Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na Tony meglett még 500 xp Öcsi bácsi de már nem maradt feladat csak majd a napik
-
stilo18
addikt
Na, az előbb mondom gyorsan rakok egy kis 81+ -t...
Csatár fronton van egy kis kérdőjel, mert vannak még páran akiket szeretek...de most megpróbálom ebben a formációban...
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szegény Titi ha tudta volna 25 éve, hogy egy nap majd Isak cseréje lesz, visszavonul 20 évesen...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Minden platformon van print screen, használjátok már
Amúgy gg
-
Kristof_94
nagyúr
Na végre már, egy jó lap!
Első 85*5 a mai napon.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Néztem Newcastle lapokat, de még a past&present szűrővel is csak kutyaütő lapok voltak. Szóval ha lesz belőle evozás, akkor Sallóit fogom. Tényleg ott van Puskás, Szoboszlai, van egy régi evo Lisztesem is. A 2 CB Szalai és Orbán, kapus adott. 2 szélső védő, meg 2 kp kellene.

Jó lenne, ha sűrűbben jönnének ehhez hasonló evok, lassan a végénél járunk. -
Digestive
veterán

Hawk tuah

-
szabyka95
őstag
jott egy bentancur pickbol, 800k
ikon pikk: toty ferdinand -
Sirandrish
legenda
Nem akarnak valami EXP-s OBJ-t hozni?
Tudom hogy sok idő van még, de így nincs mit csinálni
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért ne mondd, hogy ilyen számokat Puskás nem hozna. Hiába nem 99-es shootingos. Ja, várjál...
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sallóit nem csak te nézted ki
Majd ha megjön Puskás, Szoboval kiegészülve kimegy szélre és lehet velük funolni. -
EA's hit
addikt
Hihetetlen hogy egy Cafú sbc meg az hogy a fosadék 81+ került be, fél nap alatt totál le tudta nullázni a klubot. Eddig szarásig voltam mindenféle lappal, most meg konkrétan mindenem elfogyott szinte
Jó, 82-83-84-es lapok még vannak bőven, csak azokat alig tudom valamire használni, pickhez feleslegesen nagy rating, értelmes sbc-hez meg túl kicsi. Összesen 14 db fodderem maradt, azok is olyan 93+ lapok, amiket nagyrészt csak ha nagyon muszáj, akkor raknék most sbc-be. Utána a legmagasabb gold lapom 1 db 86-os meg 3 db 85-ös
Gold commonom 3 db van, silver lap összesen 32, bronz összesen 49. Tehát semmilyen picket, upgradet, vagy nagyobb követelményes sbc-t nem tudok csinálni, gold lapokat sehonnan nem tudok szerezni. Coinom 83k maradt, szóval a packvétel sem játszik, fifa pontot nem veszek. Olyan objective egy sincs bent, amivel packokat lehetne kiszedni, a storyline már készen van. Draft tokenem mondjuk van vagy 10, de azt online nem vagyok hajlandó nyomni, mert magasan a legrosszabb játékmód számomra, és 10-ből 9x már az első meccset elbukom, offline meg nagyon szar rewardokat ad. Tehát mindent összevetve legközelebb a csütörtöki rivals rewardok után lesz valamennyi lapom, legalább gold sbc töltelékek, meg esetleg ha jön valami jó obj. Nagyon úgy akarta a játék, hogy tartsak egy kis szünetet
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És Shearer hogyhogy nem kezdő?
Meg Bruno Guimares. 
Jött egy Bobby Charlton is. Úgyhogy asszem rájöttem mikor lehet a tetejéből is nyitni: vereségszéria után. Most Zidane és Bobby, múltkor tots Dybalánál megfigyeltem, h vereségek után jött. Hamm és Yaya Touré is pár hónapja ugyanúgy. És Ronaldinho meg még novemberben, amikor nem sikerült a kvali gold lapokkal.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
99-es shootingos lap. Túl az 550 meccsen és lassan 700 gól. Van még tőle 2 régebbi evom, az egyiket már nézegettem a lucky seven evoba. Ott a lövés csak 96 körül lenne, de minden más is fejlődik, plusz 4 ps+. Előbbi meg egy chemmel korrigálható.
Ja és ebben a 100k-s evoban kinéztem Sallóit, brutál jó kis lap lenne belőle. Szerintem annyi nem sok érte.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem Izsák mindenképp maradjon.
-
Kristof_94
nagyúr
Ide kellene berakni, meg majd Puskást is. Valakiket be kell áldozni...
-
thebigK
addikt
kroost vegyétek ki, ne mondjam el többször
-
toxicjew
addikt
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én Kroost választottam, nálam GOTG Ballackot váltotta, akivel alapvetően meg voltam elégedve, de az elmúlt meccsek (vagy 10 WL is volt benne) at mutatták, hogy Kroos egy teljesen más, új szint.
A labdakihozatala, labdatartása, passzai nem is kérdés, hogy elit, de amiben nagyot erősödött a középpályám, és amiben fontos pluszt hoz, az az intercept Ps+. Szinte minden labda elakad benne, van jelenléte a pályán, szóval én ajánlom.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem bírok dönteni
Egyszer Kroos a szimpatikusabb, egyszer meg Gerrard. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát azért ennél a Cafúnál nem nagyon lesznek már jobb RB-k a játékban. Jó eséllyel fejlődik 97-esre és kap egy 99-es face statot is, 4-5 csillag, high-high, mit akarunk még ennél jobbat? Jó értem én hogy majd augusztus végén jön egy 99-es futties Frimpong sbc mondjuk, de hát számottevően az sem lesz már jobb, ez biztos.
-
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kroosról csak jót hallottam kb, Gerrard -ról azért már jött rossz...
(Én Kroost vettem ki, elég izmos középpályám van, de így is kurva jó lapnak tartom)
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mindent beletolok 94ig kb ebbe a promóba...
Futties lapok is már mutogatva vannak Sheriffnél (design még csak..) , nyilván pár hét aztán mindenkinek 97-99-es lapja lesz...Hova tartogassam őket?
Amúgy ebből az új pickből tegnap jött Zambrotta, meg Müller...
Müllert írtátok, hogy jó ... délután megpróbálom...
-
EA's hit
addikt
Zseniális lap. Nálam 30 meccsen 21 gólja van, pedig balhátvédben használom
Mind rivals és kvali, talán 3 sb meccs volt benne. Én is minden évben szerettem, kb. minden évben ő volt az endgame LB-m, de idén még brutálisabb. Olyan trivelákat és power shotokat lő 30-ról, mint senki más. -
Kristof_94
nagyúr
Befejeztem a fof craftot. Hát nem váltotta meg a világot...
-
Aguinaga
őstag
Ez a Neymar még mindig egy kibeb.szott beteg lap
freekick -
Digestive
veterán
Fú nálam ez a 81 pick egy kutyaszar. Még az exchange alapanyagot is alig dobja.
-
Woodslave
félisten
agyalok ezen a Cafun annyi fodderem van, támadó nincs akit kiraknék, bár a 81+ pick pörgetést évezem, lehet arra kellene inkább elbaxni még akkor is ha nem jön semmi
-
Kristof_94
nagyúr
Most mobilon nyomom, nagyon lassú így, de a fof craft csomagjai néhány perc különbséggel dobtak egy Trezet és egy Müllert. A 2 mobilos paletools között mi a különbség?
-
gjoe
addikt
Skacok, robi carlos nagyon ajánlott. Kedvenc lapom lett. Lw, st cam cm mindegy hol van. Finiserrel 20 rol simán betekeri. De szélről külsővel simán. Mindegy.
Minden évben szerettem a lapját de most inkább támadó mint védő. -
Woodslave
félisten
na még egy Tevez is beesett
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok ikon pickből jött egy Toty Ferdinand és egy Toty Matheus. Mennyire használhatóak még. Úgy vagyok vele nem volt rossz a pick.
-
Woodslave
félisten
De legalább megérkezett az utolsó halandónak nyitható ikon Desally
-
Woodslave
félisten
Ez a ikon kit bugos vagy nem a stores kell az xphez. Az ok hogy csak kínlódás az egész játék de még 50kt is kibaxtam az ablakon feleslegesen?
-
Kristof_94
nagyúr
Én egyelőre a craft sbcvel szenvedek, már 2x jött a softban. De a sok dupli mellett legalább jött egy új is Sanchez személyében. Ja és kiraktam az ikon pikket. 1 dupli Cech és Sanchez birthday lapjának mindkét változata. Cuki.
-
raven84
senior tag
Lehet tényleg jó a pick srácok.
-
toxicjew
addikt
A 150+ pick nem hozta meg a kívánt eredményt, bár nagyon sok magas fodder jött, köztük egy csomó dupli spec lap, mint Torres, Rui Costa, Carvalho, Rijkaard... Úgyhogy gondoltam ezeket beforgatom az icon pickbe.

Üdv, Digi

Bárcsak a játék is olyan jó lenne, mint ez a grind
-
EA's hit
addikt
Na én teljesen kifogytam. 1 db gold common playerem maradt, 0 exchange alapanyag, bronz is silver összesen sincs 100. Fogalmam sincs, hogyan kellene most folytatni, ezzel a szar pickkel egy hétig valószínűleg sehogy
Csak hát a mostani promo van tele olyan lapokkal, amiket nagyon szeretnék
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
"Most építettem én is új csapatot, kikerültek a kedvencek, jöjjenek a meták! Hiszen mindenki Barkolázik, tízből tíz ellenfél! Nehogymá én lássam rosszul, h kedvencekkel kell játszani!"
Ne csináld
Mindannyiunknak vannak ilyen időszakaink, max. a kiemelkedően jó játékosoknak nem. Nekem majdnem hetente
De ez is elmúlik majd, és ahogy most 3 napig nem tudsz meccset nyerni, úgy egyszer majd átkattan, és 3 napig csak nyersz, 3 napig mindenki kilép majd, stb. De egy dolog biztos: egy ilyen szar széria miatt feladni az elveidet és becsicskulni a közösség 99%-a által képviselt felfogásnak, és csak az agyatlan meta szarokat használni (Barcola, pfejj, előbb vágnám le a saját kezemet, minthogy egyetlen meccsen is használjam azt a csicska kutya lapot), az a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ebben a játékban. Kitartás, nemsoká lesz ez jobb is! 
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Jó neked, én most nagyon kifogytam. Igaz kiraktam Cafút, aki elvitte majdnem minden fodderemet. A 87+ gold lapok totál eltűntek, nem tudok exchanget rakni, és emiatt a fos 81+ pick miatt a kisebb gold lapok is majdnem teljesen kiürültek. Most nem igazán tudom, hogyan tovább

-
bubuska10
senior tag
Péntek óta, 4 nekifutás alatt (péntek, szombat, vasárnap és hétfő este 8 körül) 12 meccs alatt, egyetlen győzelemre voltam képes, Div3-ban (ezt az EVO lapok miatt könnyen ki tudtam számolni). A legelső meccset nyertem meg, 5-0-ra. Végigment egy vak Ukrán ellen.
Mind a négyszer felbaszott. A világtörténelem legelátkozottabb meccsei, Benny Hill kutyafasza ehhez a bohózathoz. 4 ment el úgy, h 4 !!!! góllal mentem, mind a 4ben 2-vel a 82.percig legalább. Soha DE SOHA!!!!!!!!! nem lépnek ki (kizárt, h 12 meccsből mind a 12 ellenfél evózna), mint az életükért úgy harcolnak egy szaros Rivalsban, komolyan sztem háborúba nem harcolnának így (khm... ukrán logós sárga mezes fasszopók), egy baszott döntetlenért. És mindig, mindenki aljas módon játszik, semmi köze a futballhoz, húzgálják összevissza, alapvonaloznak meg R1-eznek, én meg kijátszom ziccerig, 10 kapufát lövök a 99es Puskással, ziccert képtelen 5-ből 5x belőni, még ha úgy húzom is az irányt lövés előtt a harmincezres nextgen kontrolleren hogy a gomba letörik. Nevetséges, még időt húzni se hagy, mert azt is elcsalja: a 92.be eladja a nem fáradt, 94-es composure-ös ("nyugodtság") és 93-as short passz-os CB-m, mert 20 métert repül becsúszva vmelyik random néger csatár, és persze h gól lesz. Puskás pace-re kb. 75-ösnek érződik, Zidane szintjét egy gold lap is hozza (belefordulni a középpályán valakibe, vagy eladni a labdát). Pedig de vártam hogy játszhassak vele...
Kapus: 97-es Schmeichel. Most építettem én is új csapatot, kikerültek a kedvencek, jöjjenek a meták! Hiszen mindenki Barkolázik, tízből tíz ellenfél! Nehogymá én lássam rosszul, h kedvencekkel kell játszani! Gyenge a keretem? Aligha. 2024 Júniusában regisztrált játékosokkal nem bírok, Olisékkel örvendeznek (mert minden gólt meg kell ünnepelni! igaza van, hátha lemaradunk a 9 órási meccsről!) én meg ezzel a csapattal képtelen vagyok harmadik napja nyerni EGY meccset. Nem hogy HATOT, EGYET SE! 
Bocsi srácok, felbaszott, ki kellett jönnie.
Be is teszem OFF-ba, lapozzunk. -
raven84
senior tag
Nah jó, akkor elkezdem én is a 81ppt. Grat a Gullithoz mester!
-
Woodslave
félisten
Lehet tovább nyomni. Van már vagy 50 db 77+ pack meg vagy 10 51+ sosefogyel
-
EA's hit
addikt
Jött közben egy Cole is, vele meg Roby Carlos miatt nem tudok mit kezdeni. Akiket meg igazán szeretnék, csak nem akarnak megérkezni...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amennyi megérdemli.

-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát mondjuk 350 pickből ne is adja be, már ne is haragudj meg érte

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem használtam, de az ucl Tevez a maga idejében a legbrutálisabb ellenfeleim egyike volt, mindig átfolyt a védelmemen, szóval ez a lapja is biztosan bika. Én nagyon örülnék neki, keveset játszott a Juvéban, de azalatt parádés volt, nagyon megszerettem

Közben nálam nagyon elromlott mára valami, egész nap szinte semmi promo lapot nem tudtam nyitni, egyedül délelőtt egy Xabi Alonsot (dupla), meg most az utolsó 85x5-ből jött egy Zambrotta, de hát mindjárt kész van Cafú, szóval ő is felesleges...
És persze hogy ez a fos 81+ pick tért vissza
-
homerhamm
veterán
FAIL!

-
Kristof_94
nagyúr
Végre a pick is beadta, de nyilván dupli. Én csak 351 alkalommal csináltam meg, de sokra nem mentem vele. Akkor azt hiszem ennyi, a 81+ már nem lesz túl érdekes. Viszont erre a fof craftra rá fogok menni.
-
raven84
senior tag
Látva ezt a dropratet, inkább megtartom az 1.3 millám és ha ma a 81x4 jön azt se lesz érdemes pörgetni sztem. Viszont esett egy Tevez, nem egy nagy valami de sztem Salah helyett bekerül a szélre.
-
Aguinaga
őstag
Hát, végig csináltam a 160 craftot (Isten áldja a Paletools-t), nekem egy softban se volt, igaz, nem sokat csináltam egyszerre.
A grind közben csinálgattam a 85*5-öket is, első alkalommal (asszem szombattól van), 2 ikon is jött, tegnap semmi, 86 is alig.
Amúgy voltak eltéve pakkjaim, 12-13 84*10 meg pár 87*2-3, egy 83*20, esett is pár promo lap, de max 400k értékben:
- Puyol, Torres, Cole, Zanetti, Xabi A., Desailly, McManaman, Marchisio, Zambrotta, H. Sanches (2*), Trezeguet, Campos (2*), Francescoli, Rui Costa.
Sajnos semmi extra, Marchisionak örülök, őt meg akartam venni.
Még van pár csomag a crafting sbc-ből, egyszerre vettem át az összeset, de nem bízok benne, hogy esne pl. egy Henry akár (ő is tetszene). -
gjoe
addikt
Azt hiszem pár napra pihentetem ezt a szart.
Nyitasok nulla.
Játék halott. Senki nem mozog. Mintha bronz csapatom lenne. És még így is hiába vagyok jobb minden második ellenfél csak a glitch.
Teljesen életszerű négy ollozos gólt kapni egy meccsen. Araujo fel sem ugrik kifejelni, de a feje fölül beolloza az ellenfél. Nevetséges lett ez a játék.
Kb mintha bannolva lennék. -
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nagyjából ugyanezt írtam Müllerről én is délelőtt, csak rövidebben
Nekem még péntek este jött, tényleg nagyon jó lap. Aznap lett meg nem sokkal előtte Puskás, ő a 97-es Smith váltotta (ő nekem nem jött be, csalódás volt), aztán este Müller, mondom csak megnézem akkor őt is a még mindig zseniális base Hamm helyén. Megérte berakni helyette 
Ettől még ha jönne egy Dagi, Cruyff, Tevez vagy Del Piero, akkor vszeg ő maradna ki, Puskás biztos nem. Egyetlen bánatom, hogy így most nincs 5 skilles csatárom a kezdőben, az azért hiányzik.
-
bodnar123
őstag
Nekem ez a wl nagyon adta: ezzel a csapattal meglett Gabriel.

A pickek Golovin(neki nagyon örültem mert fájt volna ha most nincs ott a pickekben) és Theo Hernandez. A trade packok meg két icont is adtak. Na ilyen szerencsét. Jó szépség folt, hogy Theo már harmadik alkamlommal jött ki, és a két icon trezeguet volt. De naaa. Aki a kicsit nem. Amúgy a játék"élmény" egy az egyben ugyanaz, mint a fő csapattal. Hol az enyém amatőr, hol az ellenfelé. Az irányítás meg olyan reszponzív mint a titanic.
Ez volt a legszebb helyzet. Előtte egy ugyanilyen gólt lőtt
[link] -
toxicjew
addikt
-
Szigma70
addikt
Nekem jött a megszokottakon felül egy Gerd Müller
Kétkedve fogadtam, mert még nem próbáltam egy lapját sem, és nem is meta sztem.
Baszott jó lap. Mindent is bever mindenhonnan. Finesz vagy trivella mindegy.
Maradós a kezdőben.
Csak az a kérdés, hogy hozom össze a csapatot a Hamm-Müller-Puskás-Alvarez támadósorral Vagy esetleg van még SBC-s Reus és TOTS Smith. Senki nem tud LW-t, CAM ot is csak Reus vagy Hamm, de a lényeg, hogy az ikonok és Alvarez játszon.
Van Barcola is, ő tud LW-t de nem szívesen játszatnám.
Nyitni kell egy Titi-t
De lehet szarok a chemre, és valaki 0 án fog játszani.
-
Woodslave
félisten
faxom.. Nem hozott szerencsét az 1000+ se -
Woodslave
félisten
piacon lehet venni ilyen ikon mezt vagy hagyjam úgyis lesz még annyi xp hogy a végére érjek. 7500 kell még és még jelenleg kb 2500-nyi van, bár az ikon mezzes 2000-el se leszek sokkal előrébb

bár sb meg champ meg rivals is 2500 kb
-
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
akkor van esély
-
D.Bergkamp
tag
Megjött Robi Carlos a 82+ pickből!
-
Digestive
veterán
Na végre egy jó lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd ha megjön Puskás, Szoboval kiegészülve kimegy szélre és lehet velük funolni.
Meg Bruno Guimares.
jó mindegy tényleg szerintem is meglesz a jövő héten de Puskással is ugyanott leszek

Kapus: 97-es Schmeichel. Most építettem én is új csapatot, kikerültek a kedvencek, jöjjenek a meták! Hiszen mindenki Barkolázik, tízből tíz ellenfél! Nehogymá én lássam rosszul, h kedvencekkel kell játszani! Gyenge a keretem? Aligha. 2024 Júniusában regisztrált játékosokkal nem bírok, Olisékkel örvendeznek (mert minden gólt meg kell ünnepelni! igaza van, hátha lemaradunk a 9 órási meccsről!) én meg ezzel a csapattal képtelen vagyok harmadik napja nyerni EGY meccset. Nem hogy HATOT, EGYET SE!

Nekem még péntek este jött, tényleg nagyon jó lap. Aznap lett meg nem sokkal előtte Puskás, ő a 97-es Smith váltotta (ő nekem nem jött be, csalódás volt), aztán este Müller, mondom csak megnézem akkor őt is a még mindig zseniális base Hamm helyén. Megérte berakni helyette

faxom.. Nem hozott szerencsét az 1000+ se