Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07 #9198 üzenetére
Egyéni véleményem, de nálam első a biztonság.
Igy nem engedelyezek noname külsős bővítmenyeket a bongeszoben. És nem engedek harmadik félnek hozzáférést semmilyen jelszavas alkalmazashoz, weboldalhoz, stb.
Lehet hogy most biztonságos, de Akkor sem.
Inkább lassabban haladok sbcvel. -
sikerült végre a paletools kellett a tampermonkey kieg. Ez elég brutál tényleg
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #9194 üzenetére
Igen. Club analyzer - Rating fülnél láthatod
raven84: nem nagyon sztem. Amikor már érzed, hogy közeledik (egy idő után azért be lehet lőni nagyjából), akkor tarts 10 perc pihit.
-
raven84
senior tag
Softbant ki lehet még cselezni valahogy? A PS4/PS5 konzol verzió váltás nekem már nem működik ( eddig jó volt )
-
Kristof_94
nagyúr
Ez is az applikáció?
-
Szigma70
addikt
Köszi mindenkinek
Elöl Eusébio, Best, Hamm, és Athena vagy Coman, Socrates van
Valószínűleg Athena helyett megy be -
Szigma70
addikt
A múltheti 86 duplákból az első nap jött egy kék 20K-s akárki, az összes többi nap csak gold.
Egész 24 alatt nem volt értékelhető nyitásom. A fodderekből jött Mattheus,
A pakkokat már inkább jövőhétre rakom el.
Egy 84x3 at kinyitottam este erre ez jött
De kit hagyjak ki? -
hétvégén megszegtem a saját szabályaimat, elkezdtem gyűjteni az xp-t ezzel a e-season kupával mert rivalsban megvan a 7 win az meg hogy 1-et nyerek 2-3-at vesztek aztán div 3 középzászlónál álldogálok nem jelent túl nagy élményt. Plusz rájöttem hogy ezeket a nyerj bármelyik játékmódban dolgot meg tudom csinálni házon belül a két accon.
Wl-t csak szolídan 9-ből 4 win ebből se lesz 11. Ma reggel 7-3-ban is olyan embert dobott akinél a goldokon kívül csak játékból szerezhető játékosok voltak (Moore, Inaki) de player lockolt végig (lehet nem jelent semmit de annyit igen hogy én 5 év fifa után nem tudtam/akartam elsajátítani). Aztán mondjuk egyet nyertem. Jó lenne egy 9 végre hogy legyen a picknek is "tétje"
Nem voltam soha nagy player de azért korábbi részekben a 11 alap volt, most meg 9-re esélyem nem volt az elmúlt két wl-en
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #9182 üzenetére
Az egyik fő leaker szerint nagyon komoly sbck jönnek ultimate tots alatt.
-
bodnarbenede
tag
Nekem jött a szokásos 11 win. Hiába kezdek 5-0-val utána jönnek a szokásos ellenfelek, akinek a játékosa megközelíthetetlen. Vagy a legjobb, ahol végig küzdöttem, majd a 92. Percben cutback, és bár kínosan ügyeltem, hogy fogjam a passzsávot, de minek. Egyszerűen a játék odébb tolta az emberemet. Csak a szokásos. Nem ott volt, ahol én láttam. [link] Így nehéz. Na de legalább a pick Theo. Olga után nem mondom, hogy must have volt, főleg hogy 95red garnacho kirobbanthatatlan, de így legalább ha megveszem budget Giroud, akkor meglesz a chemi mindenkinek. Be tudom rakni Bisecket, meg megvenni budget chalhonaglut. Hátha ők nem teleportâlnak XD
-
Kristof_94
nagyúr
Lesz mostanában valami értelmesebb játékos sbc?
-
thebigK
addikt
mutassatok szarabbat
-
EA's hit
őstag
Nekem 11 wines wl utan pickbol Giroud es Ferguson, a francia funnak nez ki, de nagyon max csere lesz. Az ikonbol toty Cech es bd van Nistelrooy, ez viszont szokas szerint nevetseges. Mar vagy 2 honapja MINDEN ikon pickemben benne van fs Puyol, most is mindketszer o volt a harmadik helyen.
-
Kristof_94
nagyúr
Rank 4: pickben Sommer és Berardi. Tots csomagban Sommer, Dimarco és valami 90-es es olasz CB. Viszont az ultimate csomagban volt egy eladható Kerolin Nicoli. 300k, jól jött most. De ez a pick tényleg botrány.
-
törölt tag
Szabadrúgást hogy kell belőni? Hiába néztem 20 videót róla, állítom úgy a dolgokat, nekem nem jön össze. Szögletből már rúgtam gólt, mármint hogy onnan a zászlótól ment be. Ha rájövök hogy kell videót lementeni Playstationről videót menteni majd megmutatom. Lehet csak a kapus ronrotta el, kint volt nagyon.
-
Digestive
veterán
Hát ez az új ikon pick se adta be.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#91658752 #9168 üzenetére
Nekem úgy 3 éve volt egy kollégám aki minden héten hozott 1-2 nyertes szelvényt, amiken jó kis 50-200K-s nyeremények voltak 10-20K-ból, aztán azokat mutogatta. Egyszer megkérdeztem tőle ha te ilyen nagy jampi vagy hogy havonta 6-800K-t nyersz, akkor minek dolgozol itt? Aztán persze kiderült hogy az 1-2 nyertes szelvény az 15-20 szelvényből jött össze neki, csak a vesztesekkel nem vagánykodott
-
thebigK
addikt
16 win lett a vége, bennevolt a 18, kár érte. Pickek szar, egy dimarco meg egy sommer, tots pack meg még ennyire sem méltó említésre
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #9161 üzenetére
Igen, azokat is szoktam látni. Sőt, ismerősöm is van sajnos, aki céget hozott létre ilyen jellegű szolgáltatásra. Jól megél belőle. Aki panaszkodik azt tiltja. Általában 8-10 nyertes szelvény mellett csak 1-2 vesztes szerepel nála az oldalon. Régen egy hónapig írtam mekkora összeggel játszik, mennyit nyer és veszít, akkor havonta olyan 200-250 közötti mínuszt hozott össze.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #9165 üzenetére
Köszi, akkor megy is majd Dybalára, úgyis bordó mezben van a képen
-
-
gjoe
addikt
Nuno mendest használja valaki?
Gondolkozom egy vételen. Evoba redre tudnám alakítani és utána 95os lapig lehet evozni. Igaz így a vétel 270k+100k egyik evo lenne. Szerintetek megeri? -
Sirandrish
legenda
válasz
#91658752 #9157 üzenetére
"Pedig volt időszak, amikor hittem néhány Youtube és Tiktok videónak. Néhány ezer forintból vett pontokat pár tag és olyan csomagokat nyitottak, hogy csak pislogtam."
Pont annyira hihetőek mint a tipmixes tippeket ajánlók, akik betesznek 1-2 nyerő szelvényt amin 1000 forintből 20K-t nyernek. Csak a másik 50 bukó szelvényt felejtik el mellé tenni amin meg összesen 100K-t buknak -
toxicjew
addikt
válasz
#91658752 #9159 üzenetére
Persze nem vagyunk egyformák, sokan, sokféleképpen játsszuk ezt a szart. Én nem viselném el, ha vki más tolná helyettem és annak köszönhetően nyitnék vmi nagyot, de nem lényeg, semmi közöm hozzá ki hogy játszik. Ha ez az első Fifád, akkor teljesen jó az a Div 5. Nem tudom mióta olvasod a topicot, de szó szerint minden héten, többször is lezajlik ez a beszélgetés közöttünk, ahol egymásra licitálunk, hogy mekkora szar a játékélmény
Mert sajnos az, és hiába telnek az évek, semmi sem változik. Amúgy ez az időszak pont jó arra, hogy végtelen mennyiségű csomagot szedj össze az objectivekből és a season passból, és ehhez még kiemelkedő játékosnak sem kell lenned. Plusz ott vannak a crafting sbck. Azokat toljad izomból, mert ontják a jobbnál jobb lapokat.
-
törölt tag
válasz
toxicjew #9158 üzenetére
Csak örülnék ha lennének jó pakkjaim ingyen és én nem tudom elérni sehogy. Division 5, az első zászlónál. Amikor nyernem kellene mindig kikapok, de néha maga a játékmenet is iszonyú pocsék. 16-24 között a pingem, de valamikor úgy be van lassulva, mintha ultra attacking taktikát alkalmaztam volna és nem 90, hanem 180 "perc" lenne a játékosokban.
-
toxicjew
addikt
válasz
#91658752 #9157 üzenetére
Nem hiszem, hogy tiltva van, egy elég komoly biznisz van köré építve, ahol a profik szép összegekért játsszák le helyetted a weekend leaguet olyan rankra, amilyenre szeretnéd. Más kérdés, hogy nem látom mi értelme annak, hogy vki helyetted játszik a játékoddal amit megvettél, és még pluszban fizetsz érte
Nyilván a reward miatt csinálják, de ez akkor is elképesztő nekem. Biztos van aki szívesen segít neked, de ott a kockázat, hogyha kiadod az adataid, akkor visszaélhetnek vele. Milyen divben vagy?
-
törölt tag
válasz
toxicjew #9155 üzenetére
Pedig volt időszak, amikor hittem néhány Youtube és Tiktok videónak. Néhány ezer forintból vett pontokat pár tag és olyan csomagokat nyitottak, hogy csak pislogtam.
Március utolsó hete óta, megnéztem a vásárlást, pedig azt hittem régebb óta. Napi 2-3 meccs, hétvégén napi 5-10 között.
Sose tudok feljebb jutni. Az mennyire van tiltva, hogy megkérek valakit, akinek szintén PlayStation 5 van és tud is játszani profi szinten, nem úgy, mint én, hogy lépjen be hozzám és jusson fel, illetve Championsban érjen el valamit? Nekem egyszer jött össze 7 győzelem, a többit elvesztettem.Kristof_94: Köszönöm.
Nem vonzott a FiFa, főleg, amikor láttam, hogy öcsém idegbeteg állapotba került miatta sokszor. Szerintem több vezérlő tört nála össze, mint ahányszor leesik a pici sminktükröm vagy a telefonom, pedig kétbalkezes vagyok.
Érdekelni akkor kezdett, amikor YouTube egyszer kidobott a fiókomból és a kezdőlapon épp elő esport FiFa ment. -
törölt tag
válasz
david368 #9153 üzenetére
Milyen jó csapatok vannak itt a topikban.
Nekem csak ilyenre futotta. Tény, hogy lány vagyok, néhány hónapja játszom és azon kívül, hogy megvettem a játékot, sajnos azelőtt, hogy PlayStation Plus havi ingyenes lett nem költöttem pontokra.
Division 5ből se sikerül 4be jutni.És a cserék:
Bár én erre is büszke vagyok.
-
david368
aktív tag
Letoltam az utolsò ligás WL-t, kövi hèt már ultimate tots. Elmondhatò, hogy egyetlen egy jò red pickem sem volt idèn TOTS alatt, tavaly azèrt jöttek 6-7 millás játèkosok is, most meg 50-100k közötti range. Szerencsère ettôl függetlenül a pack luckom megmaradt, csak kb feleslegesen WL-eztem mert azokból a rewardokból semmi nem jott.
A csapat így néz ki, Renato padon van, nekem nem jött be annyira , de Camavinga teszi helyette a dolgát. -
toxicjew
addikt
A mai grind egy Berardit hozott meg persze foddereket. Komolyan, pörgetem ezt a szart és már lassan 4k játékos van a klubban
De nem baj, ultimatere kelleni fognak.
Most nézem, hogy Paredes már meg is kapta az upgradet, pedig nemrég ért véget a meccsük
-
thebigK
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
thebigK #9143 üzenetére
Az a Bastoni 2 chemen is bőven top.
Nálam is az a baj, hogy kikerültek az ikonok és egyre nehezebb összerakni a csapatot.
Nálam csak essien maradt most. Donnarumma miatt vennem kellett egy marquinhost .
Wl nálam ma kizárt. Rivalsoztam ma de tegnap óta a f@sz rossz oldalán vagyok.
Senki nem mozog, minden ellenfél lefut. Mintha bannoltak volna.
Kezdésnél teljesen hátra játszom a labdát, ki a szélső védőnek. Vele végigmegyek a pályán az ellenfél alapvonaláig és nincs kinek passzolni. A legközelebbi emberem még a kezdőkörben van. Kész kabaré.
Altalában a passz hatékonyság nálam 90 százalék felett szokott lenni. Tegnap óta nincs 50%. Rendszeresen a passz ellenfélhez megy. -
-
toxicjew
addikt
Elnyitottam mindent, rengeteg tots jött, igaz a legjobb egy Dimarco lett belőle.
-
thebigK
addikt
Ide jott egy Bastoni, diszno lapnak nez ki, csak fingomsincs hogy epitem be a mostani brigadba
-
Kristof_94
nagyúr
Jó lenne ez a Renato, de így + chem nélkül nekem nem megy.
-
bubuska10
senior tag
Kösz szépen srácok!
Meglett a kvali, de 6 winnel, mert 1-5 helyett csak 1-4-ről kellett folytatni. Minden meccset megnyertem, lazán, örömjátékkal.
Dybalaval már csavartam is egy 30 méteres felsőkapufás gólt jobb szélről. Imádom.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #9131 üzenetére
Köszi!
Idén mindig vereségszériák után nyitottam jókat, TS Ronaldinho is akkor jött amikor még novemberben 1-7-el zártam a kvalit.
Úgyhogy aki jót akar nyitni, kapjon ki egy párszor, oszt hátha beadja.
Imádom Paulo játékát a valóságban, idén az összes verzióban megvolt, nemrég avult el a legutolsó POTM lapja.
Alig várom vele a Rivalst!
-
bubuska10
senior tag
85x20-ból
-
EA's hit
őstag
Napok ota rakosgatom az if pickeket, hatha ad egy Lookmant, mert 100k-ert egy kibaszott jo lap evozhato belole 5 sm-mel, maxos finishing, attack pozi, agi, balance-al, de csak nem akarta beadni. Erre berakjak sbc-be, picivel ugyan gyengebb statokkal (de azt a hunter megoldja), cserebe tobb ps+ es 5-5. Koszonom, EA
Renatot kiraktam, Lookman meg folyamatban, csak leporgetek elobb par beginner draftot hogy toltsem a klubot (milyen baszo draft objectivet raktak mar be vegre!), de nagyon tetszik, amit ossze fogok most rakni a teambol egy rakas uj lappal (Batlle, Araujo, Ramos, Valverde, Ederson, Renato, Lookman), most kivetelesen alig varom hogy kesz legyen es jatszhassak veluk.
-
raven84
senior tag
Szezon 85x10 dobott egy Bastonit, Salibanál jobbnak néz ki, csak nem tudom beépíteni basszameg.
-
bodnar123
őstag
Na végül 920 pick 81 pick lett kis trükközéssel banokat elkerülve. Ebből 0 jött. Elkezdtem rakni a premium upgeadeket. Az végül adott egy olgát. Aztán megvettem a 650k packot és araujo. O jeah. Már van rudiger, araujo, kounde, cancelo, olga, Renard. Védő csapatra jó vagyok.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #9124 üzenetére
Igen, igazad van, csak az milyen már...
7 feletti xg-re lőttem 2-t, az ellenfél meg ahányszor megnyomta a lövés gombot gól, ha meg levédekezem, akkor is hozzá pattan vissza. Pattanhatna 110 méteres körzetben bárhova, de PONT a lövő lábára üti egy meccsen 2x is a kapusom pl.
Ezen felhúztam magam, következő meccseken össze-vissza kapkodva játszottam, sok szar passz, 60 tackle. Meg hát amit már a legelső UT-s évemben megtanultam, h sose szabad pénteken tolni. A Hétvégi Ligát Kedden kell játszani!
-
bubuska10
senior tag
Óriási nagy a baj, 1-5 a kvali (ráadásul pont a kedvencemen, a Serie A-s héten)... :'( 1-0-ról indult.
-
Digestive
veterán
Piskóták vagytok srácok!
Én 500-1000 picket lenyomok hetente manuálisan (szerencsére 90%-ban munkában
). Folyamatosan nulla db none rare lap van a klubban, mindent felhasználok.
-
ThuG4LifE
senior tag
2 het grinding egy Teknocert vagy Dembele-ert, Vini-ert, Grizi-ert vagy Rodrygo-ert:
A 82-es pp-t durvan 1000x porgettem.
Ezek mellett jott meg: Ramos, Rudiger, Geyoro, Auba es Garnacho akik hasznalhatok is.
7ig meg megporgetem, hatha …
Most vegre lesz egy kis kedvem jatszani is.
Ez a kezdo allt ossze:
-
bodnarbenede
tag
Na a 85x20 is Cornetti meg Herrera
Gondolkodom még a 650k packon. Ha már szar akkor legyen szar
-
toxicjew
addikt
-
de amúgy tök mindegy azt amennyit egyszerre tudok csinálni azt megcsinálom "manuálisan"
Kigrindeltem a tots picket is Cherki. 400k de már persze túl vagyok a ligue1 vonalon ilyenkor ad egy középxart persze. Jobb lett volna egy Isco az is kb ennyi
-
raven84
senior tag
Firefoxon felrakod a tempermonkey kiegészítőt, ráklikkelsz az install linkre, install scrip, megnyitot a webappot, profit.
-
imateee93
lelkes újonc
ne az oldal url-jét mentsétek le könyvjelzőbe, az egyik link egy rohadtnagy szkriptre mutat, azt kell lementeni, és mikor meghívod a könyvjelzőt valójában azt a kódot futtatja le a webappon, ide bemásolni valszeg nem tudom, de valahogy így néz ki:
-
megnéztem videót hogy működik ez a paletools. Biztos nálam van a gebasz meg hülye is vagyok de nem működik. Behúzom könyvjelző sávba elindítom a webappot, rányomok a könyvjelzőre, de ekkor azt az oldalt nyitja meg a webapp helyett.
-
bodnar123
őstag
Nekem is kb vége mert ma három Pick után visszadobott softbanba, és nincs az az isten, hogy ilyen termelékenység mellet(0) csináljam hagyományos úton. A mérleg 100k felett: Kb 400 82 pick=0 510x81 pick=0 A garantált totsokból jött: Camavinga, Cancelo. És két nagy packból Rüdiger 2x.
A level 20tól 40ig minden kinyitva kivétel a 85x20. Itt is 0 használható. Minden nap minden upgrade 0. A grind itt mit sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest