Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Ronaldo az egyik tokenes pakkból jött.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kistesóba én is megcsinaltam Alderweireldet.

Kaptam egy Ronaldot is.

-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor csodálkoztam volna ha fordítva lett volna.
-
david368
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ám 650k volt
-
david368
aktív tag
Durrantottam egy store packot coinból: Grizi + Cancelo
P
-
bubuska10
senior tag
Ha nincs semmilyen 82 alatti gold lapod mert 2 napja belevágtad mindet a 82 pickbe, hogyan érdemes nekiállni a 150 craftingnak, mi lenne a jó taktika hozzá?

-
Woodslave
félisten
Na sajnos mégse tudok nem idegbe kerülni de hogy 18/7-ben is leszopatnak az annyira kiakaszt nem tudom kezelni tudom hogy nem tudok játszani de akkor is
-
EA's hit
addikt
Kész van 100x az upgrade, hát az életemet is eluntam már benne
Eddig összesen 3 tots (meg ugye a garantáltak), de abból is kettőt exchange up dobott. Nyilván mind a legalsó polcról, a 2 garantált is. Cserébe gold wo fodderem már nincs, mert mind ment exc upba, és úgy általánosságban is nagyon minimumon vannak a 85 fölötti foddereim. Bezzeg 83-as lap szerintem nincs olyan a játékban, aki ne lenne meg legalább egyszer 
Összességében ez a crafting upgrade is csak a klubok kisöprésére jó, értelmeset nem ad. Bár még most jönnek majd a jobb packok, de nem reménykedek én már semmiben.
-
toxicjew
addikt
Én tegnap unalmamban megcsináltam az icon picket, hát továbbra sem vmi megérős
Schweinsteiger lett. De hát annyi dupli van, hogy bőven belefér
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
"Amúgy az is milyen, hogy molnárgabo saját accján megy egy rank 1et, majd egy másikon 14 wint."
Volt már ilyen mikor 3-4-ban kapta meg az accot meg ugye mostanában örülsz ha 3 dnf alatt lehozod a wl-t
Szóval azért ne csináljunk úgy mintha 0-0-ról ne hozna röhögve bármikor 16 wint. Nyilván kedvtől is függ ki mennyire remeg rá adott wl-re. -
Woodslave
félisten
Van értelme végig kinlodni a wlt Azpi miatt? Inaki meglett Carvajalt nyitottam nagyobbat úgyse fogok. Komoly sbct megcsinálni nem tudok
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én rögtön egy vereséggel kezdtem ami most fájt.
Valami nagyon szerencsés mókus ellen.
Hátul tots vvd. Toty kdb, aitana. Elöl tots mbappe.
6-6 majd hosszabbításban 7-6 oda. De azt a tetves teknőst nem lehet tartani, és amit kapura lő az gól.
Nálam az egész csapat nem ér annyit mint nála vvd.
Ha mind ilyen jön szembe akkor jó lesz. -
bodnarbenede
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt nem értetted félre. Csak nekem pl ez az alap. És sajnos most ez a legkisebb gond.
Na de a craftingba 65ig jutottam jött a ban. Eddig 2 kuka tots és a garantált az Cancelo. Az legalább nem túl drága,de Koundé mellé jó lehet.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
En 25-nel jarok, 0 tots, egyetlenegy 86-os gold wo. 83x2 2 83-as, 83x10 85, 84, a tobbi mind 83. Hozzateszem este wl alatt egy rakas nagy pack meglett innen-onnan, 84x10-ben Robertson az egyetlen wo, 83x10-ben meg de Ligt. 86x2 packokbol kettoben csak 86-osok, a harmadik tots, argentin, CF, gondolom mar kitalaltatok hogy Dybala
Mogotte a tots lap meg 88-as Sugawara xD Sosem voltak meg ennyire undoritoan lehuzva nalam a packok. Kivancsi vagyok a 150 upbol fogok-e kapni osszesen 3 totsot. -
Digestive
veterán
Na meg is csináltam a 150db TOTS crafting sbct.
82 alatt mindent vissza dobáltam.
Eredmény:
12db alsó polcos TOTS
10db TOTW-et kiraktam
A létező összes magas ratinges gold fodder többször.A 2db 20x 83+ packot még ki sem nyitottam, mert a 80%-a dupli lenne.
Jó móka volt, de azért a kurva anyját, h ennyi packból se dobott egy értelmes lapot.

-
Kristof_94
nagyúr
8-0 után jött 2 vereség, majd egy győzelem így 9-2-ről jöhet a folytatás.
-
Kristof_94
nagyúr
Rendben, akkor tökéletes a kapcsolat. Valószínűleg én értettem félre azt, amikor megnyomom a passz gombot és 1 mp kell mire megcsinálja, ha egyáltalán megteszi. Ugyan ez a lövésnél vagy egy sima ball rollnál.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak amikor most neked másodperces delay van, akkor meg másnak összevissza teleportálnak a játékosok és az animációk is szanaszét vannak. Persze lehet csak nekem, de szerintem van akinek rosszabb nálam. Érted. A másodperces delay szerintem Hungarisheben alap.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilvánvalóan hülyeség amit írsz Kristóf, ne is haragudj. Másodperces delayben esélyed sem lenne semmire, főleg úgy, hogy még a controlled sprintet se ismerted.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Szerintem ha pro vagy, ha nem másodperces delayyel akkor nyersz ha másiknak két másodperces van. Akkor amikor a játékosok nem ott vannak ahol látod, nem oda megy a passz ahol látod az embert, mert nincs különbség az indítás és a sima passz között, ahol 10 méteren belül fordul meg a játékosod, ahol nem számít az hogy milyen irányt nyomsz, milyen passz erősséget, ott ha nyersz azért nyersz mert a gép megadta. Inception is panaszkodik a játékmenetre, aztán ott huzogatja a labdát az 0 hitboxos ellenfél lába mellett pár centire míg neki valahogy mindig szerlenek. Meg valahogy nála nem villog a piros és a szürke között a kurzor a játékosa felett a passz megkapása előtt, meg nem tűnik el.Pontosan tudom, hogy amikor 20 méterről berobbanó védőmmel szerelek ugyanúgy nincs ráhatásom, mint a másik meccsen ahol a cselkiraly pont mindig elhúzza a játékosom elől a labdát. Nincs olyan állapotban a játék, se a technika hogy ez lehetséges legyen. Az hogy mit mi alapján sorsol össze a játék az talány. De aki azt hiszi, hogy mindig ellene van a játék, vagy hogy 14-20 winnel is átlagos a játékmenete az szerintem álomvilágban él. Persze ha így élvezi ezt a játékot, akkor egészségére.
Amúgy az is milyen, hogy molnárgabo saját accján megy egy rank 1et, majd egy másikon 14 wint. Nem volt sokkal gyengébb a csapat. Az egész bűzlik a maipulációtól. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat ne is haragudj, de ez hulyeseg. Tudom milyen a masodperces delay, es hidd el, azzal nem nyernel meg 6/6 wl meccset. 6/6-ot megnyerni ket esetben lehet: ha kibaszott nagy pro player vagy, vagy ha kibaszott jo a jatekmeneted.
-
Kristof_94
nagyúr
Én 6-0-val kezdtem, majd este folytatom. Másodperces delay volt, nyilvánvalóan. Rendesen meglepődnék, ha végre egyszer normális lenne.
-
EA's hit
addikt
Remek ez a wl, 8/4 után most már 13/5-ben állok
Kíváncsi vagyok engedni fogja-e legalább a 9 wint, vagy még azt sem. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ja most én is softban alatt vagyok épp. De most tegnap óta folyamatosan jól adja a foddert.
-
Woodslave
félisten
Na 8/2 kegyetlen demotivalo és fárasztó igy kinlodni...
Lehet semi pro sb kellene az nekem való
-
bodnarbenede
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nyugi, egy idő után jön olyan széria,amikor elfogynak. Olyan mint a kaszinó, hosszú távon a ház nyer. De tény, hogy a 83x10 meg ilyenekkel nagyon lassan fogynak a fodderek vagy a coin. A gond, hogy folyamat softbant kapok. Meg, hogy már 650x raktam ki a 82+ és egyedül nuno mendes jött belőle.
-
toxicjew
addikt
Durva azért, hogy pörgetem a web appot, mintha nem lenne holnap, és egyre több játékos van a klubban
Kéne vmi jó sbc. Vinicius meg brutál lap, de gondolom ezzel nem leptem meg senkit
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gondolom Guimaraest nem quicksellezed akármekkora patkány játékos az öcsi
-
Woodslave
félisten
Tegnap simán feljutottam div 4-be meg is lepődtem hogy a feljutós meccsen nem szopatott meg a gép. Egész jókat játszottam annak ellenére hogy továbbra is fejletlen csirkeként rohangalok.
Wl persze 4/1 idegel azért hogy ekkora luzer vagyok de próbálom azért nem felbaxni magam
Azért az eszembe jut mindig amikor elinditom a játékot mi a fenének mert túl sok örömet nem okoz se a meccsek seva nyílások.
De amúgy zseni ez a cég mert komolyan mondom nagyon szeretnék packot nyitni storeból hátha. Még jó hogy tudok józanul gondolkodni
-
bodnar123
őstag
6 vereség 1 győzelemmel álltam a wl-ben. Mostanában csak reggel játszottam. Ez egy kabaré. Már csak azért is úgy voltam,hogy lejátszom. Kíváncsi voltam. Persze meglett a 11 win. Aki még mindig tartja, hogy nincs oltári script ebben a szarban ilyenkor, amikor gyakorlatilag nincs szerver.... Az menthetetlen. Ja meg egyszer egy okos azt mondta hogy az x féle lag komoenzáció tuti nincs mert akkor teleportálnának a játékosok. Hát aki szerint nem teleportálnak az nem azzal játszik amivel én. Minden labdabirtoklás váltásnál a játékosok átrendeződnek és kb fél másodpercig mindegy mit nyomsz. Az animációk folyamatosan elindulnak aztán hirtelen másik lesz belőle.
Ja a pickek. Vivian , Miguel gutiarrez és Sávio. Mindkétszer ugyanaz a három még a sorrend is ugyanaz volt
a valószínűség számítás csodája. -
eM'82
addikt
passz.
Ma tudtam vele jó pár meccset játszani. Fura, mert valahogy a Fifás beidegződéseket próbáltam egymás után a játékban. Az a vicces hogy a PEShez képest már most reszponzívabb, de messze van attól hogy jelenleg kihívója legyen.
A menü letisztult, nekem tetszik, nem egy retro fosch mint a PESnél. Más mint az EA FC, de ott megállja már most a helyét.
Játékosok vannak a piacon, meg boostok (skin-ek), de hogy utóbbi mire való az még nem derült ki számomra. Többféle coin van, amit szintén nem értek még
. Van amiből játékokat tudsz venni, s van ami league/division után jár, abból pedig "pack"-okat (bár nem nevezném annak, mert játékos nincs benne).Ordas nagy buggal nem találkoztam. A védekezés kicsit ping-pong.
Valami csak lesz belőle. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
na azt azért megnézném
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mint embert és sportolót utalom. De azért itt a játékban kihasznalnam azt a lapot.
-
bodnarbenede
tag
Nekem meg garantáltból Cornetti majd sokàra az első tots Cornetti... Na erre is kicsi az esély.
-
Gaborz1
senior tag
Hozzám az eladható TOTY Putellas után megjött a TOTS Moments is eladhatatlanba.
-
tenaijo
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az új kickoff glitch hasonló, mint tavaly:
Passz+indítod a középkezdést végző játékost -> 1kis passz kifele/hátrafele -> majd azzal a játékossal felpöccinted a fullback-nek (xbox kontrolleren X dupla tap) -> mikor a levegőben van a labda, csutka erővel előre/középre vered a fulback-kel RB+X kombóval az elején beindított csatárnak. 10/8 alkalommal fixen a lábán landol a labda a védők mögött. Magyar versenyen is használták a bohócok nemrég.
Amúgy igen. Végigszlalomozik, mert ÁLL mindenki a pályán... Sajnos már tavaly is hasonló volt, controlled sprint ide vagy oda.
-
toxicjew
addikt
Ok, hivatalosan is kijátszottam a játékot
-
Woodslave
félisten
Na milyen kedves tots pack amiből jött a női laliga kapus. Mi más
. Kicsit több mint egy hét de tényleg már nekem is tele lett a faxom
-
bodnarbenede
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Szerintem eleve valahol a piac árazása automatikusan állítja a dropratet. Nem fogják egyesével állítgatni ez tuti. Szerintem egy max áron lévő gold lapnak hasonló lehet beállítva, mint mondjuk egy több millás színes lapnak. Vagy pedig mivel valamit elnéztek az evonál és túl jó jöhet ki belőle, így gyorsan teljesen kiveszik a packokból.
Amúgy 440nél beadta Nuno mendest... Nem egy millás, és ahogy nézem Majri se lett drága, de legalább valami. Sajna a softban megint megállított, pedig most jönne Bappe

-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
amúgy eskü, amikor egy gold laphoz jön egy olyan evo, hogy nem lehet kapni tőle a piacon, mert mindenki vadássza, vagy evozza, tuti letekerik a droprate-et annál a lapnál, hogy ki se nagyon tudd nyitni, ameddig aktív az evo
-
bodnarbenede
tag
Nekem megy a webapp... Már 43 totw kártyám van
És sok tots is esik. A gond, hogy ugyanaz az 5 darab. 430 82+nál járok. Ebből nulla 100k fölötti
Viszont mindig szinte pluszban jövök ki az elmúlt napban. Csak a softban szab határt. Meg a kedv.Amúgy a 83, 84 lapból is szinte mindenki megvan. És lejött az idei első Kerrem is. Viszont Gonsalo Guedesnek híre hamva nem volt. Persze pickből nem jöhet, de abból a kb 150 89 exchangeből (7500 player) igazán kijöhetett volna
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ez ismerős. És a legjobb mikor szerelem 3x, de mind visszapattan és úgy gól.
bubuska10: Server: Sajnos kevés a server. ezt már évek óta beszéljük. És ilyenkor mikor már ingyen lehet játszani akkor duplázódik az online emberek száma.
Amúgy érdekes este xbox nextgenen nekem is ez volt. Még sbc-ből is kidobott.
Most délelőtt hibamentesen ment a kvali old genen. Igaz minden ellenfelem lengyel volt.
És hát már ők is rendelkeznek saját serverrel Ezt azért érezni is, de nem vészes. -
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az elég valósághűtlen, de amikor 4-3-2-1-el meg feltolt védelemmel megszállják a középpálya közepét és 2 jó passzod sincs középen akkor muszáj kidobálni szélre az üres területbe
Nem lehet h azért ilyen szarok a szerverek mert az ismert fifás arcok tüntetnek h ne vegyél packet? EA úgy van vele h tudjátok mit? Nyasgem, lehet ez még sokkal szarabb.
De ez már tényleg nem állapot h se meccset játszani, se SBC-zni ne lehessen már vagy egy hete. El se merem kezdeni a kvalit, lehet agyvérzést kapnék ha a 10. meccsen jutnék csak be, végig tolnám, nyernék, és akkor végén kidobna és mégse sikerülne.
Lehet vmi korlátot tettek a szerversebességre (?).
Mert gondolom ezt meg tudnák javítani, ráadásul ennyi idő alatt. Bár nem értek hozzá de ez szerver probléma, hiszen lassú, megszakad, kidobál és nem játékbeli, ahol bugok lennének... Csak ha meg szerver probléma, akkor az meg tudatos, mert a Redditen ugyanúgy panaszkodik a DNF-ről, a lassú menüről az angol vagy amerikai srác is aki teljesen más szerveren van mint mi, ennek ellenére mégis ugyanazt az agóniát éli át. 
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem tudod mi az a controlled sprint? ne már
-
Kristof_94
nagyúr
Én azt sem tudom mi az a controlled sprint.

Teljesen egyszerű játékot játszom.
Ami engem a kick offnal is jobban idegesít, az a k*rva ívelgetés, egyik oldalról a másikra, 500x egy rohadt meccsen. Minden nyomorult ezzel jön ellenem. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
A hit boxot én is imádom, főleg amikor a fullos védők mellé szerelnek
Nem lehet már semmi újat mondani a játékra, az egész kukába való. Viszont a mozgalom azóta is szerveződik, többen is leálltak a fp vásárlással és a nyitások mutatasaval. Hátha elindít ez vmit. -
tenaijo
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi lennék, kinek az ötlete volt, hogy kickoff után mindkét csapat kb 2-3 ingame percig csak egy helyben álljon. Persze mikor meg kéne indulnia a védőknek az RB Pistire, hiába szakítod át a kontroller alján az RT-t, mintha ólomgolyó lenne a lábukra kötve. Már eljutottam arra a pontra, hogyha bekattan a játék, inkább csak felrúgom az ellent középkezdés után amilyen gyorsan csak lehet, hogy ne xopjak be valami random indítást, vagy controlled futkosást, amit az egész csapat végignéz.
Az új kickoff glitch meg 10/8 gól...
-
bodnarbenede
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ez a controlled sprint is talán jó lenne. Poén, hogy van egy közepes futás gyorsaság. A gond, hogy a szerelés hit box teljesen inkonzisztens. Ennyire szerintem nem volt korábban, és ez lehet azért van, hogy lehessen ezt a c sprintet nyomni. Vagy csak szimplán szar. De azért eléggé dühítő, amikor ott sasszézok egy lépésnyire a labdától, de nem lép oda. Tudom szerelés gomb, de az csak a kiváltságosoknak működik. Ahol nekem magától lép oda, ott működne a szerelés de minek, ahol meg nem lép oda, ott a szerelés is egy öngyilkosság, mert fél másodperccel később indokolatlanul mellé lép. Amúgy nehéz eldönteni, hogy ez miért van. Annyi biztos, hogy másod osztályban 10ből kb 3 meccsen nekem volt 0 hitboxom 3 meccsen az ellenfélnek, és volt kb 4 kiegyenlített fair meccs. 1. oszályban meg meg kb 8szor voltam szívó ágon és 2 kiegyenlített. Szerintem ez valahol netcode miatt van. Értelem szerűen minél fentebb jutsz annál jobb nettel bíró játékosok lesznek. Meg persze a tudásuk és az előnyük kihasználásának mértéke is nő.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk Musa esetében anno lett volna sok lehetőség, de annak már mindegy...

-
toxicjew
addikt
Tegnap próbáltam kicsit drezni, mondom ezzel is előrébb vagyok. Hát nem
Volt, hogy meccs közben szakadt meg, volt meccs végén... Tragédia mi történik a játékkal
Konkrétan jatszhatatlan, és nem csak ingame, hanem a menüben is. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem már az is "fun" lenne ha a legendát vagyis Musat bele tudnám rakni valami jó evoba. Az a baj ezekkel az evokkal, hogy szinte mindegyik a PS+-hoz van kötve. Kellene pár olyan, ami nem ad pluszt csak simán a statokra koncentrál. Így lehetetlen alacsonyabb lapokat evozni, még ezzel a megszakításos dologgal is.
-
HdRew
őstag
Srácok, csináljátok úgy, mint én.

16 végén csatlakoztam, 17-et végigtoltam, utána offoltam a játékot.
Majd 21 végén csatlakoztam, 22-t végigtoltam, azóta megint tiszta vagyok.Így el lehet lenni. Talán a 26 végére megint csatlakozom.
-
EA's hit
addikt
Nemhogy nem tesznek semmit a glitchek ellen, de meg behoztak ezt a patkany baromsagot amit controlled sprintnek neveznek, ami rosszabb minden glitchnel. Vert izzadva, 12 lovesbol vegre megszerzem a vezetest, majd kozepkezdes, Pistike rafekszik az rb-re, a vedelmem szanaszet szalad, es maris 1-1. Gusztustalan.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tudom, hogy nem kotekedtel. Te nem vagy
kötekedő típus.
Azt én sem szoktam, csak túl sűrűn vagyok szarkasztikus ami sokszor másoknak nem esik le. Na meg írásban nem túl jó dolog.
A rivals meg tényleg értelmezhetetlen.
Múlt héten vertem szarrá div4ben egy srácot. Olyan volt mintha valami amatőr ellen kb div10 szint játszottam volna. Következő meccsen meg engem szopattak így.
Na az meg mintha valami elit játékos lett volna.
De kb ő is azt érezte én milyen amatőr vagyok.
Na meg évek óta nem tesznek semmit a rohadt gliccsek ellen. Ez is idegesítő mikor jobb vagy de nem tudsz nyerni mert az ellenfeled betanulta ezeket a szarokat és be is jönnek neki. -
Woodslave
félisten
nem kötekedés volt voltam ott /itt és csináltam
Ja amúgy abszolút így van pont tegnap akartam írni, hogy minél többet grindelem annál jobban bosszant tényleg hogy nem ad semmit. Már összeraktam a laliga gold csapatot a cupra de egyelőre még kitartok
Rivalsban is abszolút így van nem tudom miért nem változtattak szerintem senkinek nem jó ez így. Talán sikerül a 7 wint kiszenvedni, ha talál az ember hozzá hasonló 7 balfaxt akinek nem ott a helye csak sokat dolgozott hogy feljusson de amúgy xar az egész.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért annyira nem tolom mint te annó, még a gyógyulás előtt.
Csak bosszant mennyire leszarja ez a cég a játékosokat, és mennyire hülyének nézi őket.
Nekik csak a bevétel növelése a lényeg és ezért mindent meg is tesznek.
Nem az bosszant, hogy nem jön a teknős. Hanem az, hogy non-stop csak az alsó polc.
De most még az sem. Előző években fele ennyi és rosszabb pakkból több tots lap jött.
Játékmenet meg trágya. Ha nem lenne szar akkor többet játszanék mint sbc-ket pakolnék.
Kvalinál amúgy sem játszottam soha végig. Hagy jusson más is be a wl-re. Legalább ott több lesz a gyengébb játékos.
Rivalst játszanék többet ha nem ez a szar rivals rendszer lenne.
Itt sajnos ha feljutsz egy szintre ami meghaladja a tudásod, akkor utána csak szopás.
Azért hianyzik, hogy nem tudsz visszább esni, ha ne vgay odavaló.
Na de jövőre kipróblom milyen ezt kívülről nézni, mert ez az utolsó rész amit megvettem. -
Woodslave
félisten
én nem akarok okoskodni, de ha egy ideig nem játszol akkor kicsit tudod kívülről látni és fel tudod tenni azt a kérdést, hogy miért játszol?
Nem konkrétan neked írom, csak úgy általában. Csinálod a pickeket ezressével, bosszantod magad hogy nem nyitsz semmit (vagy nem azt akit) , közben meg tudod hogy a játékmenet trágya, nem is élvezed valszeg.
Vagy azt reméled, ha kapnál egy Dembelét (Mbappet mindegy ha már álmodunk) akkor nem csak négy kvali wint nyomnál le, hanem élvezettel lejátszanád az összes meccset? Vagy a rivalsban játszanál 7 win után is mert annyira jó lett minden?
Amikor fullba nyomtam tök természetes volt ez a hozzáállás, de így "kívülről" már felmerülnek kérdések.
-
gjoe
addikt
Na mára az sbc-k befejezve.
Kvalit megcsinálom 4winre a többi lead és ennyi.
Ez a tots sem volt jobb mint a bundesliga.
Eddig A PL adott egy sakat és ennyi. Ja meg az összes kapus megvan.
Liga1 top: Donnarumma, Lees-Melou (őt felevoztam +1), Golovin
Egyszerűen nem éri meg energiát, időt beletenni ebbe a szarba.
Hétvégére lesz talán 800k coinom, azt még elköltöm valami nagy pakkra aztán finish. -
bodnarbenede
tag
A gond, hogy már kb 150+ totsot tuti kaptam. Ebből ugye Saka, Palmer, Majri volt értékelhető. Ez kb 2% esély. Ha Totsot nyitsz. Ami néha könnyen jön. Néha nem. Ha a pick részét nézem, akkor abból Saka és Majri jött. Kb 2000x kiraktam. Szóval átlag 1000xkell kirakni. Az még ezzel a szuper appal is kb 6-8 óra. De kb 100 után softban van. Szóval rendes alkalmazással ez olyan 40 óra. Ennyi idő alatt jön ki egy Majri. Nálam az én accomon.
-
EA's hit
addikt
85x10-bol nekem legalabb jott egy Donna, meg csak 2 lap volt benne 85-os. De a 83x10-ek kritikan aluliak, csak arra jok, hogy kivegyenek napi 3 totsot a klubodbol, es talan, TALAN visszaadjanak neha 1-2-t, de total minuszos a sztori.
Az ikon pick is jol adja: tegnap este fs Wright es ww Van Nistelrooy jottek. Majusban
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

P

Szinte az összes ment 89es exchangebe.
Ez a lap minden tekintetben a legjobb nyitásom 6 év alatt🥲
grat!