lapokat a Francia/Vegyes ligából:
Renard, Geyoro, Marqiunhos, Podolski, Sergio Busquets... -
kapeti07
senior tag
Nekem mostanában hétköznap délelőtt adja a Tots lapokat a 82+. Ma délelőtt kb 15-20 pakkból 3 jött. Pickeltem egy Angol második ligás Peterst vagy kit, Lala-t és Dantét is.
Nállam beválik a Bronz csapat taktika. Illtve ha Tots-ot húzok kilépek az appból aztán újra vissza.
Mennek bele Lacazett-be, remélem jó kis csatár lesz, már unom Werner-t. Bár ontja a gólokat de ráuntam kicsit. Nincs most olyan csatár akivel szivesen játszanék, Katoto-t is sikerült pikkelnem a minap. Kipróbáltam, ellenem brillírozik mindíg, nekem nem esik kézre. Viszont Hegerberg jó kis lap, és még Evozható is. De jó lenne valaki olyan elől akit ismerek is. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8746 üzenetére
PL tots alatt szerda hajnal 3 és négy között volt a legjobb nyitasaim. Ezt akkor írtam is. Abban az egy órában jött vagy 15 tots lap. Ott valamiért felhuztak a csuszkat. Utána semmi nem jött. Amúgy általában este 7 után rögtön nem jön semmi. Mindenki akkor nyit ezerrel és ott szerintem még lejjebb veszik.
Nagy lutri az egész. De most elertuk azt a szintet szinte mint augusztusban. Ha elkezded akkor kifogyhatatlan az egész. Tots lap nem jön, de gold 85-90 közötti mindig ami megy Exchangebe és újra. Non-stop lehet pörgetni az sbcket csak sajna nincs értelme ennyi időt erre szánni. -
Kristof_94
Topikgazda
Remélem, hogy javítják a pickeknél a hiányzó kijelölő keretet. Nagyon gáz. Bezzeg a Ligue 1 pick gyorsan korrigálva lett.
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8734 üzenetére
Na 83x10 mindhárom gold, nagyrészt 84 egy modric volt a top.
Garantált totsok adeyemi és kossonou, persze duplak. 90 plusz tots szmodics. 84 pikkek 84ek.
Egy 80x5 adott egy ruben nevest.
Hát a reggel sem volt jó. -
Woodslave
félisten
Tegnap simán mentem fel div 5 közepére valszeg ez elég is lesz.
A tots pack Kudus. Többet ér mint az egész klub de chem 0
-
toxicjew
addikt
3 tots pack volt ma elérhető, mind3 duplicate fodder lett.
-
ThuG4LifE
senior tag
Csomagból vagy pickből nem lehet TOTW lapot nyitni, pickelni?
Rengeteget végigtoltam, 0 TOTW, persze 0 Icon vagy Hero is ...
A francia upgradeből kb. 100at lenyomtam, 8 tots összesen, persze mind a használhatatlan kategória. -
gjoe
addikt
Na akkor én most nem nyitom ki ezeket. Majd csak hajnalban. Tuti most egy ideig teljesen levannak húzva a pakkok.
-
|AP|
veterán
ezek megint elb@sztak valamit? Volt egy 90+ TOTS pack SBC. Kiraktam, mire nyitnám kiírja, hogy "no longer available"...
Update: kiléptem, beléptem és ott várt a duplicate Terland (vagy ki)
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #8726 üzenetére
Köszönöm, nem.
A Fifa 23-ba így is elég nagy szakadék volt a Semi-Pro és az eggyel feljebb lévő nehézsegi fok között.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #8721 üzenetére
Gondolom ha korábban már elkezdtél volna egyet akkor simán lenne 80+ paces lapjuk. Nem tudom, hogy 20 pace-t mikor fogsz kapni 1 evoval, de azért annyira ne várd
Nekem itt a Firminom amit kb. decemberben kezdtem el 84-re húztam ki:
Csak kicsit előre kell gondolkodniSaliba,Gabriel,White is volt evozva, de mivel jöttek lapjaik így mehettek sbcbe.
-
Kristof_94
Topikgazda
Hihetetlen, hogy május közepe van és képtelenek kiadni egy normális CB evot, ami alacsonyabb osztályzatú vagy sebességű lapokra jó lenne. Szívesen evoznam Botmant vagy Schart, de így lehetetlen. Persze nyilván egy komolyabb pace tuninggal, amivel legalább 80 fölé lehetne vinni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #8717 üzenetére
Nagyon hasonló történt itt is: nyitottam egy TOTS Hederberget vagy kit aki az 1. nyitás a francia ligás ToTS-ok közül. 2 packkel később természetesen megint csak ő jött.
Mondom elegem van már az exchangeből, 93-as lap, kiraktam az icon picket. 90-es Winter Wildcards Stoickov volt a legjobb a 3-ból. -
Krytec
tag
Elkezdtem csinálni Toty Matthaus-t 91es csapat bele is ment, de úgy voltam vele hátha beadja az icon pick és hamarabb meglesz
-
Kristof_94
Topikgazda
Próbáltam pár 82+ picket, de iszonyatosan gyengék. Tegnap dobott egy tots lapot, a német 2 ligás csávót, akit utána valami csomag is beadott. Ugyan azt a k*rva játékost, amikor más nincs is meg a mostani csapatokból... Francia ligást csak nőit nyitottam, az is a kapus volt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dzsoki92 #8714 üzenetére
De kit adhatna aki jobb egy mostani totsnál? A TOTS Schlotterbeck több playstyleal rendelkezik mint bármelyik icon CB és jobbak a statjai aztán 400k-s lap.
Icon sbc-t már semennyire nem éri meg csinálni főleg mikor még mindig nevetséges alsó rating amit nyitni lehet belőle. -
Dzsoki92
senior tag
Srácok ez az új Lacazette lap mennyire érne meg ? Puskát sima base lapját cserélném.
Az a gond ezekkel az icon pickekkel, hogy kb semmi normális sbc nincs duplából meg annyi mint a fene. Én is csak emiatt rakom ki tudom, hogy úgyse ad semmit kb de legalább kicsit izgalmasabb amíg kinyitom ez a fos kupac.
-
Woodslave
félisten
na lassan egy hete hogy játszok ezzel a csodával.
Felállítottam magamnak pár szabályt, hogy ne menjen rá már megint az életem.
Nincs squad battles - legfeljebb ha már csak a rúgj 8 gólt vagy 9 bicikli fejes kellene egy játékoshozNincs friendly mód - se kupa, se xp miatt se silver lófax semmi.
Nincs témázott csapat, csak ha nem okoz túl nagy módosítást, azaz nem csinálom meg Tadicot 8 szerb játékossal, de megcsinálom a francia ligás csajt, mert úgyis van két d1 tots a csapatban egy csere meg belefér.
Div 5 kapujában vagyok, valszeg elkövetem azt a hibát hogy feljutok, bár lehet csak a korábbi megfigyelésem itt is érvényes, azaz a div 6-os "esportolók" hétfőn és kedd reggel pihennek, mert talán egy kivétellel csak nyertem.
Megpróbálom elfogadni, hogy nem vagyok Boraslegend és Tekkz, és ha kikapok valakitől nem gondolom hogy az egész életem egy kudarc
(az de nem emiatt)
Megpróbálom ilyen alacsony szinten valahogy élvezni, ha már játéknak hívjuk amit általában azért csinál az ember mert szórakozni akar.
Nem fogom idegelni magam hogy nem nyitok semmi mert tudom hogy teljesen mindegy lenne, játszok azokkal akiket dob a gép, meg akiket esetleg sbc-ben megcsinálok, de semmi komolyba nem fogok bele legalábbis addig amíg nem lehet xarrá grindelni a 83*10-et de jobb lenne akkor se.
ikon pick meg gambling sbc-re menni fog a fodder mert az poén, de menű grindolás is max appon ha amúgy se csinálnék semmi más hasznosat, konzolom max ha megfáradtam és le akarom vezetni egy kis packolással.
Kvali és wl menni fog a rivals mellett. A wl-t úgy játszottam le, hogy amikor két góllal ment a másik léptem ki. Sikerült is kemény 6 win. 6-7-ben még reménykedtem hogy legalább a 9 meglesz egy ligue tots pickért de nem. Nem mondom hogy jó érzés volt, de tudom hogy 5 perc múlva már nem számít és lexarom akkor minek idegesítsem magam.
Nincs végtelen taktika videó nézés és szöglet glitch meg kontrolled sprint tanulás, ha sikerül valamit felszedni jó, ha nem akkor így játszok.
Azt még mindig nem tudom merre van az előre, védekezés valami brutál, ha megindulok egy irányba akkor tuti, hogy nem fordul vissza a játékos, ennyi kick off végig szlalomozást még nem láttam soha, rémálom megállítani aki ilyenkor indul el.
Azt még nem tudom megítélni hogy gameplay mennyire xar mert simán elhinném hogy én vagyok ennyire szerencsétlen.
Ja és a tegnapi ikon pick Rush - Gattuso - ww Drogba.
(hogy ON is legyek
)
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8710 üzenetére
Nekem a tegnapi kedvencem az volt, amelyikben Laporte volt a legjobb lap, es 8 dupla volt benne
-
Dzsoki92
senior tag
Na 83+ vegre adott egy Thuram-ot meg egy Donnat. Ez a Donna mennyire jo a kapuban ? Thuramot ahogy nezem kb mindenhol be lehet vetni
-
Sirandrish
legenda
Ez az Abily jóféle?
Végre valaki aki ANNYIRA nem pofátlanul drága -
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #8706 üzenetére
Nalam is. Tegnap este kokemeny 2 meccset lenyomtam a kvalibol, most gondoltam folytatom, erre elso meccs, 5. masodperc, kidob, dnf. Persze en voltam a hulye, mert elotte is egesz este kidobalt meg sbc-bol is ez a szar, mit vartam. Csak hat mit kezdjen az ember, aki egesz nap dolgozik, es ilyenkor lenne csak ideje jatszani, de ilyenkor meg halottak a szerverek...
Nem baj, legalabb a pack luck itt is jo, pickekbol 0 promo, 3 db 84+ pickben 84, 84, 86, 3 nap alatt 10 db 83x10-ben 1 db tots, az is Dante. Sokszor mondtuk mar, de ennyire szar talan meg tenyleg soha nem volt ez a jatek.
-
toxicjew
addikt
Vége a meccsnek és kidob disconnecttel. Nem írom le mit gondolok
-
raven84
senior tag
Én ma szarrá menügrindoltam magam a melóban. 350 körüli pickből 0 kék. A ligue1 upgradeből csak kossunu meg locko. Nekem asszem ennyi volt a tots grind. Wlt tologatom, de ezt az sbczgetést befejeztem. Halott a játék és nem lehet lapot nyitni 50k felett. A 25t biztos hogy kihagyom.
-
bodnar123
őstag
Na 630ra beadta Majrit. Kíváncsi leszek hogyan alakul az ára. Egy 100k-t ráköltöttem. Bár úgyis csak erre jó a coin. De nagyon akartam őt.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
toxicjew #8700 üzenetére
Nick megpróbálta ezt az összefogás meg tiltakozás dolgot, senki nem állt be mellé. Ez mindent el is mond a fifa content creator közösségről
. Boras is annyit reagált, hogy a content accjából is rtg-t csinált.
Amíg nem jön egy értelmes konkurencia, addig bármit megtehet az ea.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest